Draga![]()
Draga![]()
Sa utricima se prestaje ako je test ili beta negativna..tako da vjerujem da mozes!
Zao mi je!!! Drzi see![]()
Frćka, nemoj prestajati s Utrogestanom dok ne izvadiš drugu betu. Ako bude padala, tada ćeš moći prestati. Uglavnom, moraš se javiti liječniku i on će ti reći što dalje.
Frćka izvadi još tu betu u petak kad je službeno pa se onda javi i reci kakva je bila situacija s testom i betom, vjerojatno će ti reći da prestaneš s utrogestanima jer nema smisla
ajoj Frcka, ne prekidaj terapiju, ali ne nadaj se puno
Neki dan tek sam napisala da si men iznenadila s tim 4-stanicnim embrijem 3. dan koji se ocito "ulovio" no samo za kratko![]()
Posljednje uređivanje od Kadauna : 24.06.2013. at 16:25
frćka baš mi je žao! ako nisi još procurila, nastavi s utrićima jer ako će menga krenuti, neće ju spriječiti utrići.za najbolji mogući ishod
betačekalice mislim na vas.. hrabro do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam danas podigla svoje lijekove i sad čekam / ne čekam vješticu. Dr mi je rekla da me želi vidjeti trudnu kad se vrati s go, ja sam njoj rekla ću umjesto na fm doći na uzv čuti srčeko![]()
Frćka, i ja ti mogu potvrditi da betu izvadiš još u petak.
Da, beta nije...![]()
Poslušam onda tako! Hvala cure, i na savjetima i na podršci! Žao mi je što sam i vas razočarala, znam da je svaka trudnoća sreća za svih i nada za nas same!
Svima betočekalicama i čekalicama držim fige! Ne mogu vam opisat kako je bilo ljepo biti trudan ovih par dana! Najljepši osjećaj ikad, neopisivo, pogotovo što mi je bila već malo i mučnina...Bio je poseban osjećaj uz vas i vaše veselje! Ali razveselit ću ja vas kas tad opet i jedva čekam prvu koja će sad razveselit sve nas zajedno! Dobro sam, šta ću sad!
Svima~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Aaaaa Frćkice pa naravno da ćeš nas opet uskoro razveselit i to sa veeeeeelikom betom!![]()
Draga Frćka, šaljem ti jedan veliki! Sljedeći put će biti velika beta
![]()
Draga Frcka saljem ti ogroman hug.Uskoro ce se forum tresti od tvoje bete![]()
Frcka veliki zagrljaj.
Frćka, draga, žao mi je! Cure su već sve napisale, sve dobre savjete dali, a ja ću te samoI da, Bubimitka dobro zbori, kažu da je biokemijska dobar znak! Sretno!
Svima dobro jutro i!
Ajmo betočekalice, vratite mi osmjeh na lice! Čekaaaam!![]()
Snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam objavis beturinu za 15 dana
ajme, frćka, žao mi je
snupi, ~~~~~~~~~~~~~~~~~za divnu betu za 2 sedmice![]()
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (5)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (7)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) gemini
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)
SVIBANJ 2013. (8)
Berina, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
innu
inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5x IVF/ICSI/TESA)
Vrci, Betaplus, IVF (nakon 3xIVF, 1xFET)
dora<3, Vg, 1. IVF/ICSI
đurđa76, PFC Prag, IVF (trudilica za drugu bebu)
LIPANJ 2013. (1)
boss, Maribor, IVF/ICSI/TESE
Čekalice bete~~~~~~~~~~
merssi, IVF (nakon 1xIVF) 27.06. +
Frćka, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xAIH, 1xIVF) 28.06.
Marnel, KBC Osijek, IVF (nakon 1xIVF, 1xIVF/ICSI) 28.06.
Zima77, IVF Centar, IVF (nakon 5xIVF) 28.06.
vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu) 01.07.
elen, VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET) 01.07.
sybylle, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI) 02.07.
Daka, Vg, 1. AIH
linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI) 05.07.
