38 tjedana +10kg
Printable View
38 tjedana +10kg
18 tjedan izgubila od početka trudnoće 4kg.
Ali vidim već par dana da me krenulo....ne mogu se zaustavit jesti.
31+6, +11 kg. Još 4 kg do kraja i ja zadovoljna! Naravno, još zadovoljnija ako bude i manje:-).
Fae zašto šokirani smajlić???
26tj+5
^^ To su ti onda mišići (od plivanja) i beba (koja pred kraj dobiva više na težini) :mrgreen:
Vidiš, nema šoka! :mrgreen:
28.tj u plusu sam 7kg!
30tj = +4
34+5 = ravno +13 kg!
MOže još 2 i ok je.
34+4 12 kg
A kak ste molim vas došle do npr. 35 tjedna i nabrale samo npr. 7 kg? :roll: (Pitanje je samo retoričko, pitam od muke.)
Priznajem poraznu činjenicu: 25 tjedana, +10 kg.
ha, to se često i ja pitam kad čitam koliko su žene malo kg dobile.
Ja ionak imam 10 kg viška s kojima sam ušla u trudnoću, jedem normalno (nit pazim nešto ekstra nit ne pretjerujem u hrani), i evo u svakoj trudnoći je bio prosjek +15 kg i bila zadovoljna, jer su te kile brzo otišle (nadam se da će i sada).
40 tj - plus od 13 kg
...update, frisko od jutros... :-)
21. tj +7kg
aaa ja ja ja jaaaj :oops:
23 tjedan + 8kg.
Inače sam mršavica i niš mi se ne prima,tako da su mi ove kile pravo osvježenje.
Nadam se da ću dobiti još na težini i da će mi nakon poroda nešto od tih kila i ostati:-)
20 tj. + 4kg...startala sa 50...nadam se i ja da će mi šta ostat :-D:-D
evo utjehe za one "debele" 25tjedana-+13kg.I nitko ne vjeruje jer mi je samo stomak narastao i to u zadnjih 7 tjedana(inače sam barem u stomaku bila ravna ko daska).
29 +4 dana; dobila 7 kg
hihi pcelice :taps: razumijem te,,, i meni je stomak nekad bio ravan, a sad sam u trudnoci ostala i bez tog "aduta"
ja sam do 20 tjedna dobila 6 kg i to mi je vise manje ok, ali ova zadnja dva tjedna (sad sam u 23. tjednu) cini mi se da sam dobila jos 2,3 kila odnosno da svaki tjedan dobijem po kilo. to je jako puno, pitam se dokad se planiram ovako sirit :-x cini mi se da svaki put kad stanem na vagu da imam kilo vise (a vagam se svako jutro 8-) )
negdje sam procitala da je najveci razvoj i rast izmedju 20 - 24 tjedna, pa se eto nadam da je to istina i da ce se kazaljka na vagi zaustavit na nekom pristojnom broju.
nije mi jasno, krecem se, kupam, plivam, ne jedem puno, sto ce tek biti ove zime kad se svi zabijemo po kucama :zbunj:
32+5 tj. = +11 kg!
Inače, moram samo reć (kada su već kile u pitanju)
muka mi je od ljudi koji me stalno nutkaju hranom i govore "Pa ti sad moraš jest za dvoje - hihihehe!"
a onda kada pojedem - "Pa ti papaš k'o termit!! Ajme, moraš pazit da se baš ne udebljaš previše, znaš? Koliko si do sada kila dobila?"
Mrš :evil: - toliko kila sam dobila.
to je i mene tokom trudnoće nerviralo, kao da je najbitnije trudnicu pitati (pored pogađanja kojeg je spola beba :roll:) koliko je kila dobila i da li je popucala :evil:
mene je to najmanje brinulo
btw većina kila mi je otišla na porodu, a ostatak sam skinula u narednih mjesec dana (ja smatram da je to zahvaljujući dojenju i što sam jela smao domaće supice i sve kuhano u supi)
27 tjedan +23kg sa 59kg na (zadnje mejrenje) 81,40kg ...uzas :D u prva cetri mj. sam dobila 11kg. Imala sam stalne mucnine i bolove u zelucu ako ne jedem a istovremeno i slabine(niski tlak) zbog kojih sam prelezala prva 4 mj. doslovno. Kretala sam se samo od kreveta do wc-a :D....nakupilo se i kila i vode i celulita...prije trudnoce nisam ga imala ni grama tako da me bas zanima koliko i hocu li ga se uopce moc rijesit nakon poroda...uglavnom bebica je zdrava ja kao curica po nalazima tak da cu o kilama razmisljat kad za to dođe vrijeme...:)
40+1 +5kg
LedaRi - ja sam se isto najviše i najbrže udebljala u početku, sada ide nešto sporije :)
Krenula sam sa 49 i sada imam 60 kg. I boli me uvo! :mrgreen:
Ok, naravno da bi se zabrinula da baš nabacim 50 kila, ne?, ali u međuvremenu samo gledam da mi na pregledima kažu da je bebač ok, a ovo ostalo... blabla... :roll:
37+5 tj.
+ 16kg...
tak da vas sve utjesim...hahahah... .-)
16, +5kg - u prvoj trudnoći sam umirala od povraćanja i samo sam si mislila kako bih rađe dobila i 30kg samo da to nemoram prolaziti. Kako je krenulo sad će mi se želja i ispuniti. Trbuh mi je ogroman, ovoliki mi je zadnji put bio u 5 - 6 mj.
21. tjedan: +2.5 kg
:unsure:25 tj=4 kg
Mi smo prije tri dana bili na Sv. Duhu...tada sam bila u 30+1 i dobila 12 kilograma....doktor je rekao da je previše i da bi trebala pripaziti....
38. tjedan-17 kg
Ja sam 25+5 i već sam +9 kg... :oops:
Zašto je previše? Sve ovisi koliko si kila imala prije trudnoće, kakve si građe i sl. Ja sam u prva tri mj izgubila par kila i nisam dobila 2-3 kila sve do sredine 6mj. Otada do sad (37+5) dobila sam 15 kila! Dakle, sve skupa 18. Visoka sam i dosta dobro građena, pa se čini da je sve otišlo u sise i drob, Nitko ne može vjerovat da sam dobila toliko kila.....Dapače, tek u 7mj mi je drob "narastao".....S bebicom sve super, kažu veliki dečko, a tlak niži, šećer na granici niskoga(4,3)), željezo malo nisko.....ukratko nigdje traga tolikim kilama. Vježbala sam pilates, plivala, radila do 8mj trudnoće kad mi je počeo godišnji. Bitno je da se osjećaš super i da je bebach dobro i zdravo!
Sada sam 30+2 tj i dobila sam 7 kg, dr je zadovoljan kaže ni previše ni premalo.
21+5 - u plusu sam 4kg...
ovdje same twigice,ja sam tek 7 tj.pocela sam s 76 kg i jos se nisam vagala sutra cu.Mene stitnjaca mucila zato tolike kg nakupila imala sam 68 uvijek.Bas sam u depri zbog kila