RozaGroza prvotno napisa
Znam da sam se odjavila - ne planiram više ulaziti u rasprave o HS, ali samo da ti odgovorim, samoodrživost ne isključuje vodu, struju, niti internet. Samo isključuje Hep, vodovod i druge ustanove koje nas pelješe na režijama svaki mjesec. Postoje alternativni izvori energije i pitke vode (smješno je da se nazivaju alternativnima a zapravo su prirodni al ajde...) također i hrane, odjeće i ostalih potrepština, iako znam da je "konzum - ovisnicima" teško shvatiti taj koncept življenja u današnje doba - ipak su ljudi poput mene neuki Grizli Adamsi koji posesivno žele zatočiti svoje djete u limbu neznanja, jer su luđaci koji su paranoični prema ovom divnom društvu u kojem živimo. Najbolje vam se kloniti nas luđaka - po mogučnosti nam uzmite djecu jer im je sigurno bolje u kakvoj ustanovi nego sa ovakvim roditeljima.
Jedino što me tješi je što je vaše mišljenje zapravo irelevantno, i vrijeme će donjeti svoje promjene htjele vi to ili ne. Dok postoji i jedna osoba koja je spremna braniti određeni svjetonazor, taj svjetonazor će imati šanse i biti će jednako važan kao i mainstream. A HS pobornika ima sve više i više, i među njima rednexa i fanatika poput mene kol'ko oš'!