i ovdje skačem:-D:-D:-D
još jednom čestitam
Printable View
dani82, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pa to su duplići !!!
Bravo...joj što volim ovakve lijepe vijesti !!!
curkice, da se javim sa svoje prve i vrlo bolne punkcije... ali sam preživjela:-) imamo 6 stanica i nadamo se najboljem i lijepim vjestima kada bi mogao biti transfer:heart:
veliki poljubac svima... dani82 čestitam... pirice jako mi je žao
dani82 :klap: :-D:-Dčestitamo
Jesen82, žao mi je da je bilo bolno, ali rezultat je jako lijep.
sad ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar tulum i da nam sutra javiš lijepe vijesti o tri mrvice !!!
dani82 predivno. Čestitam.
dani82, čestitam, prekrasno!!!
jesen82,~~~~~~~~~~~~~~~za lijep nastavak u labu
pirice, bab, žao mi je!
evo da i tu objavim da je naša draga :
Sandric rodila dva prekrasna dečkića prvi je stigao u 8:35, težak 3040 gr i dug 47cm, a drugi je stigao u 8:37,težak 3080 gr i dug 49 cm!!!!!!
čestitke i ovdije i mami brz oporavak :-*
dani82 moram se i ovdje javiti u vezi tvoje fantasticne bete. Zadivljena sam! Iskrene cestitke i najljepse zelje za dalje! :heart:
dani 82-čestitam od srca!!!:-D:-D
Prijavljujem 4. negativnu betu!
Tužnicama :love2:, onima kojima se posrečilo čestitke!
Dani82, a baš sam te namirisala kao trudnicu. Svi znamo da se riječka beta čeka puno, puno više nego u ostalim bolnicama, a ti nam nisi dobila M. Čestitam ti draga i idem te odmah upisati na listu trudnica! To se zove lijep dan!!!! :zaljubljen:
Sandric, čestitke na rođenju tvojih bebolina! Konačno je i taj dan došao i neka odsad dalje bude sve u najboljem redu!!! Još uvijek se sječam tvog postupka i one teške faze prije njega, ali sad si MAMA i sve je to iza tebe. Šaljem dvije puse za tvoje dvije srečice; kiss :heart:, kiss :heart:
Evo da i ovdje poskočim :-D ČESTITAM!!!!
Jesenko moja :love2: žao mi je da je bolilo, ali bit će to suuuupeeeer:yes:
Tužnicama žao mi je :cry:
Svima kome treba za sve za šta vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
matahari, pirica žao mi je :love2:
Jesen82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu :preskaceuze:
Sandric, od :heart: čestitam tebi i tm-u na dva velika dječaka :zaljubljen::zaljubljen:
Dani čestitke na prekrasnoj beti :klap::-D:-D:-D
Dani,:-D:klap:
Tužnicama:love2::heart:
Dani još malo sreće i ovdje :-D :-D :-D Čestitam!
pirica, matahari :-( :-(
Cestitam Sandric evo i ja prijavljujem da nisam vise ni trudnica ni cekalica... Djecak 3750, ziv zdrav....mama se oporavlja od carskog.
Vibramo i rukicama i nogicama za sve cekalice~~~~~~~~~~~~:-D:-D:-D
zeljana, čestitam od srca!
dani čestitam:)
Dani koja lijepa beta! Čestitam!
Tužnice baš mi je žao. :( Nadam se da ćete se brzo oporaviti i krenuti u nove pobjede!
ZA moju Dani:-D:-D:-D:-D
Dani82 čestitke!
sandric i zeljana, BRAVO za naše mame :zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen: