Evo iz Praga javili ipak putujemo u srijedu:-D!Kad vidim ovolike plusiće i bete i sama se nadam da bu ovaj put dobitni!:-)
Printable View
Evo iz Praga javili ipak putujemo u srijedu:-D!Kad vidim ovolike plusiće i bete i sama se nadam da bu ovaj put dobitni!:-)
Hvala cure pa kaj bi ja bez vas sviju!?:-D
Evo da javim i mojim dragim Prazankama :)
Beta je 345 (13 dpt)!
Nadam se da je to OK?
Poljupci i zagrljaji svima, a betocekalicama puuuuno ~~~~~~~~~~~
da ok? pa to bi duplići mogli biti!!!!! bravo majo, čekamo daljnje novosti nestrpljivo, čestitam!
draga maja, cestitam od srca!valiana, sretno!
Anavim, čestitke na duplićima :zaljubljen:
Majo, jeeeeeeej za betu, čestitam :-D
valiana, još jednom, za put u srijedu i uspješan fet ~~~~~~~~~ :heart:
leeloo, meni je moj Intim plus rekao plus na 10dnt blastice (13dnt bila ogromna beta od 2401) ~~~~~~~~~~~~ :heart:
pipi, čekamo izvještaj s uzv-a :-)
Anavim....neka su ti sretni i zivi twinsi 1000 godina...sve najbolje vam zelimo.....uzivaj draga...
Majo....beta ti je prekrasna.....skolsku trudnocu i uzivanciju vam zelimo....
valiana...ne muci se vise debljinama endometrijuma...vjeruj u svoje tjelo...sretan put i drzimo vam fige i rukama i nogam..
leelo...odbrojavamo s tobom...sve najbolje...
Sejla...Kismet...Mare .....ogroman poljubac...Emici medenoj posebno...
Uz je pokazao da je sve ok...posteljica se lijepo podigla...na zadnjem zidu je....svi organi i mjere su odlicni...i mozda smo ponovo rozikasti....:) dr nije bila sigurna ali eto mirise na ruzice ovo prasko proljece...:) Inace smo odlicno...malo noge bole ali nista strasno...Nismo se puno ni ugojili...10 kg u 33 nedelji i tako...
Svima nam zelim odlicno zdravlje i mirisne dane koji dolaze....Ljuuuuuuubim
I da dodam....Bluebella divno sto se hematom poceo povlaciti..samo ti odmaraj ima on da ode kao vjetrom oduvan...
pipi, divne vijesti, sad sitno brojiš :)
Nek su naše curke žive i zdrave, bome smo "zarozile" ovo proljeće...
Hvala Pipi... sretno i tebi, još malo i druga curica ti je u zagrljaju :heart:
danas na uzv smo bebu ulovili na satu gimnastike :zaljubljen: bilo ju je prekrasno gledati, izgledala je kao da skače :) veli moj dragi da je to tatina gimnasičarka (on se jako nada da čemo se i mi pridružiti "rozom proljeću")
Anavim ,čestitam!!!
majo,bravo za veliku betu.
leeloo, čekamo da nam javiš plusić
valijana sretan put za Prag
anavim čestitam na blizićima!
maja super beta! čini mi se da bu ovo luuuda godina!
a meni je danas 7. dnt...još sam kul :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Drage curke ostajte mi zdravo debelo i jako trudno:-D.Evo ja čekam sutra i četvrtak transfer pa se pridružujem beta čekalicama!:-)
valiana, sretno!
oprosti, nisam upratila: kad je bila punkcija? koliko imaš js?
Valiana, sretan put i sretno!
stiglo rješenje,putujemo krajem mjeseca:-D
cure netko je pisao da treba javiti na hzzo tjedan dana prije ili tako nešta,ali ja gledam ništa mi ne piše u tom smislu samo kao i prvi puta na garantnom pismu koje šalju klinici i onda je klinika dalje rješavala,ja nisam trebala ništa???
Što se tiče hzzo mene več danima zivkaju zbog točnog datuma...da i morala sam im poslati fax da se slažem s datum embriotransfera koji im je Mirna poslala.A ja sam morala tražit i odgodu jer mi je rok od rješenja prošao.Dakle nek Mirna javi u hzzo datum postupka a ti im sam faxom pošalješ odgovor da se slažeš s tim datumom.To su po novom izmislili tako da im moraš javit što prije.Sretno!:-)
ali to me i buni,to meni nigdje ne piše u rješenju,niti su mi rekli kad sam zvala
Curke ne znam da li znate,ja sa tek sada saznala. Isla sam u PFC na fet i od 5 dobrih embriona odmrzlo mi se 3. Nije zavrsilo dobro,keretaza sa 7 nedelja. Tako sam saznala da oni uopste nemaju vitrifikaciju vec rade sporo odmrzavanje. Umesto da se kao sa vitrifikacijom odmrzne preko 95%embriona kod njih se odmrzne jedva 60%. A najvaznije je sto su i ti koji su preziveli odmrzavanje osteceni. Jako sam razocarana u njih.
Ako raucnate i na fet moj savet vam je da ne idete u PFC,nemojte dozvoliti da vam embrioni propadnu,gotovo u svim klinikama u Ceskoj rutinski rade vitrifikaciju,embrioni ce vam preziveti i nece se ostetiti.
Ako je netko bio nedavno na PGD jel mi može reći par informacija, cijena, troškovi itd. Hvala :)
draga... moja preporuka ti je da se javiš našoj koordinatorici Mirni http://www.pragueivf.com/sr/o-nama/mirna/ i pitaš ju.
Hvala ti BB :*
biljka, ovdje na forumu imamo dosta trudnoca i beba iz feta iz pfc-a, a dr Hlinka je jedan od najboljih ceskih embriologa, zao mi je zbog spontanog
ivana, hzzo je odobrio nekoliko pgd-a za cesku pa se raspitaj
đurđa, u rješenju i ne piše da se hzzo-u treba išta javiti. meni je to isto Mirna rekla. Meni je rekla samo da joj javim kada dobijem m, ona će poslati u hzzo dopis sa terminom. e sada kako nakon toga ide, ne znam. još nisam stigla do toga.
durda:klap: i da bude uspjesno
bas mi je drago da putujes uskoro i ja bih ali nikako da ustabilim ciklus bila sam na tresequens i pocnem krvarit vec negdje 18-19 dan sta nije dobro
sad sam na novofem + 1mg estrofem nadam se da ce bit ok i da cu moc i ja uskoro po moje smrzice.:love2:
ja sam inace u totalnoj menopauzi i nemam ciklus nikako tako da od januara pokusavam.
citajuci post od biljke strah me za moje smrzlice hoce li se dobro odmrznut ja ih imam samo 3 a tako bi rado seku ili bracu za mog sina jer on jako voli djecu.
svim dragim curama puno srece:love2:
đurđa i pretorija, puuuuuno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vaše fet-ove i braceke i seke :heart:
(pretorija, imaš malo neobičnu reakciju na trisequens, ja sam pod njim ko vurica svakih 28 dana (isto nemam nikako vlastite cikluse), al vjerujem da će sad pod estrofemom bit sve ok, sretno)
Moja curka već par dana guguće :zaljubljen: Jučer bile kod pedijatra, dobili smo u mjesec dana 900g i narasli 4.5cm :-D Mama je jako ponosna i sretna :-) (sterajte me s foruma, al jednostavno ju moram malko pohvalit :lol:)
Znam znam da se i sa sporim odrzavanjem uspe kao i sto se sa brzim ne uspe ali je veci postotak implantacije i klinickih trudnoca. Hlinka jeste odlican embriolog i uopste mi nije jasno zasto nije uveo ovaj metod. Nisam ovo sama zakljucila naravno to su mi rekli iz brojnih klinika koje sam kontaktirala u Českoj. Kazu da je slow krioprezervaija vec napustena.
Napravila test 9 dnt i negativan je. Ne znam šta mi uopće bi da idem piškit po glupom štapiću....ionako će vrijeme sve pokazati.
Draga Pretorija nemoj da se brines tesko da ce se sva tri ostetiti . Bluebelli su se sva 4 odmrzla.Zelim ti svu srecu,bracu ili seku za tog sincica
Ja sam imala devet zamrznutih i nisam iz nijednog ostvarila trudnocu. Doktorica L mi je objasnila da kod zamrzavanja embrija starog dva tri dana se nemoze znat hoce li se on kasnije dobro razvit il ne i nije nista da je krivo odmrzavanje.
hvala ti draga..ovo mi je prvi puta da sam išla po testić i samo se nerviram...trebala sam pričekati još koji dan ali kad sam već bila u apoteci... nema mi druge-strpljen spašen :)