..
Printable View
..
Sretno danas nankarlovackom ceneru.
Nera i Lili. Nadam se da nisam nekog preskocila sem svog prijatelja muza od mamitzi.
Cure sretno na ceneru :-)
Hvalaa spajka i Sani.
Nasle smo zamjenu (nestala panika). Nije brza kao nasa T. al idemo se zekat i druzit. :-)
dok ja dodem do foruma spajka odgovori :)
inace mrzim fartleke. i dionice i sve sto me tjera da dahcem i pusem.
:mrgreen:
Sretno Lili i Nera :heart:
Magriz bas sve :mrgreen:?
J-la :lool:
Cure sretno na ceneru :kiss:
Završila Total the burnout workout. Osim što sam na skokovima ne koordinirana, ostatak je bio zadovoljavajući :mrgreen:
To je od tati trening? Ajd sibni link ako je.
Ja sam danas cardio #9, sad jos stretching...
Magriz, j-la :lol:
cure, sretno na utrci .
Cure moje koje smo mi obrate imali u Karlovcu.Rekli nam da smo za dlaku 4. falilo 10 sek za 3.mjesto da bi na proglasenju organizator skuzio da je greskom stavio 1 mjesovitu stafetu medju zenske stafete.
i tako smo ipak imale cast popet se na postolje kao 3.zenska stafeta. :-D
Crkavale smo od smijeha jer takav scenarij nismo ocekivale a ova curka koja nam je uletila ko zamjena je super trcala jadna pod pressingom sto trci s nama (mi smo 2 grupe brze od njene) q lijepo sam joj rekla da se idemo zezat i neka ne misli o tome.ona je presretna jer je 1.put u zivotu na postolju.
A djeci sam rekla da nismo ista osvojili jer nisam znala ima da ujutro cice od radosti kad ugledaju pehar :sp:
Bravo Lili i ostale munjevite... Mi smo na after pivi izracunale da ste trece i htjele u cestitare, ali je jedna nasa plavojka sto od umora, sto od popijenog zaspala u ugodnom drustvu....
Dakle mi smo 6. zenska stafeta i super ludo smo trcale, mislim da nam je gun pace 5:14. Ja sam krenulo munjevito i onda se kasnije cudom cudila sto me svi prestizu (uvjerivsi prije toga samu sebe da Garmin opet luduje i pokazuje krivo, jer ja jurim...). Moj pace je bio 5:18 sto je isto brzo za mene, bas me ponijelo kako su svi fit i zestoki. Karlovac je predivan, atmosfera super, sve je blizu, ma super.
Sad kavica i pripreme za turbo subotu, a popodne idem sa svojim kcerkicama na rekreacijsku dm utrku:heart:
Bravo kjb i lili :klap: :klap:
bravo kjb, Lili, Nera i mamtizi muz. bilči ste svi super :sing:
Bravo ekipa!!
Bravo!!!
bravo trkacice!
bravo trkačice!! super su rezultati
i ja sam u nekom rest modu trenutno
al sam odlučila da se uopće neću zamarati. kad ide, ide, kad ne ide, ne ide
ove godine neću biti tako reprezentativne pozadine i trbušnjaka ko prošle godine, al baš me briga
najmanji mi je trenutno u kozicama, al srećom nit ih je puno, nit ima temp.
po licu nema ni jednu, tako da smo po cijele dane na dvorištu
Bravo trkačice!
Nisam znala da i kjb učestvuje. Kjb, oprosti, promaklo mi.
Zhang, ja baš i ne uključujem mozak kad je vježbanje u pitanju :lool:. Nit ja gledam je l ima upper, je l ima lowera, samo gledam da li imam dovoljno opreme.
Rahela vibre malom jurišavcu :-*
Rahela ~~~~~~~ za malca
I ja sam u restu, koliko stignem, stignem :)
Nera bravo, tebe sam preskocila sorry :klap:
Bravo trkacice!!!
Rahela, vibre za malca.
Hvala cure :kiss: za sve nas.
Vidjela sam i Neru i kjb.
kjb pa vi ste skužile prije nego organizator :klap:, mi nismo imale pojma. Skoror smo već bile i otišle al ostale navijat za naše iz kluba.
Fantastično si trčala i ti i ekipa, svaka čast na odličnom 6. mjestu. :klap:
Meni je Garmin neka čuda pokazivao dok sam trčala (lapove, i ino) pa nisam ni znala, uglavnom ispalo mi je na 3,44 km 4:25 (s tim da sam mogla stisnut na jače al sam se bojala da ne lipsam do kraja). To bi značilo da u ned na Volim trčanje na 2km bi trebala ići još brže. Hmm.. nisu mi baš drage ove kratke utrke, manje mi je naporan PM nego ove kratke i žestoke. Djeca će mi trčati pa i ja.
a popodne gibamo na DM utrku na Jarun. Cijeli vikend u znaku utrka i zatvaranja proljetne sezone. i ju ju...
ugodan vikend svima!!!
kjb možda se i vidimo opet popodne :-)
bravo trkacice!
i sa zakasnjenjem (citam na preskokce) poseban naklon novoj polumaratonki flopi!!
rahela, hug i vibre za malca
Takodjer pozdravljam trkacice!! Lili,znas da ni ne ocekujemo vise nista manje od postolja!
Ja imam opaku upalu sinusa.ovi donji, maskulalla kakosevec zovu..zasad rjesavam u kucnoj radinosti plus neke tablete za sinuse.nadam se da ce proc bez doktora i antibiotika.trubim po kuci ko slon,inhaliram i tak. Jucer sam restala,a danas ipak prikupila malo snage i po uzoru na zhang odradila real cardio#9.
Tigrić koje tablete za sinuse uzimaš? Moji su grozni, ne mogu udahnuti.
Danas rest, ali sam cijeli dan aktivna. N.je bila na rođendanu, pa nam je sve tome bilo podređeno. Inače, ima novog momka :lool:. Divan mi je novi zet :mrgreen:
J-la, sinupret tablete.
Suosjećam za sinuse:-(
Kao što vidite, mene opet uhvatila stara boljka nespavanja, ali ovaj put je sigurno povezana sa stresom: Velika ide u London idući tjedan i koliko god si govorila da sam cool i da čovjek nikada ne bi nikuda putovao ako bi samo slušao vijesti (i domaće interpretatore), baš se nekako bojim da im se nešto ne dogodi. Savjeti: trči, nije vrijeme da budeš heroj, samo bježi što dalje od mjesta napada itd. nisam ni mislila da će prelaziti preko mojih usta, ali eto.
Ako se vratimo na vježbanje/trčanje, jučer smo nas tri (Velika , Mala i ja) uspješno okončale 2,6 km dugu DM rekreacijsku utrku prosječnim pejsom 7:00. Baš sam bila ponosna. Mala je srela svog frenda iz razreda pa ga je nagovorila da ipak ide trčati (jako se uzrujao kad je voditelj rekao da je na Jarunu 5000 žena) te su njih dvoje ćakulali i jedan drugog usporavali našim uputama prije trke ("nemoj jako brzo, bolit će te trbuh", "gledaj naprijed da se ne sudariš" itd.), a i mi odrasli smo se međusobno bodrili. Ovaj put organizacija super, pakete svi imamo i svašta smo dobili: Mala mi skoro ništa nije proslijedila jer joj sve treba, od uložaka do britvica. Odmah se otuširala sa sapunom od čokolade i stavila kremu na lice :lol:. Velika ima već napunjenu toaletnu za London.
Srele smo naravno Lili, i ona je mislim trčala sa dječicom, a i moje koke iz kluba. Svima ugodna nedjelja i još malo pa praznici... Kod nas je nabrijavanje već počelo
j-la na decka :lool:
tigric suosjecam za sinuse :love: mene kad uvate to ne moze bez antibiotika proc :(
kjb uf, nije lako :love: vjerujem da se bojis... a s kim ide?
jucer je, nadam se, bi zadnji dan resta :mrgreen: prosli tjedan apsolutno nista. nadam se trcanju veceras.
Kjb, mogu mislit kako ti je...meni je sogi prosli tjedan otputovala u london i bas smo raspravljale o slicnim stvarima. Prvo se jako veselila sta ide ,a onda sve manje...nije tema, i znam da nebi trebalo nas ogranicavati ali nemozes da ti ne prodje kroz glavu.a sa ovim pripremama si me podsjetila na pripreme koje ja imam sa starijim jer njih dva idu ove godine sa bakama na more cijeli 7mj. Zasad samo ponavljamo kako nazvati 112 sa bilo kojeg mobitela na koji naidemo i dati osnivne informacije!!!!
Mb, ni meni ne prolazi zasad tako da cu sutra ipak u posjet doktoru da mi ne upropaste produzeni morski vikend!!!
Da nebi bilo da ne spomenem vjezbanje veceras se veselim svojim trakama alitiga trx-u.sve sam jucer raskopala, slozila i skroz mi je guba.
Ajme tigric draga bas mi je zao . Cuvaj se draga!
J-la legenda je mala. Tako i moj primjeti sve zgodne zene.Izvalio je juce: Mama vidi kako ove lijepe dame imaju lijepe noge! :-)
Kjb i tvoja je preslatka s tom coko kupkom i kremom. Ja sam dm trcala s kcerkom.isto nije stala nijednom svih 2.6 km otrcala u cugu a ja jadna joj govorim ajmo hodat jer sam htjela stedit noge za danas. Al jok.
Sin je trcao djecju.Paketi su im izvrsni.
Ja sam vec postala dosadna al ne mogu ne javit.
Danas sam na Volim trcanje na 2km bila 3.mjesto :-D a oko mene djevojcice mlade na 1. I 2.mj.
prosle godine sam isla istu stazu 4:37 a sad 4:22 s tim da nisam stisnula na najjace jer nije bilo potrebe (puls 173-175). :mrgreen: Nisam bila "ugrozena" cetvrtom a nisam mogla lovat ove prve (1.curka isla na 3:50, svaka cast).
bas me krenulo.u zadnjih 9 dana 3 x 3.mjesto. a sad zavrsavam proljetnu sezonu. I uzimam predah od turbo aktivnog vikenda.:-)
lili, moj naklon!
i ostalima isto!
ja sam upravo odradila 40-minutni piyo sweat, vjeran imenu
dooobro sam se istegla, ali odradila i plankova, triceps pushups i burpees
jucer sam bila na plazi, uzivancija, odmor
danas sredjivanje, vjezbanje, sad cu malo i posla
ceka me opet gadan tjedan, srecom u cetvrtak dan predaha
godisnji mi je tek za mjesec i po, treba to izdrzati :)
Lili wow, svaka cast :naklon: :naklon:
Summer :klap:
Mi smo se jucer okupali a danas ostali kuci jer je zapuvala bura pa mi se nekako nije dalo. I onda sam odspavala 2 sata popodne o.O!! A nije da se nisam naspavala, spavala sam do 8 ipo jutros. Jos sam u soku :lool:
Ic cu kasnije malo otrcat. Jedini mi je problem sta planiram i ujutro al ajde 5 km je nista tjesim se
Prijavak: 5 km, pace 5:42! :klap:
Ocajno sparno :drama: nisam mislila da cu to ikad rec ali stvarno je po ovim vrucinama bolje ujutro trcat!
Prije spavanja kratki prijavak-cijeli dan suncanje kod mame (grijala sam sinuse),crvena sam ko rak;) bas samo uzivali
I za kraj 5 rundi:100jump r.,5/5squat c&p,10 burpees.
3 runde: 100jump r.,10snatch,20swing.
Sunce me napunilo energijom makar nos ne sljaka!
Noc cure,do sutra