Bok cure
Moze li mi netko poslati link na zakon po kojem smo oslobodjenje placanja vezano uz mpo u drzavnoj bolnici?(histeroskopija,konkretno)
Ispricavam se sto upadam ovako nepovezano :kiss:
Printable View
Bok cure
Moze li mi netko poslati link na zakon po kojem smo oslobodjenje placanja vezano uz mpo u drzavnoj bolnici?(histeroskopija,konkretno)
Ispricavam se sto upadam ovako nepovezano :kiss:
diidi bude bolje drugi put! ja sam alni bila i na laparo i na histero, ocijalac kad ti piuse uputnicu za bolnicu neka ti napise dijagnozu n97 ili ti nepolodnost, da li placas dopunsko osiguranje?
Imam upisane sifre na uputnicama al sam se htjela osigurat za slucaj da mi ipak zele naplatiti histeroskopiju i
boravak u bolnici. Lani sam bila na laparo ali sam tad imala dopunsko i ove sifre i ne mogu se sjetiti dali su me trazili tu karticu dopunskog a sad je ova histero uletila neplanski
Pa i dalje molim ako netko zna :-)
Joj da je bar ta beta sutra ali ja mislim tek na onu subotu. Danas mi je 6dnt. Pih!
Ana i meni je tako, danas 6 dnt, a gdje si ti bila u postupku i koliko ti je mrva vraćeno? Zajedno ćemo odbrojavat.
Eh da i od ove nervoze u par dana već me dva puta zaljepilo za wc. Zafrče me opako u stomaku i gotovo odmah k.... Kakav mi je to simptom da mi je znat :-)
Petrova transfer mi je Vrčić radio... 2 četverostanična. Relativno loše Al trudna sam dok se ne dokaže :) suprotno
Ana, sara i anka ~~~~~~~~~~~ za trostruku betu~~~~~
Frćkice za punkciju~~~~~~~:heart:
jutro :coffee: lagana, puno mlijeka, omlet od jednog jaja:durise:a mužu od 3 :kuhar:
svima za ovaj vikend, da brzo prođe i da ne bude negativnih iznenađenja
puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
linalena pa kakav ti je to omlet od jednog jaja i još za trudnicu?
grozan:gaah:
al jučer sam jela jaja sa špinatom a popodne ću raditi kolač, a čitala da jaja baš nisu najbolja a inače imam povišen kolesterol
linalena hvala na kavici!
puno ćeš se najest od jednog jaja :-) a ja noćas u ponoć razmišljam o peki o onim finim krumpirićima i mesu...............
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo vibre za sve za šta treba i još puno trudničke prašine vam šaljem ************************************************** ************************************************** *************
Čekaj čekaj LL da te krene trudnička glad, pa ćeš isto raditi omlet od jednog jaja...nojevog.
I meni se nekako čini da je 123beba trudna već sto godina? :)
Ajde Frćka cekam izvjestaj!?!
Snupi kakva je situacija?
sitacija je tajva da me strah pisati test , danas je 11 dan jer se bojim razočaranja. A u ponedjeljak idem vaditi betu- dan prije! Cjelo vrijeme se uvjeravam da su oba smjeskica i dalje sa mnom(to mi je palo na pamet dok sam lezela na stolu za transfer da ih zovem). Nemam nista po cemu bi se mogla ravnati, jer ovaj put mi je kao da sam isla prvi a ne reci put i totalno sa smusena!
Snupi samo hrabro.... držim :fige: za pozitivan test ako ga odlučiš napraviti i za pozitivnu betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Samo pozitivno misli, daanas ti je 14 d nakon punkcije jel tako (meni tada uvije dođe menz) pa ako ti ne dođe menga danas, iam velike nadeeee,samo pozitivno :-)
i ja tebi zelim puno vibri posto imas tanje ito mojem i da festamo skupa!
stanje! sori velim vam da sam smotana!
Ana 03 imas li kakvih novosti?
Snupi, držim :fige: za neku lijepu veliku brojku u pon! :)
Linalena, samo odmaraj i čuvaj svoje mrvicu! Saljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da svih 9m sve bude odlično!!!!! Drži se!
I ja sad pomalo imam osjećaj da sam već dugo trudna :) no kaže jučer dr da sam prst otvorena pa se nadam da baš nećemo prenijeti preko termina... No, kako mala dama bude htjela... Mene baš i nitko ne pita ;-)
Frajerice, evo od 5 folikula, 5 j.s.!:-)
Malo se bilo zakompliciralo, nije mogao punktirat zadnji f, dok nije skužio da je igla zaštopana...Bolilo je (prva 4 ne strašno, za izdržat ok), samo taj zadnji...Uh!:o Trajalo sve preko pola sata, završila ja i u sobi sat vremena! Inače, imala si pravo što si mu rekla da mi ne daje voltaren, nebi mi pomogao, samo bi se skljokala od igle, opet!:lol:
Kako je rekao, znam, bez igle, već su mi rekli!:-)
Frcka ~~~~~~~~~~~~~~~ za tulum u labu
Snupi pisni taj test! ;-)
Šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~ čekalicama bete,neka je lijepa taman kako treba!
A dragim tužnicama šaljem veliki hag...:love:
Frćka,super :-D Neka tulum počne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vatra:kiss:
I ja kažem, Snupi:fige:
Sara, Nestrpljivko, Ana03:fige: i evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kika222:kiss:
Žužy:kiss::heart:
Frćka bravo za punkciju, malo si se namučila, al nema toga šta mi nećemo izdržat za naše male mrve, jel tako!!
SUPER za 5 js-a :-D :-D
Tako je Sarice!!!:-D
Neka nas sve sreća dohvati već jednom!:fige:
Super za 5 JS! A sad tulum u labu!
Tigrical, Ruthy:kiss:
Snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za + na testu (malo trpi pišanje, da se koncentrira) i beturinu u ponedjeljak
Frćka :-D za tvojih 5 komada. gdje si ti u postupku??
pusa svima
KBC Ri!:):kiss:
Frćkice bravo~~~~~~~~~za 5!!!!!!!!! :) Daj Bože da se lijepo podijele, možda i koji smrzlić bude~~~~~~:heart:
Frćka navijam za tulum u labu!!!!!!mmmmmmm koliko će to dječice bit čista 5-tica!!!!!!mora ona nešto značit!sretno!
Frcka vibram za dalje
Frćka :-D jupppppppppiiiii! Nek se js lijepo druže s dečkima u labu! :fige:
snupi :fige::fige::fige: razveseli nas!