Callanetuse, jeli vi vjezbate stalno na jedan te isti DVD ili kako?
Jerbo ovih 60ak min jednog te istog lagano dopiiii zar ne? A ona nije izbacila puno videa....
Printable View
Callanetuse, jeli vi vjezbate stalno na jedan te isti DVD ili kako?
Jerbo ovih 60ak min jednog te istog lagano dopiiii zar ne? A ona nije izbacila puno videa....
Preživjela sam prvi dan Insanityja :)
Shaun T je baš mljac :mrgreen:
a ja koja sam vidjela sirius danas mogu reci zena izgledaaaaaaaaaaaa mraaaaaaaaaaaaak
zaboravih ti to reci.
Nakon "trčanja" po Bundeku otišla trčati po Jarunu. :)
Insanity 2. dan - još uvijek živa :)
Moram reći da u životu nisam bila toliko mokra, odličan osjećaj! Inače se ne znojim baš, ali od Insanityja moram imati neki ručnik za pod brisati koliko se cijedi :mrgreen:
Suuupeeer!
Inasanity je dobar za tesanje. Samo malo produzi istezanje...pogotovo nogu.
Ja sam na moru, pa sama slazem neke bodyweight programe...
Klisnem van navecer, odradim svoje i super.
12 km po Samoborskim bregima i 20 min Insanity-a. Više nisam mogla.
Zhang, jel ti to i na more furaš opremu? :naklon:
U pravu si za noge, već su mi se upalili mišići jučer od fit testa, ne želim ni misliti što će biti sutra :)
Dodirko, kad si krenula s Insanityjem, što ti je bilo po rasporedu danas? Meni je tek 2.dan, uspješno sam ih sljedila prvu polovicu, a nakon toga sam zaostajala i morala se odmarati i prije water breaka.
Neeee... samo tenisice i timer.
Zato i promisljam dok slazem bodyweight programe. Jedne sam godine furala utege. Ali to je bilo dok si jos nisam znala slaziti program da me slozi na pod, a da nema utega. :mrgreen:
Neee je bilo u stilu "ne bih ni slučajno", a u nastavku "samo zato jer se sad znam ubit i bez utega" :lol:
Hvala ti na ideji za knjigu, upravo pišem prvi blog i happy sam skroz. Baš mi je nedostajalo da nešto radim i stvaram i vrijeme provedeno u dojenju utrošim na kvalitetniji način :love2:
Aha, kuzis koji sam vicmaher..
Bas mi je drago ako sam ti ja dala ideju..
Kad objavis, postaj link pa cemo ti ga shareati dalje... :-)
Kavofob, super!
Meni je skroz lako shvatiti zhang :mrgreen: jer sam i sama cesto nosila utege sa sobom.
Htjela sam pitati jel netko mozda probao Rockin' Body? To je Shawn T, isti lik koji radi Hip Hop Abs.
Odlicno je! Ples, jak cardio i super djeluje na trbuh.
E, upravo tako, to je bit svega. Naši standardi su nepovratno promijenjeni.
Meni svi govore da izgledam super, posebno od kada sam se skinula u kratke hlačice. Kad kažem da izgledam dobro, ali da ima tu još puno posla, gledaju me kao da sam pala s Marsa. Ne radi se o tome da ja svoju sliku vidim iskrivljeno, nego, za razliku od prije, sada znam što je zaista fit i koliko sam daleko od toga :)
Anči, Shaun T je Insanity tip, jel? Što je Rockin' Body i koliko traje, je li naglasak na cardio ili snagu?
Ima vise programa unutra, traju oko pola sata, neki 45 minuta, no njih zasad preskacem :D
Naglasak je na skakutanju. Istovremeni su pokreti ruku i nogu pa radis usput i trbuh. Barem ja to tako osjetim :mrgreen:
Nema sklekova, burpeeja i sl.
Snagu zasad preskacem.
Da, mislim da je to isti tip. Hip hop abs, asylium, insanity.
Htjela sam pitati glupo pitanje; jel teško? :lol:
Baš sam jučer pomislila za Insanity da je super za raditi i s dijastazom, puno radi trbuh, ali ne direktno pa nema opasnosti od pogoršanja.
Uf, trebat će mi 3 života da odvježbam sve te programe :mrgreen:
Ma tebi nece biti! :lol:
Da me pita mija sestra, rekla bih joj da je :mrgreen: a tebi mislim da ce biti ok. Bude vode po tijelu :mrgreen:
Ja imam svoje foldere s ebookovima, serijama, filmovima. A i s vjezbama :)
ja prijavljujem da prvi put u 3. mjeseca nisam odvjezbala 6 dana u tjednu, nego 4 jer sam cijeli vikend imala crijevnu virozu. danas nastavljam i jedva cekam. jos danas w6. onda krece w7 i w8!
sasa :respect:
to se zove volja!
Anči, meni ti je sve teško, još se nije dogodilo da nešto probam i kažem "ah, piece of cake", ali guram nekako :)
Jučer sam dehidrirala od Insanityja, jutros vaga pokazala cijelu kilu manje u odnosu na prethodan dan :-o morat ću paziti da pijem više, inače će do kraja Insanityja od mene ostati samo suha tvar :mrgreen:
kod Insanityja je jako važno piti puuno vode i dovoljno jesti.
Uf, da...danas umirem od žeđi, a mišići potkoljenice rasturaju :)
Evo mog prvog bloga na temu ugljikohidratne ovisnosti
Kako ide curke? Ja sam se jučer prehladila (hladna voda + Insanity), grlo me rasturalo pa sam pauzirala...ali bila sam vrijedna i napisala novi post na blogu, malo i vas spominjem :zaljubljen:
Nama zumba završila i sada imamo pauzu do jeseni. I ostajem sama sa sobom i svojim vježbanjem.
Zadnji mjesec kod kuće nisam baš bila aktivna u vježbanju, ali evo vratila se jučer na Ripped in 30. Prezadovoljna sam kako sam odradila. Nastavljam danas. :-D
Kavofobica samo piši super te čitati :)
Ja moram izmisliti dan s više sati jer fizički ne stignem vježbati, radim i dok dođem doma čeka me vrt i voće za zimnicu ( jučer 9 staklenki kompota od višanja i 6 l sirupa, jedva sam očistila) skuhati ručak, oprati veš...očistiti malo.
Radim stvarno nužno i ne sjednem do 9 sati, dok stavim djecu leć ja se otuširam i zaspem. Po zimi mi je bilo puno lakše naći vremena...
Ne znam što da radim... Ali bar jedem manje i kvalitetnije pa me to tješi...
Danas kad djecu stavim ručak na stol idem vježbati. Danas da ne riknem samo C2.
Inaće nisam samohrana majka ali kao da jesam jer muž radi ili u voćnjaku ili na poslu ili sa pčelama.
Od proslog tjedna:
- utorak: foto-hiking (puno hodanja, cucnjeva, gore-dolje... nije lose, ali to je samo odrzavanje).
- od srijede do nedjelje: temperatura, prehlada - srecom i je pocelo i zavrsilo s grlom, bez kaslja. U subotu sam ipak ugurala brzi hod, 2h.
- u nedjelju sam preskocila.
- jucer (ponedjeljak): hodanje 2h
- danas: Hip Hop Abs, sveukupno nekih 35 minuta cca: 6 Minute Abs + Abs Sculpt.
Sutra planiram slijedeca 2 po redu, mislim da je prva iza toga cardio abs i onda jos nesto.
Anci, moj review: krenula sam sa prva dva, da malo udjem u hip hop moto (inace not my piece of cake), no sad mi se skroz svidja :mrgreen: i odlucila sam ovaj tjedan alternati vjezbe tako da obavim cca 30-35 minuta. Upitan mi je jedino cetvrtak - ujutro ne znam da li cu stici, a imam obveze tokom cijelog dana. Mozda si ga zaplaniram kao dan pauze.
Svidja mi se sto je zivahno, dobra mi je muzika, E. je danas odvjezbala samnom :mrgreen:.
No, sto Shaun moze brbljati.... Ali ljubazniji od od Jill. :lool:
Pitanje za Callanetics fanove - cujem da kombinira balet, mislim da bi za E. to bilo dobro da preko ljeta ostane u baletnoj formi (do 8. mjeseca, kad ide na stage. 4.god. joj pocinje tek krajem rujna/pocetkom listopada). A cujem i da odlicno zateze i izduzuje misice (sto je pak nesto za mene). Pa sam mislila dvaput tjedno ubaciti Callanetics u tjedni workout raspored, mozete li me uputiti s cim da krenemo?
Ovaj tjedan planiram Hip Hop abs, razlicite workoute, do duzine od cca 30-40 minuta dnevno. I od petka ubacujem plivanje :yay:.
I onda bih od slijedeceg tjedna ubacila 2x tjedno Callanetics i napravila tjedni workout raspored.
BTW, na -25 sam. I zelim jos -5, do max.-8. I onda odrzavanje, do kraja zivota. :)
Vau, Elly :)))))
Imaš Callanetics, i Callanetics Evoution. Pogledaj oba i odluči se. Btw. žena koja ga je osmislila je balerina, to ti sve govori ;) Nisam fan baleta, no istezanja i efekti su uistinu odlični. I može se raditi po vrućini, nema cardia pa se preživi.
ja sam opet zagrizla :), napravila sokove tako da sam sa zimnicom zasada gotova.
Meni je ljeti lakše, mada uz posao i kuću imam vrt i dvorište(košnja), plus momci su doma preko ljeta nekako sam organiziranija i dan mi duže traje. Moje vrijeme za vježbanje je oko deset navečer, dok zimi u pola osam već napola spavam.
Ma ne. :D
Nije mi namjera bila hvaliti se, vise kao neko neko presutno obecanje (samoj sebi, vama) da cu rijesiti jos tih -5 do -8., pa na odrzavanje - u neko normalno, dogledno vrijeme. :)
Kad za 10 godina na ovoj temi (:mrgreen:) napisem da sam na istoj, ciljanoj tezini, onda ce biti boldano. :mrgreen:
i ja vas pozdravljam s mora, plivam, trčim za djecom i šetam liniju plažom ;)