anka,snupi,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ za transfer!
vatra,merssi još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ za pluseke!
Printable View
anka,snupi,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ za transfer!
vatra,merssi još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ za pluseke!
vatra češ izdržat do 1.07 ? :klap:
Bubekica mene s liste 7/2013 prebaci u 9/2013 molim te :)
Curke ~~~~~~~~~~ za bete
Beta 15.07.....
E sada se trebam naoruzati strpljenjem.
Svima zelim puno srece za sto vam god treba!
ne brini i ja imam betu 09.07. !Navijam za sve kao i za sebe!!
čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ju smireno dočekaju:love2:
Evo i mene....da vas obavjestim o novostima. Uglavnom, nakon cjelokupne agonije, krvarenje je došlo...13.6. Obilno i bolno...ipak izdržala sam bez liječničke pomoći. Kad je stalo, otišla sam kod svog gin na pregled...i reče mi da se sve lijepo očistilo samo. I ponovila sam betu...0,7 je....
Ipak ovaj ili iduci tjedan cu svakako oici i na VV na pregled. I eto...zavrsilo i to...
Strašna ajde napokon...:-(:love: dok se sjetim kad je sve to počelo..
snupi,bmaric ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu beticu uskoro!
Anka :-D ~~~~~~~~~ za tulum
Butterfly a izdrzat cu valjda, kao i s prvim testicem :lol:
Strasna super da si se javila, bas sam mislila na tebe nedavno, ajde nek je i to zavrsilo..zelim ti puuuno srece...
Iiiiiiiiiii svima kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Radila test clearblue i pokazo mi je + ne mogu disati ,tresem se
Zima poznat mi je taj osjećaj, čestitam draga, navijamo za visoku betu
Zima :-D To!!
Ajme plusića konačno :pivo:
Zimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Držim figeeeee! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!:-D:-D:-D
Nestrapliva Anka :fige: za transfer!
Snupi, Bmaric za betu!:fige:
Svim čekalicama i betočekalicama~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Meni rečeno da vadim betu tek u petak, svi znamo šta je, al da vide da je pala i taj dan mi je službeni! Ako potvrdimo da je pala gonali već zapisani i idemo prije ljeta po dobitni, nadam se!:-)
aaaaaaaa super,čestitam i želim veliku betu...
i ja kad sam vidjela plus sva se zbunila i otišla pitat u ljekarnu šta to znači :lol:
Zima čestitam na plusiću i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu :-)
He heeeee zima, to su oni grčići! Bravo!!! Čestitam! Hoćemo veliku betu! Kad vadiš?
Strašna napokooooon! Sretno dalje!
snupi, bmaric sretno čekanje i nadamo se velikim betama!
vatra još svrbe prstići iliiiiii...? Kad će taj test?
nestrpljiva anka odmaraj sad! Nek je ludi tulum u labu!
Vatra i zima vidim da tu ima nekakvih novosti- idemo po bete!! Strašna jednu ruku drago mi je da tvoja agonija ide kraju, drži se drga!
Ankic za party sa najboljim scenarijem! Bmaric za veliku betu!!
Cure hvala vam na ohrabrenju ja sam u šoku betu vadim u petak ,,,,,vatra trudna si i gotovo
Zima, cestitam!!!!!!!
Hvala cure na podrsci i vibrama!
Linalena uzivaj!
linalena uživaj :-D :fige:
bmaric ~~~~~~~~~~~~~ za betu
Frćka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude dobitan!!!!!!!!!!!!!
bmaric ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu !!!!!!!!!!!!!
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu!!!!!!!!!!!!!!!
vatra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sarice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za fet!!!!!!!!!!!
Zima77 TO JE TO!!!! Vjerujem da si u šoku, ma tko ne bi bio!! Jako mi je drago i držim :fige: za velikuuu betuuuu!!! Bravo Zima :klap:
Vatra i za tebe ogromne :fige: držim da test bude pozitivan!!!
Cure, ajme napokonlijepe vijesti, neka s esamo tako nastavi!!!!
Svima za sve što treba želim sreću :heart:
Zima cestitam, bas mi je drago, i neka beta bude odlična.
Zima jjjjuuuuuuhhhhhhhuuuuuhhhuuuu...sva sam se najezila ;) drzim fige za velikuuu betuuu....
Vatra drzim figeeeee!!!!
svima kojima treba ~~~~~~~~~~~
Vatra, mene ceka budjenje u pol 7 i kretanje za ljubljanu u 7, zelim da me u sloveniji doceka jedan veeeeelikkkkiiiii plus!
Zima ~~~~~~~~~ za veliku betu!
Zivile vi meni! Posluzujem kasnonocnu :pivo:
Jutro! M je stigla i treba mi savjet! Dali krenuti sutra s gonalima (1.stimulirani) ili raditi pauzu do 9.mjeseca? Nisam pametna šta napraviti, dali nakon biokemijske odmah nastavit?
Ovako meni je danas 11 dnt, 3-dnevnog, 8-stanicnog embrija, crtica na testu je jako jako blijeda, e sad, u ponedjeljak cemo vidjeti da li to nesto znaci, nisam pametna...
Idem sad u Kopar u shopping!!!
Cure hvala na vibrama
I vama ih saljem svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vatra:fige: za trudnoću!:-)
Frćka zovi obavezno na humanu i reci im situaciju, oni će ti reći što dalje...
vatra a koliko bljeda najbolje slikaj i stavi da vidimo, ja sam isto radila test 11. dnt i činilo mi se blijedom ali su me cure s foruma razuvjerile da je to dobra crtica i za 2 dana i beta je pokazala kako je to trudnoća
Vatra, Zima cestitke na plusicima, fige za bete koje ce bit divne i za skolski dalje..
vatra, meni je na 10dnt clearblue bio jako jako jako blijedi, muž kaže da crtu ne vidi. A beta je bila preko 50. Tako da to ne znači puno, dobro je da imaš crticu
Vatra, crta je crta, nema veze ako je slab "toner" :-D
Frćka, raspitaj se svakako
Svima lijep i prelijep dan!