dani82, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
pa to su duplići !!!
Bravo...joj što volim ovakve lijepe vijesti !!!
curkice, da se javim sa svoje prve i vrlo bolne punkcije... ali sam preživjelaimamo 6 stanica i nadamo se najboljem i lijepim vjestima kada bi mogao biti transfer
veliki poljubac svima... dani82 čestitam... pirice jako mi je žao
Jesen82, žao mi je da je bilo bolno, ali rezultat je jako lijep.
sad ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar tulum i da nam sutra javiš lijepe vijesti o tri mrvice !!!
jesen82,~~~~~~~~~~~~~~~za lijep nastavak u labu
pirice, bab, žao mi je!
evo da i tu objavim da je naša draga :
Sandric rodila dva prekrasna dečkića prvi je stigao u 8:35, težak 3040 gr i dug 47cm, a drugi je stigao u 8:37,težak 3080 gr i dug 49 cm!!!!!!
čestitke i ovdije i mami brz oporavak![]()
dani82 moram se i ovdje javiti u vezi tvoje fantasticne bete. Zadivljena sam! Iskrene cestitke i najljepse zelje za dalje!![]()
Prijavljujem 4. negativnu betu!
Tužnicama, onima kojima se posrečilo čestitke!
Dani82, a baš sam te namirisala kao trudnicu. Svi znamo da se riječka beta čeka puno, puno više nego u ostalim bolnicama, a ti nam nisi dobila M. Čestitam ti draga i idem te odmah upisati na listu trudnica! To se zove lijep dan!!!!
Sandric, čestitke na rođenju tvojih bebolina! Konačno je i taj dan došao i neka odsad dalje bude sve u najboljem redu!!! Još uvijek se sječam tvog postupka i one teške faze prije njega, ali sad si MAMA i sve je to iza tebe. Šaljem dvije puse za tvoje dvije srečice; kiss, kiss
![]()
Evo da i ovdje poskočimČESTITAM!!!!
Jesenko mojažao mi je da je bolilo, ali bit će to suuuupeeeer
Tužnicama žao mi je
Svima kome treba za sve za šta vam treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
matahari, pirica žao mi je
Jesen82 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu
Sandric, odčestitam tebi i tm-u na dva velika dječaka
![]()
Dani još malo sreće i ovdje![]()
![]()
Čestitam!
Cestitam Sandric evo i ja prijavljujem da nisam vise ni trudnica ni cekalica... Djecak 3750, ziv zdrav....mama se oporavlja od carskog.
Vibramo i rukicama i nogicama za sve cekalice~~~~~~~~~~~~![]()
Posljednje uređivanje od zeljana : 16.02.2011. at 17:48
dani čestitam![]()
Dani koja lijepa beta! Čestitam!
Tužnice baš mi je žao.Nadam se da ćete se brzo oporaviti i krenuti u nove pobjede!
ZA moju Dani![]()
Dani najiskrenije čestitke~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje
Vita sretno sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da nastaviš ovaj bodulski niz, a ja ću za vama.....
pusa svima
dani82 čestitam na prekrasnoj beti.
željana i sandric cestitam drage mamice na rođenju vaših dečki a malim mrvicama želimo veliku dobrodošlicu.
Bebel ogromnaza tebe.
Svim dragim curama puno pusica.
daniiiiičestitam!!!
pirica, matahari
zeljana i sandric, cestitke na vašim smotuljcima
Babnadam se da ćemo uskoro skakati i za tvoju lijepu betu, drž se
Mislim da to ima veze kad se transfer radi uz pomoć ultrazvuka, jer tako imaju bolji pregled maternice i cerviksa. Na VV to uglavnom ne rade uz ultrazvuk, no zbog mog malo zavojitog cerviksa meni će transfere uvijek raditi na pun puncat mjehur s ultrazvukom. Zgodno je što odmah na monitoru vidiš kako ti stavlja mrvice u tebe. E sad, ovisi o tome kako rade u klinici gdje ideš na postupke..
Pusa i vibrice svima, želim vam što i sebi od sveg srca!!!