mimsi! čestitam! :kiss:
pina? ima li novosti?
Printable View
mimsi! čestitam! :kiss:
pina? ima li novosti?
Mimsi beta je izvrsna! Ne dupla se ona tocno matematicki ako te to brine. Opusti se i mazi busu ♡
Da, to me brine. Joj Giulia, iz tvojih usta u Bozje usi!
Hvala, Sybila :-*
ma joj nisam znala da te brine to točno duplanje - odgovor je kak je giulia rekla - ne dupla se točno matematički, samo treba biti otprilike dupla :) to je to! :)
Mimsi koji ti je danas dan?
16.dan nakon ovulacije.
Joj,cure,jako sam jos oprezna ali trudim se bit optimisticna! :-)
Bile su rane blastociste. Da, ponavljam u ponedjeljak pa cemo vidjet...hvala ti!
Mimsi, sretno dalje :-)
Betu nisi radila u istom labosu???
Prvi put nakon ETa mi je gin naglasio da inzistiraju na beti 12-14dpt, ako bude pozitivna za 2 ili 4 dana je ponoviti u ISTOM! labosu.
Eh jutros vadila betu :(
Nalaz pise <1,20
Toliko sam nade ulagala u ovaj put...i pazila se, minimizirala stres, cak sam imala i neke "fine" bolove...mislim etooo prima se....jeste mi 15dnt i u Pragu mi rekli da radim 17dnt nalaz....ne znam ima li smisla ponavljati nalaz?!
Bas sam losa :(
Nisam radila u istom labosu,da. Palo mi je i to napamet,da. Ma trudna sam i gotovo! Bit ce sve super!!!! Nedam se!
Pina,zao mi je... :-(
Aaa Mimsi trebala si u istom lab vadit,evo ti moj primjer 12 dnt sam vadila betu ona je bila 323 kako sam je trebala vadit u sub a nisam imala di odem na hitnu izvadit kad ono beta 400 i nesto suze tuga,zovem ja dr kaze on zanemari tu betu treba u isti lab vadit ,odem ja u pon u isti lab kad ono beta 2000 i nesto!
Eto vidis! :-)
Ma otisla sam danas privatno jer nisam mogla cekat do pon za bolnicu. Al u pon cu u bolnici opet :-)
Zao mi je pina :(
Ja sam ovaj put uzimala 4 ampule menopura dnevno (od 2dc do 8dc,ukupno 28) +3 orgalutrana, dobila 5 folikula i samo 2 js. Obadvije su oplođene ali ništa. Pretpostavljam da sad slijedi nešto drugačije...nadam se s puno više uspjeha. Ne znam sto uopće predložiti doktoru?
Pina, slusaj one tamo u Pragu i vadi betu 17 dan kako su ti rekli. Ne trci pred rudo!
Miiiiimssssiiiiii cestitam!!!!!! Wooohoooo!!!!
Pina bas mi je žao :(
Drži se draga.
Klamerice, Mimsi sretno, sretno dalje - divne vijesti i za vas i za nas ostale :)
353,80 :-D Hvala Bogu!!!
Čestitam Mimsi :)
Cestitam ti i po treci put mimsi :-D
Cestitam od srca!!!!!
Čestitam! Nadam se da si se konačno umirila! :-) Uživaj u danu!
Hvala cure!! :-)
Jesam, sada mi je puuno lakše!!
Ama, ti danas isto vadiš?
Izvadila krv, nalaz očekujem oko 13h! :-) Mogu zamisliti kako lebdiš!!!
Jao Ama, želim ti ovaj osjećaj uskoro!! :-)
Hvala ti puno :-* Kad ćeš ti na UZV?
Evo upravo me naručili 21.12. Dva dana prije rođendana :heart:
Mimsi predivno!!! Rekoh ti da ne brines ♡
Uzivaj u danasnjem danu jer vec od sutra opet slijedi svakodnevnu strepnja sto, kako, zasto ovo je ili nije.... :-) To su te cari trudnoce ;-)
Ama sretno!!!!
Mimsi - čestitam! Super!
Mimsi cestitam!!!!!
Ama? Ima li novosti?
Cure, da li je rano sto me ginekolog narucio za pregled 12.12.? To ce mi biti ravno 6 tjedan