Stranica 135 od 189 PrviPrvi ... 3585125133134135136137145185 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,701 do 6,750 od 9402

Tema: Kako steci dobru formu - vjezbaci/ce

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Imas na stranici od polleo sporta.
    Ja se raspametim svaki puta kad udjem unutra

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kavofob, nisam rekla, moj duboki naklon za rezultate. :rispekt:

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Zhang
    Svatko ima neki fetis

Ja evo nisam tu radi mrsavljenja, no htjela bih da mi ovo nastavi biti lifestyle, a vjerujem da hoce. Obzirom da me u dane nevjezbanja hvata apstinencijska kriza

Jedino ne znam hocu li se vratiti utezima nakon op., to moram provjeriti. Da se ne vracam tamo opet.

Mada, ni trcanje ni hiphopanje nije lose.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure, hvala svima na pohvalama

Zhang, ajme što tamo svašta ima, samo da je novčeka...

Anči, kad imaš op.?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Za dva tjedna.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja sam veceras bila sama na treningu,satro me za 15ak min i pustio doma....
    10x deadlift pa 10x thruster sa sipkom od 10kg i tako 10 krugova...

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Anci, javi nam se tu obavezno prije op...

Kavofob, ima sveeegaaa...ja za iduci neki puta mjerkam bugarsku vrecu od 20kg, ali moram do tada jos malo narasti

Skulirana, ti kratki su najubitacniji treninzi. Iscijede da ne mozes vjerovati.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Da, Anči, obavezno se javi da zavibramo prije

palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

kavofob, vau! Bravo ženo! Mogu misliti kako si raspoloženija i vedrija, a još i komplimenti.

Ja sam na -5 kg. Došla sam gotovo do svoje predtrudničke kilaže, ali mislim još jedno 2, 3 kg da se taj trbuh stesa kako valja.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Palčice, hvala, ni ne znaš koliko

Ne znam je li glas koji prati debele osobe, kao vesele i vedre, mit, ali ja sam se osjećala, izgledala i ponašala loše. Fizički izgled je tu možda i najmanja stavka, najgore je depresivno raspoloženje koje prati lošu prehranu. Nismo ni svjesni koliko nas prerađena hrana puna nezdravih dodataka, čini mizernima.

Osim raspoloženja, ubijala me i loša fizička kondicija, sve mi je postalo teško. Nije se dogodilo odjednom pa sam teško to primjećivala. Dugo, dugo samu sebe nisam vidjela debelom, pamtila sam sebe kakva sam bila nekad i tješila se da sam krupne građe (i jesam, ali ne baš toliko krupne ) pa brojke na vagi ne daju pravu sliku i da ja brzo dođem u formu i vratim kondiciju... yeah, right! Trebalo mi je 6 mjeseci da dođem do serije od 10 sklekova, i to ne onih pravih, dubokih...oni još čekaju svoje vrijeme.

Možda najgore od svega je ugljikohidratna ovisnost koja se očitovala tako da sam stalno bila u potrazi za hranom. Gdje god sam došla tražila sam što ću jesti i samo vrtila slano-slatko kombinaciju, u skladu s padom/rastom šećera u krvi Znala sam biti sita ful i opet žudjeti za slatkim... a kad pretjeram sa slatkim, jer ne znam stati, opet trebam nešto slano da neutralizira šećer... i tako u krug. Ne znam je li ijedan posjet Areni završio, a da ne kupim štrudlu od jabuke ili barem koji fornetić ili kod mame da ne zavirim u "slatku" ladicu, a ako čvrsto odlučim da neću, slatke misli me ne prestaju opsjedati sve dok ne popustim, a onda se osjećam jaaadno jer sam tako jadna. Da se utješim si obećam da će od sutra biti drugačije i tako svaki dan ispočetka.

Izgled, eh, izgled... iako možda najmanja stavka, sram koji sam osjećala kad nekog sretnem (tko me pamti iz boljih dana) je jako neugodan. U neko doba sam shvatila da izbjegavam izlaziti iz kuće jer se sama sebe sramim

O nemogućnosti kupovine odjeće u kojoj dobro izgledam neću ni pričati...

I onda se sve zaredalo i jednog dana se konačno upalila lampica. Priznala sam samoj sebi da sam davno prošla granicu krupnosti, da sam postala debela, lijena, nezadovoljna, nervozna i ovisna o hrani. Priznala sam sebi da sam postala neprepoznatljiva - sjena osobe koju sam voljela i koja sam bila nekad. I tako je sve krenulo...pričekala sam da prođe 6 tjedana od poroda i još 2 nećkanja i konačno, kad je beba bila stara 2 mjeseca, krenula prvo s vježbanjem, a onda i zdravom prehranom...

Puno mi znači ovaj naš kutak vježbača i vaša podrška. Veseli me svaki put kad netko kaže da sam mu motivacija i to je i meni motivacija da nastavim dalje.

Riječima ne mogu opisati koliko je moj život u ovih 6 mjeseci postao bolji. Neki dan su mi skoro suze krenule kad sam vidjela svoju curku da vježba, ničim izazvana oponaša pokrete koje je viđala mnogo puta kod mene, tijekom ove zime i proljeća. Shvatila sam koliko je malo nedostajalo da joj život gurnem u krivom smjeru... odgovornost zdravih navika koje joj hoću ili neću usaditi je gotovo samo na meni. Ja sam ta koja uvelike utječe na kvalitetu života kojim će ona živjeti.

Evo mene opet s traktatima iako sam rekla da neću tipkati... Tipkam zato jer se nadam da će, ako se još koja mama prepozna u mojim riječima, shvatiti da i ona može svoj život promijeniti u kratkom vremenu. Jedino što treba je prestati se zavaravati i opravdavati izgovorima. Baby steps...dan po dan i životi se mijenaju.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Kavofob, napisi knjigu
    Milina te citati..

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj zhang prvotno napisa Vidi poruku
    Kavofob, napisi knjigu
    Milina te citati..
    Zhang, hvala ti

Nikad neću zaboraviti, kad sam se tek priključila ovoj temi, pitala sam za savjet što da vježbam. Ti si mi predložila Jillian ako sam početnik, a Zusku ako sam napredna. Do tada sam nekih mjesec dana vrtila bajk i malo se zahebavala u teretani i mislim si "pa nije baš da sam početnik, ali ajde probam s Jillian neko vrijeme". Kad sam probala, bilo je to najbolje buđenje ikad - trenutak kad sam shvatila ne da sam početnik, nego sam kondicijski u predinfarktnom stanju!

Knjiga je možda preambiciozna, ali upravo si mi dala ideju za blog podrške drugim mamama, koje žele s mjesta na kojem sam bila, doći na mjesto na kojem sam sada... i još malo dalje

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Kavofob, nama ovdje i trebaju traktati

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Joj, kad sam ja prvi put upalila 30DS, i probala... ista stvar. Nisam imala puno kila viška, no kondicija... nije je bilo.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Storma prvotno napisa Vidi poruku
    Joj, kad sam ja prvi put upalila 30DS, i probala... ista stvar. Nisam imala puno kila viška, no kondicija... nije je bilo.
    Baš to - "nije je bilo" je najbolji opis. Fora je kad jednom kreneš i počneš stjecati formu, osjećaj je toliko dobar da više ne želiš natrag

ribice avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Evo i mene na prijavak, i dalje kombiniram 6w6p, w9, w10 , w7......nastavite niz
    Nikako da se odlučim na w11-12, i ovako rikavam i sva sam mokra pa si mislim da nije to još za mene.
    Ovih tjedana jadva uguravam vrijeme za vježbu, borim se nogama i rukama i ne uspijem svaki put tako da sam ostala na 3-5 vježbi tjedno. Možda to i nije jako loše ali ja imam grižnju savjesti čim prođe dan a ja nisam učinila ništa za sebe.

Kavofobica ti si mi uzor. Svaka ti čast na režimu i volji.
    Ja sam vježbati počela prije godinu dana i dok nisam promjenila prehranu nije bilo konkretnih rezultata osim u kondiciji.
    I ne mislim se micati s opuštenog lchf, ni milimetar.

duma avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Zhang, hvala ti

Nikad neću zaboraviti, kad sam se tek priključila ovoj temi, pitala sam za savjet što da vježbam. Ti si mi predložila Jillian ako sam početnik, a Zusku ako sam napredna. Do tada sam nekih mjesec dana vrtila bajk i malo se zahebavala u teretani i mislim si "pa nije baš da sam početnik, ali ajde probam s Jillian neko vrijeme". Kad sam probala, bilo je to najbolje buđenje ikad - trenutak kad sam shvatila ne da sam početnik, nego sam kondicijski u predinfarktnom stanju!

Knjiga je možda preambiciozna, ali upravo si mi dala ideju za blog podrške drugim mamama, koje žele s mjesta na kojem sam bila, doći na mjesto na kojem sam sada... i još malo dalje

Ženo draga! Ja te čitam mjesecima i samo pratim i sakupljam motivaciju.Naime, u međuvremenu sam ostala trudna (16tj. sada) pa nemrem nikaj sad osim šetanja
    Nedam ti da odeš :D

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ribice, bez promjene prehrane ide jaaako sporo, većini ljudi presporo da bi održali motivaciju. Baš mi je drago da si promijenila prehranu i da ustraješ na lchf-u

Duma, ne idem ja nikud. Master plan je da, na ovoj temi, postanem dio inventara kao zhang

Čestitam na trudnoći samo se ti puno šetaj i pazi da ne papaš smeće... a kad rodiš, čekamo te ovdje

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Tko trči sutra na DM-ovoj utrci?

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kavofob prvotno napisa Vidi poruku
    Master plan je da, na ovoj temi, postanem dio inventara kao zhang
    Hahahahahahahaha
    Luda si

Duma, cestitke, samo polako, sada su drugi prioriteti
    Posljednje uređivanje od zhang : 14.06.2013. at 22:33

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Callanetuse, jeli vi vjezbate stalno na jedan te isti DVD ili kako?
    Jerbo ovih 60ak min jednog te istog lagano dopiiii zar ne? A ona nije izbacila puno videa....

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Preživjela sam prvi dan Insanityja

Shaun T je baš mljac

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa Vidi poruku
    evo , otrcala. Bas je bilo bez veze, krug je bio 1800m , guzva takva da se nije moglo trcti, dobar dio ljudi nije niti trcao niti hodao krug nego čeko kraj da dobiju dm-ov
    poklon.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a ja koja sam vidjela sirius danas mogu reci zena izgledaaaaaaaaaaaa mraaaaaaaaaaaaak
    zaboravih ti to reci.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    a ja koja sam vidjela sirius danas mogu reci zena izgledaaaaaaaaaaaa mraaaaaaaaaaaaak
    zaboravih ti to reci.
    A ti tek...
    Obje izgledate super. I Storma
    A ja od sutra opet hopšem. I ne jedem.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Dodirko prvotno napisa Vidi poruku
    si bila, mi smo trčali

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nakon "trčanja" po Bundeku otišla trčati po Jarunu.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Insanity 2. dan - još uvijek živa

Moram reći da u životu nisam bila toliko mokra, odličan osjećaj! Inače se ne znojim baš, ali od Insanityja moram imati neki ručnik za pod brisati koliko se cijedi

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Suuupeeer!
    Inasanity je dobar za tesanje. Samo malo produzi istezanje...pogotovo nogu.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam na moru, pa sama slazem neke bodyweight programe...
    Klisnem van navecer, odradim svoje i super.
    Posljednje uređivanje od zhang : 16.06.2013. at 20:16

Dodirko avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

12 km po Samoborskim bregima i 20 min Insanity-a. Više nisam mogla.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Zhang, jel ti to i na more furaš opremu?

U pravu si za noge, već su mi se upalili mišići jučer od fit testa, ne želim ni misliti što će biti sutra

Dodirko, kad si krenula s Insanityjem, što ti je bilo po rasporedu danas? Meni je tek 2.dan, uspješno sam ih sljedila prvu polovicu, a nakon toga sam zaostajala i morala se odmarati i prije water breaka.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Neeee... samo tenisice i timer.
    Zato i promisljam dok slazem bodyweight programe. Jedne sam godine furala utege. Ali to je bilo dok si jos nisam znala slaziti program da me slozi na pod, a da nema utega.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    zaboravih ti to reci.
    DA, gledam sirius i mislim si - ma o čemu ona piše na forumu? super izgledaš

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Neeee... samo tenisice i timer.
    Zato i promisljam dok slazem bodyweight programe. Jedne sam godine furala utege. Ali to je bilo dok si jos nisam znala slaziti program da me slozi na pod, a da nema utega.
    Neee je bilo u stilu "ne bih ni slučajno", a u nastavku "samo zato jer se sad znam ubit i bez utega"

Hvala ti na ideji za knjigu, upravo pišem prvi blog i happy sam skroz. Baš mi je nedostajalo da nešto radim i stvaram i vrijeme provedeno u dojenju utrošim na kvalitetniji način

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Aha, kuzis koji sam vicmaher..
    Bas mi je drago ako sam ti ja dala ideju..
    Kad objavis, postaj link pa cemo ti ga shareati dalje...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Aha, kuzis koji sam vicmaher..
    Bas mi je drago ako sam ti ja dala ideju..
    Kad objavis, postaj link pa cemo ti ga shareati dalje...
    Budem, čim sredim sajt da liči na nešto, za sad me sram kako izgleda. A tek pisanje, huh, borim se sa svakom riječi...ne samo da sam zapustila vježbanje tijela nego i uma

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kavofob, super!

Meni je skroz lako shvatiti zhang jer sam i sama cesto nosila utege sa sobom.

Htjela sam pitati jel netko mozda probao Rockin' Body? To je Shawn T, isti lik koji radi Hip Hop Abs.

Odlicno je! Ples, jak cardio i super djeluje na trbuh.
    Posljednje uređivanje od Anci : 17.06.2013. at 05:59

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

DA, gledam sirius i mislim si - ma o čemu ona piše na forumu? super izgledaš
    Fala, fala

Izgleda da su moji komentari na forumu zbog toga sto nam se mijenja način razmišljanja , pa pred sebe stavljamo nove standarde ( za sebe). Ali izgleda da se vidi i razlika od prije već i sad.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Fala, fala

Izgleda da su moji komentari na forumu zbog toga sto nam se mijenja način razmišljanja , pa pred sebe stavljamo nove standarde ( za sebe). Ali izgleda da se vidi i razlika od prije već i sad.
    E, upravo tako, to je bit svega. Naši standardi su nepovratno promijenjeni.

Meni svi govore da izgledam super, posebno od kada sam se skinula u kratke hlačice. Kad kažem da izgledam dobro, ali da ima tu još puno posla, gledaju me kao da sam pala s Marsa. Ne radi se o tome da ja svoju sliku vidim iskrivljeno, nego, za razliku od prije, sada znam što je zaista fit i koliko sam daleko od toga

Anči, Shaun T je Insanity tip, jel? Što je Rockin' Body i koliko traje, je li naglasak na cardio ili snagu?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ima vise programa unutra, traju oko pola sata, neki 45 minuta, no njih zasad preskacem :D

Naglasak je na skakutanju. Istovremeni su pokreti ruku i nogu pa radis usput i trbuh. Barem ja to tako osjetim
    Nema sklekova, burpeeja i sl.

Snagu zasad preskacem.

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Da, mislim da je to isti tip. Hip hop abs, asylium, insanity.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Htjela sam pitati glupo pitanje; jel teško?

Baš sam jučer pomislila za Insanity da je super za raditi i s dijastazom, puno radi trbuh, ali ne direktno pa nema opasnosti od pogoršanja.

Uf, trebat će mi 3 života da odvježbam sve te programe

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ma tebi nece biti!
    Da me pita mija sestra, rekla bih joj da je a tebi mislim da ce biti ok. Bude vode po tijelu

Ja imam svoje foldere s ebookovima, serijama, filmovima. A i s vjezbama

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja prijavljujem da prvi put u 3. mjeseca nisam odvjezbala 6 dana u tjednu, nego 4 jer sam cijeli vikend imala crijevnu virozu. danas nastavljam i jedva cekam. jos danas w6. onda krece w7 i w8!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

sasa :respect:

to se zove volja!

Anči, meni ti je sve teško, još se nije dogodilo da nešto probam i kažem "ah, piece of cake", ali guram nekako

Jučer sam dehidrirala od Insanityja, jutros vaga pokazala cijelu kilu manje u odnosu na prethodan dan morat ću paziti da pijem više, inače će do kraja Insanityja od mene ostati samo suha tvar

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

kod Insanityja je jako važno piti puuno vode i dovoljno jesti.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Fala, fala

Vidjela sam te na projekciji filma, i sada. Razlika je očita.
    Nda, kriteriji se mijenjaju, a i točka gledišta ovisi od osobe do osobe. Ja i dalje vidim gvalju (svoju).

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

kod Insanityja je jako važno piti puuno vode i dovoljno jesti.
    Uf, da...danas umirem od žeđi, a mišići potkoljenice rasturaju

Evo mog prvog bloga na temu ugljikohidratne ovisnosti

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kako ide curke? Ja sam se jučer prehladila (hladna voda + Insanity), grlo me rasturalo pa sam pauzirala...ali bila sam vrijedna i napisala novi post na blogu, malo i vas spominjem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •