to je super cijena , taman trebam ići po neke xxl :D
Printable View
to je super cijena , taman trebam ići po neke xxl :D
kolka je cijena u Dević dučanu, inače deviča ima i po placevima i malim dučanima
joj, sad se više ne sjećam točno no znam da sam dva potkošulja/bodi platila manje nego jedan u ovim trgovinama tipa H&M... uglavnom, meni je bila baš dobra cijena...
inače potkošulje su od 12-15kuna, gače od 8-10 kuna u manjim dučanima, pričam o Deviču
devic je do jucer imao 15% snizenja. otkrila sinoc dok sam guglala devic :D
što nisi prije guglala, hoće li toga bit ponovo
sta saf nije prije pitala :mrgreen:
Dobar veš od pamuka ima i Faro, inaće imaju štandove po placevima, s tim da je na Av.Dubrava, između Benetona dječjeg i OTP banke njihov dućan (bivša Roma).
Cijene su iste kao i na placu.
Ne znam točno koliko, jer već dugo nisam bila, ali proljetos su imali akciju ženskih gaćona 8-10 kuna komad i 2+1 gratis, tak da su troje gaće 20 kuna.
Obične, jednobojne, pamučne, dost široka paleta boja.
Ja zadovoljna.
Trebam muske obicne crne majice, malo kvalitetnije. MM ih nosi ispod kosulja.
Kupila sam neke na placu al nakon pranja su taman za prat pod, rastegle su se i izdeformirale :-/
Di bi ih jos mogla potrazit?
probaj Galeb. MD ih isto nosi kao potkošulje zimi i majice kratkih r. ljeti. Peru se i suše svaki tjedan bar jednom. Nakon 2 godine nisu ni posvijetlile ni iskrivile se. e sad, mi nemamo crne nego tamnoplave, ali možda imaju i crnih. Mislim da sam ih plaćala po 60 kn komad
Linija se zove Adriatic
Jesi gledala u Marks and Spenceru? MM ima njihove potkosulje koje zapravo izgledaju kao majice kratkih rukava.
ovakve, dvije za £17(cca 150kn) na Britanskim stranicama, ne znam koliko su kod nas.
http://www.marksandspencer.com/Fresh..._rd_s=center-3
ima i u H&M-u, to su ustvari potkošulje, s elastinom :mrgreen:
Da stvarno Dević ima po placevima štandove, a i Faro sam vidjela na placu, al nisam isprobala. Baš budem, tnx :klap:
inače dosta često veša za velike imaju cigani na okretištima tramvaja ili uz placeve
Tnx cure :*
H&M - podstavljene
Ima i u C&A odličan izbor termo hlača i za cure i dečke. Imaju baš dodatnu etiketu na kojoj piše thermo i ima tanjih i debljih, samt i traper i onako neki mekani materijal .. cijene se (ovi modeli koje sam gledala) od 100-150 kn.
Pogledajte na C&A njemačkoj stranici.
Gdje kupiti rukavice za smartphone?
(Tako da ga mogu po ovoj buri koristiti i u pokretu, bez zaustavljanja/skidanja koznih/vunenih rukavica?)
Ja sam bila u cc east, stajale su u nekoj košari blizu cipela, torbi, šalova
A gdje kupiti drvene kvačice za veš?
ovako
Prosle godine su mi promakle, ali me danas ova bura podsjetila. :mrgreen:
IMHO, to je ujedno i zgodan pokloncic za BiNG, mislim da necu kupiti samo sebi.
Dodajem, edit istekao: hvala na info, Vida, obratit cu paznju!
hvala, baš sam te danas kupila, savršene su :heart: - na ovom linku se bolje vidi model i boja http://www.hm.com/hr/product/10736?article=10736-C
iako sam veličinu nakraju našla u WG; CC1-west i Arena nemaju tu veličinu u kaki boji - imaju samo tamnoplave i sive, te neke smećkaste (u slučaju da nekom treba informacija)
prošnjofala sam i C&A, na sve 3 gore navedene lokacije, ne bih li ušićarila koju kunu, no hlače za malca nisam našla... ali sam mu zato upiknula 2 majice :-)
a pola toga što imaju na njemačkoj stranici nemaju u našim dućanima... :-(
Djecje nausnice na klipsu...gdje ima toga, u RI smo, a moze i web prodaja u Hr?
Gdje kupiti odijelo za Djeda Mraza za odrasle?
Termo hlače su upravo bile i u Lidlu, predobre, traperice, mislim 79 kn. Čak i moj F. kojemu je uvijek svejedno što sam mu kupila, je bio oduševljen kako su mu ugodne.
Bit će opet u ponedjeljak http://www.lidl.hr/cps/rde/SID-695E6...2635.htm?id=28