Kjb bravo za davanje krvi! I meni zna bit par dana pad energije, u kombinaciji sa vrimenom pogotovo.
U mene ti je uvik roditeljski ujutro :roll:
Samo je jedna smjena pa valjda zato, ne znam...
Printable View
Kjb bravo za davanje krvi! I meni zna bit par dana pad energije, u kombinaciji sa vrimenom pogotovo.
U mene ti je uvik roditeljski ujutro :roll:
Samo je jedna smjena pa valjda zato, ne znam...
Ja sam matematičarka, pa sam tvoje pitanje shvatila kao "dokaži da je 12 minutni test najbolji mogući test za procjenu spremnosti/brzine/čega li već"
ne, ja nisam bas osoba koja nesto zna o trcanju i koja ima pojma o istom, a bome nije da sad trcim.
pa eto pitah zasto 12 min, od kud to i sve u vezi toga. ljenguza sam guglat, al eto ipak napravih to. i nadjoh da mi je rezultat vise nego pristojan. usta moja hvalite me :rock:
Spajka, nisam ni sumnjala s obzirom na tvoj rezultat hodanja :-)
i meni je ovaj tlak koma Flopice, jesi i ti niskotlakašaica?
hvala draga i super za druženje :heart :
MB odlično si se ufurala u to jutarnej trčanje, ideeš! :klap:
Jadranka, potpisujem spajku, izvrsna si i pod stresom!
kjb ti si zakon :lool: nekad na forumu i ispada da za sve treba podastrijeti neki znanstveni dokaz :lool:
bravo carice! a da nam otkriješ rezultat :-) da šta ćeš se nego pohvalit. Bravooo!!!
Ja se dobro noćas naspavala, a jučer svašta stalo u jedan dan: posjet našoj dragoj zubarici (sa sinom), posao, pedikura, masaža, priredba u kćerkinoj školi, pićence s bakama i dedama u kvartu i na pola spremljena torba za sutra za trail.
Sina još vodim popodne na rođendan, mala ima sport, muž neke sastanke, valjda neću nešto zaboravit, najbitnije da imam ruksak, kompresijske, prvu pomoć i šiltericu, al voljela bih se poslije još malo i okupati u moru, pa nosim i kupaći.
Hvala curke na željama, ja prva otvaram vikend sutra, a cure dolaze kao šećer na kraju u nedjelju. :heart:
http://forum.roda.hr/images/misc/quote_icon.png spajalica prvotno napisa http://forum.roda.hr/images/buttons/viewpost-right.png stala kisa. meni danas u mom hodanju bio 12 min test.
u 12 min odhodala brzim korakom 2.29 km
pa ovo je fantastično, ovo nije hodanje draga, ovo je trčanje i to brzoo! :-D ti si zakon !!!
pa ne pretrcim ni ja, ovo je bio taj test.
a sta ja znam. meni se uvijek cini da ja trckaram sporo, no ja sam posebna ptica sto se zahtjeva prema sebi tice. nikad zadovoljna.
Lili, sretno sutra! Plima i Flopi sretno u nedjelju!
Svima bravo za odvjezbano.
Ja se nadam brckanju u moru sutra :)
Potpis pod magriz za spajku :-)
S tim da nemojte smetnuti s uma da je ona ogromna zena. :lol: spajka, da ne bi bilo zabune
Danas rest, osim pravljenja ogromne torte.
a ogromna zena je nece ni vidit :lol:
Apsurd :lol:
Spajka ima da ti sad svaki put radim ispravak kad napises"brzo hodanje" u "trcanje" :-)
Heba te pokazuje mi 29 C. Isla sam kupit veci zastitni faktor za sutra.
ajd ajd lili pa ja samo brzo hodam pored tebe
Alo,kaj je ovo?!? Zaspale ste ili su neki ludi provodi u pitanju?
Netko je spominjao grlobolju neki dan? E pa mene i moje klince uvatilo opet! Slinimo,grlo pecka i najmanji kuri...
No, unatoc tome sto je tijelo trazilo krevet ja odradila jedan kratki upper pa da vidimo tko je jaci!
Ja sam bila na putu, uspila sam ugurat jednu jogu u hotelu i jednu dugacku setnju. Ostalo je bio maraton u sjedenju :)
Lili sretno, sunce je vec sad opako.
sretno Lili!
kod mene yoga day 29, uspješno skidanje sa slatkiša i puno biljčica u vrtu
imam tremu, pozitivnu tremu za sutrašnji pm
osjećam se slično kao pred porod
prvi put jel, nisam svjesna što me čeka :mrgreen:
pa se tješim, ma hoću nekako kad su drugi i ja ću :lool:
Flopi, naravno da ces nekako! Drzimo ti fige i uz tebe smo :-*
Lili, sretno!
Flopi, mozes ti to!!!
Tang, bravo za jogi na putu!
flopi <3
sinoc sam krenula trcat ali me noga zastekala pa sam uz jezero odradila tatin za abse i core. bas sam se super osjecala vjezbati vani. jos da nije bilo komaraca... :mrgreen:
Flopi mozes ti to!! :kiss:
Lili sretno!
Magriz bravo za vjezbanje vani!
Tigric :love: i mene nesto grlo pocelo boluckat :/ cimavicu vec duze drzi.
Tang bravo za jogu! Ja na putovanjima apsolutno nista ne radim :lool:
Sinoc sam bila na jednoj lipoj veceri, nakon jucerasnjeg dana bas mi je tribalo malo opustanja!
Planiram trcanje veceras dok muz bude gleda ligu prvaka. I nadam se prvom ovogodisnjem kupanju popodne!
flopice, lili i plima sretno!
Jučer 2km na traci plus dobar niz vježbi za noge i glutiće.
Svaka čast za vježbanje vani, ja se nikako natjerati ni trčati vani.
Lili sretno! :trci:
Flopi i mene drži lagana trema od uzbuđenja, mogu misliti kako je tebi :-D
Bravo svima za odvježbano.
Sretno ptice trkacice!!!
Aaajdeee Floopii :-D!
MB zavidim na kupanjcu, hoocuu i jaa! Još samo dva mjeseca pa eto i mene ;-).
Vibre za bolesne ~~~~~~~~~~~
MB kako ništa ne radiš na putovanjima, a iće i piće :mrgreen:. Bar je tako kod mene. Valja stići na sva ica i pića.
Sve se broji :mrgreen:
U nedostatku prostora za vježbanje, išla sam na atletsku stazu. Nije vrijedno spomena ni brzina ni dužina. Samo znam da je užasno sparno i ne da disati.
Lili nadam se da ti nije ovakvo vrijeme. Niti da će vama dvjema biti sutra.
Cure van sebe sam od srece :-D :-D .Ukupno 4.zena i 3.u kategoriji po ovim.nehumanim vrucinama i zahtjevnom terenu.
Idem poslije na postolje.
Nisam znala uolce koja sam zena po redu pred kraj sam imala jednu curku isped sebe nekoliko stotina metara i onda sam pomislila na djecu i stisnula sprint nekom nadljudskom snagom i prestigla je. U cilj sam utrcala ko luda. :lool: Tako da se djeca mogu veselit medalji.
trebalo mi je sat i 34 min za tih 12km.
p.s.
bila sam krivo otisla i cura kojoj sam bila konkurencija cijelo vrijeme mi je v ikala da se vratim na stazu. Svaka cast.fair play.
Bravo lili!! :klap:
J-la ne znam ni ja koliko je hladno more, vidit cu popodne, mozda se i ne okupam :mrgreen:
Ice i pice se broji, naravno :mrgreen:
Bravo Lili
Pobjeglo
Mb mozes doci kupat se u jarun. Ako si obucena kompletno: majica, tajce tenisice uopce nije hladno :lol:
joj spajka ne podsjecaj :lool: