flopice :love:
cure zavidim na kavici i druzenju. i kolektivnim sklekovima :mrgreen:
Printable View
flopice :love:
cure zavidim na kavici i druzenju. i kolektivnim sklekovima :mrgreen:
hvala cure, divno ste društvo
moram se "popraviti" da se što prije pridružim
Kosjenka kod mene ovo traje duuugo i još vjerujem da i hashimoto igra svoju ulogu
tako da moram na tablete za početak, a sve ovo bi mi trebalo biti svakodnevni unos ( cikla, meso, sokovi, zobene, grožđice itd..)
sad se definitivno mičem!
Tek sam sad vidjela dogovor za kavu :( Lijepo se provedite, i pišite kako je bilo :)
možda je i meni palo željezo, cijeli ovaj tjedan sam koma i već dva dana nisam vježbala
cura mi prolazi neku fazu kada se budi usred noći vriskovima :predaja:i baš ju je teško smiriti
to je faza, znam
faza izluđivanja majke
valjda će vikend donijeti odmor
nego, gdje se točno nalazimo?
Stooorma, dolazi.
X
Danči :respect:
I ja sam ponešto anemična (hemoglobin=105). To je kod mene uobičajeno stanje već godinama.
Nakon trodnevne pauze, vratila sam se u ritam. Jučer w11 - nije se promjenio do prošlog puta :mrgreen: i dalje mi je pregrozan. Danas na rasporedu w12 - njega volim.
Još ću cijeli slijedeći tjedan raditi BR (i ovaj dio ću malo produžiti) a onda idemo dalje.
i mi smo u istoj fazi!!!!!! :drama:Ali bili kod dokice, naša je i super homeopat i dala nam terapiju. Sinoć je uzeli prvi put i on odspavao cijelu cijelcatu noć!!!!!!!!!! :-D
Terapija traje 3-5 dana. Javim ti rezultate na pp da se znaš ravnat ;)
A nalazimo se u Greenu u 17h (neki dolaze malo kasnije) u kafiću preko puta DM-a (iza pokretnih stepenica, mislim da se zove Lemoni ili tako nešto). To je razina -1.
Storma! Ajd ako ikako možeš s nama!!!!!
a što ako ne vjerujem u homeopatiju? :škartoc:
aj, na kavi ćemo i o tome
Ne mogu. Tj. ne mogu bez djece, a vući ih preko pola grada gradskim prijevozom i umorne tamo, pa opet nazad...uh.
da se prijavim :-)
nije da me nema, ali nemam vremena, moram vježbati i smišljati što da jedem :-)
od početka vježbanja+lchf -2.5 kg :-D
Ne mogu vas poloviti. Čitam vas navečer. Hemoglobin mi je bio 75 da sam primala transfuzije. Sokovi su mi pomogli. Nisam pila tablete, pustila sam ih. Nas homeopatija spašava za spavanje. Čitaj dijete od 1,5 ima gotovo sve zube i svaki intenzivno proživljavamo.
Treniram i pazim kako jedem.
jarčica, bravo!
Ja nazalost ne vjerujem da cu doci jer nemam rjesenje sto s djecovima. Danas radim do 16 i nezgodno mi je doci u 17. Zao mi je jako, jako jer sam vas bas htjela upoznati.
Jucer sam super vjezbala, kombinacija absa i lowera i poslije cardio. Bas sam si bila super :lool:
Ja dolazim :)
Moram se :naklon: sasi na ustrajnosti! Bravo ženo! :-D
jarcice bravo, samo tako naprid :klap:
granulice s nečim na p...... zaboravih naziv :oops:
Jarčice bravi!
Palči, super za prehranu!
Ja jučer uvela voće, danas-sutra ide čišćenje jetre i gotovo je za ovu turu detoxa.
Jutros napravila beta core cardio i bljuvalo mi se negdje od pola nadalje...očito još nije vrijeme za tako nešto. Moram smislit što i kako dalje od slijedećeg tjedna...
pulsatila?
hmmm, mislim da da..valjda...:oops:
da li je OK ako se i ja stidljivo pojavim :oops:
to je trenutno zelja, ali vidjecu da li je i mogucnost. mozda i inesicu natjeram da dodje samnom.
no ovisi kad MM dodje doma.
Cure,uzivajte na kavi..
Nezgodno mi je dolaziti na drugi kraj grada,pa preskacem druzenje..
Kavofob,cestitam na trcanju.. Sat vremena u komadu je odlicno!!
Sasa,ja sam mislila da ti vjezbas nekoliko godina sudeci po slikama:-) cestitke na godisnjici:-)
Danci,52 skleka!!!nemam sta nadodati!
I dalje upoeno vjezbam u teretani,ali i jedem uzasno puno i uzasno lose(kiflice,pogacice sa cvarcima,kolaci...)
Nekak nemam griznju savjesti sto se jela tice,pa se ni ne odricem nicega..ali da pretjerujem-pretjerujem..
Flopica,imala sam ja nisko zeljezo i.pila neke tablete americke firme i popravilo se..
Doduse,nije bilo tako jako nislo kao tebi..
Vrati se brzo
spajalica, dapače!!!!!!!!!! :klap:
milasova, baš mi žao....slijedeći put suprotan smjer ;)
Cure, ajd neka na brzinu da ne pretražujem. Gdje se nalazimo u GG?
Nadam se da stižem, oko 15 do 6.
tnx larmama, nazvala me i Danči i dala detaljne upute. valjda ću vas naći :smotana:
dolazim ipak u 5, sa curkom. idem se spremiti, jedva čekam da vas vidim :)
uzivajte na kavi :)
meni danas rest day umisto sutra. dobila sam a imam i podlijev na ruci pa preskacem danas
gospodin spajalic jos nije stigao doma, tako da moje zelje su ipak ostali snovi.
cure uzivajte
I gospodin ancic :D nije doma tako da sam i ja doma. Barem sam isla trcati s malom :) bas je bilo super.
Curke, tako sam sretna da sam vas vidjela :heart:
Žao mi je što sam rano otišla i što neke niste uspjele doći, ali sad kad znamo da su kave vježbačica moguće, ima da se vidimo barem jednom u 3 mjeseca :yes:
Idući put vas namamim ćevapima i pljeskavicama :lol:
Uploadala sam fotkice. Samo da smislim lozinku koju ne moram slati svakoj posebno ;)
Kako žene izgledaju :drama:
Sve što ste na ovom topiku pročitale, istina je. Vježbanje se isplati :)
Odrađen TBC
Lozinka je muž od našeg najboljeg cardio komada :mrgreen:
(ne znam jesam li previše ili nedovoljno jasna :lol:)
fotkice
edit - mene nema, ja fotkam :)
LOOOL.
Morala sam guglat :)