Zima i Vatra ma bravo![]()
Zima i Vatra cestitam...
Žuži držim fige i sretno!!
bravo cure! Dva kontrasta zimo i vatrena!!!
Zima & Vatra čestitke!!!! Kako divno!
Danas je bio moj transfer dvaju trodnevna zametka - jedan 8-stanicni, jedan 6-stanicni. Sada odmor, utrici i strpljenje!
Joooj curke nemojte meni jos cestitati, barem do ne vidim betu..tako me frka da ne bude 0.. U ponedjeljak pijemo i pjevamo i sve..
Anka![]()
nek se lijepo ugnjezde malci ~~~~~~~~~~~~
I mojim betocekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete i ne raditi testove!![]()
Zima bravo bravo!!!Volimo takve vijesti!
žužyza dobitni fet
anka čuvaj svoje mrve, nek se čvrsto uhvate da nam javiš lijepe vijesti kroz 2 tjedna!![]()
Zimaaa CESTITAMMMMMM !!!!!!
Zuzi drzimmm fige!!!!
Anka navijam za tvoje mrvice!
Vatraaa jedva cekam ponedjeljak![]()
cure moje,meni je tocno tjedan od inseminacije..imam takve grceve i pritisak u jajnicima da sam u sto cudaa!
Frćka sretno s pikanjem
Zima77, čestitke
Vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za lijepu betu u pon
Nestrpljiva anka~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neka se čvrsto prime za mamicu
DiDi446~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je to to
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve vas
KjaraEvo jesam!
Napravilo se nekog zraka unutra poveći balončić, nadam se da nisam šta zeznula...nema veze, glavno da sam probila led!
Didi![]()
Zima i Vatra čestitam!!!! Svima ostalima puno sreće
!!!
Frćka i ja sam imala problema s pikanjem,htjela sam se piknut s onom debelom iglom, nisam skužila da imam i tanku. Pa nije išlo, baš onak kak je Linolena opisala, odbilo se. I onda sam gnjavila mm-a da me vozi na hitnu da me piknu, a on kad je vidio iglu skužio je u čemu je problem! I još mi veli, pa kak ti ne znaš, radiš u labosu, ajoj ja![]()
Posljednje uređivanje od špelkica : 28.06.2013. at 18:24
Frcka bravo stara!! (ne stara doslovno) sutra te ja piknem s malo prasine..he he..
Didi
Merssi???? Jesi vadila betu??
Zima fakat super brojka!
Vatra ~~~~~~~~~~ za ponedjeljak!
Nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~ za mrvice!
I još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve!
nisam bas u toku,ali novim trudnicama cestitam a ostalima saljem malo trudnicke prasine.
ja sam danas 32+4. mucim muku s BH kontrakcijama i preranog otvaranja.ali za sada je sve pod kontrolom. sretno svima. pusa
Meni je konstantno mučno i glava me boli od ovih Gonala, a jajnici me stalno probadaju, jel to normalno?![]()
Frcka normalno je, i mene su probadali ali nisam imala glavobolje i mucnine, iako nisam koristila gonale
Osjećam se kao da me je vlak pregazio!
vatrice kako si ti danas?![]()
Ma dobro sam fizicki, danas nis ne osjecam ali imam jos jedan test..jel dolazis na kaficu?
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (5)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (7)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) gemini
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)
SVIBANJ 2013. (8)
Berina, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
innu
inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5x IVF/ICSI/TESA)
Vrci, Betaplus, IVF (nakon 3xIVF, 1xFET)
dora<3, Vg, 1. IVF/ICSI
đurđa76, PFC Prag, IVF (trudilica za drugu bebu)
LIPANJ 2013. (4)
boss, Postojna, IVF/ICSI/TESE
Zima77, IVF Centar, IVF (nakon 5xIVF)
Žabac, PFC Prag, FET (nakon 3xAIH, 7xIVF, 1xFET)
Daka, Vg, 1. AIH
Čekalice bete~~~~~~~~~~
merssi, IVF (nakon 1xIVF) 27.06.
vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu) 01.07. +
elen, VV, FET ( nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET) 01.07.
sybylle, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI) 02.07.
linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI) 05.07.
DiDi446, SD, AIH (nakon 1xAIH)
Ruthy, SD, IVF (nakon 1xIVF)
splicanka30, Cito, 1xAIH
valii, Mb, IVF
snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF) 09.07.
nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI
ana 03, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
sara10, Cito, FET (nakon 3xIVF, 1xFET)
bmaric, PFC, AID (nakon 1xAID) 15.07.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Frćka, Ri, IVF (nakon 4xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
suzy.s, KBC Ri, FET (nakon 12xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni);
ON-GO
6/2013 ~~~~~~~~~~
Ajvi, VV, 1.IVF; amy2004, Petrova, AIH; Anaši1507, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET);
ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH; 5xIVF/ICSI); bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF);
Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH); ljubilica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF/ICSI);
malianđelak, Betaplus, AIH (nakon 2xAIH); mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI);
Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH); Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF);
roan, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH);
sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF);
Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Tasha1981, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); mostarka86, IVF/ICSI, Cito (nakon 4xIVF); dazler, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); Sandra1971, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF, 1 IVF u prirodnom ciklusu); wanna be mommy, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI); riba76, VV, FET (nakon 1xIVF); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET); piki, VV, IVF (nakon 3xIVF, 1xFET); tikki, Betaplus, FET (nakon 2xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xsekundarni ICSI, 1xFET); marincezg, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 7xIVF/ICSI); paty, RI, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za drugu bebu); tonkica, Petrova, FET (nakon 1xIVF)
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET); doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI); s_iva, IVF (nakon xxIVF); Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET); tantolina, Ri, IVF ( nakon 8xIVF); lberc, VV, IVF ( nakon 6XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET); prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Dea2010, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xITI, 5xIVF, 4xIVF u prirodnom ciklusu); kiki30, KBC Ri, FET (nakon 8xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu); valiana, PFC, IVF (nakon 1xIVF); sandy0606, VV, IVF (nakon 1xIVF); jejja, Ri, FET (nakon 2xIVF); Kjara, VV, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET);
10/2013: zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI ); špelkica, VV, 1.IVF
11/2013: dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bobo32, bohinj, bonim, brigitta, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetić, Cvitaa, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hannah8, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, inspire_me, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, Lana77, lana2401, lara39+, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, Loly, LOTTOS, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, malena2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, matty569, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, Nellie, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, olea77, olivera, Orhideja, orhideja., Ozana, Papiga.Capo, PetraP, pinny, pirica, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, pretorija, prima, Prozerpina, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, ruža82, sabas, sami_os, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, Stena, Strašna, strijelac, sunasce, sunčeko71, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot, theorema, Tigrical, tiki_a, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, vedre, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy![]()
AJMO BETOČEKALICE, IMA DA SE SVE UPIŠEMO U TRUDNIČKI LIPANJ!!!!!![]()
![]()
Samo ispravak, meni je ovo
Vrci, Betaplus, ICSI (nakon 2xICSI, 1xFET)
Znači bila mi je treća stimulacija, 4.transfer
Ili sam ja krivo pohvatala kako se piše...
Inače gledala sam bila stare liste, ova godina mi se čini dosta siromašna sa plusićima![]()
Posljednje uređivanje od Vrci : 29.06.2013. at 18:58
OK, skužih da sam krivo shvatila, budući da je ovo uspjeh iz 3.ICSI-ja, onda je dobro napisano. Ne radi mi mozak, isprike![]()
u pravu si, krivo pise.
A onda sam sva zbunjena... Uglavnom neka se provjeri, znači ovo je bio 3.ICSI, prije su bila 2, pa ono
Ali i dalje stoji da je malo plusića, a puno cura koje čekaju
Posljednje uređivanje od Vrci : 29.06.2013. at 19:30
bubekice, ja se mičem iz ljetnih postupaka, za neki jesenski mjsec, još ne znam koji...
vatra, tebi posebno čestitam, ustvari polučestitam, dok ne stigne beta
zima77, čestitke na velikoj beti, sada čuvam fige za srculence~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nestrpljiva anka, odmaraj, i javi nam i ti lijepu betu, za 15-tak dana, od srca ti to želim...
frćka, sretno sa pikanjem, i da bude dobra reakcije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
sanda1977, dobro snekica kaže, zar već??? kako je proletjelo...želim ti od srca, da što duže ostanete u paketu, što bezboniji i lakši porod, i da nam se uskoro maziš sa svojom mrvicom ~~~~~~~~~~~~~~
ostalim curama, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god treba i u kojoj god fazi da su![]()
Mostarka, puno hvala!
Potpisujem sve što si napisala!
draga, onda te stavim za prvi jesenski - rujan![]()
Bubekice svaka čast na ažurnosti![]()
Ja bi se svakako htjela vudjet na listi za trudnice u srpnju, al tko zna....
Vatra za betu u ponedjeljak, nestrp. anka da se mrvice prime držimi svima ostalim za što god da treba!
Ja prijavljujem od danas svoje dvije mrvice na čuvanju kod mene, bio FET i imam 2 odlična 8-stanična embrija!
Sarice, evo sad sam ona stara, pasala mi Rijecka kava pa me sve proslo!U utorak 1.uzv, mazis svoje mrvice od danas?
![]()
ja sam dobila podstanare,lastavice su napravile gnjezdo kraj ulaznih vrata!znam da je ovo totalno off al morala sam vam se pohvalit!preslatke su!
Posljednje uređivanje od željkica : 29.06.2013. at 22:09
nije me bilo nekoliko dana pa cu kolektivno:
cestitke svima na plusicima!
tuznicama veliki zagrljaj
a svima puuuuno ~~~~~~~~~~~~~
Sara držim fige da ugledas prekrasnu betu, sretno.
Mostarka hvala ti draga puno... Nadam se da ce bit nesto od te bete..
Sara10 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se mrve ili mrva lijepo ugnjezde..
Ostalim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ pogotovo curama ON-GO
Mostarka hvala ti puno i držim fige da ti ljeto donese sreću!![]()
Vatra za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~
Tonkica i vatra hvala vam, Vatra čekamo tvoju betu sutra!!!
vatra nek ulazak u EU bude beta fantastičan!!!!!!!
svim betačekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Posljednje uređivanje od ljubilica : 30.06.2013. at 10:58
Frćka kakvo je danas stanje kod tebe, jel se smirila situacija?
Ok sam, tek je 1 dnt, ima još punoooo, punoooooo do rezultata i zasad sam mirna i flegma, prošli put sam bila gotovo uvjerena da sam T, tako da sam sad prizemljena, idem dan po dan pa šta bude.
Bravo Frćka, početni strah od igala je prošao, sad kad se uštosiš, ide to....
Sara, samo tako, pomalo i dan po dan, svi drzimo fige da ti se mrvice ulove, nemas pojma koliko! Nedaj da te na poslu nerviraju, prst u uho i ...Ja jedva cekam utorak da vidim dali uopce reagiram na terapiju, nadam se da hocu!
Ruthy nam je 10 dnt, drzimo joj fige! Testic ne spominje, cvrsta cura!
![]()
Sta jest jest, cvrsta i gotovo. Mislila u utorak po betu ali mogda ipak mi kazu da je cetvrtak pametnije... ali vidjet cu kako se budem osjecala....
Sarice polako, dan po dan najbolja opcija...
Svim curicama da cekanje bude lijepo a bockanje bezbolno... najvaznije je da svi na kraju ugledamo svije bebice ♡ pusa svima