Da li je neko negdje vidio salice s likovima iz Cars crtica.upravo mi je sin razbio zadnju i tuli pored kante za smece
Sent from my GT-I8190N using Tapatalk
Da li je neko negdje vidio salice s likovima iz Cars crtica.upravo mi je sin razbio zadnju i tuli pored kante za smece
Znaci sutra pravac u interspar.thx
Gdje u Zagrebu kupiti vanjske prozorske klupčice a da uspijem nekako proći najjeftinije.. Mogu biti i od lima, ne znam, svejedno, da su bilo kakve, trebam 2 klupčice po 2,60 metara i izgleda da će me koštati više nego zlato..
Opet ja:
ako negdje vidite plastične boce za vodu sa Štrumfovima (0,5L, plave/roze boce) javite.
pidžame imaju u venera-rublje web shop-u
http://www.webshop.venera-rublje.com...=naziv&search=
imaju stalno raznih nekih akcija, pa se isplati kod njih kupovati
Aha, trebam naljepnicu za auto - beba u autu. Imam ih par doma ali na njima su imena koja ne zelim reklamirati, u par ducana sa djecjom opremom sam vidjela samo naljepnicu- baby on board, pa gdje kupit normalnu naljepnicu na hrvatskom jeziku ?
Gdje povoljno kupiti (deblje) pamucne potkosulje s dugim rukavima, velicina za 12-14 godina?
Samo me nemojte slati u Kik, tamo nikad ne nadjem nista....
Prije sam ih kupovala u Upimu, no sad ne nalazim te velicine....
A Devic?ja sam znala tamo naci takve stvari
gdje da nađem onu vrećicu candy mia i ja?to mora sv. nikola donijeti a ja nemam pojma gdje da ga uputim..
Nas 4 i pol godišnjak jako jako želi auto na daljinski..ali je fora u tome da on sve pokvari, pogotovo ako nije kvaliteteno. koji da mu kupimo a da je kvalitetan i da izdrži barem malo (dobio je prošle godine jedan od dide, pokvario ga u jednom danu)... ja sam mu pokušala objasniti da je još maleni za takve igračke ali ne ide. to je sve što zeli....
tanku potkošulju dugih rukava? u Intimissimi su po 159,00 kn. to mi je too much.
Gdje ima za kupiti paus papira? Ali neka veca pakovanja? A4, moze i veci format, samo ne manji.
Do sad smo uzimali u knjizari, ali mali ih trosi brzinom munje, pa mi to nije bas isplativo.
u koju školu ide,
inače nema manjeg formata od a4 za kupiti
bilo je toga na metre za kupiti, u cvjetno prolazu kad je još tam bila knjižara.
si pogledala u Nn
Posljednje uređivanje od jelena.O : 05.12.2013. at 10:48
U Teslu.
Nisam jos nigdje gledala, tj jesam po obicnim knjizarama, ali tamo imaju samo komadno.
gdje kupiti ukrasne staklene boce, 0,1 i 0,2L? povoljno po mogucnosti.
Prošle godine sam te deblje kupovala u Marks & Spenceru, baš u tim veličinama. Bila su pakiranja s 2 komada (ili možda 3?!), ali cijene se više ne sjećam, odn. naišla sam na neko sniženje u siječnju. A tanje potkošulje dugih rukava možda se nađu u Tezenisu. Eto, ako ti to što pomaže...
Posljednje uređivanje od sandra111 : 05.12.2013. at 13:07
HITNO trebam info ako ste negdje vidjele figuru SUPERMANA!
Pretražih pola grada već![]()
hvala na info za pidzamu..
onaj link od venere je super,prekrasnih ima..
neko je pitao za duge potkosulje-prekjucer vidila u kauflandu,hrpetina ih bila
Hvala!
Gdje ima onih lijepih podnih puzla za bebe a da nisu brojevi ili slova... Samo takve sad nalazim u trgovinama a znam da sam prije kod nekoga vidjela da.su imali sa winie pooh...
Tražimo drvene sanjke s naslonom. Posvuda vidim samo one plastičnjake.. Jeste vidjeli gdje ovakve i kakve su im cijene?
trebam hitno kupiti ski hlače za curku, veličina 122-128, za 6 godina a da ne koštaju ko suho zlato i da su na tregere...ideje?
joj pa to onda moram odmah poslije posla do mercatora na vukovarskoj...tamo ima intersport, jel?
jučer sam gledala u cc1 nema ispod 500 tinjak kuna...a treba joj sljedeća dva tjedna za klizanje i malo snježnih radosti ako bude snijega....znači ništa posebno...ne skijamo tako da nam je ovo stvarno samo za male potrebe...
tnx, pogledat ću tamo![]()
u Mani je još uvijek popust od 25 % na sve dječje, žensko i ....
a imaju i skafandere