Eto trebalo bi ti biti tu
http://web.potpomognutaoplodnja.info...ursi&Itemid=63
Printable View
Eto trebalo bi ti biti tu
http://web.potpomognutaoplodnja.info...ursi&Itemid=63
Mislim da Frčka ima isto kao i ja pen, jer mora prvo istisnuti zrak na 37,5 pa naštimati jedinice...
Frčka ispravi me ako griješim...
Je i kod mene je pen, samo mi sestra rekla ako sam dobro zapamtila da nakon što istisnem zrak zamjenim iglicu ili sam ja nešto pomiješala?
Nisam onda skužila Frćku, a i neobično mi je da je Rijeka uvela penove to je nešto novo
Ni sam ni ja.Znači ipak pen, sorry.
Jel može Riječka kava danas da me neka od vas pikne!:lol:
Ako naletiš do Zg-a piknem te ja:-)
Hahaha nemoj reć dva puta! Ja se divim svima koje ste to prošle, meni je muka od juče jer se igala užasno bojim! Od štoperice mi oba puta bilo slabo, hladan znoj...Mislim da ću s tim penom hodat okolo i žicat ko će me piknut! Dr. opće mi radi danas ujutro, baš sam se ponadala!:(
ma odeš na hitnu, Frćka, i ništa ne glumiš već kažeš, nemrem ja to sama :) jooj mila, samo hrabrooo
Ruthy nije ti loša ideja, probat ću sama, ako mi bude frka i ne skupim hrabrosti, odem ja!:)
Držim ti fige i mislim na tebe između 17 i 18 h:-)
MM hvala na filmiću, na poslu mi komp neda otvorit, al ću doma bacit oko!:)
Frcka? Mogu ti ja sutra dati Gonal? ;-)
ako ste iz zga na ceu u petovoj te mogu piknuti, ja imam srece kaj se družim sa medicinarima, meni nije bio problem nego kaj moj m uz pada u nesvijest kad vidi iglu i krv!
Cef u Petrovoj! Linalena kako se osjecas kad je tvoj dan D?
Kavicaa,rakijica,i ini napici :coffee::mama::pivo:
Dobila sam sve nalaze,od štitnjače i trombofilije,i kolko mogu skužiti sve je ok,jedino mi za PAI-1 piše da sam heterozigot 4g/5g.
17.7. imam termin kod Dr. u Petrovoj i naaaadam se skorom FET-u :joggler:
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ za danas!
Žužy za FET!:fige:
Zuzy :-D za nalaze i ~~~~~~~~~~~~ za fet..
Moze Frcka uz kavicu umjesto keksica jedna pik pik.. ;-)
Cure moje beta je 559 ,,,,jes
Piše tu pod kutem od 90? Pa šta okomito na trbuh? Ja sam mislilaplitko pod kožu ukoso? Ajme jesam dosadna!!!
Zima77 cestitam! :-D
Da Frcka pod 90, male su iglice..
Zima i ovdje malo da poskocim :-D
Zima juhuhuhu cestitam od srca!!!!
Zima supeer,čestitam :dancingfever:
Frćka,vatra :kiss:!Di nam je nestala merssi?
Frćka,ma nemreš fulat,primiš špekeca,ubodeš i voila...bitno da uđe :aparatic: A ako ti se baš jako pije kavica,dojdi do kc pa ću ja da te piknem :-D
Hahaha cure divne ste! Neznam gdje prije da krenem s priborom za operacijsku?:) Istra, Koprivnica, Zagreb, Rijeka! Pogledala sam filmić, do pola i sad mi je muka!:lol:
Ma lako to,zatvorim oči, svom silom zapucam i počnem bježat s iglom okolo!:) Nego, ma Zimaaaa kako dobrooo! Koji filing ha? Evo moja partnerica sa transfera javila betu 399! Veselje!:-D
Zima i Vatra ma bravo :bouncing::dancingfever::sing::naklon::rock:
Zima i Vatra cestitam...
Žuži držim fige i sretno!!
bravo cure! Dva kontrasta zimo i vatrena!!!
Zima & Vatra čestitke!!!! Kako divno!
Danas je bio moj transfer dvaju trodnevna zametka - jedan 8-stanicni, jedan 6-stanicni. Sada odmor, utrici i strpljenje!
Joooj curke nemojte meni jos cestitati, barem do ne vidim betu..tako me frka da ne bude 0.. U ponedjeljak pijemo i pjevamo i sve..
Anka :-D :-D nek se lijepo ugnjezde malci ~~~~~~~~~~~~
I mojim betocekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete i ne raditi testove! ;-)
Zima bravo bravo!!! :-D Volimo takve vijesti!
žužy :fige: za dobitni fet :-*
anka čuvaj svoje mrve, nek se čvrsto uhvate da nam javiš lijepe vijesti kroz 2 tjedna! :fige:
Zimaaa CESTITAMMMMMM !!!!!!
Zuzi drzimmm fige!!!!
Anka navijam za tvoje mrvice!
Vatraaa jedva cekam ponedjeljak :)
cure moje,meni je tocno tjedan od inseminacije..imam takve grceve i pritisak u jajnicima da sam u sto cudaa!
Frćka sretno s pikanjem
Zima77 :-D:-D:-D, čestitke
Vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu betu u pon
Nestrpljiva anka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka se čvrsto prime za mamicu
DiDi446~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je to to
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve vas :love2: