http://forum.roda.hr/threads/67953-S...%A1taj-u-Pragu - evo cijele teme o tome![]()
http://forum.roda.hr/threads/67953-S...%A1taj-u-Pragu - evo cijele teme o tome![]()
Hvala puno!![]()
Mi smo isto odsjeli u Clarion Congressu i kako je hotel u sklopu šoping centra gdje ima i Billa, dm i raznih dućana s klopom to nam je baš dobro došlo. Ima slastičarna, talijanski restoran i par kineskih fast food-ova gdje smo skroz fino jeli za par eura po osobi. Meni je jedini mali minus hotela što je fakat velik , ali sobe su super, fitness je u sklopu centra i besplatan je za goste hotela ( ima i mali bazen) i auto nismo micali iz garaže do zadnjeg dana. Do PFC klinike ima par minuta šetnje, a metro i tramvaj su odmah kod hotela.
Posljednje uređivanje od leeloo77 : 03.05.2013. at 21:02
Nemam obicaj radit testove, ali bio je poseban povod i gle - jutros blagi plus
Sutra idem vadit betu, ko ce cekat do 10.5...
MajaPOP, bravo za plusić![]()
čekamo veeeeliku betu!
valiana, bit će to super, sretan put i boravak u Praguveselimo se novostima
![]()
Hvala vam drage moje
No necu se too much radovati dok ne vidim kako beta ide, ali cu biti jaaaaako optimisticna!
Javljam se sutra cim budem imala "vijesti" (daj Boze "iz nesvjesti", od ludo dobre bete)
Drzite mi fige![]()
maja držim fige.... ja sam si isto mislila kupiti testić za koji dan samo ne znam kad a da nije je prerano. Prije sam uvijek čekala betu ali ovaj put si baš nekak mislim piškiti na štapić
....
Posljednje uređivanje od leeloo77 : 06.05.2013. at 08:55
Evo da vam javim , rodila sam dva mala slatkiša, malo prije vremena ali je sve ok....
Čestitke mami i sad uživajte!
Zanima me da li je neka bila na Fetu s endometrijem od 7mm u Prgu?Moj je danas točno 7mm pa me zanima kaj bu sad bilo?Čekamo naše betice čekalice da nas obraduju!![]()
bio je 9dnt 2xmorula.... i bio je plusić na digitalnom.. prekrasan dan
ima moje preporuke... na jako niskoj beti je bio + (sutradan je beta bila 50, znaći na dan prije kada sam radila test bila je i niža) i nema svijetla ili tamna crta .. ili je + ili je -
jedino se test ne može čuvati kao uspomena jer + nestane nakon 24h i ostane samo prazan ekran
Evo iz Praga javili ipak putujemo u srijedu!Kad vidim ovolike plusiće i bete i sama se nadam da bu ovaj put dobitni!
![]()
Evo da javim i mojim dragim Prazankama
Beta je 345 (13 dpt)!
Nadam se da je to OK?
Poljupci i zagrljaji svima, a betocekalicama puuuuno ~~~~~~~~~~~
da ok? pa to bi duplići mogli biti!!!!! bravo majo, čekamo daljnje novosti nestrpljivo, čestitam!
draga maja, cestitam od srca!valiana, sretno!
Anavim, čestitke na duplićima
Majo, jeeeeeeej za betu, čestitam
valiana, još jednom, za put u srijedu i uspješan fet ~~~~~~~~~
leeloo, meni je moj Intim plus rekao plus na 10dnt blastice (13dnt bila ogromna beta od 2401) ~~~~~~~~~~~~
pipi, čekamo izvještaj s uzv-a![]()
Posljednje uređivanje od sejla : 06.05.2013. at 14:19
Anavim....neka su ti sretni i zivi twinsi 1000 godina...sve najbolje vam zelimo.....uzivaj draga...
Majo....beta ti je prekrasna.....skolsku trudnocu i uzivanciju vam zelimo....
valiana...ne muci se vise debljinama endometrijuma...vjeruj u svoje tjelo...sretan put i drzimo vam fige i rukama i nogam..
leelo...odbrojavamo s tobom...sve najbolje...
Sejla...Kismet...Mare .....ogroman poljubac...Emici medenoj posebno...
Uz je pokazao da je sve ok...posteljica se lijepo podigla...na zadnjem zidu je....svi organi i mjere su odlicni...i mozda smo ponovo rozikasti....dr nije bila sigurna ali eto mirise na ruzice ovo prasko proljece...
Inace smo odlicno...malo noge bole ali nista strasno...Nismo se puno ni ugojili...10 kg u 33 nedelji i tako...
Svima nam zelim odlicno zdravlje i mirisne dane koji dolaze....Ljuuuuuuubim
I da dodam....Bluebella divno sto se hematom poceo povlaciti..samo ti odmaraj ima on da ode kao vjetrom oduvan...
pipi, divne vijesti, sad sitno brojiš
Nek su naše curke žive i zdrave, bome smo "zarozile" ovo proljeće...
Hvala Pipi... sretno i tebi, još malo i druga curica ti je u zagrljaju
danas na uzv smo bebu ulovili na satu gimnastikebilo ju je prekrasno gledati, izgledala je kao da skače
veli moj dragi da je to tatina gimnasičarka (on se jako nada da čemo se i mi pridružiti "rozom proljeću")
Anavim ,čestitam!!!
majo,bravo za veliku betu.
leeloo, čekamo da nam javiš plusić
valijana sretan put za Prag
anavim čestitam na blizićima!
maja super beta! čini mi se da bu ovo luuuda godina!
a meni je danas 7. dnt...još sam kul![]()
Drage curke ostajte mi zdravo debelo i jako trudno.Evo ja čekam sutra i četvrtak transfer pa se pridružujem beta čekalicama!
![]()
valiana, sretno!
oprosti, nisam upratila: kad je bila punkcija? koliko imaš js?
Valiana, sretan put i sretno!
stiglo rješenje,putujemo krajem mjeseca
cure netko je pisao da treba javiti na hzzo tjedan dana prije ili tako nešta,ali ja gledam ništa mi ne piše u tom smislu samo kao i prvi puta na garantnom pismu koje šalju klinici i onda je klinika dalje rješavala,ja nisam trebala ništa???
Što se tiče hzzo mene več danima zivkaju zbog točnog datuma...da i morala sam im poslati fax da se slažem s datum embriotransfera koji im je Mirna poslala.A ja sam morala tražit i odgodu jer mi je rok od rješenja prošao.Dakle nek Mirna javi u hzzo datum postupka a ti im sam faxom pošalješ odgovor da se slažeš s tim datumom.To su po novom izmislili tako da im moraš javit što prije.Sretno!![]()
ali to me i buni,to meni nigdje ne piše u rješenju,niti su mi rekli kad sam zvala
Curke ne znam da li znate,ja sa tek sada saznala. Isla sam u PFC na fet i od 5 dobrih embriona odmrzlo mi se 3. Nije zavrsilo dobro,keretaza sa 7 nedelja. Tako sam saznala da oni uopste nemaju vitrifikaciju vec rade sporo odmrzavanje. Umesto da se kao sa vitrifikacijom odmrzne preko 95%embriona kod njih se odmrzne jedva 60%. A najvaznije je sto su i ti koji su preziveli odmrzavanje osteceni. Jako sam razocarana u njih.
Ako raucnate i na fet moj savet vam je da ne idete u PFC,nemojte dozvoliti da vam embrioni propadnu,gotovo u svim klinikama u Ceskoj rutinski rade vitrifikaciju,embrioni ce vam preziveti i nece se ostetiti.
Ako je netko bio nedavno na PGD jel mi može reći par informacija, cijena, troškovi itd. Hvala![]()
draga... moja preporuka ti je da se javiš našoj koordinatorici Mirni http://www.pragueivf.com/sr/o-nama/mirna/ i pitaš ju.
biljka, ovdje na forumu imamo dosta trudnoca i beba iz feta iz pfc-a, a dr Hlinka je jedan od najboljih ceskih embriologa, zao mi je zbog spontanog
ivana, hzzo je odobrio nekoliko pgd-a za cesku pa se raspitaj
đurđa, u rješenju i ne piše da se hzzo-u treba išta javiti. meni je to isto Mirna rekla. Meni je rekla samo da joj javim kada dobijem m, ona će poslati u hzzo dopis sa terminom. e sada kako nakon toga ide, ne znam. još nisam stigla do toga.