Stranica 126 od 310 PrviPrvi ... 2676116124125126127128136176226 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,251 do 6,300 od 15499

Tema: Nakon transfera II

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Mimsi, dakle brojimo sitno rezat ce i tebe!
    Uzv je 8.12 kod mpo dr.
    Meni su svi simptomi dobrodosli - napuhanost, mučnine, bolovi, ludost, mekana unutrasnjost vagine sve ok - osim ovog s nogama. To me stvarno brine. Od bolova do toga da vec primjecujem vise spucanih kapilara na povrsini koze. Inace me muce, ali ovo je uzas. Kompresijske me spasavaju za sada, ali stisnu trbuh pa pogorsaju grceve maternice, pa ih spustam negdje ispod guze. Pa kad su noge gore ne bole, al boli maternica, kad su dolje ok maternica al bole noge bojim se da cu zavrsit na heparinu, na andolu sam od pocetka. Mislim da je vise od utrica nego od same t. Imam tih 110 cm divote od noge, fakat bi ih rado zadrzala takvima sta sve radimo/prolazimo zbog te djece, al sta ces kad su tak slatka

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Tola, jedva cekam tvoj rezultat!
    Ama, sve ce biti u redu! Inace, sad si me sjetila tocno na moj 9 dnt sam imala uzasnu mucninu. Probadanje u trbuhu, proljev, stvarno mi je bilo lose. Eto, valjda je i to normalno
    Sybila maloprije sam bas procitala da je i bol u nogama dobrodosla. Sad cu laicki prepricati neciju pamet sa srpskog foruma... kak ti se siri maternica, to utjece na donji dio ledja a to se kao prvo osjeti u nogama. Od tud ta bol u nogama. Sad da ne ispada da pisem bedastoce, progooglaj malo

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Sad jos cekamo PinaColadu, Cosmo i jos jednu curu (zaboravila sam ime)... Nadam se da ce se uskoro javiti!

Datum pristupanja
    Jul 2016

Početno

Čestitam svim velikim betama! Sad i nama treba veliko Božje čudo da javimo visoke bete. Taman oko Božića. Pišem vam uskoro.

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Moja beta je 60. Danas mi je 10dpt dvije rane blastociste od 4 dana. Cini mi se niska...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj mimsi prvotno napisa Vidi poruku
    Moja beta je 60. Danas mi je 10dpt dvije rane blastociste od 4 dana. Cini mi se niska...
    Nije ti niska, pogledaj ovu tablicu sa prosječnim vrijednostima bete nakon ovulacije http://www.neplodnost.hr/trudnoa-v2/...g-rana-trudnoa

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Mimsi - dobro je dok je iznad 50! Sad samo neka se dupla!

Nina - ne mogu otvoriti link
    Posljednje uređivanje od Sybila : 01.12.2016. at 14:18

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

ne, ali sad sam pokušala otići na matičnu stranicu, ne dopušta. mislim da sam se već susrela s tim problemom, nisam nikad uspjela ući na site

Yarmmai avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

ja normalno otvaram taj link

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Mimsi, cestitam! Ne brini zbog vrijednosti bete, ona je dobra. Znam kad sam citala za sebe, sjecam se da je pisalo da bi 14 nakon ovulacije prosjecna vrijednost bete trebala biti 48. Tako da, sve bude okej! Narast ce! Svi smo jedinke za sebe i ne usporedjuj se sa drugima

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Citiraj Yarmmai prvotno napisa Vidi poruku
    ja normalno otvaram taj link
    Da, do mog routera i providera je na kraju. gotov offt

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Čestitam, Mimsi! Ne budi zabrinuta, čekamo duplanje za dva dana!

Jolica30 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Klamerica , mimsi čestitam

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Hvala cure! Jao nemogu vam opisat kak se osjecam! Zapravo sam u soku jer o ovome sanjam vise od 4 godine!!! Kad sam vidjela nalaz po izlasku iz bolnice jedva sam susprezala suze, a kad sam dosla kuci plakat vise nisam mogla od soka!
    A opet taj strah da nece bit dobro je uvijek prisutan...
    Izvadit cu betu opet u subotu privatno jer cu izludit do ponedjeljka.

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Mimsi čestitam ti draga od srca!!!!!
    Meni je danas hormon fsh 24, povisio se od prošlog mjeseca sa 14 čak za 10 jedinica. A ja nisam tad htjela ići, a dr bi me bio primio. Ja pametna rekoh spustiti ce se jos malo kroz mjesec (ref. mjere su do 11). Eto kako da ne, sad cekam poziv od dr. da vidim sto ce reci i mislim da me ovaj mjesec nece primiti. Ljuta sam.
    Posljednje uređivanje od glow : 01.12.2016. at 18:51

PinaColada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Oooo drage moje evo mene
    Mimsi cestitke
    Klamerice Glow Sybila mahanje
    Kod mene 13 dnt...neka me mucnina spopala i kazem mm da mi kupi testic (inace se suzdrzavam testova, radim samo betu ali....)
    On kupio neki kineski od 12kn(jedino taj nasao) i negativan (((
    Eeh nadam se da je ili glupi kineski, ili je rano za test, ili je vecernji urin....
    Rekli mi da 5.12. vadim betu....no ja skontala 3.12......jer duuugo mi do ponedjeljka uh....uz Boziju pomoc i drzite mi fige

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

@Pina za tebe je pravi odgovor sada, onaj od Klamerice i njena 3 neg. testa! :D
    Samo pozitivno i biti će sretno ovaj put!!

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Uh Glow, zao mi je zbog fsh! Pa kako je moguce da tako skoci??? Ne razumijem se bas u to...
    Pina, ja bas zato nisam ni radila testove. Ali mislim da komotno vec mozes betu!

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Cure,jesu normalni bolovi u jajnicima? Evo reze me posteno, pa neznam jel da se veselim il bojim

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj PinaColada prvotno napisa Vidi poruku
    Oooo drage moje evo mene
    Mimsi cestitke
    Klamerice Glow Sybila mahanje
    Kod mene 13 dnt...neka me mucnina spopala i kazem mm da mi kupi testic (inace se suzdrzavam testova, radim samo betu ali....)
    On kupio neki kineski od 12kn(jedino taj nasao) i negativan (((
    Eeh nadam se da je ili glupi kineski, ili je rano za test, ili je vecernji urin....
    Rekli mi da 5.12. vadim betu....no ja skontala 3.12......jer duuugo mi do ponedjeljka uh....uz Boziju pomoc i drzite mi fige
    Pina, sve sto cu ti reci, ne vjeruj testovima!!! Vadi betu! Drzim fige!

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Cure,jesu normalni bolovi u jajnicima? Evo reze me posteno, pa neznam jel da se veselim il bojim
    Evo mene u 3 ujutro budne sa bolovima u jajnicima. Najnormalnija stvar! Privikni se! Da, btw., i nesanica ti je normalna stvar

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Citiraj Jolica30 prvotno napisa Vidi poruku
    Klamerica , mimsi čestitam
    Hvala Jolice! Uskoro se i mi veselimo zbog tebe! 2017. bude tvoja godina!

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Jesam ti rekla da ce i tebe rezat
    Jajnici, maternica, noge, sise, ligamenti, koljena (?!?!), zastopan nos - sve u rok sluzbe

Pina - it's beta time!
    Posljednje uređivanje od Sybila : 02.12.2016. at 07:02

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Hvala cure, lakše mi je sad!
    Ok, onda svi mogući bolovi, dobro mi došli!!!

E da, vadila sam tsh sad. Prošlo je dva tjedna od veće doze i nadam se da se počeo spuštat...

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Čestitam svim curama na dobrim vijestima nama ostalima želim puno sreće i malo nerviranja u novoj godini

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Ja krećem ponovno u 1 mjesec ali sa dugim protokolom s obzirom da ovaj prethodni nije polučio očekivani rezultat (2 js). S obzirom da je dugi protokol prikladniji ženama sa višim AMH,strah me kako ću na to reagirat (AMH 14.2, 35 g). Imate li kakvih iskustava?

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Uh Glow, zao mi je zbog fsh! Pa kako je moguce da tako skoci??? Ne razumijem se bas u to...
    Pina, ja bas zato nisam ni radila testove. Ali mislim da komotno vec mozes betu!
    Ne znam kako je moguće za takav skok - sve je bllo spremno za postupak jer s njim nije bilo prbl od početka godine.
    Dr. mi je sinoć odgodio postupak za siječanj, prema očekivanju. Rekao je da se FSH može primiriti jednako kako i skoči i da se ne opterećujem, može biti faza.
    Pokušat ću se balansirati prehranom s kojom sam popustila nakon ljetnog ujednačenja svih hormona. To sam u potpnosti bila mijenjala da sve dovedem u normalu, to jedino mogu i znam da je bilo uspjelo.

Nadam se pozitivi s njime potkraj mjeseca, molit ću se kao i sve mi ..

Dotad - čestitke za sve divne vijesti ovdje, cure samo pozitivno i sretno, neka Bog da višestrukog duplanja betica, a mi nadaline i čekalice, hrabro dalje!..
    Posljednje uređivanje od glow : 02.12.2016. at 12:14

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Citiraj Tola prvotno napisa Vidi poruku
    Ja krećem ponovno u 1 mjesec ali sa dugim protokolom s obzirom da ovaj prethodni nije polučio očekivani rezultat (2 js). S obzirom da je dugi protokol prikladniji ženama sa višim AMH,strah me kako ću na to reagirat (AMH 14.2, 35 g). Imate li kakvih iskustava?
    Prvo svim curama cestitam na lijepim betama

Kakav ti je bio sad protokol? Ja imam 35 g. i prosla sam i dugi (kontraceptivi, menopur, decapeptil) i kratki protokol (menopur i decapeptil bez kontraceptiva)...mislim da imamo i slican AMH...U kratkom sam dobila 11 js, a u dugom 4 js...i sigurno cu sljedeci put predloziti kratki ali sa gonalima, mada vidjecu sta ce dr reci...To nista ne mora da znaci, ali eto kod mene je bila bas velika razlika...

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Danas je beta 106,3...prekjucer je bila 60

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

mimsi! čestitam!

pina? ima li novosti?

giulia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Mimsi beta je izvrsna! Ne dupla se ona tocno matematicki ako te to brine. Opusti se i mazi busu ♡

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Da, to me brine. Joj Giulia, iz tvojih usta u Bozje usi!
    Hvala, Sybila

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

ma joj nisam znala da te brine to točno duplanje - odgovor je kak je giulia rekla - ne dupla se točno matematički, samo treba biti otprilike dupla to je to!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Mimsi koji ti je danas dan?

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

16.dan nakon ovulacije.
    Joj,cure,jako sam jos oprezna ali trudim se bit optimisticna!

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

16.dan nakon ovulacije.
    Joj,cure,jako sam jos oprezna ali trudim se bit optimisticna!
    Neznam mislim da bi trebala bit veca ako se ne varam blastociste su? Kod mene se male bete neslavno zavrsile al ima slučajeva da je i sa manjim betama bilo sve uredu od srca ti zelim da tako bude i tebi!!U ponedjeljak ponavljas?

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Bile su rane blastociste. Da, ponavljam u ponedjeljak pa cemo vidjet...hvala ti!

1latica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Mimsi, sretno dalje
    Betu nisi radila u istom labosu???
    Prvi put nakon ETa mi je gin naglasio da inzistiraju na beti 12-14dpt, ako bude pozitivna za 2 ili 4 dana je ponoviti u ISTOM! labosu.

Datum pristupanja
    Apr 2016

Početno

Draga divno - beta se dupla, to je najvažnije, sretno u pon, izdrži nekako!! ajme znam da nije lako, ja sam uzbuđena s tobom, ali cilj je već ostvaren tak da - još sam malko!

PinaColada avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Eh jutros vadila betu
    Nalaz pise <1,20
    Toliko sam nade ulagala u ovaj put...i pazila se, minimizirala stres, cak sam imala i neke "fine" bolove...mislim etooo prima se....jeste mi 15dnt i u Pragu mi rekli da radim 17dnt nalaz....ne znam ima li smisla ponavljati nalaz?!
    Bas sam losa

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Nisam radila u istom labosu,da. Palo mi je i to napamet,da. Ma trudna sam i gotovo! Bit ce sve super!!!! Nedam se!

Pina,zao mi je...

željkica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Aaa Mimsi trebala si u istom lab vadit,evo ti moj primjer 12 dnt sam vadila betu ona je bila 323 kako sam je trebala vadit u sub a nisam imala di odem na hitnu izvadit kad ono beta 400 i nesto suze tuga,zovem ja dr kaze on zanemari tu betu treba u isti lab vadit ,odem ja u pon u isti lab kad ono beta 2000 i nesto!

Datum pristupanja
    Mar 2016

Početno

Eto vidis!
    Ma otisla sam danas privatno jer nisam mogla cekat do pon za bolnicu. Al u pon cu u bolnici opet

Datum pristupanja
    Dec 2015

Početno

Citiraj Tola prvotno napisa Vidi poruku
    Kakav je to dugi protokol? Meni je AMH 21. Isto 35g.

Sybila avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2012

Početno

Zao mi je pina

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj zeljica prvotno napisa Vidi poruku
    Prvo svim curama cestitam na lijepim betama

Kakav ti je bio sad protokol? Ja imam 35 g. i prosla sam i dugi (kontraceptivi, menopur, decapeptil) i kratki protokol (menopur i decapeptil bez kontraceptiva)...mislim da imamo i slican AMH...U kratkom sam dobila 11 js, a u dugom 4 js...i sigurno cu sljedeci put predloziti kratki ali sa gonalima, mada vidjecu sta ce dr reci...To nista ne mora da znaci, ali eto kod mene je bila bas velika razlika...
    Ja sam ovaj put uzimala 4 ampule menopura dnevno (od 2dc do 8dc,ukupno 28) +3 orgalutrana, dobila 5 folikula i samo 2 js. Obadvije su oplođene ali ništa. Pretpostavljam da sad slijedi nešto drugačije...nadam se s puno više uspjeha. Ne znam sto uopće predložiti doktoru?

Datum pristupanja
    Oct 2016

Početno

Citiraj LF2 prvotno napisa Vidi poruku
    Kakav je to dugi protokol? Meni je AMH 21. Isto 35g.
    Dugi protokol se proteže kroz 2 ciklusa i uključuje kontraceptive,kreće se cca 18 dan ciklusa. Kakva si ti dosad iskustva imala?

Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Citiraj PinaColada prvotno napisa Vidi poruku
    Eh jutros vadila betu
    Nalaz pise <1,20
    Toliko sam nade ulagala u ovaj put...i pazila se, minimizirala stres, cak sam imala i neke "fine" bolove...mislim etooo prima se....jeste mi 15dnt i u Pragu mi rekli da radim 17dnt nalaz....ne znam ima li smisla ponavljati nalaz?!
    Bas sam losa
    Tako mi je žao!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ne brini, dobra je to beta...meni je vise dr reklo da se ne mora uduplati, bitno da raste za oko 70 %. Bice to sve dobro.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •