Tnx cure![]()
H&M - podstavljene
Ima i u C&A odličan izbor termo hlača i za cure i dečke. Imaju baš dodatnu etiketu na kojoj piše thermo i ima tanjih i debljih, samt i traper i onako neki mekani materijal .. cijene se (ovi modeli koje sam gledala) od 100-150 kn.
Pogledajte na C&A njemačkoj stranici.
Gdje kupiti rukavice za smartphone?
(Tako da ga mogu po ovoj buri koristiti i u pokretu, bez zaustavljanja/skidanja koznih/vunenih rukavica?)
Ja sam bila u cc east, stajale su u nekoj košari blizu cipela, torbi, šalova
ovako
Prosle godine su mi promakle, ali me danas ova bura podsjetila.
IMHO, to je ujedno i zgodan pokloncic za BiNG, mislim da necu kupiti samo sebi.
Posljednje uređivanje od Elly : 12.11.2013. at 12:38
Dodajem, edit istekao: hvala na info, Vida, obratit cu paznju!
hvala, baš sam te danas kupila, savršene su- na ovom linku se bolje vidi model i boja http://www.hm.com/hr/product/10736?article=10736-C
iako sam veličinu nakraju našla u WG; CC1-west i Arena nemaju tu veličinu u kaki boji - imaju samo tamnoplave i sive, te neke smećkaste (u slučaju da nekom treba informacija)
prošnjofala sam i C&A, na sve 3 gore navedene lokacije, ne bih li ušićarila koju kunu, no hlače za malca nisam našla... ali sam mu zato upiknula 2 majice
a pola toga što imaju na njemačkoj stranici nemaju u našim dućanima...![]()
Posljednje uređivanje od em_kay : 12.11.2013. at 16:36
Djecje nausnice na klipsu...gdje ima toga, u RI smo, a moze i web prodaja u Hr?
Gdje kupiti odijelo za Djeda Mraza za odrasle?
Termo hlače su upravo bile i u Lidlu, predobre, traperice, mislim 79 kn. Čak i moj F. kojemu je uvijek svejedno što sam mu kupila, je bio oduševljen kako su mu ugodne.
Bit će opet u ponedjeljak http://www.lidl.hr/cps/rde/SID-695E6...2635.htm?id=28
Gdje ima za kupiti onih antistresnih loptica za stiskanje u ruci?
Evo konacno duple wc daske u Lidlu od ponedljeljka 18. studenog:
Daska za WC, 159 kn.![]()
Nasla sam i direktan link. Ove nove Lidlove stranice mi nisu jos toliko pregledne kao one prije...
gdje ima u gradu, oko trga, za kupiti vrećice za usisavač? treba mi za elektrolux. a ne idem u skorije vrijeme po shoping centrima.
Ne znam spada li ovdje, ali evo...M. jako želi dječju laptop, a sad će joj rođendan. Postoji li nešto takvo vrijedno posjedovanja, i gdje kupiti? Ima četiri godine.
Gdje kupiti neku sportsku jaknu za trudnice?
ja osobno sam skeptična prema tim "dječjim" laptopovima, pogotovo zato jer se u vrtiću malo malo pojavi neki strgani, a relativno nov...
moji oboje su već na kompu, tako da bi ja rađe kupila onda neki mali tablet (pogovotovo jer ti dijete ima već 4 godine pa može znati što smije a što ne smije stisnuti
gdje kupiti dobar, a ne preskup yoga mat?
Gdje kupiti kokičar na ulje (mislim da se zove Excello Big Popper) ima gornju prozirnu kupolu u koju se samo istresu kokice?
Ne mogu naći temu o bojanju kose a sigurna sam da postoji pa da ne otvaram novu.. dakle, ne gdje, nego koju boju kupiti ako iz svijetlo plave želim preći u boju meda? Probudila sam se i neću biti mirna dok to ne napravim a nemam za frizera, baš me briga i da zeznem, samo da napravim nešto, imam nevjerojatnu potrebu i moram ići kupit neku boju a ne znam koju :trudnailudakošibica:
Evo ponude na "Crno jaje"
http://www.crnojaje.hr/Deals/Details/2157