linalena![]()
![]()
savršeno!!! Nakon toliko postupaka, čekanja...bravo, to je divan uspjeh!!! Samo hrabro dalje! Ponavljaš preksutra?
linalena![]()
![]()
savršeno!!! Nakon toliko postupaka, čekanja...bravo, to je divan uspjeh!!! Samo hrabro dalje! Ponavljaš preksutra?
Linalenai ostani trudna još 8,5 mjeseci!
Evo tek sad se dokopah kompa da čestitam našoj linaleni
Bravo lina~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za svaršenu trudnoću do kraja!!!
I svima ostalim puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
linalena,
vidim razvija se!
sretno i dalje!
linalena predivna vijest. Čestitke i sretno do kraja
vatra koja beturina!!! Bravo![]()
cestitam novopecenim trudnicama
a vama svima ostalima puno, puno srece zelim.
ovu listu objavljujem s posebnim gustom
drage moje svjeze trudnice, saljem najvece puse na svijetu!
SIJEČANJ 2013. (6)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI) gemini
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
VELJAČA 2013. (4)
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu)
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF)
pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH) gemini
Štrumfet@, VV, IVF (nakon 3xIVF)
OŽUJAK 2013. (5)
Bluebella, PFC, FET (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF/PICSI, 1xFET)
Pinar, PFC, 1.IVF gemini
željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni)
barbi26, IVF Centar, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xIVF, 1xFET)
butterfly101, spontana trudnoća (nakon 7xIVF, 1xsekundarni)
TRAVANJ 2013. (7)
Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF)
ANGEL_26, IVF/ICSI gemini
Vanesa, VV, FET trigemini
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
leeloo77, PFC, IVF/ICSI (nakon 2xAID, 2xIVF/ICSI, 1xFET) gemini
magi7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF)
Ginger, Betaplus, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za treću bebu, nakon 1xIVF)
SVIBANJ 2013. (8)
Berina, Bahceci, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
karla1980, Maribor, FET, trudilica za drugu bebu
nov@, VV, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
innu
inaa, Cito, IVF/ICSI/TESA (nakon 5x IVF/ICSI/TESA)
Vrci, Betaplus, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI, 1xFET)
dora<3, Vg, 1. IVF/ICSI
đurđa76, PFC Prag, IVF (trudilica za drugu bebu)
LIPANJ 2013. (7)
boss, Postojna, IVF/ICSI/TESE
Zima77, IVF Centar, IVF (nakon 5xIVF)
Žabac, PFC Prag, FET (nakon 3xAIH, 7xIVF, 1xFET)
Daka, Vg, 1. AIH
vatra86, Ri, IVF(nakon 1xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
linalena, Petrova, IVF/ICSI (nakon 5xIVF/ICSI, 4xsekundarni IVF/ICSI)
sybylle, IVF Centar, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI)
Čekalice bete~~~~~~~~~~
DiDi446, SD, AIH (nakon 1xAIH)
splicanka30, Cito, 1. AIH
valii, Mb, IVF
snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF) 09.07.
nestrpljiva anka, Petrova, 1.IVF/ICSI
ana 03, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
Geja 41, VV, 1.IVF/ICSI
sara10, Cito, FET (nakon 3xIVF, 1xFET)
Prozerpina, VV, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF) 12.07.
bmaric, PFC, AID (nakon 1xAID) 15.07.
suzy.s, KBC Ri, FET (nakon 12xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu, 1xsekundarni) 18.07.
