Stranica 134 od 203 PrviPrvi ... 3484124132133134135136144184 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,651 do 6,700 od 10138

Tema: Nakon transfera!

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Da, da,da, mi smo trudne, ajmo curke pozitiva nas pere

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Curke jeste vi osjecale kakvo štipkanje oko pupka i u donjem dijelu trbuha?

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke jeste vi osjecale kakvo štipkanje oko pupka i u donjem dijelu trbuha?
    I meni je tako, i bas kao neka glupa bol u donjem djelu trbuha, a danas mi je 5 dnt, i sva sam napihnuta, ko baloncek

floridita avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

bok! meni je ovo prvi put da sam u postupku MPO i ne znam sto je "normalno" ili ne, kako se "trebam" osjecat ili ne. znam da je sve individualno, od zene do zene, ali trebam savjet/ pomoc. ne znam radim li dramu od sitnice koja je potpuno normalna, ali, uhvatila me panika sinoc. jucer mi je bio 3 dnt ( vratili su mi dvije blastocistice ) i navecer, pred telkom, dok sam lezala na lijevom boku kihnula sam i u tom trenu me u podrucju lijevog jajnika strasno zarezalo, ostra bol, kao da se nesto odvojilo pa vratilo na mjesto. bol je trajala sveukupno do 10 sekundi i prestala je, poslije me vise nije niti jednom zabolilo, ali me je uhvatila postena frka. inace, jucer sam se osjecala napuhnutom, cijeli dan me bolilo ko da cu dobit mengu, nakon toga je sve prestalo. danas me nis ne boli, nisam napuhnuta, jedino s te strane osjecam slabi pritisak. e sad, jel sve u redu ili me s pravilom uhvatila panika? moje curke koje su vec rodile kazu da je to uobicajeno i da se zna desit, tj.da im se to desavalo. moze pomoc?

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

floridita sve je to u rok službe, nemoj se uznemiravati;
    Možda je jajnik još malo osjetljiviji radi punkcije koja je bila. Mislim da nema razloga za brigu.
    Sretno s betom!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj floridita prvotno napisa Vidi poruku
    bok! meni je ovo prvi put da sam u postupku MPO i ne znam sto je "normalno" ili ne, kako se "trebam" osjecat ili ne. znam da je sve individualno, od zene do zene, ali trebam savjet/ pomoc. ne znam radim li dramu od sitnice koja je potpuno normalna, ali, uhvatila me panika sinoc. jucer mi je bio 3 dnt ( vratili su mi dvije blastocistice ) i navecer, pred telkom, dok sam lezala na lijevom boku kihnula sam i u tom trenu me u podrucju lijevog jajnika strasno zarezalo, ostra bol, kao da se nesto odvojilo pa vratilo na mjesto. bol je trajala sveukupno do 10 sekundi i prestala je, poslije me vise nije niti jednom zabolilo, ali me je uhvatila postena frka. inace, jucer sam se osjecala napuhnutom, cijeli dan me bolilo ko da cu dobit mengu, nakon toga je sve prestalo. danas me nis ne boli, nisam napuhnuta, jedino s te strane osjecam slabi pritisak. e sad, jel sve u redu ili me s pravilom uhvatila panika? moje curke koje su vec rodile kazu da je to uobicajeno i da se zna desit, tj.da im se to desavalo. moze pomoc?
    nema panike, sve je to normalno! Sretno!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

floridita dobrodosla!
    osobno simptome nakon transfera ne bih nikad usporedjivala sa simptomima trudnica u ranoj trudnoci, jer nakon transfera skoro sve "mi" imamo barem neki simptomcic dok vecina trudnica u toj fazi trudnoce (nekoliko dana prije ocekivane menstruacije) nema ni ideju da su trudne.
    pises da su ti vracene blastociste - koliko oocita je aspirirano, tj. koliko folikula punktirano? moguce je da je bol posljedica punkcije, kihanje je dosta jako stezanje trbusnih misica pa je moguce da te zbog toga zaboljelo. u kojoj si klinici?
    menstrualni bolovi koje opisujes neke cure povezuju s implantacijom, iako - iskreno - smatram da prevelike analize simptoma i simptomcica daju vise loseg nego dobrog pa ih ja ignoriram. postoji hrpa trudnica bez ijednog simptoma, a isto tako i hrpa cura s negativnom betom i svim zivim simptomima (i sama sam jedna od njih - u proslom postupku sam imala i grceve, i temperaturu, i "implantacijsko" krvarenje za koje se ispostavilo da je menstruacija - a beta je bila cista 0).

floridita avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

idemo na MPO u kliniku u petrovoj kaj se tice punkcije, kod mene je to proslo super bezbolno osim kratke tupe boli za vrijeme aspiracije u podrucju desnog jajnika, nisam krvarila osim dvije - tri tockice, nisam imala bolove nakon punkcije- sve je proslo super receno mi je da je aspirirano 8 folikula, od toga dvije ciste, 6 jajnih stanica; jedna je bila lose kvalitete i 5 ih je oplodeno, od toga su dvije dosle do stadija blastociste i te su mi vracene.
    nista, morat cu se strpit jos tih 10 dana do bete
    hvala svima na odgovorima

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

floridita nema ti druge uskoro ti se pridruzujem u brojanju dana na ovoj temi sretno!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Floridita sretno!

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Trebam pomoć. Ovo mi je prvi postupak,danas mi 10 dnt i primijetila sam malo svježe krvi na papiru. Beta mi je tek u uto12.02. Meni se nekako čini da je to menga. Što da radim?

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mima ne mora značiti da je baš M. Popij utrogestane i miruj više. Javi se svom dr. A možeš sutra izvaditi betu da se ne živciraš još 5 dana i znaš na čemu si.
    Sretno!!!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Floridita znam kako ti je...meni je danas 6dnt i neosjećam ama baš ništa,osim tuj i tamo neki čudni osjećaj u donjem dijelu trbuha,al neznam na šta da posumljam...4dnt sam osjetila to štipkanje,nisam još uvijek imala implantacijsko krvarenje ali nemora značiti da ću ga imati...sve smo mi ženske različite...Stoga se ne sekiraj....Bubekica ti je lijepo objasnila....I sama čuvam dvije blastociste...
    Mima izvadi betu ili pokušaj sa testom....napravi onak kako misliš da je najbolje za tebe i da se smiriš...
    Bubekica sretno u utorak....

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mary nema svatko implantacijsko krvarenje. Ja ga nisam imala, i beta vam je jedini pokazatelj. Nafilane smo raznim lijekovima tako da 'osluškivanje' ne znači ništa. Ja sam u dobitnom postupku mislila da nije ponovno uspjelo, imala sam, kao i svih puta do tad, jaki PMS. jedino što mi je odskakalo je bilo krvarenje desni kod pranja zubi (i to jednom), što mi se do tad nije događalo. I evo još me prati. Čak su mi i grudi 9dnt bile ispuhale i prestale boljeti, a boljele su još od prije punkcije. Kasnije su ponovno nabujale i zabolile. Cure ~~~~~ za bete
    Posljednje uređivanje od anddu : 07.02.2013. at 15:22

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

implantacijsko krvarenje javlja se u manje od 20% trudnoća

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Mary nema svatko implantacijsko krvarenje. Ja ga nisam imala, i beta vam je jedini pokazatelj. Nafilane smo raznim lijekovima tako da 'osluškivanje' ne znači ništa. Ja sam u dobitnom postupku mislila da nije ponovno uspjelo, imala sam, kao i svih puta do tad, jaki PMS. jedino što mi je odskakalo je bilo krvarenje desni kod pranja zubi (i to jednom), što mi se do tad nije događalo. I evo još me prati. Čak su mi i grudi 9dnt bile ispuhale i prestale boljeti, a boljele su još od prije punkcije. Kasnije su ponovno nabujale i zabolile. Cure ~~~~~ za bete
    x
    ono što je meni bilo drugačije od inače je krv iz nosa.nije curelo al kod svakog brisanja je bilo sukrvice.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Upravo tako cure..i sama sam čekala implantacijsko krvarenje ali kad sam više malo čitala o tome shvatila sam da se nedogađa kod svih žena...Ja ću pišnit test u nedjelju...biti će mi 9dnt...možda pokaže...

floridita avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

za bete!!!!

elen avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

evo, malo se javljam ali s lošim vijestima..danas mi je 10 dpt i od jutra imam lagano smeđe krvarenje (pomješano s utrogestanima).
    nisam izdržala i napravila sam test koji je pokazal dvije crte (druga je svijetlija ali se pojavila odmah. i da, nije bila prva jutarnja mokraća).
    ne znam kaj da si mislim, splašena sam, nervozna i totalno blue
    betu vadim 12.02. i do onda bum strogo ležala i nastavila s utrićima...
    kaj mislite, ima još nade ili je biokemijska?

Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

i ja cekam betu i to tek 25.02.
    nego da vas pitam jeste li vi nakon transfera cijelo vrijeme do bete bile kuci u horizontali ili ste ipak nesto radile po kuci, kuhale peglale i sl.
    naime ja sam 2 dana u krevetu ( istina ne cijelo vrijeme, otisla sam na kavu danas) i vec mi je muka od lezanja ne znam sta da vise radim....

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

elen ne mora odmah znaciti da je biokemijska. pokusaj lezati cim vise i odmarati, mozda stane smedja krv ako sam ja dobro shvatila cure je zapravo stara krv, jesi li imala kakvu cistu ili nesto pa da je moguce to puklo jucer pa da se jutros malo izlilo tek? saljem ~~~~~ da to stane i da sve bude ok do bete koja ce te razveseliti
    clematis ja sam samo prvi dan transfera lezala, vec iduci sam isla na posao. sve radim normalno osim sto ne nosim nista tesko , ne usisavam, ne peglam i zapravo sve sam nekako usporila i primirila se ali i dalje normalno odem na kavu, na posao, skuham..samo se ne forsiram uopce. Vidi koliko ti organizmu odgovara pa se tako i ponasaj.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj elen prvotno napisa Vidi poruku
    evo, malo se javljam ali s lošim vijestima..danas mi je 10 dpt i od jutra imam lagano smeđe krvarenje (pomješano s utrogestanima).
    nisam izdržala i napravila sam test koji je pokazal dvije crte (druga je svijetlija ali se pojavila odmah. i da, nije bila prva jutarnja mokraća).
    ne znam kaj da si mislim, splašena sam, nervozna i totalno blue
    betu vadim 12.02. i do onda bum strogo ležala i nastavila s utrićima...
    kaj mislite, ima još nade ili je biokemijska?
    Ista stvar je bila i meni,samo je meni test čisti minus bio 11dpt. Nastavila s utrićima,ali nije ništa bolje

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

elen, samo beta je pravi pokazatelj, nastavi s terapijom i u pon odi vaditi betu. Da bude velika ~~~~~~

Clematis strogo mirovanje do bete nije nužno, a ni preporučljivo zbog cirkulacije ako nema drugih indikacija za mirovanje. Ja sam drugi dan nakon transfera putovala autom 600 kilometara i dan nakon krenula na posao. Od tada do danas radima, a danas smo evo na 20+4 tt.

elen avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Fala vam cure...bumo vidli kaj budu brojke pokazale...
    Celi dan mi suze idu,al onda opet pogledam test,procitam iskustva s dobrim ishodom pa se malo ponadam..stressssssno.
    Inace,jos uvijek mi curka,imam lagane grceve i bolna kriza.
    Clematis,ja sam 2 dana posle fet-a glavnom lezala a nakon toga sve laganini...malo setnja,malo aktivnosti po stanu...i puuuuno spavanja,citanja i fine hrane
    Drz'te se svi!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

elen ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu betu u utorak! nadam se da se to mrva cvrsto ugnijezdila!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

6dan

floridita avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

danas ja nastupam sa bluesom. maloprije sam uocila malo svjeze krvi i maleni ugrusak pomijesano sa utricima na dnevnom ulosku. od podneva me nesto malo frkalo u trbuhu, nekakvo pikanje, ali sam zanemarila- nije bilo zabrinjavajuce, ko pred mengu. i sad me strah da nisam tu istu i dobila pricekat cu da vidim jel to samo to i smatrat to implantacijskim ili cu procurit... inace, danas mi je 7 dnt. ne znam uopce kak se osjecam. ne zelim uopce razmisljat da se nije primilo, najradije bi ignorirala da se to desilo... :'(

Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Cure jedno pitanjce za neznalicu nakon prvog i dosad jedinog transfera ...dr je propisao vađenje bete 18 dnt ...moram li baš čekat do tad ili ...? to je još 3 dana ...izgorit cu

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo tako cure..i sama sam čekala implantacijsko krvarenje ali kad sam više malo čitala o tome shvatila sam da se nedogađa kod svih žena...Ja ću pišnit test u nedjelju...biti će mi 9dnt...možda pokaže...
    Mary?

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Konfuzija prvotno napisa Vidi poruku
    Mary?
    Ej draga ma ništa na testu...Hvala ti na brizi....čekat ću betu...iako m treba sutra doći ali nema joj nikakvih naznaka....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mary moguce je da ni neces procuriti prije prekidanja uzimanja utrogestana. od srca ti zelim veliku betu!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    mary moguce je da ni neces procuriti prije prekidanja uzimanja utrogestana. od srca ti zelim veliku betu!
    Da vjerojatno ni neću...ma neću narednih 9 mj...hehehhe

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

eeee, to se zove stav, taj mi se vec svidja

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    eeee, to se zove stav, taj mi se vec svidja
    Hahaha...ljubim....

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mary nije ti loša ova filozofija i vjerujemo da sve bude ok!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mary, svejedno navijam da bude velika beta. Smiješ ti izvaditi i ranije, ne mora se čekati 14. dnt blastica.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ma čekam petak...nema šanse više išta prije raditi.....

floridita avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

evo da vam se javim- ja sam jucer dobila mengu. tocno 28-mi dan, kao i svaki mjesec do sada. bez obzira na utrice, jucer popodne su krenuli grcevi i m nakon toga. zvala sam u petrovu i rekli su mi da napravim kucni test i ako je negativan da prekinem sa svom terapijom- naravno, test je negativan. zapravo, prvih pola minute se vidjela blijeeeeeda, blijeda crtica, ali je iscezla i nakon toga se vidjela samo sjena. pa sam opet zvala petrovu pa su mi rekli da sutra izvadim i betu- u slucaju da je biokemijska, sto onda moraju zabiljeziti u moj karton. tako da sutra vadim betu.
    uglavnom, svi su u cudu kak sam dobila mengu, tak da se sad osjecam ko cudo prirode.
    nis, idemo dalje. nadam se da cemo drugu sansu dobiti uskoro i da necemo dugo morati cekati na nase malo cudo
    sretno svima curke!!! puseeee

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

floridita zao mi je i ja sam prosli put dobila m preko utrogestana.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Floridita žao mi je....moja m je trebala po pravilu doći jučer...al ništa...niti imam kakve naznake da dolazi...prošli postupak mi je izbio prišt na licu,beta bila negativna i kad sam prestala sa utići m stigla,a znala sam da će doći kad je izbio...ovaj put nema prištića...hehehheh.....

floridita avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

hehehehehe i ja uvijek po pristicu na bradi znam da je m iza ugla. ovaj put me zavarala- izbio mi je pristic na celu :D
    ma to s utricima mi je totalna bedastoca. kad sam im se javila prvo je bilo kao, kaj ste sigurni da je menstruacija?!?? ne, ne znam kak to zgleda pa sam s evo sad zabunila. pa kak, pa kaj koristite utrogestan? da, koristim. i dobili ste menstruaciju? da, dobila sam menstruaciju.... ali nevazno. bitno da ja znam da je meni ciklus i dalje pravilan kao i do sada i idemo dalje delati!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Floridita izvadi ti svejedno betu......
    Meni će sada pomutit ciklus ako nisam trudna.....i to za dobrih tjedan dana...ma budem sve znala u petak...

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

floridita žao mi je zbog m,~~~~~~~~~~~~neka iduči ciklus bude dobitan!
    mary~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za petak draga!

floridita avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

ma da, idem, rekli su mi u petrovoj da obavezno izvadim betu i javim im se sa rezultatom...
    Mary drš se, pozitivan stav, nemoj biti minus

floridita avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj tina29 prvotno napisa Vidi poruku
    floridita žao mi je zbog m,~~~~~~~~~~~~neka iduči ciklus bude dobitan!
    mary~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za petak draga!
    hvala tina!!!

elen avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

šokirana i zbunjena prijavljujem betu 13 dpt: 717,9!!
    ne usudim se veseliti jer još uvijek krvarim ali se nadam i molim da se do čet. podupla! držite fige!
    Floridita
    mary i ostale čekalice~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

eto elen vidiš da je sve OK šaljem~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za dalje

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj elen prvotno napisa Vidi poruku
    šokirana i zbunjena prijavljujem betu 13 dpt: 717,9!!
    ne usudim se veseliti jer još uvijek krvarim ali se nadam i molim da se do čet. podupla! držite fige!
    Floridita
    mary i ostale čekalice~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    odlicno! jesi javila dr.? kaj on veli?

elen avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

nastavljam s estrofemom 3x1 a utrići su 4x2 + strogo mirovanje. u četvrtak ponavljam betu.
    joj....

LOTTOS avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Bravo elen, drzimo
    Floridita ~~~~~~~~~~
    Ma svimaaaaaa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke