34tj +4kg
12+1, - 1 kg
16+2, - 1 kg
20+1 na istoj težini kao prije trudnoće
23+3, + 3
29+0, + 6
14tj+3 dobila 0,5 kg a još cijelo vrijeme ležim jer moram se paziti zbog hematoma.
eto mene, fino nakupljam 28+4tj ,+9kg......63kg ( ni tak strašno, kaj ne??)
Posljednje uređivanje od šniki : 05.05.2010. at 15:08
Ja sam sada punih 34 tjedana i dobila sam 15 kg! Inače na jučerašnjem UZV-u beba je već kao sa 37 tjedana i ima cca 2950!!!
Ma ja sam se tak u pon smijala poslije uzv-a kad mi je dr rekao da beba ima glavu koja odgovara 30tj, dužinu za 29-30tj i težinu za 29tj.....predivno dijete, kaj ne!!!( srećica mamina).....
magi7 pravi veliki bebolinko je u tvojoj bušici!! ( sad sam skužila da imamo sličnu priču, iz 4 pokušaja srećice su pokucale)
Posljednje uređivanje od šniki : 05.05.2010. at 15:47
20+3 tj. +3 kg
+ 5,3 kg, 20+2tj.
Puno mi je, ali si mislim, ak nastavim dobivat po 2 kg mjesečno, to bude na kraju +15, a to je za mene prihvatljivo.
23+3 dobila 5 kg
punih 30. tj, +10.5kg.. Kaze dr da je beba velicine 31 tj..
Evo i mene jučer me vagali sada sam 31+4 i u plusu 3 kgKaže doktorica sve super jer sam prvih 5 mj povraćala, a sada svaki gram odlazi bebi.
33 tj i + 10 kg ali mi svi govore da imam mali trbuh. Pitam se gdje je nestalo tih 10 kg? Bar 5 je na guzi...![]()
29 tjedna ,+7 kg
34+4 8 kg...cure to je tako sve relativno.....sve to ovisi o našoj građi, metabolizmu i masu drugih stvari...
Neke frendice koje su manje trudne od mene dobile su već duplo više kg od mene ( i inače su jače), neke kaskaju polako kao i ja...tako da sve to nema veze...glavno da bebice dobro napreduju i da se mi trudnice kvalitetno i raznoliko hranimo.
jao kad samo vidim kako ste malo dobile mene prođe jeza pa ja sam tu najviše dobila
26+2 12kg i biti će toga još....ja stvarno jedem kao luda,a prva trudnoća prošla sa samo 9 kg a rodila u 42 tjednu
Danas 15+0 +1 kg i umirala sam od straha dok vas nisam procitala jer sam mislila da sam premalo dobila.
To je tako kad citam sve sto nadjem i kad se ne uklapam u tablice koje kazu da sam do sada trebala biti +2 ili +2,5.
Do 8 tj. sam bila -1 (krvarenje, gubitak jednog blizanca)
10.tj. +1 (odnosno rekla bi 0 jer sam vratila na staro prije trudnoce)
14 tj. +1,5
15 tj. +1 (-0,5 od 14 tj.)
Sto se tice prehrane imam normalan ritam (za mene cak i vise nego obicno)
dorucak (npr. snita kruha s pastetom i probitok jogurtom)
uzina vocka
rucak (npr. krumpir, komad puretine, salata)
uzina vocka
vecera (snita kruha s margarinom i marmeladom i salica mlijeka)
Znaci od pocetka sam, a sad sam u 15 tj., kad se sve zbroji i oduzme +1.
Cijelo vrijeme sam doma, lezim ne bas strogo - malo setnje po stanu, malo sjedenja.
Ajde me utjesite da je to normalno. Treba mijer se zbog svih glupih clanaka brinem da li mi beba normalno napreduje zbog moje kilaze.
kad sam došla u rodilište i kad su me vagnuli po nima sam bila +13,5kg.Danas,mjesec dana nakon poroda sam -10kg. Dakle još 4kg za skinuti(sve samo otišlo,nikakve dijete,ništa).Ne brinite cure,sve se to sredi,dojenje učini svoje.16tj +2,5kg
20tj +3,5kg
23 tj + 5kg
27tj +7kg
31tj +9kg
34tj +10,5kg
37tj + 12kg
ja sam 12+3 težina +0
to me baš veseli i neka tako ostane što duže
u prvoj T sam dobila 10-ak kg i sve je otišlo sa porodom![]()
Draga Mia što se tiče kilaže nemaš nimalo razloga za zabrinutost, mislim da je to čak povoljan razvoj situacije, da počneš dobijati na težini kada beba počne intezivno dobijati. Kod mene ti je slično išlo 15-0 kg ; 18tj.-0 kg ;21+5 3,5 možda i 4 kg.
Ja sam oko 18 sedmice jer sam razmišljala kao i ti prekontrolisala nalaze tj. krvnu sliku, sve je bilo ok.
sve mi je bed napisati koliko sam ja dobila LOL
36 tjedana i +18 kg (što ću kad volim papati)![]()
29 tjedana-12kg,a u prvoj trudnoći sam dobila 16 kg s tim da je sve otišlo kroz 2 mjeseca.Uopće se ne opterećujem ,bitno da je sve ok s bebom i sa mnom,a kile kako dođu,tako prođu.Prehrana je uglavnom ista samo šta bih kokice mogla jesti 24 sata dnevno,čak ih idem peći u 1 ujutro(šta ću kad mi paše)
Ja zatrudnila potpomognutom i u samom postupku zbog hiperstimulacije dobila 3 kg ( imala 61 pa 64 kg) . Sad sam dobila još 1,5 kg i u 14. sam tjednu. Trudničke gaće nosim već dva mjeseca jer mi je stomak ooogroman zbog hormona i svega. Uopće ne znam kako bih brojila svoje kilograme, jer ako ćemo realno, ja sam u tri miseca dobila skoro 5 kg, a opet, vjerojatno ne bi bilo tako da sam zatrudnila prirodnim putem... Ali bitno da je naš bebač tu
!
29 tjedan i +14 kg..
+27 kg posle poroda 10 kg manje (bila puna vode) a gin rekla da previše papam
hi cure! imam problem, tj. čini mi se da si ga više umišljam nego što on to stvarno je.visoka sam 160cm, i kad sam ostala trudna po drugi put imala sam 58kg,od čega su mi 4 kg ostala od prvog poroda. sa 18+2tj dobila sam samo pola kg, a onda u mjesec dana 3kg!!!dakle sad sam 23tj i imam 61,5kg. ukupno i nije neki veliki dobitak,al s ona 4 viška od prije i onda još ako se nastavi tako...inače u prvoj sam dobila školskih 12,5kg.ubilo me posli poroda to što volim papat ai bila sam katastrofalno anemična zbog dugog krvarenja zbog zaostalih plodnih ovoja,tako da sam jela da bi ostala budna i tako već 3,5godine sam na istoj težini od 58kg.
14+5=0,5 kg
do sada nisam imala baš apetita. a i ne bih se htjela puno udebljati. moja mama je samnom dobila 30 kg - i više nikada ih nije skinula![]()
23+3 tjedan = 6,4 kg![]()
ja sam 18 tjedana i 1,5 kg. Strah me da ce doktor rec da je prinos tezine mali,ja jedem normalno i nikakvih mučnina nije bilo.Ali ako si ti 34 i 4 kg onda je valjda i to ok ako nas kil nece!!!
18 tjedana, 3,4 kg+
dokica veli da je to idealno pa se ja nadam da tako i jest
mislim samo kad grudi pogledam, bilo bi mi jaaako čudno da nisam dobila ništa![]()
18 tj-3 kg
33 tj + 12 kg.
I sad uz naređeno mirovanje do kraja trudnoće ko zna dokle ćemo stići!!
1. cijela trudnoća dobila 3 kg, a beba je imala 3640 znaći još ponešto i izgubila, a za ovu vam napišem nakon pregleda, još sam na nuli, ipak je početak