medena8 ~~~~~ za vaše Cito čudo!!! Ovo je jako zanimljivo, nisam znala da stanice mogu dozrijevati i u labu, bravo za Cito!
medena8 ~~~~~ za vaše Cito čudo!!! Ovo je jako zanimljivo, nisam znala da stanice mogu dozrijevati i u labu, bravo za Cito!
Posljednje uređivanje od Charlie : 14.02.2011. at 15:11
cure hvala vam svima na lijepim željama
pozdravljam i ljubim sve čekalice koječega... da što prije dođemo do svega za čim srce čezne....
Evo me, postadoh ponovo klomifenka sljedećih 5 dana, pa ako sve bude ok, sljedeći tjedan IVF! Veliki pozdrav, zagrljaj i vibrice svima! E, moram i ovdje napisati, jutros je na VV bilo prepredivno! Od 5 čekalica bete koje su bile skupa na transferu, 4 ooooogromne bete, samo jednoj nije uspjelo. Jučer od tri, tri trudnoće. Na VV se definitivno stvari jako jako lijepo pomiču!
Charlie, jesi vidila, nisam ni ja imala pojma i svakako veliko BRAVOOOOOOOO opet za Cito !!!
ValaMala, sretno i nek ovaj put bude bingo! Bravo i za VV !!!
Cure, hvala vam svima, baš sam opuštena, ionako sam ovaj postupak bila u glavi već otpisala, sve ovo što se do sad dogodilo super je...
vas!
svim curama želim sritno valentinovo.
ValaMala bravooo .nema predaje.idemo dalje
svima od srca zelim sretno valentinovo, i neka sljedece valentinovo docekamo s bebacima u rukama ili bar s bebacima u busi...
ja cekam punkciju i ne mogu docekati... ipak je dr rekao da ce biti cetvrtak ili petak a ne srijeda, joj to mi se cini tako daleko...danas sam dobila i Estrofem jer mi je endometrij tanji. i dalje klomifen, gonali i estrofem, ko balon sam!
Danas se radilo sve o IVFovima, ali znam za dvije nedavne trudnoće iz inseminacija s VV. Nisam još nikad bila prisutna kad je netko primio najsretniju vijest svojeg života, a kamo li 5 parova, jednostavno sam još pod dojmom! Dvjema curama je to bio 1. ivf, no ove druge dvije su već bile na nekoliko postupaka i sad je uspjelo, jao prekrasno...
Zamislite mene, sjedim tamo okružena svim tim trudnicama i upijam "trudničku prašinu", haha, možda se primi malo i na mene! Evo šaljem vam je virtualno...![]()
cure
vita~~~~~~~~~ za ljubav u labu
čekalice, tužnice, ma evo za sve~~~~~~~~~~~~~~~
ima vas puno a nas nije bilo dugo pa čemo
zaželjeti svima sve naj,najj.......................
trudnicama velike čestitke i puno ~~~~~~~~~~~ za najlijepše i bezbrižne dane
tužnicama šaljemo veliki virtualni![]()
![]()
čekalicama ß ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromne cifre
čekalicama transfera ~~~~~~~~~~~~~~~ želim lijepo gnježđenje mrvica
čekalicama punkcija ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što bezbolnije i ljepše js
pikalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ samo hrabro nije to teško pogotovo za nešto tako vrijedno i željeno
čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ samo strpljivo vrijeme će brzo proći i doći toliko čekani dan
ako sam kaj izostavila,oprostite mi
svima šaljemo ogromnea naveće idu od M&M-a
kuham kavicu, a i da se malo podsjetim da sam i sama čekalica nadam se lijepe brojčice uskoro.
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
andream kuhamo kavu i isto vrijeme kako dobro miriši, a što kod tebe miriši? plus, plus
sretna, ajde da popijemo i ovakvu brzinsku virtualnu...
ma ja i teta beta za sada nemamo nikakvih znakova raspoznavanja, ali eto u ponedjeljak joj dajem šanse da se možda i ponovno sretnemo![]()
skinite me s liste čekalia bete, napravila sam test -, a menga se probija kroz utrogestan
evo i mene na druženju, kavu neću. ne zato jer mi se ne sviđa već zato što imam drugi put u dva mjeseca opaku crijevnu virozu... opaku... u Infektivnoj trudnice nemaju prednost, a nema ni kreveta slobodnih (gripa je) pa sam doma na rehidramiksu i štapićima... valjda bebici ovo ne smeta.....
Ksena, tvoja bebica je pravi mali borac pa ću ovaj put samo za tebe ~~~~~~~~~~~ za brzi oporavak.
Pirice, i ovdje ~~~~~~~~~~~~~~ za dalje.
Eto mi smo ipak i sretnice jer nakon svakog neuspjeha imamo djetešce koje nas grli nakon svakog neuspjeha.
ksena, to je hrabrica i žilavica na mamu, čuvaj se i ~~~~za brzi oporavak
![]()
ksena drži se i čuvaj se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za oporavak
pirice![]()
ksena, kao što su cure već napisale - žilavica je to mala, ali i ja ću svejedno~~~~~~~~~~~~~~za brz oporavak
pirice,žao mi je.drži se.
pirice žao mi je
ksena28 da se čim prije riješiš zločeste viroze~~~~~~~~~~~~~~~~~
svima za sve~~~~~~~~~~~~~~~~
evo prve ranojutarnje kavice za sve kavoobožavalice i puno sreće u svim postupcima i u svim fazama trudnoće u kojima se nalazite
![]()
pirice
Dani82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sitno odbrojavanje do tvoje prekrasne bete!
Mare157 i tebi od~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
piricai potpisujem andream, mi smo ipak - sretnice i ja se svaki put kad potonem samo trebam toga sjetiti i odmah je lakše... Znaš kako kažu za biokemijsku, želim ti veliku lijepu betu već slijedeći put!
Jesen82 sretno na punkciji!
Čekalice bete (da nekog ne zaboravim) ~~~~~~~~~~ za velike brojke!
bar je triler a lizalicama (a.k.a. testovi za trudnoću) završen
evo da se prijavim i ovdje-od jučer sam i službeno na listi za 5mj.- čekalica pikanja i vjerojatno opet icsi-ja na sv.duhu...
svim čekalicama bete-S R E T N O!!!!![]()