gdje kupiti ukrasne staklene boce, 0,1 i 0,2L? povoljno po mogucnosti.
Printable View
gdje kupiti ukrasne staklene boce, 0,1 i 0,2L? povoljno po mogucnosti.
ani ima toga na blokove za kupiti
Prošle godine sam te deblje kupovala u Marks & Spenceru, baš u tim veličinama. Bila su pakiranja s 2 komada (ili možda 3?!), ali cijene se više ne sjećam, odn. naišla sam na neko sniženje u siječnju. A tanje potkošulje dugih rukava možda se nađu u Tezenisu. Eto, ako ti to što pomaže...
HITNO trebam info ako ste negdje vidjele figuru SUPERMANA!
Pretražih pola grada već :nope:
hvala na info za pidzamu..
onaj link od venere je super,prekrasnih ima..
neko je pitao za duge potkosulje-prekjucer vidila u kauflandu,hrpetina ih bila
Hvala!
Gdje ima onih lijepih podnih puzla za bebe a da nisu brojevi ili slova... Samo takve sad nalazim u trgovinama a znam da sam prije kod nekoga vidjela da.su imali sa winie pooh...
Tražimo drvene sanjke s naslonom. Posvuda vidim samo one plastičnjake.. Jeste vidjeli gdje ovakve i kakve su im cijene?
uzela jucer u mulleru ( neznam koji mi je bio vrag da sam ucer isla tamo, bila je uzasna guzva) chiccotov, cini mi se dosta cvrst i kvalitetan...i jos je bio na popustu. A starijem sam uzela jedan od playmobila, taj mi se isto cini fora. Valjda ce izdrzati barem neko vrijeme.
trebam hitno kupiti ski hlače za curku, veličina 122-128, za 6 godina a da ne koštaju ko suho zlato i da su na tregere...ideje?
joj pa to onda moram odmah poslije posla do mercatora na vukovarskoj...tamo ima intersport, jel?
jučer sam gledala u cc1 nema ispod 500 tinjak kuna...a treba joj sljedeća dva tjedna za klizanje i malo snježnih radosti ako bude snijega....znači ništa posebno...ne skijamo tako da nam je ovo stvarno samo za male potrebe...
tnx, pogledat ću tamo :)
u Mani je još uvijek popust od 25 % na sve dječje, žensko i ....
a imaju i skafandere
ski hlače kupljene u intersportu za 160 kn...hvala rossa!
Drvenih sanjki ima u Superkonzumu, 249 kuna, bez naslona.
Niti slučajno ne kupovati sanjke u Konzumu - mi smo se na jednima skoro zabili u stab,o - uopće se njima nije moglo upravljati. Kada se njih sjetim i sada mi je muka. Bacili smo ih prvom prilikom. Sada će sanjki biti po svim dućanima, od sportskih do Interspara, Metroa i sl.
sa svakim sanjkama se moš zabiti u drvo.
Drvene sanjke s naslovom - Hervis.
Prije odlaska u dućan na Hervis.hr ispuniti anketu o zadovoljstvu korisnika - dobije se kod na 70kn popusta (za kupnju iznad 250).
Imaju neke i u lidlu, jeftine poprilicno, jel uzimao ko?
gdje kupiti (jeftino jer mi ga treba vise) onaj "cvjecarski papir".... cesto mi znaju u njega zamotati cvijece, tanak je, ali se ne kida lagano, drzi oblik.