Ripped in 30.
4 levela, svaki tjedan drugi.
Printable View
Danci, radila sam ovo, ne izazov:
http://www.lovingfit.com/exercises-w...l-abs-workout/
I dodala afterglowa jer sam izbjegavala plank.
Sad me boli danekazem- dupe :lool:
Anci sviđa mi se, izgleda zabavno, potpuno je drukčije, probam!
Onaj side to side s vrecom je super! A side bajsikl- ubija :D
Cure, probajte Tati, super je ona.
Bok, curke, vidim da ste u organizaciji :)
Postoji li kakva mogucnost za bilo koji dan nakon srijede? Naime, ja sam sama s njima, ali u cet dolazi mm i mogu mu ih uvaliti.
Moze bilo koji dan, samo da dodje iz Nairobija druga smjena (i onda svi idemo zajedno tamo)
Marljivo sam vjezbala, Bob, Jill i Michelle su bili na repertoaru ovaj tjedan, nisam se javljala jer su obje cure bile bolesne, nisam stigla do kompa :(
Bilo bi u redu da čekamo Chris da je vidimo prije nego zbriše. Petak? Isto vrijeme isto mjesto?
Meni sve pase.
meni paše petak bilo koje vrijeme nakon 15h
Zavidim na druženju i kavici, uživajte!
Probudila sam se sa ukočenim vratom, jako, kao da mi je tsunami glavu otpuhao u nekom čudnom pravcu. Ibuprofen, deep relief intervencija dok čekam večerašnji tretman kod mm-ovog štimača. Za sve postoji prvi put. Mašem vam nadrogirana. Najviše mi je žao treninga. 8-)
Evo nastolo sr.....otvorila paket i vidim da su 3 maslaca: 1 almond i 2 cashew oštečeni (poklopac se od težine drugih konteinera upeštao malo unutra - ako me kužite). Odmah sam zatražila da pošalju zamjenu i poslala im sliku. Sad čekam odgovor. Obzirom sam naručila almond, ja ću dati svoj tako da tu niste zakinute, ali cure koje su naručile cashew će nažalost morat pričekat na zamjenski.... sad sam baš u bedu. Htjela sam da sve skupa profitiramo a ispalo je sr...je. :cry: Valjda će poslat zamjenske, pa morali bi!! :oklagija:
meni to uopće ne smeta. mozeš mi slobodno poslati takav.
Danči, sve ok, meni isto ne smeta.
Može petak za kavu.
Moje cure su isto bolesne, sumnjam da ću danas stići išta odraditi.
ljubim vas cure!!! Hvala vam na razumijevanju!!!!!! Baš sam ljuta i jadna sad..
Marta, tebi šaljem danas, ali ću ti poslati cijeli. Hvala na ponudi ali ovo nije za stavit u poštu nikako.
Vikki je iz Zg pa ću njoj donijeti čim stigne zamjenski. Sorry Vikki, mislim da je ovo najbolje rješenje....
Danči, nemoj biti jadna pa nisi ti niš kriva :love2:
Čakovčani su me oraspoložili danas, pogledajte video, garant će i vas :)
https://www.youtube.com/watch?v=BRjXfR-oHm8
bilježim petak :-)
kavofob :-*
vidjela jutros video, čakovčanka sjedi tu sa mnom. Odličan!
Ma ni meni ne smeta ako je oštećen, brzo će se pojesti :)
Vidjela sada pa rekoh možda će nekoga zanimati sa teme.
U ZG-u besplatno predavanje o zdravstvenim učincima posta - u ponedjeljak 24. veljače 2014, u 18:00 sati u Slovenskom domu, Masarykova 13, u Zagrebu.
potpuno OT :angel:
cure, zaboravih napisat, ajd sano nick u opis plaćanja plizek :mrgreen:
Upravo stigao odgovor sa MP - odmah šalju zamjenu za oštećene maslace....sorry ako sam dosadna sa svim tim update-ima, ali volim "sve na sunce" :oops:
vidila sam sinoc na dnevniku cakovec, bas su fora!
ja napravila speed1 i u pola se sitila da je danas insanity. nema veze, nece skodit :mrgreen:
Kako je fiiiin maslac :mljac:
Danas ce ostati samo oni absi od danas, sad stigla doma i bjezim dalje. Vracam se u 21 :lool:
Oštećene šalješ nazad? Ako ne, mogu ja otkupiti malkice od nekog paketa?
Odradila ovotjedni zwow i abs and core challenge.
Br W8. I bas mi je bio gust jer sam sama doma. Uspjela ugurati u vrijeme dok mi je curka na izvidacima. Sad cekam da me zove da ju pokupim.
Sasa, kakav je novi zwow?
Ja po obecanju nisam stigla navecer nista.
Danci, ne mogu naci link s onim Tatianinim treningom za lower... Mozes mi ponoviti?
Danas Bob, Kettlebell Sculpt. I malo latino plesa :)
sinoc insane abbs i pure cardio (bez zagrijavanja)
jutros sam preskocila jer sam se u 4 jos vrtila po krevetu
Ja sam jutros Tatianu i test sklekova. Dakle, prvi put sam napravila 22 prava u komadu, onda je bio chalenge tijekom kojeg sam plakala :lool:
Jutros: 30 pravih u komadu! U jednoj minuti.
To ti je poboljsanje od 35%
Super!!
Anci ideeeeeeeeš! Bravo. Mogu 15 komada. Super si!
Bravo, Anci! :-D
bravo anci :klap:
Anciiiiiiiiiiiiiii! Viš da su se suze isplatile :lol: Bravo! Svaka čast, napredak vauuuuuuuuu!!!!! Ja nisam još, jutros 150 swing samo. Mali opet proveo noć na tatamicama :roll:
Chris, dam ti ja almod. Stavim ti u staklenku, samo reci koliko pa ti donesem u petak....
I jaaaaaa imam poboljšanje od 33,33%. Sad mogu napraviti 4 skleka. :lol:
marta :lol:
Ali ja nisam radila sklek izazov. To tek planiram sljedeci tjedan, kad odradim alphu do kraja. onda su tjedan dana taj izazov i još nešto, pa poslije toga ili opet alphu ili cu se vratiti na BR.
Moje poboljšanje u sklekovima je došlo višom silom.