Stranica 13 od 95 PrviPrvi ... 311121314152363 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 4725

Tema: Kako se nositi s gubitkom djeteta i što dalje 4

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

bok drage moje!
    klarita bas mi je drago sta se radujes putovanju, brzo ce proletit ovaj misec i vec ces nam se i vratit i pisat dojmove kako vam je bilo. virujem da ti je potrebno da se malo maknes.
    bzara super za drugi zubic! nek oni samo nicu i nek puno ne muce tvoju curu!
    tibi draga ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da jos nekih 10-tak tjedana ostanete 3u1!
    roza kako si nam ti?
    boxice sta reci da.. pa da nakon svog straha i muke jos si mora i platit put kuci. nemam rijeci!

mi smo danas bili na drugom cjepljenju. super je on to "odradio" samo se malko kao naljutio sta mu to oni sad rade. nije niti zaplaka. i fino je naraste ima 6980 g i 66 cm.

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

bzarama ja sam jednom uzela one tablete ducolax sa tv pa me nakon 10tak sati ajme potralo!užas!ma to ništa nije normalno kad ja moram sve i svašta pokušavati i miješati. Užas!evo baš pijem kavicu (moju namjerno zaslađenu) pa ću vidjeti. Smijem kamilicu slatku i jesm ali
    Uvijek inače kad imam menstruaciju imam odličnu stolicu a sada ni to ne pomaže.U mene sve naopako!
    velika jabukaja se isto tako osijećam nekada, strah užasan!i mislim da kad slijedeći put budem trudna da ću biti nemoguća svima okolo!trebat će me dobro trpjeti!radi tog straha se i ne usuđujem još!
    bambusza malenoga!
    cure svima ostalima velika PUSA!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

JUUPPII!!!mislim da svi znate o čemu je riječ!moja kava u miru , polako!hehehe

Mrvica2403 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj klarita2 prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo sad znaš svoju tajnu formulu

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj klarita2 prvotno napisa Vidi poruku
    nek si ti nama rjesila i taj "problem". virujem da je sad veliko olaksanje!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

hehee, sad krenulo svaki dan!ajme smiješno mi je da vam ovako to pišem ali stvarno je to ajme!
    danas me boli glava, vrijeme se stalno mijenja.Od jutros kavica i dvije tablete za glavu a seka me pop zvala na kolače jer joj je jučer bio rođ. Klara jedva čeka a ja bi samo spavala.A ručak, sudi, robu razgrnit....a joj, da mi je čarobni štapić!!!

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

i mene danas rastura glava, a mene boli glava valjda 2X godišnje!
    samo da vam javim :

Tibi nam je danas puštena kući , na 3 tjedna!jeeeeee!!!!!!!!!!!
    draga moja nadam se da te mužić mazi i pazi, pomazi nam bebice!

puse svima!!!!!!!!!!!!!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tibi baš mi je drago da si doma. Tako će ti brže proći vrijeme malo doma malo u bolnici i proletjet će vidjet ćeš.
    mi smo vam dobro, malo nas grčevi muče, ali dobro je.
    stavila sam novu slikicu u avatar, to smo imali slikanje u petak i slike su prekrasne pa sam jednu izabrala za avatar!
    svim curama puse!!!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

osijek, divna, ozbiljna djevojčica sa pametnim okicama. Avatar za osmijeh od uha do uha. Sretna sam zbog vas.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Cure moje drage moram vas nesto pitat...
    Posto, nazalost, ima ovdje puno i previse majki andjela koje zele mirisljavi smotuljak vise nego ista, nekako me stalno kopka da li je njima tj.vama pretesko citati o nama sretnijima, nama koje bebice udaraju ili nam se smjese iz krevetica? Znam po sebi koliko mi je bilo tesko u pocetku cuti za bilo koju novu trudnocu, taj osjecaj je sasvim normalan ali ipak ja nebi htjela biti ta koja ce ga izazvati kod neke za koju znam da je prosla isti pakao kao ja...
    Kako vi gledate na to?

