Drage moje da se i ja javim.Imala sam punkciju u petak kod dr.L (dobili smo 9 super stanica).Danas je trebao biti transfer,ali me nazvao jutros i odgodio za srijedu,ne znam zašto.Nadam se da će sve biti ok.veliki pozdrav svima
Printable View
Drage moje da se i ja javim.Imala sam punkciju u petak kod dr.L (dobili smo 9 super stanica).Danas je trebao biti transfer,ali me nazvao jutros i odgodio za srijedu,ne znam zašto.Nadam se da će sve biti ok.veliki pozdrav svima
Jedno pitanje za cure koje idu kod dr. L privatno : radi li dr. L. na uputnicu preko HZZo ?
Nešto sam načula da imaju dozvoljen određeni broj postupaka godišnje ?
Hvala !
mislim da ne radi na uputnice.
Ivanova, kako to da su se u Ivf- u odlučili na blastice - obično vraćaju treći dan. Bilo je na tvoj zahtjev ili...? Držim ti fige da se mrve prime!
hvala! a zato sto nam je to vec cetvrti pokusaj,obadvoje smo jako mladi,zdravi i jednostavno se nece primiti a svaki put su mi do sad vracali po 3 super embrija... sve 3 su se bile super oplodile pa smo se dogovorili cekati da povecamo sanse. biolozi su rekli da su odlicnee blastice pa cemo za koji dan vidjeti...
Mi imamo isti problem, svaki put se oplode ali neće se primiti...baš me muči zašto, a neki konkretan odgovor od njih nisam dobila. I ja namjeravam inzistirati na blasticama u sljedećem stimuliranom postupku, pa šta bude. Nadam se da je vama ovo dobitni postupak! Sretno!!! :)
evo i ja se nekako dočepala interneta...u Zg sam i sutra mi je punkcija...dobila sam 10 ampula i dr kaže da sam super odreagirala...ne mogu dočekati da vidim u kakvom su stanju...
dali vi uzimate nekave tablete protiv bolova, pošto kod dr.L.nema anestezije niti inekcija protiv bolova...
javim vam se sa daljnjim razvojem situacije...:zaljubljen::zaljubljen:
snow.ml, sretno sutra na punkciji, ~~~~~~~~~~~~ za što više stanica!!! javi kako je prošlo!
snow.ml, želim jednu malo bolnu punkciju i puuunooo jajčeka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mislimo na tebe!!!
snow, sretno na punkciji!
snow,sretno..nisam dobila ništa protiv bolova- u par navrata je bolilo-ali,brzo prođe i drugi put bih tako /pljuc,pljuc/...
inače, dobili smo 7js i osijedih čekajući da se javi..i misleći ,ima li išta.
Valjda bi javio da nema oplođenih...dobićemo ih sa ruksakom i spremne za vrtić ;-)...i mene interesira ovo za zamrzavanje..btw, davne 2004-2005 kad sam bila u postupku od 10js smo dobili 3 i 2 oplođene i nikad blastice-izem ti zakon:evil:
ina onda se vidimo sutra, mi ćemo doći ujutro rano...jer sam sada već nerovzna...to i je treća punkcija a svaki puta sam nervoznija i nervoznija...imat ću na sebi plavu trenirku na crte :mrgreen:
ja sam ga pitala za zamrzavanje, rekao je da on radi to ali da se ne isplati, financijski je isto kao i sam postupak a vrlo mala vjerovatnost da uspije...a i JS mora biti super kvalitete...
javim vam sutra što ima:heart::oops:
snow.ml za što bezbolniju sutrašnju punkciju :love2:
svim curama koje čekaju želim svu sreću, curama na punkciji....bezbolnu punkciju, a mojoj Bab betu od Vilija do neba.........
joj, drage moje...mislim da ništ od mene ni od moje velike Vili ß...danas( 11dnt) radila test i minus ko kuća veliki...
Ne znam ni da li ima smisla više stavljat utriće, jer da nečega ima mislim da bi se danas bar nešto moralo vidjet
i eto, još jedna priča je gotova... :(
Hvala Vam svima koji ste bili uz mene i slali svoje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Brzo će prvi mjesec i naš novi pokušaj.
pusa svima i svima želim puno sreće u postupcima i da vas sve razvesele veeelikee i debele ß !!!
I ja čekam betu 17.12. Vraćena tri 4.12. Nadam se najboljem. Sretno svima!!!
Danna, nek ti ß bude najljepši božićni poklon !!!
uf Bab baš mi je žao :love2:, baš sam se nekako nadala da je to - to.
Krećemo već sada držati fige za slijedeći mjesec :heart: koji će sigurno biti dobitni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
draga Bab, žao mi je, vjerovala sam da ćete u Viliju završiti priču na najljepši mogući način:love2:
a ostavljam još tih para dana nade dok ne izvadim ß i probala bum se skulirati, pa kako bude.
I meni je žao, baš bi bilo lijepo da smo se od Vilija i predragih ljudi tamo oprostili na ljepši način.
Ali vratit ćemo se mi njima, samo da se malo financijski oporavimo :)
Baš me zanim kako ću reagirati na menopure u 1. mjesecu. To će mi biti prvi postupak s njima...
puno hvala curke na utješnim riječima, nažalost već sam navikla na poraz :(
Tibi, ti samo mazuljkaj te svoje dvije srečice i malu Leicu i uživaj u Vašoj sreći. :-*
Bab, bit će 7.-ma sreća:-)...govori netko koga čeka 9.-i postupak u veljači, uf:roll:
Slatkica...ma mora doći i naše vrijeme, samo se još malo moramo strpit
Kad vidim kolko ima koka u najboljim godinama koje su dočekale svoje trudnoće, bude mi malo lakše i nekako vjerujem da i za nas ostale još ima vremena :)
Tebi želim da ti veljača bude baš onako sva u zraku srčeka...
Bab draga,baš sam navijala za tebe,al nema predaje,menopuri su tu,samo čekaju na akciju.
Ajoj Bab, baš mi je žao :(
Bab glupo mi je reći žao mi je, jer za mene nije gotovo dok ne prokrvarim, tako da uvijek mislim da ima nade, da ti testići i nisu toliko pouzdani, ili se ja uvijek tješim do zadnjeg. Ako ti misliš da je gotovo žao mi je, jer ja to nekako uvijek s tobom proživljavam kao da sam i sama u postupku. Pošto i sama se spremam al na 5 puta nema baš nešto pametno za reći, osim da sam ja jako tvrdoglava žena, i meni kad nešto ne ide u životu ja onda baš forsiram dok mi se to neostvari. Eto pa tebi draga Bab i svim curama koje ponavaljau postupke želim da budete TVRDOGLAVE kao i ja, i zajeb..... šaljem vam malo svoje tvrdoglave naravi.....sve ste vi meni drage, ja puno čitam kaj pišete iako se ne uključujem često. Žao mi je što to svaka proživljava al da nema vas svih ja nebi znala gdje krenuti. Kad sam kretala u prvi postupak, ništa nisam znala dok nisam otkrila forum i sve vas, zato u svim vašim nevoljama uvijek se nekome pomogne. Ja sam i dijelom važna i hrabra, a to sve VELIKO HVALA curama na forumu,njihovim iskustvima, snagom sam se pokrenula. Ne tješim nikoga, niti sažaljavam, da me ne bi krivo razumijele, samo mislim da će se naš trud isplatiti i da toliko hrabrih žena na jednom mjestu nisam vidjela. Sve hrabri borci sve buduće majke. Šaljem jednu veliku pusu
Bab :love2: hebemu misha bit će, bit će
snow.ml gdje su vijesti s punkcije napeto čekam :cekam: i vibruljim usput
E luna moj draga...ne znam ni ja sam kaj da mislim...jedan mali glasić mi govori da je gotovo, a drugi da još možda ipak ima nade...tak da se oni sad svađaju u mojoj glavi. Ali jedna ß će im presudit...hehehe. Možda čak i izvadim ß u ponedjeljak da si ne pokvarim ugođaj na koncertu u subotu...bum još vidla
Sretna, i ja se tome nadam, zato i ne odustajem tak lako
:-* svima
Bab, uz Đoleta se sve zaboravi:-), čekamo betu, draga
Bit ce nas puno koji cemo u subotu uz Doleta zaboravljati na tugu. Ali kada pocne Zivot je more......
Uh, već sad me trnci prođu...čim se sjetim te atmosfere... joj, jedva čekam 4 sata uživancije...
evo mene...11 folikula...jedva preživjela, skoro se onesvjestila...ali prošlo je...sada je pravi tulum tamo...i fino sam se napričala sa Inom28...ona je bila na transferu, a neka sama javi vijesti...i naravno nasmijale se sa doktorom...
curke ja sam bila u Osijeku na Balaševićevom koncertu, bilo je fantastično...zavidim vam što sada idete, ja bi opet
javim što je bilo dalje
Evo da se i ja javim...transfer je prošao i vraćene su mi tri blastice:))sad slijedi ono divno iščekivanje...
Snow,drago mi je što smo se upoznale,obavezno javljaj što se događa
Što se tiče Balaševića.....potpisujem Snow-SAVRŠENA 4 SATA UŽIVANCIJE
Veliki pozdrav svima i puusa
inna28 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za idealnu betu.
A jesi ti mlađa od 30?
ina28 i meni je drago da smo se upoznale..lijepo smo se napičale i nasmijale...ipak je to bio pun slavonski pogodak..:-D
javim se sljedeći puta , nadam se, od svoje najdraže kuće:zaljubljen:
sva sam uzbuđena :-D:-D
pusa svima:zaljubljen: