kadulja prvotno napisa
pozdrav drobilice :lol:
nevesa sve znaš... ako te itko razumije, to su sve ove drobilice tu. kada je već morala doći, bolje da je stigla, nego da te je ubijala neizvjesnost..
kratak osvrt na par tema koje ste provukle.
curenje dragocjene tekućine - meni to ništa ne iscuri... obično je akcija na večer, ne dižem se perkati, nemam potrebe za time, a curkanje osjetim tek sutra, ponekad tek poslije podne. gdje budu i šta rade u međuvremenu, pojma nemam
akrobacije i dubljenje na glavi ne izvodim ( još uvijek... ostanem ležati, obično na leđima, eventualno koji minut s podignutim koljenima, ali jer mi tako paše...
poslije okret na desni bok i spavanac
opuštanje, zamrzila sam tu riječ ali zbilja mi treba, i to pod hitno!
baš sam jučer imala sam konstruktivan razgovor s MM na tu temu. pokušao mi je na fini način dati do znanja da postajem neuračunljiva u zadanje vrijeme i da to jako utječe i na njega
stvarno se moram dovesti u red. kako, pojma nemam. nije da se ne trudim ne misliti o svemu, ali jednostavno je konstantno sve prisutno u mojoj glavi.
kao kada pada kiša, mislila ja o tome ili ne ona pada i ide mi na živce!
kažu okupirati mislim nečim drugim... posao me je ionako preokupirao, zaboravim ručati, pa i piškiti trakice, ali nervoza od odbrojavanja nikako da nestane
razmišljala sam da pustim sve, ne brojim, ne gledam, ne bilježim, ali onda bi se grizla da ništa ne činim po tom pitanju.
pa sada budi pametan.
zaključak: nije lako biti trudilica, koliko god mi šutjeli o tome... pod šutjeli mislim - ne mislili