zrinkič i ja sam tek od nedavno na ovom pdf-u i postala sam ovisna, jer nitko me nikada nije mogao razumijet kao ove cure. Tu smo za tebe:love2:
Printable View
zrinkič i ja sam tek od nedavno na ovom pdf-u i postala sam ovisna, jer nitko me nikada nije mogao razumijet kao ove cure. Tu smo za tebe:love2:
Zrinkič, žao mi je, jako.....
svi ovdje te razumiju.....
I ja sam imala pobačaj u 22. tj, blizance... I moji nalazi su doslovno dva retka...... Piše skoro isto što i kod tebe, ja sam malo kopala i u principu sve se to svodi da u plučima nije bilo zraka (što je i za očekivati).....
Što se pretraga tiče, meni su predložili osnovno (brisevi ceviksa, papa, krvna slika, urin, urinokultura), što mi i nema neke logike, jer mi je kao i kod tebe uvijek sve bilo sterilno.....
Ugl... ja idem idući tjedan to obaviti, pa ću javiti friške informacije.... ako se sjete napraviti nešto više...
hej drage moje, evo konačno mi muž osposobio laptop kraj kreveta pa vam se mogu javiti :-)
vidim da nam se pridružilo novih cura sa svojim tužnim pričama i jako mi je žao. Drage moje šaljem vam ogromni utješni zagrljaj :love2:. Vjerujem da ćete ovdje naći barem malenu utjehu i skupiti snagu za dalje. Mene su ove cure doslovno podigle sa dna i sada su mi velika podrška :heart:
hvala svima što ste mislile na nas i svima koje su mi slale sms podršku u bolnici. To mi je jako puno značilo :love:
kao što znate mi smo na kratkom odmoru doma i onda se krajem mjeseca vraćamo u bolnicu i ostajemo do kraja, nadam se najljepšeg mogućeg :zaljubljen:. Moje ljubavi lijepo napreduju i prilično su živahne, često se javljaju i u duetu. Ja i dalje ne smijem nikud iz kreveta, samo do kupaone i natrag, ali ništa mi teško ne pada radi njih...
Sve vas ljubim drage moje
Tibi, lijepo te je čitati.:love2:
Pozdrav tebi i bebicama.:heart:
tibi najdraza nasa, nek si ti nama malo stigla u domacu atmosferu. i odmaraj se i naspavaj se. i naravno da ces ovaj put docekati kraj, najlipsi, najveseliji, najsretniji, najponosniji......nek se tvoje bebice lipo javljaju, mazi busicu i saljemo puno poljubaca braci i seki (jeste imena odabrali ? ) :* :* :*
Tibi, moja :love: što mi je drago pročitati te! draga najljepši mogući kraj trudnoće ti se smiješi! uvjerena sam u to!
jel se Leica veselila kad te vidjela? uživaj nam domeka, odmaraj, mazi nam bušeka i još malo i tvoje mrvice stižu!
i ja se pridružujem pitanjcu, jel imate imena?
Zrinkič :love2: žao mi je što si nam se pridružila! osobno nemam iskustva s takvom dijagnozom, ali ono što bi ti ja preporučila, a vjerujem i puno cura ovdje otići kod nekog tko se bavi patološkim trudnoćama. oni onda najbolje znaju što učiniti dalje! nadam se da će ti ovdje uz nas biti lakše, i nadam se da će se uskoro opet pojaviti plusić, a nakon njega doći vam jedna predivna mirišljava štruca! :heart:
velika.jabuka možda ne bi bilo loše naći si neki hobi! našto što će ti zaokupiti misli i vrijeme! ne želim sad zvučati ko neka baba, ali jesi sigurna da je tetovaža dobar izbor sada? slobodno me otkantaj ako sam u krivu! ;-)
inače meni su doktori nakon carskog savjetovali 6 mjeseci pauze, tako da mislim da bi ti mogla i prije u akciju!
a sada kad krene ljepše vrijeme brže će vrijeme prolaziti :love:
svima velike puse!!!!!!!!!!
uživajte u ovom divnom suncu vani!
Cromy....a bris maternice? ja idem danas svom primarnom ginekologu....dosta me boli trbuh prilikom mokrenja i pražnjenja crijeva. neznam dal to ima veze s injekcijom koju sam dobila koja je potakla trudove (jer sam pod njom povračala i imala dvaput stolicu iako sam se od klistira čistila sat vremena) dal mi je to sve iziritiralo? opet mi je navrlo mlijeko!!!! prošli tjedan sam završila s bromergonima koje sam pila 14 dana, jer su mi sise 5 dan nakon poroda buknule....i sad opet. di je tome kraj? to mi toliko teško pada...imam osjećaj da bi prije došla k sebi...al me i ovaj fizički dio sprečava u tome.
tibi...lijepo mi je čitat takove poruke....jest da se plačem...ali od sreće! veselim se svakom uspjehu i doživljavam ga kao svoj...i u svemu pozitivnom....vidim nadu!! odmaraj...misli pozitivno...u stvari nemoj niti razmišljati o ničemu!!!!! pomazi bušu...ali nemoj puno. ja sad kad sam ležala u bolnici 22 dana...par doktora i sestara mi je reklo nek ne diram puno po trbuhu da si ne izazovem jače kontrakcije!!! nisam ih baš slušala jer sam imala osjećaj da neće bit dobro ( u biti, kad su mi rekli da mi je vodenjak prolobiro veličine šljive pa jajeta...nije bilo više nade)...pa sam si mazila svoju curu!!!! ti pričekaj pa češ mazit svoje štruce!!
cure hvala Vam na podršci...lakše je barem malim dijelom, jer kad se i napiše...izašlo je bar malo vanka.
pusa svima!!!
Tibi 28 tjedana :-D:-D:-D Ajme ja stalno brijem da si negdje 23-24, ovo je divno!!! Pa draga moja vi ste tu pred vratima, ajme kako sam se sad razveselila :klap: Dobro došla doma, ljubi bublice i uživaj - najvažnije odmori se! Stvarno kad krene dojenje, pa nočna nespavanja, pa ovo pa ono nečeš još godinama sebi moć priuštit luksuz odmora (odma da te utješim ha ha).
Zrinkić :love2:
Cure pusa od nas, dobro smo za sad. Sanjala sam nočas da sam prokrvarila, neki grozan san, odahnula kad sam se probudila!
zrinkič ja sam ti 3 puta išla po bromergon nakon gubitka mojih cura. I meni je to bilo posebno teško, imaš mlijeka, a nemaš koga nahraniti :cry: Još mi je bilo užasno loše od tih tableta.... Dobro da ideš kod svog ginekologa pa sve to ispitaj za tegobe koje imaš i nadam se da ćeš se brzo fizički oporaviti, a za ovaj psihički dio nažalost treba dosta vremena, ali koliko god sad to nestvarno zvučalo - bit će s vremenom lakše nositi se sa gubitkom :love:
bzara ne mogu ti ni opisati oduševljenje od strane Leice kad sam došla doma :-). Skoro ju je herz strefio kad me vidjela, mišica moja mala.
Pitale ste me jesmo izabrali imena za bracu i seku... Jesmo, iako još nije definitivno, najuži izbor su Aurora i Rafael.Ova imena imaju posebno značenje za nas - Aurora - božica svitanja (naše novo svitanje i početak lijepšeg i sretnijeg razdoblja života) i Rafael - bog koji liječi (naše duhovno izlječenje).... Jedino će biti fora ako se doktor zeznuo pa ispadne da nisu braco i seka, već neka druga kombinacija. Ali štogod da bude nama je svejedno samo neka su živi i zdravi :heart:, a drugo ime me ćemo lako već smisliti
ljubim vas sve najdraže moje :kiss:
Tibi velkam bek 8-)
Imena blizića su prekrasna. I MM-u je Rafael na listi želja!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~evo malo za što duži odmor kod kuće i porod krajem svibnja
Tibi, od ovakvih lijepih vijesti mi srce zaigra....... poslije kiše ipak i sunce zasaji..... tako će biti i sa svim mamama anđela ovdje.... ja u to duboko vjerujem....
Zrinkič, što se brisa maternice tiče, ne znam, nisu mi ništa rekli, ukratko su rekli, napravit ćemo obradu... e sad ću vidjeti hoće li biti šta više od osnovnog.... ali pitat ću ja da li oni stvarno misle da je samo to dovoljno???
Ja sa mlijekom nisam imala problema, popila sam samo jednu turu bromergona i sve je bilo o.k., ali kod mene je bio problem menstruacija, prva poslije je prošla solidno, ali zato je druga trajala doslovno mjesec dana i bila jako obilna, a ja već van svih snaga.... primarni gin mi je dao duphaston kroz 2 tj, ali ni to nije pomoglo, jednostavno je teklo u potocima, dok nije samo stalo....
