hahaha, krenula ja istraživati Zuzku, kad tamo naišla na svakave njene vježbe.. nisam znala za njenu svestranost8-)
Printable View
hahaha, krenula ja istraživati Zuzku, kad tamo naišla na svakave njene vježbe.. nisam znala za njenu svestranost8-)
Misliš iz njenog prošlog života :mrgreen:
Bubice, super si, lijepo se vide mišići :klap:
Zaboravih reći, milasova, runkeeper mi kaže da si zadnji put bila aktivna prije 44 godine :lool:
...sto pomislis neka se desi, jos jednom mi radost donesi...
:zaljubljen:
bubice bravo za trcanje :klap:
Ženice, sretan vam dan žena!!!!!! @>-->--
bubice super za trčanje!
Bubice, zicam fotke :-)
Sretan 8. mart najmarljivijim zenama na forumu!
Moj c3 odradjen, veceras pijanka, sutra rest day, iduci tjedan posljednji tjedan body revolutiona!
Sretan vam 8. mart!!!
jučer umjesto alfa duplića odradila 6w6p, baš mi je nedostajala Jillian.
Mislim da ću jednom tjedno ubacivati 6w6p.
Betty svaka čast za zadnji tjedan body revolutiona!
Bubice bravo za trčanje (ljubomorna sam)
Boli me kuk..cijelu noć..inače me zna zaboliti nakon dužeg hodanja..povezujem to s nesrećom kad sam bila curica (udarilo me auto na tu stranu, a kosti pamte..)..al vidjet ću..nisam se preforsirala.osjećam i noge od trčanja..stvarno je drugačije nego vježbanje u zatvorenom..
Nakon cijelog tjedna nevježbanja (osim sklekova), danas napokon imam bar nešto za prijaviti: 10,8 km, pace 6:44. Nije neki pace, danas mi je bilo baš teško.
Trebala bi imati 3 trčanja tjedno, to je plan.
10,8km :-o
svaka čast!
I sretan osmi mart, drage cure! :)
Sasa, ne znam jesi se ti naskakala, ali ovaj moj je dosao mokar i promukao :lool: bome oravi cardio :)
Anci, ja ga nisam nikad radila, ali eto zbog tvog ću ga oduševljenja probat. MM mi je odmah riješio :) (ipak je dan žena ne?!) i sad ti meni kaži, vidim 2 levela su. Tvoja procjena, da idem odmah na dvicu ili?
Zhang,bajagaaaa!! Obozavam ga...svaki put me odusevi njegov koncert! Uzivajjj!!
Vikki,hehe:-)
Krenula sa crosfitom,jako zanimljivo i dosta zahtjevno..
Moram naucit nazive vjezbi na eng.pa da vam mogu reci sta smo vjezbali..
Joj, davno je bilo. Probaj prvi pa bus vidla :D
Bubica, super trbuh. Braaavo!!
Bajaga je bio super, odlican, bas sam uzivala.
Nocas sam se jos pod dopingom javila. :mrgreen:
Danas sam vec odhodala 3,5 sati.
vodila sam samuraje i necake na dugu setnju.
navecer cu mozda jos ubaciti trening, sad sam se trenutno prejela pa me pomisao na trening ne baca u derilij.
ja sam danas za dušu: P90X3 Yoga + Yoga for ABS Rodney Yee. Ovi absi su super! Skroz drukčije mi rade.....
Možda poslije bude nešto eksplozivnije, ako bude vremena ali i volje....danas samo uživam :)
sretan dan zena!!
danas core speed, poslin toga sam se druzila sa odraslim ljudima na edukaciji za privatne iznajmljivace, popodne kucanski poslovi pa sad odmaram.
ja sam bila prije par god na bajaginom koncertu u spaladium areni, bilo je odlicno!!
sretan 8. mart :-*!
meni je danas rest day, a juče sam odradila duplić, dynamic core i speed 2.0...odradila sam ih sa razmakon od sat vremena, i na kraju nisam bila zadovoljna...mala me svako malo prekidala u speedu, tako da mi to nije bilo to :-(...
Nisam za danas smislila trening pa sam odradila CVX iz P90X3.
E da, danci, pitala si za medicinku. ja imam isto tu tvrdu..
CVX mi je jedan od najtežih iz P90X3. Predobar! Umrem od njega :lol:
Ja sam danas kao odmarala i malo se bavila kucanskim poslovima, setnjom s djecom i obavljanjem placa. Prigodno za dan zena :mrgreen:
Anci :lol:
Danci, super mi je i ovaj. Probala sam taj i akcelerator i oba su super!
Jos nisam odradila ove gdje je pull bar, jedva ih cekam isprobati.
Ja do prije koji mjesec nisam znala sto je plank. Onda sam isla vidjeti koliko mogu izdrzati i jedva, tresuci se kao prut izdrzala 37 sec.
Danas 1 min i 39 sec. Iznenadjena!
Bravo! Ja sam ga bas sad malo radila..
Ukljucila.štopericu i izdrzim samo 1:00 tj minutu..
što se tiče trčanja, da ja krenem trčati krenula bi po ovom programu za početnike:
http://www.utrke.net/utrke/upload/Fi...m_jankovic.pdf
Ja krenula s BR fazom 3, no više imam dana odmora nego vježbalačkih dana 8-)
Hvala larmama!
Ja sam danas cijeli dan nešto natezala i nikako pa nikako krenit....na kraju sam se ko i uobičajeno onda lijepo i "kaznila". Odradila sam workout jedne kolegice s drugog foruma, bolje da ni ne pišem, trebalo mi je skoro 54min da ga završim + 500x vijača. I sad si guštam svoj šiki-miki: whey vanilija+šumsko voće+jogurt+malo stevije.
jutros pure cardio, navecer recovery.
u medjuvremenu kino i shoping. opet sam trenerku kupila :skartoc:
jucer zwow 32 ali 3 runde, i lower back. dans after glow abs i lower back- nesto mi je muka u zelucu, nizam bila za ništa.
Danči, je li od alek :mrgreen:
Za trčanje ne moraš čekati osam tjedana, tj. budući da ne ideš s kauča trčati, već imaš dobru formu, možeš si prilagoditi trening (npr. smanjiti dionice hodanja, povećati one trčanja, samo nemoj preveliku kilometražu raditi, nje se drži po programu).
Ja danas ništa, hodala s malcem u nosiljci sat vremena i boli me donji dio leđa, tako da možda sad nešto leđnjaka odradim.
je, njen, sve ti jasno :lol: a i Zhang ga odradila s sličnim doživljajem :lol:
što se tiče trčanja, ja se sve bojim opet krenut :škartoc: