Stranica 13 od 29 PrviPrvi ... 3111213141523 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 1450

Tema: Odbrojavanje 5/14................... by Esperansa

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj kudri prvotno napisa Vidi poruku
    da, pa tako bi to i trebalo. ja se ljutim malo na svog muža jer njemu ne smijem ni spomenuti da su mi plodni dani. sve mu mora biti spontano!! grrrrrrr....i baš zato se dogodi da uopće ne pokrijemo, već se seksamo par dana prije i to nekoliko dana zaredom iz gušta, naravno. a onda kad treba, onda nit iz gušta, nit iz mušta!evo, ovaj ciklus sam pišala pozitivnu trakicu, ali smo išli u grad, vratili se kasno i njemu se neda. a neda mu se ni idući dan jer je jaaaako umoran! grrrrrrr....i sad umjesto da se nadam, ja opet tužna jer mislim da se nemam čemu nadati. osim ako mu dečki nisu super esktra izdržljivi i trajni, pa su čekali gospođicu par dana!
    Ne podnose ti oni te pritiske dobro...ja se sjecam da sam ovome rekla iako je bio full zainteresiran za moje plodne dane iako se fakat cesto keksamo,svako jutro bi me pitao za temp, u jednom trenu mi je skoro rekao da ga hocu iskoristiti, na to sam mu odbrusila da mu nikada necu reci kada su mi plodni dani i kako je spermiogram taj put bio losiji, nije ni bilo pritiska jer nismo ni ocekivali uspjeh.I bas gledam, keks je bio 3 dana prije O, svaki dan i na dan O 2x ...mozes misliti te kolicine s time da je 4 dana prije O dao uzorak za s-gram.

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

A mislim da cu cekat, nemam pojma...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

KrisZg, pa vi ste se fakat potrudili :D svaka čast! Nekad, na početku veze, čudila sam se parovima koji se ne sekasaju svaki dan hihihi. sad, hmmm....ne sjećam se kad smo se više od 4 dana za redom! to je fakat ono, plafon! kajjaznam, privlači on mene jako i uzbuđuje, ali mi je sroz dosta 2-3 dana! sve izvan toga mi je baš ono - akoooo moooraaaamoooO!da, mutavi su oni skroz...

Srećo83, ma badava meni kompletić i sve, kad se ja naljutim na njega jer zaspi pred telkom i onda ga ni ne želim! kaj buš, ponosna lavica
    Posljednje uređivanje od kudri : 14.05.2014. at 11:48

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

KrisZg, pa vi ste se fakat potrudili :D svaka čast! Nekad, na početku veze, čudila sam se parovima koji se ne sekasaju svaki dan hihihi. sad, hmmm....ne sjećam se kad smo se više od 4 dana za redom! to je fakat ono, plafon! kajjaznam, privlači on mene jako i uzbuđuje, ali mi je sroz dosta 2-3 dana! sve izvan toga mi je baš ono - akoooo moooraaaamoooO!da, mutavi su oni skroz...

Srećo83, ma badava meni kompletić i sve, kad se ja naljutim na njega jer zaspi pred telkom i onda ga ni ne želim! kaj buš, ponosna lavica
    Meni su najtezi dani bili kada je imao ureaplasmu i candidu, kosu sam si htjela pocupati!Sada u trudnoci, najveci strah mi da mi zabrane odnose, iako sada se rijede nego ikada jer mi je muka jos uvijek a i libido mi nesto seta

Probaj ga uloviti za jutarnji, tada se nemre izvlaciti na umor

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

Hello, koke!
    Još se niste maknule s ovog odbrojavanja?!
    Ja obavila prekjučer kontrolni uzv, sve čisto, jedino je sluznica 15. dan tanka (4mm, a prošli put je 10. dan nakon kiretaže bila 8mm), bome su je dobro postrugali
    Sad čekam prvu M pa onda još 2 i mogu se vratiti na listu.
    Vidjela sam da ste proučavale položaje: ja sam u dobitnom ciklusu napala mm na spavanju, bila gore i kak mi se jako pi-pi, odmah poslije keksa odjurila na wc, a eto, primilo se duplo. Nastavak znate...
    Inače, phd niš nije pokazao dg. 1 gemelli blighted, 1 gemelli missed.
    Svima ~~~~~~~~~~ za sve kaj vam treba

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ujutro neće biti umoran, ali će biti pospan! Tako smo mi imali plan za subotu ujutro, pa je gospodin čekao da popije kavu, a onda se probudila naša kćer...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj Sreća_83 prvotno napisa Vidi poruku
    Ujutro neće biti umoran, ali će biti pospan! Tako smo mi imali plan za subotu ujutro, pa je gospodin čekao da popije kavu, a onda se probudila naša kćer...
    Ma kakva kava, jos dok spava ga probudis a onda muza zbudis

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

E jedino tako, zaskočiti i gotovo! Eventualno mu prvo zube oprati...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ahoj!
    kudri,a zakaj se odeš prati,mislim...taj dio nisam polovila?
    Šiškice,kakvi su tvoji planovi za dalje?
    nivesa,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je ipak bilo rano!

Evo mene sa servisa,popričale smo moja ginićka i ja malo o svemu i svačemu...uzela mi briseve i vratila sam se sa 4 up.
    Tako da moram k endokrinologu i vadit tsh, i genetičaru na razg i napravit kariogram.Da vidimo el možda u tom grmu leži zec.
    I na uzv dojke,čisto da i to malo skontroliramo.
    Eto,da baš ne čamim čekajući do idučeg postupka.

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

E jedino tako, zaskočiti i gotovo! Eventualno mu prvo zube oprati...
    Za taj problem, rjesenje ti je polozaj zlice hihi

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

lista za 14.05.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~ 45 dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 33 dc
    crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
    bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
    tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc

odbrojavalice:

vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
    lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
    tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
    mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

žužy gdje ces na kariogram? na rebru se nalaz ceka 3mj :/

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

OPET sam zaboravila napraviti listu, pa što je meni?! Svu ste me smutile s današnjom temom...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj stork prvotno napisa Vidi poruku
    Hello, koke!
    Još se niste maknule s ovog odbrojavanja?!
    Ja obavila prekjučer kontrolni uzv, sve čisto, jedino je sluznica 15. dan tanka (4mm, a prošli put je 10. dan nakon kiretaže bila 8mm), bome su je dobro postrugali
    Sad čekam prvu M pa onda još 2 i mogu se vratiti na listu.
    Vidjela sam da ste proučavale položaje: ja sam u dobitnom ciklusu napala mm na spavanju, bila gore i kak mi se jako pi-pi, odmah poslije keksa odjurila na wc, a eto, primilo se duplo. Nastavak znate...
    Inače, phd niš nije pokazao dg. 1 gemelli blighted, 1 gemelli missed.
    Svima ~~~~~~~~~~ za sve kaj vam treba

Draga,nek ti vrijeme brzo ide,da nam se što prije vratiš.Na neko drugo Odbrojavanje afkors!
    Ja se često sjetim svoje frendice,več sam ju spominjala...ona se posexala u nedjelju a ovulaciju je imala u utorak il srijedu.Bila je kod ginića nakon O.
    Tolko o njegvim brzićima.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    žužy gdje ces na kariogram? na rebru se nalaz ceka 3mj :/
    Na rebro.
    Da,rekla mi je..al da mi tam preporuča da odem,a nisam drugdje niti gledala.
    Budemo čekali,kaj sad..kad dođe,dođe.
    Još je to i dobro,na "običan" uzv dojke se kod nas čeka godina i pol. :-O

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

cure, lude ste skroz!!
    da, ujutro je mm budan od 6, ali sam ja izvan funkcije! ma ništa, promijenit ću taktiku od idućeg ciklusa! a do tad ću se nadati nečemu, kao i svaki ciklus u zadnje 2 godine!!

žužy, jako lako dobijem ešerihiju, imam česte upale. ako se ne operem, dobijem odmah!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Na rebro.
    Da,rekla mi je..al da mi tam preporuča da odem,a nisam drugdje niti gledala.
    Budemo čekali,kaj sad..kad dođe,dođe.
    Još je to i dobro,na "običan" uzv dojke se kod nas čeka godina i pol. :-O
    ma ovo obavis kroz 10 dana, al se nalaz ceka... da, svi preporucuju rebro. trombofilijske pretrage ste radili? hla tipizaciju?

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Kudri, jesi li prije imala drugi avatar ili sam ja luda?

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

žužy, sretno! i koliko god zvučalo glupo, nadam se da će ti naći neki mini problemčić, riješiv lako i sigurno, pa da konačno riješiš tu prepreku koja vam je do sada onemogućila da dobijete tako željenu bebicu!Srećo83, nisi luda, nisam imala avatar prije...
    Posljednje uređivanje od kudri : 14.05.2014. at 12:18

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Eto vidiš, nešto mi je bilo čudno...

KrisZg avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

cure, lude ste skroz!!
    da, ujutro je mm budan od 6, ali sam ja izvan funkcije! ma ništa, promijenit ću taktiku od idućeg ciklusa! a do tad ću se nadati nečemu, kao i svaki ciklus u zadnje 2 godine!!

žužy, jako lako dobijem ešerihiju, imam česte upale. ako se ne operem, dobijem odmah!
    Ni jedna zrtva nije prevelika, stisni zube, jes zensko ili nisi

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ma ovo obavis kroz 10 dana, al se nalaz ceka... da, svi preporucuju rebro. trombofilijske pretrage ste radili? hla tipizaciju?
    Trombofilijske faktore jesam,hla ne.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Trombofilijske faktore jesam,hla ne.
    ne znam kaj bih ti savjetovala, dal da i to obavis, jer koliko kuzim, ne daje se nikakva pametna terapija cak i ako nadju nesto (btw, mi jos cekamo taj nalaz, krv smo vadili krajem studenog...).

nivesa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Pusiona, upravo sam dobila m..:'(
    Sreco sutra pisi 2 dc

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Nivesa

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

ne znam kaj bih ti savjetovala, dal da i to obavis, jer koliko kuzim, ne daje se nikakva pametna terapija cak i ako nadju nesto (btw, mi jos cekamo taj nalaz, krv smo vadili krajem studenog...).
    Daj me nemoj,još nije došlo...
    Ma ja sam za početak sretna kaj idem endokr.,evo moja socijalka je osjetljiva na imalo povišeniji TSH od 2,5.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

nivesa, baš je kučkica...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A neeee Nivesa... Uf... A ides dalje!!

Sreco mozda se nesto uhvatilo kod tebe kad tako zaboravljas... Hi hi hi....

Kudri uvijek se desi kad otpises ciklus...

Ja sam tako otpisala postupak pa je bio dobitan...

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

vatra86, ma nisam otpisala, to sama sebe pokušavam zavarati da se kao ne nadam. a i dalje buljim u kalendar, guglam i gnjavim sve vas...neznam, vjerojatno kad stvarno otpišem i zaobravim na simptome i brojanje dane, će se i desiti...ehhh

Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

Citiraj vatra86 prvotno napisa Vidi poruku

Sreco mozda se nesto uhvatilo kod tebe kad tako zaboravljas... Hi hi hi....

Kudri uvijek se desi kad otpises ciklus...

Ja sam tako otpisala postupak pa je bio dobitan...
    slažem se!
    ajmo sad sve redom sve otpisati

ali stvarno, dosta sam čačkala po stranim forumima pa sam naišla na dosta tema
    na kojima čekalice pričaju o "odvraćanju pažnje" od pokušavanja,
    ima raznih metoda...

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Nivesa
    neeeeeeeeee

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

techna, daj neku od metoda, ja bih sve pokušala da odvratim pažnju... Premda sam uočila da lakše podnosim dolazak kučkice. Eto, pomogne mi i boravak na forumu.

Vatra, daj Bože da se uhvatilo.............. Baš zaboravljam!

kadulja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

pozdrav drobilice
    nevesa sve znaš... ako te itko razumije, to su sve ove drobilice tu. kada je već morala doći, bolje da je stigla, nego da te je ubijala neizvjesnost..
    kratak osvrt na par tema koje ste provukle.
    curenje dragocjene tekućine - meni to ništa ne iscuri... obično je akcija na večer, ne dižem se perkati, nemam potrebe za time, a curkanje osjetim tek sutra, ponekad tek poslije podne. gdje budu i šta rade u međuvremenu, pojma nemam
    akrobacije i dubljenje na glavi ne izvodim ( još uvijek...) ostanem ležati, obično na leđima, eventualno koji minut s podignutim koljenima, ali jer mi tako paše...
    poslije okret na desni bok i spavanac
    opuštanje, zamrzila sam tu riječ ali zbilja mi treba, i to pod hitno!
    baš sam jučer imala sam konstruktivan razgovor s MM na tu temu. pokušao mi je na fini način dati do znanja da postajem neuračunljiva u zadanje vrijeme i da to jako utječe i na njega
    stvarno se moram dovesti u red. kako, pojma nemam. nije da se ne trudim ne misliti o svemu, ali jednostavno je konstantno sve prisutno u mojoj glavi.
    kao kada pada kiša, mislila ja o tome ili ne ona pada i ide mi na živce!
    kažu okupirati mislim nečim drugim... posao me je ionako preokupirao, zaboravim ručati, pa i piškiti trakice, ali nervoza od odbrojavanja nikako da nestane
    razmišljala sam da pustim sve, ne brojim, ne gledam, ne bilježim, ali onda bi se grizla da ništa ne činim po tom pitanju.
    pa sada budi pametan.
    zaključak: nije lako biti trudilica, koliko god mi šutjeli o tome... pod šutjeli mislim - ne mislili

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

nivesa...grrrrrrrrrrrrr....mamicu joj...

...stork-neka brzo prođu joj ta dva mj. i nek se endić dobro zadeblja,i u akciju!!!

bubicazubica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2014

Početno

potpisujem sve....od riječi do riječi..
    koliko sam ja puta rekla u ovom ciklusu da se neću pipkati,meriti temp...pa opet ponekad to i napravim...eto baš sam danas mjerila ujutro ..cijeli mj.sam izdržala bez...opustit se i ne mislit na to???kako,jedino da mi ispiraju mozak svaki dan
    Citiraj kadulja prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav drobilice
    nevesa sve znaš... ako te itko razumije, to su sve ove drobilice tu. kada je već morala doći, bolje da je stigla, nego da te je ubijala neizvjesnost..
    kratak osvrt na par tema koje ste provukle.
    curenje dragocjene tekućine - meni to ništa ne iscuri... obično je akcija na večer, ne dižem se perkati, nemam potrebe za time, a curkanje osjetim tek sutra, ponekad tek poslije podne. gdje budu i šta rade u međuvremenu, pojma nemam
    akrobacije i dubljenje na glavi ne izvodim ( još uvijek... ostanem ležati, obično na leđima, eventualno koji minut s podignutim koljenima, ali jer mi tako paše...
    poslije okret na desni bok i spavanac
    opuštanje, zamrzila sam tu riječ ali zbilja mi treba, i to pod hitno!
    baš sam jučer imala sam konstruktivan razgovor s MM na tu temu. pokušao mi je na fini način dati do znanja da postajem neuračunljiva u zadanje vrijeme i da to jako utječe i na njega
    stvarno se moram dovesti u red. kako, pojma nemam. nije da se ne trudim ne misliti o svemu, ali jednostavno je konstantno sve prisutno u mojoj glavi.
    kao kada pada kiša, mislila ja o tome ili ne ona pada i ide mi na živce!
    kažu okupirati mislim nečim drugim... posao me je ionako preokupirao, zaboravim ručati, pa i piškiti trakice, ali nervoza od odbrojavanja nikako da nestane
    razmišljala sam da pustim sve, ne brojim, ne gledam, ne bilježim, ali onda bi se grizla da ništa ne činim po tom pitanju.
    pa sada budi pametan.
    zaključak: nije lako biti trudilica, koliko god mi šutjeli o tome... pod šutjeli mislim - ne mislili

tigrić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

kad smo kod mm-ova i mom je odjednom sad postalo tlaka, kao neće mu se svaki dan!! a sjećam se vremena kad sam se morala braniti od njega! očito nakon 11 godina više nije tako napeto! a i vjerujem da je razlog više to što je sad to postalo nešto što se mora, makar uvijek dobro ispadne
    ali ovaj mjesec ne prihvaćam ne!

