kuham kavicu, a i da se malo podsjetim da sam i sama čekalica nadam se lijepe brojčice uskoro.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
kuham kavicu, a i da se malo podsjetim da sam i sama čekalica nadam se lijepe brojčice uskoro.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
andream kuhamo kavu i isto vrijeme kako dobro miriši, a što kod tebe miriši? plus, plus
sretna, ajde da popijemo i ovakvu brzinsku virtualnu...
ma ja i teta beta za sada nemamo nikakvih znakova raspoznavanja, ali eto u ponedjeljak joj dajem šanse da se možda i ponovno sretnemo :-)
skinite me s liste čekalia bete, napravila sam test -, a menga se probija kroz utrogestan
evo i mene na druženju, kavu neću. ne zato jer mi se ne sviđa već zato što imam drugi put u dva mjeseca opaku crijevnu virozu... opaku... u Infektivnoj trudnice nemaju prednost, a nema ni kreveta slobodnih (gripa je) pa sam doma na rehidramiksu i štapićima... valjda bebici ovo ne smeta.....
pirice :love2: baš mi je žao!
Ksena, tvoja bebica je pravi mali borac pa ću ovaj put samo za tebe ~~~~~~~~~~~ za brzi oporavak.
Pirice, i ovdje ~~~~~~~~~~~~~~ za dalje.
Eto mi smo ipak i sretnice jer nakon svakog neuspjeha imamo djetešce koje nas grli nakon svakog neuspjeha.
ksena, to je hrabrica i žilavica na mamu:zaljubljen:, čuvaj se i ~~~~za brzi oporavak:heart:
ksena drži se i čuvaj se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za oporavak
pirice :love2:
ksena, kao što su cure već napisale - žilavica je to mala, ali i ja ću svejedno~~~~~~~~~~~~~~za brz oporavak
pirice, baš mi je žao :-(.
pirica :love2: žao mi je!
pirice,žao mi je.drži se.
Pirice,žao mi je.:-(
pirica, žao mi je :-( :love2:
pirice žao mi je :love2:
ksena28 da se čim prije riješiš zločeste viroze~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima za sve~~~~~~~~~~~~~~~~
pirica žao mi je :-( :-(
hvala cure :-)
pirice:love2::love2::love2: žao mi je jako
pirice žao mi je :love2:
Rozi, princeza Jelena je :zaljubljen:
:coffee: evo prve ranojutarnje kavice za sve kavoobožavalice i puno sreće u svim postupcima i u svim fazama trudnoće u kojima se nalazite :yes:
pirice :love2:
Dani82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sitno odbrojavanje do tvoje prekrasne bete!
Mare157 i tebi od :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
17,07 biokemijska
pirica :love2: i potpisujem andream, mi smo ipak - sretnice i ja se svaki put kad potonem samo trebam toga sjetiti i odmah je lakše... Znaš kako kažu za biokemijsku, želim ti veliku lijepu betu već slijedeći put!
Jesen82 sretno na punkciji!
Čekalice bete (da nekog ne zaboravim) ~~~~~~~~~~ za velike brojke!
a pirica, baš sam se ponadala:-(
bar je triler a lizalicama (a.k.a. testovi za trudnoću) završen
evo da se prijavim i ovdje-od jučer sam i službeno na listi za 5mj.- čekalica pikanja i vjerojatno opet icsi-ja na sv.duhu...:-)
svim čekalicama bete-S R E T N O!!!!:yes::yes::yes:
Mala bu - svaka čast na hrabrosti i odlučnosti! Sretno
Moja beta je 2350!! :)