Mrvica2403 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

koksy moram ti priznati da je meni inače jako teško kada netko objavi trudnoću, kada vidim bebicu i sl. Ali na ovom pdf-u mi je zapravo jako drago jer mi to ulijeva neku nadu da ću uskoro i ja moći objaviti sretnu vijest, da postoji nada da ću imati bebicu. Svi mi smo prošli isto, netko jednom a netko više puta i mislim da mi najviše cijenimo blagoslov trudnoće i majčinstva kada ga dobijemo. Zato želim da što više mama anđela bude na našoj listi trudnica i mama.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Koksy to je i meni puno puta prošlo kroz glavu! međutim ja sam isto dugo bila ovdje među vama dok još nisam imala moju štrucu, ali nikada mi nije bilo teško čitati o ljepotama trudnoće i majčinstva! dapače mame ovdje su mi davale snage za dalje!
    Osijek Kim je predivna, predivna malena djevojčica! tako divne bistre okice, ma nema riječi koliko je posebna!
    uf, i mi smo se mučili s grčićima, šaljem ~~~~~~~~~~~~~~ da što prije prođu!

nama je danas 6 mjeseci! pa kud je to vrijeme proletilo! imam osjećaj da će za čas proći i drugi dio! prebrzo!
    i danas se idemo cijepiti! baš me zanima koliko je narasla!

drage moje :

SRETAN VAM DAN ŽENA!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tibi YEAH!
    Nia poljubac veeeeeeliki za punih 6
    Koksy, ja se isto puno puta to pitam, ako ste primjetile ni ne spominjem Špira previše od kad se rodio; iako mene nikad nije zabolila vijest o trudnoći ili bebici bilo koga sa ovog PDFa. Mi smo sve tu u istoj kaši tako reći, svaka dobra vijest je korak naprijed, svaka ta bebica je naša, kako se koja sretno rodi, ja uvijek udahnem i izdahnem duboko, i osjetim veliku sreču i olakšanje.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

PS: sretan dan žena hrabre moje žene

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Sretan vam Dan žena!!!

Osijek, prekrasna bebica! Čestitamo! Sigurno je na mamu...

Koksy, što da ti kažem, nismo pitali za spol jer je dr. bio jako skoncentriran, mjerio i pisao, pa se nekako nisam usudila prekidati, a kasnije kada smo se malo opustili - ne znam ni sama kako - jednostavno isparilo... U zadnje vrijeme sanjam djevojčicu, ali mm je siguran da će biti dečkić...

Bzara, već 6. mjeseci!!! Prekrasna sličica! Puse za hrabricu na cijepljenju...

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Tibi, čestitke i aplauzi!!!!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

tibi~~~~~~~~~~~~~~~
    koksymeni nije, iskreno zato jer znam da ste prošle tugu i bol kao i ja i sve mi koje još iščekujemo pa kad god vidim da je neka od vas trudna ili slikice beba jako mi je drago.Možda jedino kad vidim slikice djevojčica malo me šticne u stomaku ali brzo prođe.
    osijekmalena je predivna, ljepotica.
    SRETAN VAM DAN ŽENA!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tibi draga, nek ste vi nama malo dosli svojoj kuci. prije ce dani tako prolazit!
    koksy bilo me je teko cuti kad je bi saznala za neku novu trudnocu ili vidila trudnicu. ali ovde na ovom pdf-u bi se svakoj radovala kao da je moja, jer ovo je ipak nas kutak u ovom svemiru di jedna drugu razumimo i di smo jedna drugoj velika podrska.
    bas kako je roza napisala, sva bebe s ovog pdf-a su "nasa" jer smo im se sve zajedno toliko radovale, nadale im se, zeljele ih.....
    osijek ~~~~~~~~~~~~~~ nek grcici produ brzo. Kim je predivna!
    bzara pa zar vec 6 mj,?!? ne mogu virovat kako to sve brzo prolazi, prebrzo. sretno danas na cjepljenju i javi nam kolika je cura

drage moje najhrabrije mame sretan Vam dan žena!!

a72 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Mrvica2403 prvotno napisa Vidi poruku
    koksy moram ti priznati da je meni inače jako teško kada netko objavi trudnoću, kada vidim bebicu i sl. Ali na ovom pdf-u mi je zapravo jako drago jer mi to ulijeva neku nadu da ću uskoro i ja moći objaviti sretnu vijest, da postoji nada da ću imati bebicu. Svi mi smo prošli isto, netko jednom a netko više puta i mislim da mi najviše cijenimo blagoslov trudnoće i majčinstva kada ga dobijemo. Zato želim da što više mama anđela bude na našoj listi trudnica i mama.
    nemam sta vise dodati... svaka trudnoca sa ovog pdf, i PO, su mi davale krila i vjetar u ledja, i znala sam da cemo i mi uspjeti! zato pisite i dajte nadu i drugim tuznim mamama da se snovi ostvaruju !

velika.jabuka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

potpis! pišite nam, hrabrite nas!

vidiš, a meni je palo na pamet da i vama, friškim trudnicama i mamama, mora biti jako teško navratiti među nas i da je jako lijepo i plemenito od vas da nas se sjetite i hrabrite.. cmok!

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Eto drago mi je da sve gledamo na isti nacin. Ja isto tako razmisljam, stvarno me svaka vasa trudnoca veselila kao da je moja. Ali eto, morala sam vas pitat, stvarno ne bi htjela uzorokovati nekom novu bol nakon sto je prosla onu najvecu.

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

koksy, bzara, bambus...samo vi nama javljajte o svojim bebicama, vi ste nama nada za dalje. I hvala Vam što se i dalje nama javljate i tješite nas.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

cure moje, skroz se kužimo!

prvo da pohvalim moju veliku curu! imamo 7600g i 70cm, i bila je jako hrabra! cura mamina!

zaboravila sam jučer napisati klarita jeeeeeeeee!!!!!!!!!!!! mogu misliti koja je to muka! super da se sve počelo vraćati u normalu!

inače, meni je ovaj ovdje koliko tužan toliko i jako lijepi kutak, strašno pomogao prije trudnoće, za vrijeme trudnoće, i ovdje sam doma!
    nekako mi je skroz normalno doći ovdje, biti uz svaku novu mamu koja nam se nažalost pridruži. znam koliko je meni bilo teško nakon gubitka Zare jer tada nije bilo ovog malog mjesta! i zato mi je strašno drago da i mi mame malih anđela imamo svoje malo mjesto pod suncem!

visnja08 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Koksy ..meni nikad nije bilo teško čitati o svim radostima trudnoće i svega što kasnije dolazi s tim, mene je svaka vijest toliko razveselila i svaki put od sreće izazvala male suze, ko sad kad se Roza javila da je trudna
    tu smo jedna za drugu uvijek kad nam je teško, zašto ne bi bile zajedno i kad smo sretne?
    pa evo da kukam malo..danas na poslu me oblio znoj od nelagode, nisam se snašla i spetljao mi se jezik i osmijeh mi je bio jedina obrana..ispitivali su me pa kad ću ja imati bebu, kako će se zvati, koja imena mi se sviđaju, bi li više volila dečka ili curu....zašto se nikad ne mogu snaći u takvim trenucima? zašto ne mogu skupiti hrabrosti i reći da ja već imam svog J. i malu P.?baš mi je bilo teško, ostatak dana sam samo šutila..
    Bzara bravo za Niu
    Osijek slika je savršena, prekrasna

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Višnja Ja se isto ne snalazim kad me pitaju jeli jedino, ili prije kad bi me pitali jeli imamo djece. Smotam se, nekad bi najrađe rekla imam, imamo ih 4...šaljemo ti veliki KISS, vidimo se skoro, jedva čekam!

iirraarraa avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

"imam dvoje djece"...
    "aha, drugo je u vrtiću?"
    bude mi muka što sam uopće i govorila, a ako to ne kažem, osječam se kao da sam ga izostavila...
    ne volim to pitanje nikako....

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

joj i ja mrzim to pitanje! koji god odgovor dala loše se osjećam poslije!

Mrvica2403 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

i ja mrzim to, jer što da kažem ako kažem da nemam djece osjećam se grozno i još me pitaju pa kako to da nemam ili šta čekamo?! A ako kažem da imam troje onda me počmu ispitivat koliki su, idu li u vrtić...

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja na to pitanje odgovaram: "Imam cetvero djece i jednog andjela koji nas je prerano napustio", to obicno djeluje tako da ne pitaju za detalje i meni tako odgovara.

Pusa svima mamama i bebacima

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

marsupilamisviđa mi se tvoj odgovor.
    ako odgovorim imam jedno onda kao da niječem Mariju a ako rečem dvoje onda slijedi pitanja dalje. ili a kad ćete drugo...
    Taj tvoj odgovor mi se sviđa ubuduće ću i ja pokušati tako.

Mrvica2403 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

marsupilami i meni se sviđa tvoj odgovor, ali šta da ja kažem, da imam 3 anđela koja su me prerano napustila? kako ti to zvuči, hoću li dovoditi ljude u neugodnu situaciju?

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tibi dobro došla doma jedva čekam da se dohvatiš kompa i napišeš nam detaljan izvještaj (ni koja sličica sa uzv-a ne bi bila na odmet)
    koksy ja obožavam bebe i razdoblje prvih dviju trudnoća mi je bilo divno; mislim da bez obzira na sve ne osjećam ni ljubomoru niti mi se srce steže kad čujem za tuđe trudnoće, posebno ne na ovom forumu, baš naprotiv jedva čekam da netko ide na pregled , napiše što je bilo i stavi neku sličicu ; ono što moram priznati je da jedino imam poseban osjećaj kad sam u blizini jednog dječačića s čijom sam mamom zajedno bila trudna i koji se rodio par dana nakon što se moja djevojčica trebala roditi, obožavam ga držati i maziti, ali ne izlazi mi iz glave pomisao da je moje dijete moglo biti isto toliko i mislim da će tako ostati čitav život
    osijek i bzara curke su vam preslatke špiro će imati težak izbor
    višnja i mene ta pitanja nerviraju, ajde kad ćeš, hoćeš li, prošlo je dosta vremena, uf....
    pusa svim trudnicama i bebolincima....
    ( mi smo odgodili akciju dok ne prođe sistematski i vidim jesu li mi svi nalazi ok; mjesec-dva gori-doli, nije mi još ni 40 )

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

mandyakad kreneš u akciju ~~~~~~~~~~~~~~
    mrvicauopće se ne želim zamarati s tim je li ih dovodim u neugodnu situaciju.

velika.jabuka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

joj, kako meni vrijeme sporo ide! prošlo je tek mjesec i pol..
    u međuvremenu smo bili na putovanju, išla sam si odstranit madeže, za drugo mišljenje sam bila kod dva doktora, naručila se kod trećeg, pijem sve za imunitet do čega sam mogla doći, sljedeći si tjedan idem napravit tetovažu (ovo se baš ne uklapa s ostalim), više ne znam što bih izmislila..
    na oglasnoj ploči u kuhinji sam si napravila šest kućica (za šest mjeseci, nakon kojih ćemo početi pokušavati) i tek sam prekrižila jednu, i drugu nadobudno s jednom crticom!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mandy glavno je da vi niste odustali, a misec gori doli ne znaci ama bas nista. saljem ti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da nam nakon sistematskog ubrzo javis +.
    bzara bravo za veliku curu!
    tibi draga nadam se uzivas svojoj kuci. a bas je sad i lipo vrime, da ta mozes prosetati malo i uhvatit svjezeg zraka.

uff, i ja mrzim pitanja jel vam to prvo dite...ocete odma na drugo...a klarita, dobro si rekla, nije ni mene briga dali ih dovodim u neugodnu situaciju, tribalo bi bit neugodno tim ljudima koji zabadaju nos di im nije misto

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

pozdrav!!! neznam dal sam na pravoj strani ali vjerujem da ćete mi pomoći, mada utjehe nema, nažalost možemo podijeliti ista ili slična iskustva. imala sam prije 3tj inducirani pobačaj sa puna 22 tj. trudnoća je bila nakon hiperstimulacije u prvom IVF postupku. nalaz obdukcije...tj phd glasi: chorioamnionitis acuta. cyanosis universalis. po meni dosta šturi nalaz...nema opisa, nema mogućeg uzroka. doktorica je sumnjala na upalu plodne ovojnice, što je patolog potvrdio...pa zar se ne radi neki bakteriogram ili nešto, da se zna za dalje, da li je to uzrokovala bakterija ili šta. brisevi su prije postupka, za vrijeme trudnoće i 2 tj prije pobačaja bili uredni, urinokultura isto. brisevi na sve, na klamidiju, na ureoplazmu na sve moguće. koje pretrage ste radile nakon toga...kad ste ponovno zatrudnile. za onaj psihički dio nit neću pitati.....shvatila sam odmah da ću bit dobro tek kad primim dijete u ruke....do tad će sve biti samo život!!!

mala laia avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Zrinkič, žao mi je zbog vašeg gubitka...
    Meni je ovaj podforum puno pomogao, kao svojevrsna psihoterapija sa ljudima koji te razumiju...

Ja osobno nemam iskustvo sa tvojom dijagnozom, ali imam sa induciranim porodom u 24. tjednu... Jako mi je bilo teško, i dan danas kada dođu sjećanja...
    Vjerujem da će i netko od cura moći olakšati i osobnim iskustvom, a do tada ti šaljem puuuuuno virtualnih zagrljaja!

klarita2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

zrinkičžao mi je zog gubitka!ovdje ćeš sigurno naći utjehu jer te ovdje svi razumjemo.
    Bit će bolje, vjeruj!

velika.jabuka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

zrinkič, žao mi je da si nam se pridružila.. ovaj je forum moj spas, nadam se da će i tebi bar malo olakšati..

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

zrinkić draga, strašno mi je žao sta si došla među nas, saljem ti jedan virtualni . ovaj pdf je bio moj spas !! pa eto, kad si nažalost već među nama, mi smo ode koje te razume....

Mrvica2403 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

zrinkič i ja sam tek od nedavno na ovom pdf-u i postala sam ovisna, jer nitko me nikada nije mogao razumijet kao ove cure. Tu smo za tebe

CRomy avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Zrinkič, žao mi je, jako.....
    svi ovdje te razumiju.....
    I ja sam imala pobačaj u 22. tj, blizance... I moji nalazi su doslovno dva retka...... Piše skoro isto što i kod tebe, ja sam malo kopala i u principu sve se to svodi da u plučima nije bilo zraka (što je i za očekivati).....

Što se pretraga tiče, meni su predložili osnovno (brisevi ceviksa, papa, krvna slika, urin, urinokultura), što mi i nema neke logike, jer mi je kao i kod tebe uvijek sve bilo sterilno.....
    Ugl... ja idem idući tjedan to obaviti, pa ću javiti friške informacije.... ako se sjete napraviti nešto više...

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

hej drage moje, evo konačno mi muž osposobio laptop kraj kreveta pa vam se mogu javiti
    vidim da nam se pridružilo novih cura sa svojim tužnim pričama i jako mi je žao. Drage moje šaljem vam ogromni utješni zagrljaj . Vjerujem da ćete ovdje naći barem malenu utjehu i skupiti snagu za dalje. Mene su ove cure doslovno podigle sa dna i sada su mi velika podrška
    hvala svima što ste mislile na nas i svima koje su mi slale sms podršku u bolnici. To mi je jako puno značilo
    kao što znate mi smo na kratkom odmoru doma i onda se krajem mjeseca vraćamo u bolnicu i ostajemo do kraja, nadam se najljepšeg mogućeg . Moje ljubavi lijepo napreduju i prilično su živahne, često se javljaju i u duetu. Ja i dalje ne smijem nikud iz kreveta, samo do kupaone i natrag, ali ništa mi teško ne pada radi njih...
    Sve vas ljubim drage moje

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Tibi, lijepo te je čitati.

Pozdrav tebi i bebicama.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

tibi najdraza nasa, nek si ti nama malo stigla u domacu atmosferu. i odmaraj se i naspavaj se. i naravno da ces ovaj put docekati kraj, najlipsi, najveseliji, najsretniji, najponosniji......nek se tvoje bebice lipo javljaju, mazi busicu i saljemo puno poljubaca braci i seki (jeste imena odabrali ? )

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Tibi, moja što mi je drago pročitati te! draga najljepši mogući kraj trudnoće ti se smiješi! uvjerena sam u to!
    jel se Leica veselila kad te vidjela? uživaj nam domeka, odmaraj, mazi nam bušeka i još malo i tvoje mrvice stižu!
    i ja se pridružujem pitanjcu, jel imate imena?
    Zrinkič žao mi je što si nam se pridružila! osobno nemam iskustva s takvom dijagnozom, ali ono što bi ti ja preporučila, a vjerujem i puno cura ovdje otići kod nekog tko se bavi patološkim trudnoćama. oni onda najbolje znaju što učiniti dalje! nadam se da će ti ovdje uz nas biti lakše, i nadam se da će se uskoro opet pojaviti plusić, a nakon njega doći vam jedna predivna mirišljava štruca!
    velika.jabuka možda ne bi bilo loše naći si neki hobi! našto što će ti zaokupiti misli i vrijeme! ne želim sad zvučati ko neka baba, ali jesi sigurna da je tetovaža dobar izbor sada? slobodno me otkantaj ako sam u krivu!
    inače meni su doktori nakon carskog savjetovali 6 mjeseci pauze, tako da mislim da bi ti mogla i prije u akciju!
    a sada kad krene ljepše vrijeme brže će vrijeme prolaziti

svima velike puse!!!!!!!!!!
    uživajte u ovom divnom suncu vani!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Cromy....a bris maternice? ja idem danas svom primarnom ginekologu....dosta me boli trbuh prilikom mokrenja i pražnjenja crijeva. neznam dal to ima veze s injekcijom koju sam dobila koja je potakla trudove (jer sam pod njom povračala i imala dvaput stolicu iako sam se od klistira čistila sat vremena) dal mi je to sve iziritiralo? opet mi je navrlo mlijeko!!!! prošli tjedan sam završila s bromergonima koje sam pila 14 dana, jer su mi sise 5 dan nakon poroda buknule....i sad opet. di je tome kraj? to mi toliko teško pada...imam osjećaj da bi prije došla k sebi...al me i ovaj fizički dio sprečava u tome.
    tibi...lijepo mi je čitat takove poruke....jest da se plačem...ali od sreće! veselim se svakom uspjehu i doživljavam ga kao svoj...i u svemu pozitivnom....vidim nadu!! odmaraj...misli pozitivno...u stvari nemoj niti razmišljati o ničemu!!!!! pomazi bušu...ali nemoj puno. ja sad kad sam ležala u bolnici 22 dana...par doktora i sestara mi je reklo nek ne diram puno po trbuhu da si ne izazovem jače kontrakcije!!! nisam ih baš slušala jer sam imala osjećaj da neće bit dobro ( u biti, kad su mi rekli da mi je vodenjak prolobiro veličine šljive pa jajeta...nije bilo više nade)...pa sam si mazila svoju curu!!!! ti pričekaj pa češ mazit svoje štruce!!
    cure hvala Vam na podršci...lakše je barem malim dijelom, jer kad se i napiše...izašlo je bar malo vanka.
    pusa svima!!!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tibi 28 tjedana Ajme ja stalno brijem da si negdje 23-24, ovo je divno!!! Pa draga moja vi ste tu pred vratima, ajme kako sam se sad razveselila Dobro došla doma, ljubi bublice i uživaj - najvažnije odmori se! Stvarno kad krene dojenje, pa nočna nespavanja, pa ovo pa ono nečeš još godinama sebi moć priuštit luksuz odmora (odma da te utješim ha ha).

Zrinkić

Cure pusa od nas, dobro smo za sad. Sanjala sam nočas da sam prokrvarila, neki grozan san, odahnula kad sam se probudila!

Tibi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

zrinkič ja sam ti 3 puta išla po bromergon nakon gubitka mojih cura. I meni je to bilo posebno teško, imaš mlijeka, a nemaš koga nahraniti Još mi je bilo užasno loše od tih tableta.... Dobro da ideš kod svog ginekologa pa sve to ispitaj za tegobe koje imaš i nadam se da ćeš se brzo fizički oporaviti, a za ovaj psihički dio nažalost treba dosta vremena, ali koliko god sad to nestvarno zvučalo - bit će s vremenom lakše nositi se sa gubitkom
    bzara ne mogu ti ni opisati oduševljenje od strane Leice kad sam došla doma . Skoro ju je herz strefio kad me vidjela, mišica moja mala.
    Pitale ste me jesmo izabrali imena za bracu i seku... Jesmo, iako još nije definitivno, najuži izbor su Aurora i Rafael.Ova imena imaju posebno značenje za nas - Aurora - božica svitanja (naše novo svitanje i početak lijepšeg i sretnijeg razdoblja života) i Rafael - bog koji liječi (naše duhovno izlječenje).... Jedino će biti fora ako se doktor zeznuo pa ispadne da nisu braco i seka, već neka druga kombinacija. Ali štogod da bude nama je svejedno samo neka su živi i zdravi , a drugo ime me ćemo lako već smisliti
    ljubim vas sve najdraže moje

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Tibi velkam bek

Imena blizića su prekrasna. I MM-u je Rafael na listi želja!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~evo malo za što duži odmor kod kuće i porod krajem svibnja

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •