Imas na stranici od polleo sporta.
Ja se raspametim svaki puta kad udjem unutra![]()
Imas na stranici od polleo sporta.
Ja se raspametim svaki puta kad udjem unutra![]()
Kavofob, nisam rekla, moj duboki naklon za rezultate. :rispekt:
Zhang
Svatko ima neki fetis
Ja evo nisam tu radi mrsavljenja, no htjela bih da mi ovo nastavi biti lifestyle, a vjerujem da hoce. Obzirom da me u dane nevjezbanja hvata apstinencijska kriza
Jedino ne znam hocu li se vratiti utezima nakon op., to moram provjeriti. Da se ne vracam tamo opet.
Mada, ni trcanje ni hiphopanje nije lose.
Cure, hvala svima na pohvalama
Zhang, ajme što tamo svašta ima, samo da je novčeka...
Anči, kad imaš op.?
Ja sam veceras bila sama na treningu,satro me za 15ak min i pustio doma....
10x deadlift pa 10x thruster sa sipkom od 10kg i tako 10 krugova...![]()
Anci, javi nam se tu obavezno prije op...
Kavofob, ima sveeegaaa...ja za iduci neki puta mjerkam bugarsku vrecu od 20kg, ali moram do tada jos malo narasti
Skulirana, ti kratki su najubitacniji treninzi. Iscijede da ne mozes vjerovati.
Da, Anči, obavezno se javi da zavibramo prije![]()
kavofob, vau! Bravo ženo! Mogu misliti kako si raspoloženija i vedrija, a još i komplimenti.
Ja sam na -5 kg. Došla sam gotovo do svoje predtrudničke kilaže, ali mislim još jedno 2, 3 kg da se taj trbuh stesa kako valja.
Palčice, hvala, ni ne znaš koliko
Ne znam je li glas koji prati debele osobe, kao vesele i vedre, mit, ali ja sam se osjećala, izgledala i ponašala loše. Fizički izgled je tu možda i najmanja stavka, najgore je depresivno raspoloženje koje prati lošu prehranu. Nismo ni svjesni koliko nas prerađena hrana puna nezdravih dodataka, čini mizernima.
Osim raspoloženja, ubijala me i loša fizička kondicija, sve mi je postalo teško. Nije se dogodilo odjednom pa sam teško to primjećivala. Dugo, dugo samu sebe nisam vidjela debelom, pamtila sam sebe kakva sam bila nekad i tješila se da sam krupne građe (i jesam, ali ne baš toliko krupne) pa brojke na vagi ne daju pravu sliku i da ja brzo dođem u formu i vratim kondiciju... yeah, right! Trebalo mi je 6 mjeseci da dođem do serije od 10 sklekova, i to ne onih pravih, dubokih...oni još čekaju svoje vrijeme.
Možda najgore od svega je ugljikohidratna ovisnost koja se očitovala tako da sam stalno bila u potrazi za hranom. Gdje god sam došla tražila sam što ću jesti i samo vrtila slano-slatko kombinaciju, u skladu s padom/rastom šećera u krviZnala sam biti sita ful i opet žudjeti za slatkim... a kad pretjeram sa slatkim, jer ne znam stati, opet trebam nešto slano da neutralizira šećer... i tako u krug. Ne znam je li ijedan posjet Areni završio, a da ne kupim štrudlu od jabuke ili barem koji fornetić ili kod mame da ne zavirim u "slatku" ladicu, a ako čvrsto odlučim da neću, slatke misli me ne prestaju opsjedati sve dok ne popustim, a onda se osjećam jaaadno jer sam tako jadna. Da se utješim si obećam da će od sutra biti drugačije i tako svaki dan ispočetka.
Izgled, eh, izgled... iako možda najmanja stavka, sram koji sam osjećala kad nekog sretnem (tko me pamti iz boljih dana) je jako neugodan. U neko doba sam shvatila da izbjegavam izlaziti iz kuće jer se sama sebe sramim
O nemogućnosti kupovine odjeće u kojoj dobro izgledam neću ni pričati...
I onda se sve zaredalo i jednog dana se konačno upalila lampica. Priznala sam samoj sebi da sam davno prošla granicu krupnosti, da sam postala debela, lijena, nezadovoljna, nervozna i ovisna o hrani. Priznala sam sebi da sam postala neprepoznatljiva - sjena osobe koju sam voljela i koja sam bila nekad. I tako je sve krenulo...pričekala sam da prođe 6 tjedana od poroda i još 2 nećkanja i konačno, kad je beba bila stara 2 mjeseca, krenula prvo s vježbanjem, a onda i zdravom prehranom...
Puno mi znači ovaj naš kutak vježbača i vaša podrška. Veseli me svaki put kad netko kaže da sam mu motivacija i to je i meni motivacija da nastavim dalje.
Riječima ne mogu opisati koliko je moj život u ovih 6 mjeseci postao bolji. Neki dan su mi skoro suze krenule kad sam vidjela svoju curku da vježba, ničim izazvana oponaša pokrete koje je viđala mnogo puta kod mene, tijekom ove zime i proljeća. Shvatila sam koliko je malo nedostajalo da joj život gurnem u krivom smjeru... odgovornost zdravih navika koje joj hoću ili neću usaditi je gotovo samo na meni. Ja sam ta koja uvelike utječe na kvalitetu života kojim će ona živjeti.
Evo mene opet s traktatima iako sam rekla da neću tipkati... Tipkam zato jer se nadam da će, ako se još koja mama prepozna u mojim riječima, shvatiti da i ona može svoj život promijeniti u kratkom vremenu. Jedino što treba je prestati se zavaravati i opravdavati izgovorima. Baby steps...dan po dan i životi se mijenaju.
Zhang, hvala ti
Nikad neću zaboraviti, kad sam se tek priključila ovoj temi, pitala sam za savjet što da vježbam. Ti si mi predložila Jillian ako sam početnik, a Zusku ako sam napredna. Do tada sam nekih mjesec dana vrtila bajk i malo se zahebavala u teretani i mislim si "pa nije baš da sam početnik, ali ajde probam s Jillian neko vrijeme". Kad sam probala, bilo je to najbolje buđenje ikad - trenutak kad sam shvatila ne da sam početnik, nego sam kondicijski u predinfarktnom stanju!
Knjiga je možda preambiciozna, ali upravo si mi dala ideju za blog podrške drugim mamama, koje žele s mjesta na kojem sam bila, doći na mjesto na kojem sam sada... i još malo dalje![]()
Kavofob, nama ovdje i trebaju traktati![]()
Joj, kad sam ja prvi put upalila 30DS, i probala... ista stvar. Nisam imala puno kila viška, no kondicija... nije je bilo.
Evo i mene na prijavak, i dalje kombiniram 6w6p, w9, w10 , w7......nastavite niz
Nikako da se odlučim na w11-12, i ovako rikavam i sva sam mokra pa si mislim da nije to još za mene.
Ovih tjedana jadva uguravam vrijeme za vježbu, borim se nogama i rukama i ne uspijem svaki put tako da sam ostala na 3-5 vježbi tjedno. Možda to i nije jako loše ali ja imam grižnju savjesti čim prođe dan a ja nisam učinila ništa za sebe.
Kavofobica ti si mi uzor. Svaka ti čast na režimu i volji.
Ja sam vježbati počela prije godinu dana i dok nisam promjenila prehranu nije bilo konkretnih rezultata osim u kondiciji.
I ne mislim se micati s opuštenog lchf, ni milimetar.
Ribice, bez promjene prehrane ide jaaako sporo, većini ljudi presporo da bi održali motivaciju. Baš mi je drago da si promijenila prehranu i da ustraješ na lchf-u
Duma, ne idem ja nikud. Master plan je da, na ovoj temi, postanem dio inventara kao zhang
Čestitam na trudnoćisamo se ti puno šetaj i pazi da ne papaš smeće... a kad rodiš, čekamo te ovdje
![]()
Callanetuse, jeli vi vjezbate stalno na jedan te isti DVD ili kako?
Jerbo ovih 60ak min jednog te istog lagano dopiiii zar ne? A ona nije izbacila puno videa....
Preživjela sam prvi dan Insanityja
Shaun T je baš mljac![]()
a ja koja sam vidjela sirius danas mogu reci zena izgledaaaaaaaaaaaa mraaaaaaaaaaaaak
zaboravih ti to reci.
Nakon "trčanja" po Bundeku otišla trčati po Jarunu.![]()
Insanity 2. dan - još uvijek živa
Moram reći da u životu nisam bila toliko mokra, odličan osjećaj! Inače se ne znojim baš, ali od Insanityja moram imati neki ručnik za pod brisati koliko se cijedi![]()
Suuupeeer!
Inasanity je dobar za tesanje. Samo malo produzi istezanje...pogotovo nogu.
Ja sam na moru, pa sama slazem neke bodyweight programe...
Klisnem van navecer, odradim svoje i super.
Posljednje uređivanje od zhang : 16.06.2013. at 20:16
12 km po Samoborskim bregima i 20 min Insanity-a. Više nisam mogla.
Zhang, jel ti to i na more furaš opremu?
U pravu si za noge, već su mi se upalili mišići jučer od fit testa, ne želim ni misliti što će biti sutra
Dodirko, kad si krenula s Insanityjem, što ti je bilo po rasporedu danas? Meni je tek 2.dan, uspješno sam ih sljedila prvu polovicu, a nakon toga sam zaostajala i morala se odmarati i prije water breaka.
Neeee... samo tenisice i timer.
Zato i promisljam dok slazem bodyweight programe. Jedne sam godine furala utege. Ali to je bilo dok si jos nisam znala slaziti program da me slozi na pod, a da nema utega.![]()
Aha, kuzis koji sam vicmaher..
Bas mi je drago ako sam ti ja dala ideju..
Kad objavis, postaj link pa cemo ti ga shareati dalje...![]()
Kavofob, super!
Meni je skroz lako shvatiti zhangjer sam i sama cesto nosila utege sa sobom.
Htjela sam pitati jel netko mozda probao Rockin' Body? To je Shawn T, isti lik koji radi Hip Hop Abs.
Odlicno je! Ples, jak cardio i super djeluje na trbuh.
Posljednje uređivanje od Anci : 17.06.2013. at 05:59
E, upravo tako, to je bit svega. Naši standardi su nepovratno promijenjeni.
Meni svi govore da izgledam super, posebno od kada sam se skinula u kratke hlačice. Kad kažem da izgledam dobro, ali da ima tu još puno posla, gledaju me kao da sam pala s Marsa. Ne radi se o tome da ja svoju sliku vidim iskrivljeno, nego, za razliku od prije, sada znam što je zaista fit i koliko sam daleko od toga
Anči, Shaun T je Insanity tip, jel? Što je Rockin' Body i koliko traje, je li naglasak na cardio ili snagu?
Ima vise programa unutra, traju oko pola sata, neki 45 minuta, no njih zasad preskacem :D
Naglasak je na skakutanju. Istovremeni su pokreti ruku i nogu pa radis usput i trbuh. Barem ja to tako osjetim
Nema sklekova, burpeeja i sl.
Snagu zasad preskacem.
Da, mislim da je to isti tip. Hip hop abs, asylium, insanity.
Htjela sam pitati glupo pitanje; jel teško?
Baš sam jučer pomislila za Insanity da je super za raditi i s dijastazom, puno radi trbuh, ali ne direktno pa nema opasnosti od pogoršanja.
Uf, trebat će mi 3 života da odvježbam sve te programe![]()
Ma tebi nece biti!
Da me pita mija sestra, rekla bih joj da jea tebi mislim da ce biti ok. Bude vode po tijelu
Ja imam svoje foldere s ebookovima, serijama, filmovima. A i s vjezbama![]()
ja prijavljujem da prvi put u 3. mjeseca nisam odvjezbala 6 dana u tjednu, nego 4 jer sam cijeli vikend imala crijevnu virozu. danas nastavljam i jedva cekam. jos danas w6. onda krece w7 i w8!
sasa :respect:
to se zove volja!
Anči, meni ti je sve teško, još se nije dogodilo da nešto probam i kažem "ah, piece of cake", ali guram nekako
Jučer sam dehidrirala od Insanityja, jutros vaga pokazala cijelu kilu manje u odnosu na prethodan danmorat ću paziti da pijem više, inače će do kraja Insanityja od mene ostati samo suha tvar
![]()
kod Insanityja je jako važno piti puuno vode i dovoljno jesti.
Uf, da...danas umirem od žeđi, a mišići potkoljenice rasturaju
Evo mog prvog bloga na temu ugljikohidratne ovisnosti
Kako ide curke? Ja sam se jučer prehladila (hladna voda + Insanity), grlo me rasturalo pa sam pauzirala...ali bila sam vrijedna i napisala novi post na blogu, malo i vas spominjem![]()