Kao što sam napisala, idem idući tjedan, pa ću vidjeti šta će biti... i nadam se da ću ti onda biti od veće pomoći.
joj tibić srce mi je veliko ko` kuća, mogu zamisliti koliko je tvoje :zaljubljen:
zrinkič ja sam isto od te injekcije povraćala, uf , ne želim se više sjetiti, sad će skoro 2 godine, a sjećanja su kao od jučer :-(.. :kiss: samo polako, jer nema drugog načina
roza kako si ti ?
baš je lijepo tu pročitati super vijesti.. nisam pratila priču ali sam sad pohvatala konce, tibi, tebi i buhtlicama sve najbolje! uljepšali ste nam dan!
bzara, ti si super! :love2: don't worry, vrlo je diskretna i to je odluka od davno prije.. sad ću samo dodati jednog malog leptirića, koji nam je nažalost prerano odletio.. joj, ja bih najrađe odmah u akciju, izgaram od želje za bebom, al s obzirom da je bila upala moram pričekat da se uvjerimo da je sve čisto.. u pon idem prvi put kod Đelmiša, polažem jako puno nade u taj susret..
cure, svima vam šaljem :heart:
Ma dobro sam, samo radim ko konj, sjedim po cijeli dan za kompom pa me to ubija, inaće OK. Idem skoro u ZG da vidim kakva mi je osuda :mrgreen: Molim Boga da nema potrebe ležat, ber ne u onoj količini ko sa Špirom.
Jesi ti bila na sistematskom? Kad se kreče? 8-)
CRomy :love2:
zrinkic ja sam nazalost isto prije kratkog vremena imala inducirani, u 23. imala sam i iste te bolove, medjutim rekli su mi da je to normalno, materica se namjesta i jos uvijek ima ranu od kiretaze pa se javlja bol. a sto se tice mlijeka tu sam "sretnije" prosla, meni su dali dvije tabletice odmah nakon poroda i to je bilo sve, grudi su se odmah povukle. no ja zivim u njemackoj pa sada bas i ne znam kakva je uobicajena praksa sto se tice bromergona. sljedecu trudnocu smijem pokusati tri mjeseca nakon porodjaja.
sto se tice pregleda, poslali su me internisti koji je na uzv pregledao sve "kljucne" organe, te uradio sve pretrage krvi. nakon toga su me poslali da uradim pretrage na trombofiliju. sada cekam te rezultate. a onda idu valjda brisevi, no nisam sigurna dalje sto jos moram.
tibisamo ću brzo, jer sam stalno u strci.drago mi je da si doma da se dječica javljaju i još malo pa će nam bit još bebica.:klap:
zrinkičmeni su dali bromergon da pijem 2 tj i pila sam a onda nakon 2 dana nabrekle grudi, curi mlijeko. poludila sam.opet bromergon mjesec dana(a strašno su mi snizavale tlak i spavalo mi se ).
stavljala sam jai hladne obloge i obloge od listova kupusa. držiš ih u frižideru, oni jako debeli pa drže hladnoću.
To mlijeko me satralo jer me svaki put muka hvatala kad bi vidjela mlijeko i kako sam mogla dojiti a sada moram ovako...
Ali proći će...:love2:
za naše anđele..
http://www.youtube.com/watch?v=WV41ZcE65i4
(oliver - ja virujen u anđele acoustic)
velika jabukatu pjesmu jednostavno nemam snage slušati.I Oliverov glas tako melankoničan me tjera u plač.:cry:
na poslu mi kolegice pomalo dolaze s pordiljnog i stalno pričaju o bebicama (i to kraj mene) , kako ne spavaju, kako ih hrane , itd. A onda pogledaju u mene i očekuju komentar a ja ponekad odgovorim nešto kako mi je bilo s Klarom ali ima zadnja dva dana da ne ulazim na pauzi u zbornicu.Budem po hodniku ili u razredu.
Ljudi zaborave...a mene svaka njohova priča boli...
a onda mi kažu:" Lijepo izgledaš, sve mlađa i mlađa.kako se tako dobro držiš?"
Alo, a što bi trebala? Zapustiti se...Kažem sebi ma neće me ljudi iznervirati ali opet dođem doma i zapravo shvatim da me to pogodilo više nego sam mislila:-(..
još nešto...sutra mi mm ne radi i idemo na izlet nas troje do pop. Dok ima sunca.Tako mi fali biti s mojom obitelji jer dok radimo to se svede na večer a onda Klara rano legne, ja zaspem na kauču i ništa...a sutra nas troje ( s anđelom u srcu).
Jedva čekam!:-)
http://www.youtube.com/watch?v=Py_yO-zXoEo
velika jabuka mene ova pjesma podsjeca na moje anđele, i skoro svaki dan je slusam, tako su mi riječi pjesme prikladne...
klarita :love2: znam kako je to, ja neznam jesam li sebicna ili ne al mi se tako neda komunicirati sa prijateljicama, i poznanicama koje su trebale roditi kad i ja, ja sam sretna radi njihove srece i zelim im sve najbolje ali mene boli kad gledam male bebe i kad slusam o njima. pokusavam ih izbjegavati! jer je meni tako najlakse!
danas sam dosla u situaciju kad me jedan momak upitao imam li dijece i tako sam se smotala, prvo sam rekla da nemam, pa imam, pa opet nemam, kaze on znaci nemas ...ja rekla nemam:-(
bas sam se glupo osjecala
Tibi osjetno je tema zivnula cim si nam se javila! Mene vesele ovi udarci od jednog, mogu misliti kako je preidivno kad te 2 para nozica podsjeca da su tu :heart::heart:
A sad ja imam problem koji je i Klarita imala prije par dana... Potpuni zatvor.:-( Ne pomaze nista, ni donat, ni jogurt sa zitaricama, ni slatka kava...Svo troje sam ujutro iskombinirala, ako nista drugo od same kombinacije je trebalo krenut. Ali nista...vec danima. Sutra cu jos probat suhe sljive i eventualno mekinje. Tako mi se super metabolizam ubrzao u trudnoci, zbog toga sam i dobila svega 2 kg dosad al eto, ocito sam se prerano poveselila...
osijek totalno sam se rastopila kada sam vidjela tvoju djevojčicu!Predivna je! Dugo,dugo nisam imala toliki osmjeh zbog zapravo nepoznate djevojčice!Stvarno čestitam od srca još jednom!
zrinkič jako mi je žao što si sa nama ovdje. Moj ab je bio u 11tj pa nisam prolazila to što i ti.Svejedno,nadam se da ćeš pronaći neke odgovore i mir ti želim što prije.
tibi krasno je čuti da si ovdje!28tj-pa to je super!Stvarno si hrabra i izdržala si odlično,meni su tegobe tek krenule sa 28tj pa mi se činilo kao vječnost.Ali sad će to,još stvarno malo...znam kako je ležati i smjeti samo na wc...laptop je i meni bio spas,dvd i telefon,te dragi ljudi koji bi mi došli malo prikratiti vrijeme.Imena mi se sviđaju,slažem se da su vrlo prikladna!
roza kad je kontrola...?Koliko si tjedana i kad je termin...?Sorry ak pitam previše!
Inače moja ljenguza se sama konačno posjeda i počeo je neko puzanje!!Samo najednom i ničim izazvan-odnosno vjerovatno izazvan time što sam nas naručila neuropedijatru na pregled,a sad kad dođem(25.03) ću se samo osramotiti i ispasti napasna mater:lol:. Ali nema veze,sretna sam do nebaaaaa!!!
koksy ja sam ponekad znala rješit problem sa medom rastopljenim u vručoj vodi, ujutro na tašte. Provaj, ako je meni u onoj totalnoj horizontali pomoglo nadam se da će i tebi :heart:
Sandra sad sam negdje oko 10 tjedana iako po zadnjoj mengi 12 (mislim - iskreno ni ne brojim) - imam pregled za 9 dana - ajme što vrijeme leti! Pusa malo puzaću :zaljubljen:
koksy ako ne ide stavi glicerinski čepić, to smiju koristiti trudnice...
sandra bravo za ljenguzu :klap: koja se konačno pokrenula
klarita i ostale tužnice, skroz vas razumijem kad kažete kako vam je teško slušati o drugim bebicama. Ja sam mjesecima plakala kad bih vidjela blizance u kolicima... Taj period valjda mora svaka od nas proći :love2:
latika to nam je svima dilema kad treba reći koliko imaš djece :-(... Ako kažeš nemam, onda kao da ta dječica nisu ni postojala, a ako kažeš imam onda opet treba objašnjavati, uffff. Ja obično kažem da imam dvije bebice koje sam izgubila i dvije koje sada čekamo. Tako mi je lakše, a drugi nek si misle što hoće...
a ja sam vam danas baš vesela :dancingfever: jer sam službeno ušla u 28.tt. To mi je bila prva psihološka granica do koje moramo doći, a sada idemo dan za danom i nadam se da budemo izdržali čim više, daj Bože do 36 tt. Teško je ležati, ali sve za mrvice. Samo neka mi one lijepo rastu, moje ljubavi dvije male.
ljubim vas sve redom :kiss:
tibi :-D:klap: Sigurna sam da ćeš dogurati najmanje do 36-og tjedna :heart:
mom pitanju vjerojatno tu nije mjesto ali treba mi pomoć...koji dan je prof. Đelmiš u trudničkoj ambulanti? treba li se naručiti? ...zna li netko, da ne dođem tamo uzalud, a Zagreb mi je jako daleko
tibi ja ti od srca zelim da dogurate sto vise, i znam da cete uspjeti, ti si dragom Bogu dala vec dva anđela a ova dva ostaju kod vas cijeli zivot:heart:
Kako je to lijepo, blizanci su meni bas nekako posebni i ja se svaki put kad vidim mame kako voze blizance ili kad slusam o necijim blizancima ukipim, jednostavno puuno mi je teze vidjeti blizance nego jednu bebu jer me jaako podjecaju na mene i moje anđele, i sad nesto razmisljam kod nas je pravo proljece doslo , prelijepo je vrijeme vani, sad bi da je srece bilo sa svojom djecicom setala a ja se upravo spremem otici na groblje da ocistim grobnicu i stavim cvijece i svijece! al doce i za nas tuznice bolji dani sigurna sam samo ih treba strpljivo cekati! a ja ponekad nemam zivaca ja bi odmaaah al to neide tako lako i kad bi mi htjeli vec kad nam Bog odluci dati...
koksyu zadnje vrijeme sam od više ljudi čula da je dobor prije spavanja pojesti dva kivija pa da uj djeluje. Evo meni je za sada ok a sad kad radim uj slij tj počnu problemi.znam kako ti je , uf!imala sam ja i u trudnoći tako problema.i malo se udebljala.
latikaja isto nisam znala jedanput odogovriti na to koliko imam djece i sva sam se smotala a poslije se ljutila na sebe što sa odgovorila a sada sam odlučila da ću odgovoarati : imam djevojčicu od 5.ipo god i djevojčicu koja nas je prerano napustila. Dalje nek se misle!8-)
Natty, ja mislim da Đelmiš više ne ide u trudničku, PT1 ima trudničku utorkom i srijedom, utorkom je Starčević, a srijedom Blajić... Probaj nazvati Petrovu, traži PT1 pa zamoli sestru da ti kaže... A ako su ti rekli da dođeš ne moraš se naručivati, dođeš sa uputnicom.
Ah cure, najgore pitanje, koliko djece imaš....... imam, ali nemam...... meni je neki dan poznanica poslala poruku jesam konačno rodila, temin mi je bio 5.3., a ja se skamenila, jer nisam znala što bih joj odgovorila..... ;(
joj, i ja sam dobila poruku od frendice koja treba roditi ovih dana. napisala mi je da odbrojavaju sitno, i pita kako smo mi dvoje..
nisam ju htjela bzvz plašiti pa sam joj zaželjela sreću i nekako se izmotala.. rekla joj da se čujemo nakon što rodi. al mi je to bilo strašno teško. osjećam se tako kažnjeno i obilježeno..
mrvica, velika jabukameni je dva tri dana nakon što sam došla doma iz bolnice kolegica s posla koja je rodila 4 mj prije mene poslal poruku: jesam li još u jednom komadu ili mi može čestitati? ajme, bila sam se odmah rasplakala. nisam joj ništa odgovorila nego sma poslala por jednoj kolegici koja je sve znala da joj kaže.poslije je poslala por drugačijeg sadržaja.Mislim da je to grozno nama a i njima.
CRomy, hvala na odgovoru
Telefonski mi je rekao da dođem u utorak s uputnicom u trudničku ambulantu...probat ću zvati u ponedjeljak
Imam neki osjećaj da ću doći u Zg i ništa obaviti, a naročito ako on ne bude u ambulanti, a želim baš kod njega...uhhh
Jedna cura koja je bila sa mnom u bolnici kad sam rodila poslala mi je poruku baš onaj dan kad nas je naša M napustila. Pitala me kako je moja bebica, napreduje li i hoćemo li uskoro kući? To me dotuklo do kraja, nisam joj ništa odgovorila, čule smo se nakon nekoliko mjeseci...Najgore mi je to što nakon toliko boli i tuge još moram stalno nekome nešto objašnjavat i izvlačiti se iz neugodnih situacijaQuote:
klarita2;1839776]mrvica, velika jabukameni je dva tri dana nakon što sam došla doma iz bolnice kolegica s posla koja je rodila 4 mj prije mene poslal poruku: jesam li još u jednom komadu ili mi može čestitati? ajme, bila sam se odmah rasplakala. nisam joj ništa odgovorila nego sma poslala por jednoj kolegici koja je sve znala da joj kaže.poslije je poslala por drugačijeg sadržaja.Mislim da je to grozno nama a i njima.
Natty a da provaš ići kod njega u Pronatal - jest da je privatno i da se plača, al ako ti je baš važno da ga vidiš, to je neka nasigurnija opcija.
CRomy, Mrvica, Klarita, Velika jabuka :love2:
kad se sjetim tih pitanja mrak mi padne na oći. Sječam se kad sam rodila I&O i sutra dan krečala za Split, sretnem frendicu pred bolnicom kojoj je termin bio nekih 2 mjeseca prije mene, ona ide na pregled u bolnicu, i pita što se događa, ja govorim da sam rodila i da idem u Split i naravno dobijem klasično: Pa zar nisi ti trebal poslje mene, kako, što...i sad nije cura kriva, al sam se osjećala tako jadno, tako umorno, tako užasno i mrzila sam činjenicu da ni onih 20 metara od izlaza iz bolnice do auta nisam mogla proći na miru bez da ikog sretnem...mislim da čak nisam ništa ni odgovorila, samo se pozdravila i odgegala do auta.
A od jedne druge sam pak dobila sms citiram: Kako si draga, ćula sam da se opet dogodilo sranje sa trudnoćom, pa kako? I što da odgovorim na ovo :roll:
[/QUOTE]Quote:
A od jedne druge sam pak dobila sms citiram: Kako si draga, ćula sam da se opet dogodilo sranje sa trudnoćom, pa kako? I što da odgovorim na ovo :roll:
Neki ljudi stvarno nemaju nimalo takta, ja sam ponekad imala osjećaj da ljudi pitaju jer ih zanimaju svi mogući detalji tako da poslije imaju o čemu pričati. Ne mislim da je nekome bilo drago jer se nama to dogodilo, nego jednostavno su tad imali o čemu pričati...kako žalosno!:evil:
To da ljudi nemaju takta nažalost znam.. To da ispituju samo zato da bi imali materijala za trač, vjerujem. A najžalosnije od svega, to da se neki naslađuju, mislim da je isto točno.. Nitko nije rekao ništa direktno meni, ali sam više puta čula da komentiraju druge, tipa aha, tako im treba jer sve čiste i glancaju pa evo im sad.. Jer previše paze.. Jer ne žive 'normalno'..
Jedni naši frendovi opsesivno vode računa o higijeni svoje bebe, i znam da su svi u okolini maltene presretni kad malecka pokupi neku virozu..
Mene to jako smeta, kad mi netko u rukavicama kaže da se idući put trebamo više opustiti a znam što stvarno misli ili čak komentira okolo, da ljudi mogu misliti da smo to sami uzrokovali prevelikom željom, žrtvom i ljubavlju..
a joj :(
ne da nemaju takta već velika većina nema pristojnosti nažalost :(
Tibi uživaj doma sa svojim srećicama, vrime je tako brzo prošlo, još malo pa ćeš imati pune ruke :heart::heart:!
Roza :love2:..jel se odmaraš?pusa velika Špiri :zaljubljen:
mrvica, velika jabuka, latika, cromy, klarita i sve drage moje šaljem vam velike :*
rozagrozama ta stvarno nema soli u glavi!koja poruka? sram je bilo!:evil:
sve vas pozdravljam cure i držite mi se!