kadulja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

srećice i meni forum dođe kao ispušni ventil.
    doduše ponekad me i deprimira kada vidim koliko trudilica ima i kroz što su prošle i prolaze.
    ja sam tip osobe koja o svemu volim razgovarati, a o ovoj temi baš i nemam neke sugovornike.
    imam par bliskih prijatelja s kojima razglabam o svemu, ali nisu u tim vodama pa ne volim s njima o tome jer im je to znastvena fantastika.
    u početku ni MM nije bio za te razgovore jer se plašio svega i nije htio negativnu energiju oko sebe i između nas.
    on je inače vječni optimst i nikada ni u čemu ne vidi problem niti sumnja u bilo kakva neuspjeh, pa je optimističan i po ovom pitanju.
    zato je i potakno razgovor jer je vidio kako sam krenula sa lošim mislima i kako me hvata pesimizam.
    ja mislim da je moj najveći neprijatelj strah od godina... za svako jajašce mislim - a što ako je zadnje -
    eto istresoh sve kao da sam kod

kudri avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ah, baš smo sve u istom njusra...

Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

ah, baš smo sve u istom njusra...
    Ja nisam
    Bar ne još 2-3 mjeseca... Al' svako zlo za neko dobro: desni jajnik mi inače voli štrajkati, a sad je na njemu bilo žuto tijelo jupiii, bar znam da ipak nekaj radi. Dobila novu ginicu i žena je sama predložila kad dođe prva M, napraviti spolne i hormone štitnjače (prijašnju sa molila, stalno je govorila da mi ne treba...) Eto, mislim i ja sam na neki način čekalica, ali ta prva M može doći tek za mjesec dana... A mm jedva čeka pravu akciju (sad dobije kapicu )

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ola komadi!
    Nivesa baš mi je žao,ali novi ciklus nova nada.

I meni je je forum ispušni ventil ali nažalost tako malo stignem i na forum, a s nikim drugim ni ne pričam o ovom, jer kome god sam spomenula da bi još djece su me gledali kao vanzemaljca, pa imam dvoje i kaj hoću.

I koliko god htjela ne misliti o svemu, ne mogu, baš kao što Kadulja kže, kiša pada mislila ili ne mislila ide mi na živce.

A mm još uvijek i nakon 14 godina još bi svaki dan, i nekoliko puta dnevno, ponekad mi stvarno ide na živce.

I pisala bi još sada ali mi se moja curka uvalila u krilo i čeka lap.

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Jutro!

Pa gdje ste od jučer popodne.. Samo ste utihnule.... Evo, skuhat ću vam jednu kavu sa šlagom, može?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutrooo!

Srećo hvala na kavi!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Jutro, evo i mene na kavici... Al iz kreveta
    Samo da vam se pohvalim da smo gledali bebicu na UZV, mase rukicama i trlja se po nosicu
    Nadam se, odnosno znam da cete i vi uskoro pisati o tome

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Ljubilica, jao nadam se da ćemo se pomaknuti s teme odbrojavanje na trudničke teme!!!

Već bi bilo vrijeme za sve nas cure ovdje....

kadulja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

jutro! srećice kavala na kavici , šlag preskačem i nemoj nam danas opet zaboraviti listu
    nakon jučerašnjeg razgovora sa psihijatrom danas mi puno bolje
    ljubilice sva se rascmoljim kada netko napiše tako lijepu vijest
    Posljednje uređivanje od kadulja : 15.05.2014. at 08:35

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

lista za 15.05.2014.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(ne)čekalice:

emily_zg ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46 dc
    crna_ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
    bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
    tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc

odbrojavalice:

vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
    kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
    šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
    sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
    lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
    tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
    vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
    nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Kadulja, evo je listica...
    Sviđaju li vam se dodaci?

Ljubičice nam se ne javljaju...

kadulja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

super su dodaci
    lista mi je jedini pokazatelj da dani ipak idu

Sreća_83 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Da, nekako je uz listu lakše... Inače, palo mi je napamet malo se igrati tim dodacima, tako da nam lista bude ljepša. Baš je ovako fora!

kadulja avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2014

Početno

srećice gledam novi potpis, Ema je stvarno čudo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •