Ides, danci :lool:
Sekunda po skleku, US marinci su za tebe male bebe!
Bravo!!!
Printable View
Ides, danci :lool:
Sekunda po skleku, US marinci su za tebe male bebe!
Bravo!!!
flopice - zeleni kašasti sokovi?
Danci, ideeeesss!!
danci wow!!
napokon sam se digla na vrijeme, popila kavu, odo nesto iz t25 odradit
Hvala cure! :*
aqua, nemoj se sekirat. ima nas još takvih ;-)
meni je svaki put dan pred mengu i prvi dan menge jako teškoo vježbati i često preskočim. jučer i prekjučer sam preskočila. i još sam išla spavat u 21:30.
jednostavno mi treba više odmora, viš spavanja, više zamotanosti u dekicu. danas je novi dan...
ne mozgam previše o tome. bolje je slušati te signale tijela nego ih ignorirati, i onda lijepo nastaviti vježbati, puna nove energije.
nemoj brigat, sve će se to srediti, vježbanje nije pravocrtna stvar, kao ni život uostalom.
Danči, RESPECT!
Danči, svaka čast. :klap:
Ja malo kiksam u zadnje vrijeme, u istom tjednu krepao i laptop i tablet :( pa sada imam na mobu samo tabatu pa skakućem ili si ispišem vježbe s nekog zwow-a pa odvježbam.
Baš sam tužna, počet ću s t-25 čim ga nabavim a obećano mi je jako uskoro..
Cure vi ste vrh, Danči od čega si ti napravljena :-o
Svaka vam čast
Ja sam upravo haračila po ebayu.
Ovaj moj novi đir nošenja hrane na posao ima veliku manu: nit imam čašu/flašu za šejkove nit imam normalno plastično posuđe za hranu iz kojeg ne curi :/
I onda to nanašam svakako (a idem vlakom na posao), pa zamatam u svašta...
Sad ću imati sve :)
Jučer odrađen 3 dan trećeg lvl 30DS. Zadovoljna sam, napravim i koji pravi walking push up :)
Danči, moj naklon.
Flopi, ja baš mislim da je na duge staze važno ovo što sam nabrojala, a da je ovo ostalo kratkotrajna pomoć.
Al prvo odi izvaditi željezo, pa ćeš imati smjernice dalje.
Cubana, ajd posalji link na sudje jer meni iz moje plastike curi maslinovo i aceto balsamico :lool:
http://www.ebay.com/itm/Lock-Lock-NE...E:L:OC:US:3160
Nećkala sam se oko torbice, al mislim da za ljeto i gužve u vlaku dobro dodje.
cubana odlicno :klap:
i mene to ceka na lito, za sad mi se neda mislit o tome (trenutno radim do 13 h pa rucam kuci). sta si uzela? moze link?
meni je jutros dobro krenilo. odradila t25 core cardio (valjda me susjedi nece docekat pred kucom popodne :lool:) i jos sam se uspila spremit na vrime,
tus sam stavila od prve, cak me i vaga voli danas :mrgreen:
odma sam bolje volje :mrgreen:
idem dat krv poslin, sad kad me odbiju tamo :lool:
edit: dok ja napisem cubana vec stavila link
bravo za sklekovska postignuća :klap:, ovo drugo baš i ne znam što je, no tko zna što budućnost nosi 8-)
Inače ja ne mogu ni jedan pravi sklek.
Jučer BR C2. Bližim se kraju druge faze. Ako sve bude po planu (a plan obuhvaća i neplanirana preskakanja ;-) ) trebalo mi je tri mjeseca da odradim 9 tjedana BR-a. Točnije 13-14 tjedana.
Dančiiii svaka čast! Ne vjerujem onom što čitam, morat ćeš sutra demonstrirati :))))
odradila sam zshred 15. i abs and core, al samo 3 runde. odvratan mi je. nisam ja za te challengeee. i mini za lower back. blizi mi se godišnjica vježbanja. tamo oko 1.3. planiram ju proslaviti cetverodnevnim odmorom, još nisam imala više od dva rest daya u komadu u ovih godinu dana, a bogme sam valjda više od 90 % vremena vježbala 6 dana tjedno. tako da cu od1.-4.3. na poslovnom putu odmarati...
svaka čast sasa! Score ti je fantastičan. Itekako zaslužen odmor :klap:
Sasa, bas si dobro rekla, meni je izazov bas grozan. Ili mi je vrijeme grozno, danas je prvi dan ciklusa.
Ja sam odustala zbog V holda. Mozda odaberem neke druge vjezbe iz izazova jer au ove prve dvije ok.
sasa :klap:
ja sam dala krv pa ce mi to bit izgovor da ostatak dana dignem sve 4 u zrak :mrgreen:
sasa, zaslužen odmor, definitivno :naklon:
malena beba, to nije izgovor. mislim da ne bi ni sutra trebala vježbati. koliko ono uzimaju 3-4 dcl? nije to malo, treba organizmu da se oporavi.
preporuka je ne vjezbati samo taj dan. vjezbala sam vec jutros, a sutra navecer je insanity tako da mislim da je to ok... a i davala sam vec, nije mi prvi put.
uzimaju 450 ml.
na sve 4 sam mislila jer me ruka malo boli, nisu bili bas njezni...
Danci isprazni inbox :)
dančiiiiii :-D!!!52 skleka :naklon:...
sasa svaka čast, godinu dana takvog ritma nije malo...uživaj u zasluženom odmoru :-)...
danas sam odradila dynamic core...ne mogu uradit one side plank up + over, ma nema šanse...a i V hold mi je očaj...
juče mi je bio težak burpee sa jednom nogom...i da, čini mi se da moja N. ima jače tricepse :lool:...
Joj, to je stvarno prenisko, tablete svakako, bez njih ne bi išlo. A s razinom željeza sigurno će ti se podići i snaga i volja za vježbanje. Ja ciklu znam naribati i na salatu (s mrkvom, malo maslinovog ulja i limuna) kad mi se ne da raditi sok.
Cure, kako je s parkiranjem kod Green Golda oko 17? ranije znam da je gužva.
mene isto brine parkiranje. ja dolazim malo prije 6. ranije ne mogu.
da nije nitko radio sklekove prije neg dođem :lol:
Uh, nisko . Nije niti cudno da nemas snage i energije. Hajde prvo podigni razinu zeljeza pa se onda primi vjezbanja. Jednostavno sa tako niskim vrijednostima ( ako je i hemoglobin jako nizak) niti ne mozes vjezbati posteno, jer transport kisika u tkiva je slab.
Svakako tablete , barem tri mjeseca. Paziti na prehranu, tamno meso sa vocem i povrcem. Ne mlijecno u vrijeme kad zeljezo uzimas , i tako... Dijete me gnjavi , budem kasnije napisala ako se cega sjetim.
Cure, jel ima neka pri ruci link sa kojeg smo narucivale maslace? Da ne kopam sad po stranicama..hvala
je, nisko sve, hemoglobin isto ispod donje granice
zato i idem leći u 9
dobro, sad se mičem odavde sa začatavanjem, nemojte me pomesti
vas i dalje čitam :-)
flopice želim ti što brži oporavak :love2:...vrati nam se što prije puna energije sa novim vježbačkim prijavcima...
cure provedite se super sutra :-*...
Flopice, mi te cekamo ovdje :-*
ninik, ispraznila ;)
flopice, drž'se, riješi se toga i brzinski nam se vrati! Čekamo te! :love2:
Danas Jillian Michaels, Hard Body http://www.amazon.com/Jillian-Michae...pr_product_top
I još mali cardio dodatak s Fitness Blendera http://www.youtube.com/watch?v=_Ov-lSkpOyI
Eto, to je to. Vidimo se sutra u 17 cure!