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
Frćka, Ri, IVF (nakon 4xAIH, 2xIVF u prirodnom ciklusu)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
ON-GO
6/2013 ~~~~~~~~~~
amy2004, Petrova, AIH; Anaši1507, KBC Split, IVF (nakon 3xIVF, 3xFET);
ARIANM, Vg, FET (nakon 1xAIH; 5xIVF/ICSI); bubaba, Petrova, FET (nakon 3xAIH, 1xIVF);
Ftičica, Petrova, AIH (nakon 1xAIH); ljubilica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF/ICSI);
malianđelak, Betaplus, AIH (nakon 2xAIH); mateaaa28, Cito, FET (nakon 1xIVF/ICSI);
Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH); Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF);
roan, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 3xAIH);
sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF);
tajcigb, VV, IVF/IVSI (nakon 1xIVF/ICSI); una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF);
Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI)
07/2013: Mary123, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); Tasha1981, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); dazler, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); Sandra1971, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF, 1 IVF u prirodnom ciklusu); wanna be mommy, Petrova, IVF/ICSI (nakon 1xIVF/ICSI); riba76, VV, FET (nakon 1xIVF); hrki, VV, IVF (nakon 2xAIH, 3xIVF, 1xFET); piki, VV, IVF (nakon 3xIVF, 1xFET); tikki, Betaplus, FET (nakon 2xAIH, 7xIVF/ICSI, 1xsekundarni ICSI, 1xFET); marincezg, VV, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 7xIVF/ICSI); paty, RI, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za drugu bebu); tonkica, Petrova, FET (nakon 1xIVF)
09/2013: MAMI 2, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); BubaSanja, SD, IVF (nakon 3xAIH, 2xIVF/ICSI, 1xIVF); bernica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); bubekica, VV, IVF/ICSI (nakon1xIVF/ICSI, 2xFET); doanna, SD, IVF (nakon 2xAIH, 2xIVF/ICSI); s_iva, IVF (nakon xxIVF); Lotta81, Vg, IVF (nakon 4xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF, 1xFET); tantolina, Ri, IVF ( nakon 8xIVF); lberc, VV, IVF ( nakon 6XIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu, 1xFET); prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); Dea2010, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xITI, 5xIVF, 4xIVF u prirodnom ciklusu); kiki30, KBC Ri, FET (nakon 8xIVF, 1xFET, 2xIVF u prirodnom ciklusu); valiana, PFC, IVF (nakon 1xIVF); sandy0606, VV, IVF (nakon 1xIVF); jejja, Ri, FET (nakon 2xIVF); Kjara, VV, IVF (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET); mostarka86, IVF/ICSI, Cito (nakon 4xIVF); Ajvi, VV, 1.IVF
10/2013: zelimo_bebu, Vg, IVF (nakon 1xIVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); mg1975, VV, IVF (nakon 1xIVF/ICSI ); špelkica, VV, 1.IVF
11/2013: dino84, Ri, IVF (nakon 1xAIH, 4xIVF, 1xFET)
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, anica0508, antesa, Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, Barbarella, barkica, Bea, beb – san, believes, belma3, bobo32, bohinj, bonim, brigitta, Brunna, bubamara!, Bubamara 87, bubili, bubimitka, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, clematis, cosmic, cvjet, cvjetić, Cvitaa, cvitka, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, Deamar, deniii, Desideria, Dhea, dim, dino84, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, drama_queen, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Gabi, gljiva, grožđica, hannah8, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, inspire_me, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivana83, ivanchi78, ivanica86, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kika222, kinki, kkipilek, kleopatra, kokos, krgina, kriistiina, krojachica, Kyra Ars, Lana77, lana2401, lara39+, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Lejla37, leptirić82, Leva, libicaa, ljubi, Loly, LOTTOS, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, majalina, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, mala i/ili mali, malena2, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, MARYTA, mativa, matty569, M@tt, mayica01, medeni.angel, Medicandy, Meki, merssi , Mery0908, mery, metkovk@, milivoj73, mima32, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mravak, mrvica7, mssnoopy1204, Nana Mo, Nellie, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, NinaDrv, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, olea77, olivera, Orhideja, orhideja., Ozana, Papiga.Capo, PetraP, pinny, pirica, plavo oko, _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, pretorija, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, Ruthy, ruža82, sabas, sami_os, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, Stena, Strašna, strijelac, sunasce, sunčeko71, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, The Margot, theorema, Tigrical, tiki_a, TinaB, tina_julija, Tinkica, tinka10, Tomek, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, vedre, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zeljka84, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu, žužy![]()
bubek hvala puno sto si stigla urediti ovu predivnu listu
velka pusa i nakraju uopce nismo dali pesima da se posteno isnjofaju
već dugo nisam pisala na ovoj temi iako vas povremeno popratim, no moram poskočiti koji put za našu Linalenu!!!!!!!!Eto, stiže još članova obitelji da šeću Neru (mislim da sam dobro zapamtila ime)
![]()
bubekica, srce si!!!![]()
123 bebo pa kada će tvoja beba već? neće joj se na ovu vrućinu ha, pussa velka
o da se ne zaboravi, krekerček
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve svima ide kak se šika
Cure moja beta ponovno 0
linalena čestitam ti....školski do kraja!!!!!!!!!
Cure da li vade betu u Petrovoj i subotom možda? Ako ne da li ju je rano vaditi 12 dan
ana03 ne znam za Petrovu no najjvjerojatnije NE
no 12 dan je čist OK, na SD su mi uvijek rekli 12dnt ovdje 14dnt no ja vadila 11dnt
išla ujutro obavit endokrinca (dobila malu dozu eutyroxa), i opet se skoro onesvjestila, ono kada mi pusti krv u epruvetu ameni samo crnilo na oči - mrzim to jer nikada tih problema
onda sam imala rupa 2 sata do sjednice u školi, pa sam otišla do mame u blizini, jedno 15min hoda, i vidla sam malo smeđeg u gaćama - i ja na taxi fino doma umjesto u školu
splašila se no prestalo je - kako me sada žulja još ta beta u ponedjeljak
Samo hrabro Linalena...
DiDi zao mi je da je beta neg, samo hrabro dalje, bit ce..
Linalena miruj draga, cuvaj svoju dugocekanu bebicu.
Ana ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu
[B] DiDi zao mi je[/
lina ne boj se zbog tog smeđkastog to je normalno imala sam to i ja,može ti se još pojavit ništa čudno, malo više miruj i sve će bit uredu!
Linalena pomalo! I nek nisi išla na sjednicu, čuvaj se! I nama je zadnja sjednica u ponedjeljak, ali ja sam odmah najavila da neću doć jer mi je punkcija sutra!
Samo pomalo!
Didi žao mi je!
Ana za betu!
Vatra uživaš?![]()
Frćkice sretno sutra i neka se mrvice čvrsto prime,zaslužila si!!!!!!!!!!!!![]()
DiDi446 žao mi je zbog negativne beteVidim da ste bili na AIH, da li ste moža razmišljali o IVF-u, s obzirom da je u globalu vrlo mala uspješnost aih-a?
Frćka za sutra, za punkciju ogromneeti držim, javi nam se sa lijepim vijestima sutra, ma hoćeš sigurno
![]()
Bok cure
Moze li mi netko poslati link na zakon po kojem smo oslobodjenje placanja vezano uz mpo u drzavnoj bolnici?(histeroskopija,konkretno)
Ispricavam se sto upadam ovako nepovezano![]()
diidi bude bolje drugi put! ja sam alni bila i na laparo i na histero, ocijalac kad ti piuse uputnicu za bolnicu neka ti napise dijagnozu n97 ili ti nepolodnost, da li placas dopunsko osiguranje?
Imam upisane sifre na uputnicama al sam se htjela osigurat za slucaj da mi ipak zele naplatiti histeroskopiju i
boravak u bolnici. Lani sam bila na laparo ali sam tad imala dopunsko i ove sifre i ne mogu se sjetiti dali su me trazili tu karticu dopunskog a sad je ova histero uletila neplanski
Pa i dalje molim ako netko zna![]()
Joj da je bar ta beta sutra ali ja mislim tek na onu subotu. Danas mi je 6dnt. Pih!
Ana i meni je tako, danas 6 dnt, a gdje si ti bila u postupku i koliko ti je mrva vraćeno? Zajedno ćemo odbrojavat.
Eh da i od ove nervoze u par dana već me dva puta zaljepilo za wc. Zafrče me opako u stomaku i gotovo odmah k.... Kakav mi je to simptom da mi je znat![]()
Petrova transfer mi je Vrčić radio... 2 četverostanična. Relativno loše Al trudna sam dok se ne dokažesuprotno
Ana, sara i anka ~~~~~~~~~~~ za trostruku betu~~~~~
Frćkice za punkciju~~~~~~~![]()
jutrolagana, puno mlijeka, omlet od jednog jaja
a mužu od 3
svima za ovaj vikend, da brzo prođe i da ne bude negativnih iznenađenja
puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
linalena pa kakav ti je to omlet od jednog jaja i još za trudnicu?
grozan
al jučer sam jela jaja sa špinatom a popodne ću raditi kolač, a čitala da jaja baš nisu najbolja a inače imam povišen kolesterol
linalena hvala na kavici!
puno ćeš se najest od jednog jajaa ja noćas u ponoć razmišljam o peki o onim finim krumpirićima i mesu...............
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ evo vibre za sve za šta treba i još puno trudničke prašine vam šaljem ************************************************** ************************************************** *************
Čekaj čekaj LL da te krene trudnička glad, pa ćeš isto raditi omlet od jednog jaja...nojevog.
I meni se nekako čini da je 123beba trudna već sto godina?![]()
Posljednje uređivanje od Argente : 06.07.2013. at 10:14
Ajde Frćka cekam izvjestaj!?!
Snupi kakva je situacija?
sitacija je tajva da me strah pisati test , danas je 11 dan jer se bojim razočaranja. A u ponedjeljak idem vaditi betu- dan prije! Cjelo vrijeme se uvjeravam da su oba smjeskica i dalje sa mnom(to mi je palo na pamet dok sam lezela na stolu za transfer da ih zovem). Nemam nista po cemu bi se mogla ravnati, jer ovaj put mi je kao da sam isla prvi a ne reci put i totalno sa smusena!
Snupi samo hrabro.... držimza pozitivan test ako ga odlučiš napraviti i za pozitivnu betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Samo pozitivno misli, daanas ti je 14 d nakon punkcije jel tako (meni tada uvije dođe menz) pa ako ti ne dođe menga danas, iam velike nadeeee,samo pozitivno![]()
i ja tebi zelim puno vibri posto imas tanje ito mojem i da festamo skupa!