Pokazuje rezultate 1 do 50 od 968

Tema: gdje odijevate djevojčice?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

OT, jučer sam ušla u H&M i mislim da više neću osim na dječji odjel. SVA odjeća za žene je od umjetnih materijala. SVA. Nisam ništa ništa što mi je trebalo, a trebala sam običnu, najobičniju crnu majicu i još par stvari koje želim da budu prirodnih materijala. Sreća moja što mogu stati u najveći dječji broj.

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    OT, jučer sam ušla u H&M i mislim da više neću osim na dječji odjel. SVA odjeća za žene je od umjetnih materijala. SVA. Nisam ništa ništa što mi je trebalo, a trebala sam običnu, najobičniju crnu majicu i još par stvari koje želim da budu prirodnih materijala. Sreća moja što mogu stati u najveći dječji broj.
    uf, evo jučer sam razočarana izišla iz h&m i to iz dječjeg odjela. očajno! tražila za curicu od 9 godina nekakvu majicu, ništa normalno nisam pronašla. materijal nikakav, a majica košta 100 kn. da ne bi! da ne kažem da mi njihov cijeli asortiman izgleda kao da su ga dovukli iz skladišta koje su zaboravili još od 1980-ih.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mrkvica05 prvotno napisa Vidi poruku
    uf, evo jučer sam razočarana izišla iz h&m i to iz dječjeg odjela. očajno! tražila za curicu od 9 godina nekakvu majicu, ništa normalno nisam pronašla. materijal nikakav, a majica košta 100 kn. da ne bi! da ne kažem da mi njihov cijeli asortiman izgleda kao da su ga dovukli iz skladišta koje su zaboravili još od 1980-ih.
    Tu ima zgodnih:http://www.hm.com/at/subdepartment/K...#Nr=4294944698,http://www.hm.com/at/subdepartment/K...#Nr=4294943788
    e sada ja kod nas gledam samo muški dječji, tako da za cure neznam.
    Posljednje uređivanje od Cathy : 10.11.2013. at 12:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •