mary moguce je da ni neces procuriti prije prekidanja uzimanja utrogestana. od srca ti zelim veliku betu!
Printable View
mary moguce je da ni neces procuriti prije prekidanja uzimanja utrogestana. od srca ti zelim veliku betu!
eeee, to se zove stav, taj mi se vec svidja :love:
Mary nije ti loša ova filozofija i vjerujemo da sve bude ok!
Mary, svejedno navijam da bude velika beta. Smiješ ti izvaditi i ranije, ne mora se čekati 14. dnt blastica.
Ma čekam petak...nema šanse više išta prije raditi.....:lol:
evo da vam se javim- ja sam jucer dobila mengu. tocno 28-mi dan, kao i svaki mjesec do sada. bez obzira na utrice, jucer popodne su krenuli grcevi i m nakon toga. zvala sam u petrovu i rekli su mi da napravim kucni test i ako je negativan da prekinem sa svom terapijom- naravno, test je negativan. zapravo, prvih pola minute se vidjela blijeeeeeda, blijeda crtica, ali je iscezla i nakon toga se vidjela samo sjena. pa sam opet zvala petrovu pa su mi rekli da sutra izvadim i betu- u slucaju da je biokemijska, sto onda moraju zabiljeziti u moj karton. tako da sutra vadim betu.
uglavnom, svi su u cudu kak sam dobila mengu, tak da se sad osjecam ko cudo prirode.
nis, idemo dalje. nadam se da cemo drugu sansu dobiti uskoro i da necemo dugo morati cekati na nase malo cudo :)
sretno svima curke!!! puseeee
floridita zao mi je :love2: i ja sam prosli put dobila m preko utrogestana.
Floridita žao mi je....moja m je trebala po pravilu doći jučer...al ništa...niti imam kakve naznake da dolazi...prošli postupak mi je izbio prišt na licu,beta bila negativna i kad sam prestala sa utići m stigla,a znala sam da će doći kad je izbio...ovaj put nema prištića...hehehheh:-D.....
hehehehehe i ja uvijek po pristicu na bradi znam da je m iza ugla. ovaj put me zavarala- izbio mi je pristic na celu :D
ma to s utricima mi je totalna bedastoca. kad sam im se javila prvo je bilo kao, kaj ste sigurni da je menstruacija?!?? ne, ne znam kak to zgleda pa sam s evo sad zabunila. pa kak, pa kaj koristite utrogestan? da, koristim. i dobili ste menstruaciju? da, dobila sam menstruaciju.... ali nevazno. bitno da ja znam da je meni ciklus i dalje pravilan kao i do sada :) i idemo dalje delati!
Floridita izvadi ti svejedno betu......:-)
Meni će sada pomutit ciklus ako nisam trudna.....i to za dobrih tjedan dana...ma budem sve znala u petak...
floridita žao mi je zbog m,~~~~~~~~~~~~neka iduči ciklus bude dobitan! :love2:
mary~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za petak draga!
ma da, idem, rekli su mi u petrovoj da obavezno izvadim betu i javim im se sa rezultatom...
Mary drš se, pozitivan stav, nemoj biti minus ;-):love2::love2:
šokirana i zbunjena prijavljujem betu 13 dpt: 717,9!!
ne usudim se veseliti jer još uvijek krvarim ali se nadam i molim da se do čet. podupla! držite fige!
Floridita :love2:
mary i ostale čekalice~~~~~~~~~~~~~~~~~~
eto elen vidiš da je sve OK šaljem~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje
nastavljam s estrofemom 3x1 a utrići su 4x2 + strogo mirovanje. u četvrtak ponavljam betu.
joj.... :-)
Bravo elen, drzimo :fige::fige:
Floridita ~~~~~~~~~~
Ma svimaaaaaa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Elen,
super beta. Poduplat će se! :-)
elen ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
do neba i nazad!
elen drzim :fige: prekrasna beta, moja je mala beba za to.. neka u cetvrtak bude lijepo duplanje :fige:
elen, to je prekrasno!!!! samo odmaraj i uzivaj :-*
elenčestitke držimo fige:fige::fige:
Ja sam jučer procurila,ali skroz,isto pod utrićima,morala vaditi betu i čista 0. 8-)
od srca vam svima fala..puno,puno, puno mi to znači :-)
ja još uvijek pozitivno vibriram znutra pa prenosim svima kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
elen,držim ti palčeve da se beta podupla i hoće sigurno vidjet ćeš
A ja ne mogu vjerovati da su ti se u bolnici toliko čudili što si procurla pod utrićima. I ja sam redovno svaki put bez obzira na utrogestane dobila mengu ili ranije ili točno u sat kad i treba, jednom su je jedino zaustavili duphastoni.
Ne reagiramo svi isto na sve lijekove.
elen za duplanje ~~~~~~~, i ostalima za velike bete
cure..prvo pozdrav svima....u petak 15.2 vadim betu...danas sam imala nekakv iscjedak ..bezbojni !!!... nije bio pomješan sa utrogestanima ,(kao što mi se dešava al na te sam iscjetke navikla s utrićima(uvijek malo curne ) ) .. ... svim čekalicama bete i svima u bilo kojem čekanju šaljem poljubce sreće!! :-*
elen bit će sve u redu,ne brini!
svim betočekalicama šaljem vibre!
anddu nemam pojma u zasto su se tak cudile. dobila sam sestru na odjelu, ne svoju dokicu tak da- tko zna sto joj bi na pameti :)
ma nema veze, slijedeci put ce sve bit u redu :)
neka neka elen ... samo mazi bušu i ~~~~~~~~~~~~~~~ do četvrtka
elen ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i nazad!
Elen javi seeeeee......
Da vam se pridruzim.
Juce sam imala fet. Vracene 2 blastice odlicnog kvaliteta. Kako imam antinuklearna antitijela, prepisan mi je fraxiparin. Dr je rekao da nema potrebe da pijem aspirin, pa ne znam da li da ga uzmem na svoju ruku ili mi je fraxiparin dovoljan? Sta mislite?
Uz to jos koristim utrice i folnu.
Svima vam zelim puno uspjeha!!! :-*
Ozana,
nema veze što mi mislimo niti što će ti tko na forumu napisati. Mi nismo liječnici.
Slušaj što je doktor rekao.