DiDi446, SD, AIH (nakon 1xAIH)
Ruthy, SD, IVF (nakon 1xIVF)
splicanka30, Cito, 1xAIH
valii, Mb, IVF
inspire_me, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF)
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF)
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
ana 03, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI; špelkica, VV, 1.IVF
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
suzy.s, KBC Ri, FET (nakon 12xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni); sara10, Cito, FET (nakon 3xIVF, 1xFET)
ON-GO
6/2013 ~~~~~~~~~~
Ajvi, VV, 1.IVF; amy2004, Petrova, AIH; Anaši1507, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET);
ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH; 5xIVF/ICSI); bmaric, PFC, AID (nakon 1xAID);
bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF); Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH);
ljubilica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF/ICSI); malianđelak, Betaplus, AIH (nakon 2xAIH);
mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI); Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH);
Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF); roan, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH);
sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF);
Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Tasha1981, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); mostarka86, IVF/ICSI, Cito (nakon 4xIVF); dazler, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); Sandra1971, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF, 1 IVF u prirodnom ciklusu); Kjara, VV, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET); wanna be mommy, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI); riba76, VV, FET (nakon 1xIVF); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET); piki, VV, IVF (nakon 3xIVF, 1xFET); tikki, Betaplus, FET (nakon 2xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xsekundarni ICSI, 1xFET); marincezg, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 7xIVF/ICSI); jejja, Ri, FET (nakon 2xIVF); paty, RI, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za drugu bebu); tonkica, Petrova, FET (nakon 1xIVF)
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET); doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI); s_iva, IVF (nakon xxIVF); Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET); tantolina, Ri, IVF ( nakon 8xIVF); lberc, VV, IVF ( nakon 6XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET); prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Dea2010, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xITI, 5xIVF, 4xIVF u prirodnom ciklusu); kiki30, KBC Ri, FET (nakon 8xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu); valiana, PFC, IVF (nakon 1xIVF); sandy0606, VV, IVF (nakon 1xIVF)
10/2013: zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI )
11/2013: dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bobo32, bohinj, bonim, brigitta, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetić, Cvitaa, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hannah8, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, Lana77, lana2401, lara39+, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, Loly, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, malena2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, matty569, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, Nellie, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, olea77, olivera, Orhideja, orhideja., Ozana, Papiga.Capo, PetraP, pinny, pirica, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, ruža82, sabas, sami_os, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, Stena, Strašna, strijelac, sunasce, sunčeko71, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot, theorema, Tigrical, tiki_a, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, vedre, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy
lista "po narudjbi"vatra86
![]()
Pa to je listurina, koliko betocekalica a tek on-go..ima da popunimo taj 6 mj za sve mjesece do sad..a vidim da ni 7 nije daleko.. Lipe moje ~~~~~~~~~~~~~~~ da nam krene ludilo beta na topicu!!
Bubi klanjam se..hvala i
P.s. Svrbi me testic!!![]()
Jesi ga prontala za ujutro?
bubiza listu
Posljednje uređivanje od Snekica : 25.06.2013. at 21:37
I mene mislim da ću sutra brevactide sam primila u petak ,valjda mogu
~~~~~~~~~za sve pikalice,cekalice postupka,bete,trudnice i sve vas
bubekica izvini ali moram te ispraviti moja mrvica nije iz maribora vec iz postojne dr res napravio. svaka ti cast kad sve uspijes pohvatati.
snupi, sretno danas!!!!
i svima ostalima samojer kasnim na posao
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snupi ~~~~~~~~~~~~~~~
Vatra ~~~~~~~~~~~~~~~
i svim ostalim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bubekica ma svaka čast za listu!
Svim čekalicama šaljem punoooo puh-puh,pa da što prije završite na gornjem dijelu bubekicine liste!
Jutro cure!
Frčka - jako, jako mi je žao!!!![]()
Jučer mi je bila aspiracija i strašne bolove sam imam navečer. Danas mi je već puno, puno bolje - a pogotovo zbog vijesti iz laboratorija da imamo 5 oplođenih jajnih stanica!!!!!
Sutra opet zovem, pa bumo vidjeli kad će biti transfer.
Vatra - ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliki +!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
anka,snupi,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~ za transfer!
vatra,merssi još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ za pluseke!
Posljednje uređivanje od žužy : 26.06.2013. at 12:11
Bubekica mene s liste 7/2013 prebaci u 9/2013 molim te![]()
Curke ~~~~~~~~~~ za bete
Beta 15.07.....
E sada se trebam naoruzati strpljenjem.
Svima zelim puno srece za sto vam god treba!
ne brini i ja imam betu 09.07. !Navijam za sve kao i za sebe!!
čekalicama bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da ju smireno dočekaju![]()
Evo i mene....da vas obavjestim o novostima. Uglavnom, nakon cjelokupne agonije, krvarenje je došlo...13.6. Obilno i bolno...ipak izdržala sam bez liječničke pomoći. Kad je stalo, otišla sam kod svog gin na pregled...i reče mi da se sve lijepo očistilo samo. I ponovila sam betu...0,7 je....
Ipak ovaj ili iduci tjedan cu svakako oici i na VV na pregled. I eto...zavrsilo i to...
Strašna ajde napokon...dok se sjetim kad je sve to počelo..
snupi,bmaric ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu beticu uskoro!
Anka~~~~~~~~~ za tulum
Butterfly a izdrzat cu valjda, kao i s prvim testicem
Strasna super da si se javila, bas sam mislila na tebe nedavno, ajde nek je i to zavrsilo..zelim ti puuuno srece...
Iiiiiiiiiii svima kolektivne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~