Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5963

Tema: Potpomognuta u privatnim klinikama

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

evo i ja se nekako dočepala interneta...u Zg sam i sutra mi je punkcija...dobila sam 10 ampula i dr kaže da sam super odreagirala...ne mogu dočekati da vidim u kakvom su stanju...

dali vi uzimate nekave tablete protiv bolova, pošto kod dr.L.nema anestezije niti inekcija protiv bolova...

javim vam se sa daljnjim razvojem situacije...

inna28 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj snow.ml prvotno napisa Vidi poruku
    evo i ja se nekako dočepala interneta...u Zg sam i sutra mi je punkcija...dobila sam 10 ampula i dr kaže da sam super odreagirala...ne mogu dočekati da vidim u kakvom su stanju...

dali vi uzimate nekave tablete protiv bolova, pošto kod dr.L.nema anestezije niti inekcija protiv bolova...

snow.ml,ja sam sutra na transferu pa se možda vidimo....Što se tiče punkcije mislim da možeš tražiti.ja nisam dobila ništa i nije bilo strašno.sretno i želim ti puno lijepih stanica

Sanela-Naja avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

snow,sretno..nisam dobila ništa protiv bolova- u par navrata je bolilo-ali,brzo prođe i drugi put bih tako /pljuc,pljuc/...
    inače, dobili smo 7js i osijedih čekajući da se javi..i misleći ,ima li išta.
    Valjda bi javio da nema oplođenih...dobićemo ih sa ruksakom i spremne za vrtić ...i mene interesira ovo za zamrzavanje..btw, davne 2004-2005 kad sam bila u postupku od 10js smo dobili 3 i 2 oplođene i nikad blastice-izem ti zakon

snow.ml avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ina onda se vidimo sutra, mi ćemo doći ujutro rano...jer sam sada već nerovzna...to i je treća punkcija a svaki puta sam nervoznija i nervoznija...imat ću na sebi plavu trenirku na crte
    ja sam ga pitala za zamrzavanje, rekao je da on radi to ali da se ne isplati, financijski je isto kao i sam postupak a vrlo mala vjerovatnost da uspije...a i JS mora biti super kvalitete...
    javim vam sutra što ima

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

ja sam ga pitala za zamrzavanje, rekao je da on radi to ali da se ne isplati, financijski je isto kao i sam postupak a vrlo mala vjerovatnost da uspije...a i JS mora biti super kvalitete...
    javim vam sutra što ima
    ergo............. onda se bacaju prekomjerne j.s.!? Ajme, hebem ti zakon ovakav i praksu još gluplju..........

Snow.ml ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Draga Snow, neka ti je sa srećom..... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

znaš li jel Lučinger u svojoj poliklinici po defaultu zamrzava neoplodjeni višak j.s..?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •