E pa tako nešto, ovo je zgodno!
Printable View
E pa tako nešto, ovo je zgodno!
Ovo drugo je isto zgodno i to jako, ali malo mi je too much za prigode koje trebam (a to su recimo rođendani)
Tko zna ima li ovoga kod nas .. Arena centar mi se u ovom trenu čini daleko kao Mjesec.
gdje to ima Monsoon outlet?
sad vidim
Monsoon outlet zvuči sjajno, ali ja nisam bila istočno od Maksimira 20 godina.
(što ujedno razotkriva apricotin post o kavi kao čistu ironiju)
daj šuti
apricot ja ću te ucijenit ;-)
volim M. kombinacije tunika i tajice
U Monsoonu kupujem isključivo na -70%.
tako da mi obje imamo dosta stvari iz tog dućana.
U outletu sam bila jednom - kao i Mimi, to mi je na kraj svijeta
Sergent Major mi je super prodavnica za malo svecanije stvari, Monsoon mi je preskup (mada imamo jednu haljinicu koja joj je mala ali je toliko divna da je jos nisam makla iz ormana).
Enivej, u Sergentu, na snizenju, sam kupila super kosuljicu i tuniku koje su bas to, za rodjendane, za helanke ili pantalone, pri tome se super odrzavaju.
a gdje je taj outlet Monsoon u Sesvetama ? to mi je usput kad idemo kod MMovih pa da spojim ugodno s korisnim :-)
Ja sam prije par godina u Monsoonu kupila haljinu koja mi je mrak i još uvijek ju nosim. Kad ju obučem osjećam se kao da sam u nekom filmu s Audrey Hepburn :yes:
to je Outlet Irisa. pazi sada opisa osobe kojoj Zagreb završava na okretištu Dubrava. Ideš po Novoj Branimirovoj skroz do kraja, outlet je s desne strane prije no što se Nova Branimirova spoji na onu cestu koja ide kroz Sesvete.
ne bih niti ja znala da me viša sila traženja haljine za prvu pričest nije tamo odvela
Inače, u normalnim dućanima imaju dva puta godišnje -70% i tada se bacam u "lov" što za sebe što za svoju curku
Ja sam bila u Nextu i uopće nije loše!
Nije neki ogroman izbor a i cijene nisu baš niske, ali sve u svemu i nije loše, barem nešto drugačije od dosadašnje ponude.
Malo ću kad stignem pogledati po web shopu da usporedim cijene.
ma next je meni inače super, ali me hrvatski dućan nije oduševio
Hvala Nano, sve mi je jasno :-) . Jedva čekam da odem kod svekija :mrgreen: . Moram još pogledati radno vrijeme no vjerojatno to neću moći uklopiti jer u Sesvete obično idemo kad standardni dućani ne rade.
Hm, da, skuplje je u dućanu nego na webu. Ono što sam kupila je skuplje, kupila sam komplet tajica i komplet majica.
E ali vidjela sam jednu košuljicu koja mi se jako svidjela i sad nje nema na webu!
Meni je dućan ljepši nego na webu, valjda mi ta robica uživo ljepše izgleda nego na ekranu.
I recimo na webu sam vidjela jedan komplet tunika+tajice koji mi se dopao, 100% pamuk, i ima ga u dućanu ali to je nešto jako debelo, mucasto, pretoplo i neupotrebljivo - na webu to uopće nisam skužila, mislila sam da je obični tanki pamuk.
ja sam svojoj već par stvari kupila u Newyorkeru - veličina XS
Joj evo sjetih se - pazite u Nextu na sastav robe :gaah:
Troje tajice u kompletu - dvoje pamučne, jedne imaju sintetike.
E da, za ove koji shoppingiraju u Italiji: Original Marines ove godine slavi 30. godisnjicu postojanja, i svaki drugi tjedan mijenjaju akcije: trenutno (do 3.11.) imaju 30% popusta na 3 predmeta kupljena iz jesenske kolekcije, nakon toga ce opet imati nesto snizeno 30%, sve do kraja ove godine.
Ako vam je to redovita meta, isplati se pratiti njihove stranice. :)
Bas jucer sam tamo shoppingirala, za one koje su spominjali djecje likove, u ovogodisnjoj jesenskoj kolekciji su aktualni im Tweety, Sarah Kay i Hello Kitty. U velicinama od 0 do 12 godina.
za Next obožavatelje - pretpostavljam da ste i vi dobili obavijest, ali evo da se nađe - od 14.11. minimalni iznos za besplatnu poštarinu je 20 Eura
Dear Customer,
Nextdirect.com service update…
From 14th November, we will be introducing a minimum order value of €20.00 in order to qualify for free delivery. Standard delivery for orders under €20.00 will be charged at €3.00. This is to ensure that we are able to keep offering the excellent quality and service that you love.
ali ako su taijice elasticne, moraju imati sintetike u sebi. samo sto neki pisu elsatin, a neki sintetika.
kaj ne?
mene zanima gdje kupujete sokne?
da nisu pretanke, a da su sa sto vise pamuka u sebi?
pa, ne. "pamučne" tajice su sastava 92% pamuk i 8% elastan, a ove druge 55%pamuk, 8% elastan i 37% poliamid.
i pod rukom se odmah osjeti da je to sintetički materijal.
a, to... zato ja ne kupujem preko neta jer moram sve opipati pod rukom.
A ja sam ove kupila u dućanu i nisam skužila, troje su u paketu, a dvoje su pamučne.
Na netu uvijek piše sastav, čak i kad su ti kompleti u pitanju. Meni su njihove pamučne tajice odlicne. Puno bolje kvalitete od drugih koje sam kupovala i dobivala za malu. I to one najjeftinije, nisam puno birala.
Slažem se, pamučne su odlične. Jedino što su mojoj kratke pa uzimam broj 10 (a ona stvarno nije visoka za svoju dob).
ali ipak ne piše sastav na netu - ove sam kupila http://hr.nextdirect.com/en/g49416s4#854259 i sive su sa sintetikom
Hm, sve što sam ja dosad gledala je vrlo precizno pisalo, tipa 3 majice, 2 su pamuk, za treću piše da je kombinacija. Al dobro da znam.
recimo viskoza moze biti sasvim ok, a moze biti i koma. i ja to osjetim pod prstima, ne mogu prosuditi samo po postotku jer ima viskoze i viskoze.
OT, jučer sam ušla u H&M i mislim da više neću osim na dječji odjel. SVA odjeća za žene je od umjetnih materijala. SVA. Nisam ništa ništa što mi je trebalo, a trebala sam običnu, najobičniju crnu majicu i još par stvari koje želim da budu prirodnih materijala. Sreća moja što mogu stati u najveći dječji broj.
Pridruzujem se pohvalama za tajice. Moje imaju, obje, i super su.
Sad sam zadnje kupila preko neta, jeftinije je, a isprobala sam velicine.
Kao i majice. Dvije kratki rukav su u paketu 10 eura, a u ducanu je jedna takva 59 kuna.
http://hr.nextdirect.com/en/x5222400s4#378254
Marta, zadnje majice koje sam sebi kupila su s djecjeg odjela u benetonu. Najskuplja je valjda 79 kuna. Pamucne su. Pa pogledaj :mrgreen:
Meni je dobra velicina 3 xl. Jedna je cak 2 xl jer ima duze rukave.
Imace sam znala uzeti u H&M-u one najobicnije, imam i takvu crnu, steta da vise nemaju.
Imaju - na dječjem odjelu. Ja sam jučer kupila. Još sam ubola i jednu sivu sa zvjezdicama.
Sa zvjezdicama, divno!
Moram sad tu napisati jer znam da ces procitati- storma je oladila malo, ali svejedno :mrgreen: sto te nema na vjezbacicama?
Cure znate da li u nextu nq Vrbanima ima čizmica?
uf, evo jučer sam razočarana izišla iz h&m i to iz dječjeg odjela. očajno! tražila za curicu od 9 godina nekakvu majicu, ništa normalno nisam pronašla. materijal nikakav, a majica košta 100 kn. da ne bi! da ne kažem da mi njihov cijeli asortiman izgleda kao da su ga dovukli iz skladišta koje su zaboravili još od 1980-ih.