linalena, sretno, čuvam fige ~~~~~~~~~~~~
nana, čestitam, ~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje
moe, čestitam ~~~~~~~~~~~~ za školsku trudnoću :*
ako sam nekoga izostavila, sorry...sretno svima, ma u kojoj god fazi da su...
Printable View
linalena, sretno, čuvam fige ~~~~~~~~~~~~
nana, čestitam, ~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje
moe, čestitam ~~~~~~~~~~~~ za školsku trudnoću :*
ako sam nekoga izostavila, sorry...sretno svima, ma u kojoj god fazi da su...
linalena ~~~~~~~~~~~~~
kava- mene nije smetala niti u jednoj trudnoci, naprotiv, bas mi je pasala, i inace ju voooolim
pila sam obicno jednu do dvije, ali prave turske, velike salice
mislim da je prava kava bolji izbor od svih postojecih izvedenica
svatko treba za sebe odrediti....
Hvala! Ja još ne vjerujem :)
Ako pogledamo tablice (betacharts) na
http://www.betabase.info/
ispada da nosim dvojke il trojke, prema prosječnim vrijednostima ß-hcg-a po danima poslije ovulacije tj punkcije.
kod mene je ovako:
14. dan nakon ovulacije/9. dan nakon transfera ß=188
18. dan nakon ovulacije/13. dan nakon transfera ß=1008
Ma jel ja to dobro gledam il sam luda? :lol:
Čak mi je i dr. rekla "jel vi to imate dvoje djece? :)" kad sam joj danas javila betu.
Postoji li neka tema za ovakve rasprave? :coffee:
Linalena želim ti konačno sretan i pozitivan ishod ove naše borbe! Stvarno to zaslužuješ po svim 'zakonima'!
Svima puno uspjeha i pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~ :bye:
linalena, milijun Altgr+1!!!!
Moe, čestitam! (moja je beta 9. ili 10.dnt bila oko 180, a jedna je beba. a i kod mene je transfer bio 3. dan tako da mi je beta zapravo bila još veća od tvoje. to se bebolinac dobro ugnijezdio!)
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!!!
nadam se da se vidimo na kavici u što većem broju (samo da mi curka ne zakuri ili nešto slično - šmrkava je zadnjih dana)...
Curke, tu ima trudnica vidim, pa da pitam - jel neka od vas imala kao simptom puno sline? Čitam na netu da to zna biti, mene ta prevelika "proizvodnja" sline totalno živcira. Da ne pričam da mi jutros bilo toliko zlo da sam skoro povraćala.
I tijekom dana mi zna doći dizanje želuca...
vrci moja kuma i poznanica su slinile ko da im zubi rastu, ali najbolje je mozda ne gledati simptome.... po simtomima ja bi i sada bila trudna ( jos nisam ni punkciju obavila) a imala bi sigurno 34 djece! mene uvjek neki šoraju, cak i kad je muz na putu ja "trudna"! medutim u svakom slucaju to je suuuuuper znak i sigurna sam da je to to. u svakom slucaju drzim fige do neba! ali da slina je znak ;)
Dakle.... odem u štrapac i vratim se na hrpu dobrih novosti ;)
Neka ih samo, pa da krenem redom:
Mojoj Lini ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ cijeli ekran vibrica da je ovo dobitan postupak; čekamo skupa s tobom (a ja te izljubim u četvrtak za dodatnu trudničku zarazu. btw, dolaziš s nerom, pa da ja svoju mrcinu povedem?)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nana, bravo! Sad vibramo za dobro duplanje i nadam se će te druge betočekalice sa SD slijediti. U svakom slučaju hvala što si razbila monotoniju na listi trudnica za rujan - svi mi nickovi počinju ili s M ili sa Z. Već sam se počela brinuti :mrgreen:
Eeee Moe, a da nisu tebi ipak šiknuli i drugu blasticu? ;) Šalim se, šalim, ali to je prekrasna beta. Kao što ti je i Frka rekla, bit će da se bebolina odmah primila za mamicu :heart: Čestitam!
Vrci, nadam se da će ti se druge cure javiti, jer sam ja trudnica bez ikakvih simptoma (ok, osim šta će me se skoro kotrljati) i, ako baš ne gledaš kolače cijeli dan, moglo bi ovo biti simptomom trudnoće. Kad je ß?
Mojim "Riječankama", Sneki & Vulkan, za dobre rezultate uspješnih transfera ~~~~~~~~~~~~~~~~
Čestitke svim curama sa velikim betama!!:-D
Ma beta je tek u srijedu, jer sam još danas primila booster.
Jutros mi je bilo užasno zlo (to prije boostera), a i sad mi se pomalo diže želudac. Slinu primjećujem zadnja 2-3 dana, od kad je kao prestalo jače probadanje i eventualno završila implantacija...
Ma čudno mi jer u prvom postupku sam isto primila i boostere i sve, i nije bilo takvih simptoma. A umor me iscrpljuje. Idem spavati u 23, budim se u 7. U 10 sam već za drugu rundu sna... Spavam popodne dva sata, danas sam se probudila u 17sati, i sad opet jedva držim oči otvorene... Koma
BB žao mi je Nera je na čuvanju kod "bake i dede" jer mi je ipak ovih dana 2 psa puno a sa nabrijanim belgijanerom nebi među komade
a kolače hmm možda i bude nekaj ak niš drugo kila čokolade
ja nisam dobila nikakve boostere već 3dnt decepeptyl. dalje sam na decortinu (kortikosteroid) i umjesto andola dosada od daanas fraxiparin
BB, nadam se transferu u četvrtak! Voljela bih da vam se pridružim na kavi i kolačima, ali neće ići ovaj put!:(
ja imamo samo menopure i štopericu,30 kom. Prva 3 dana 5 komada,druga 3 dana i onda uvz pa da vidimo dalje koja doza pocinjem sa 08.11.
ja sam bila na histero i laparo krajem 7. mjeseca a vec sam u 11. dobila termin za mpo. Radila sam laparo i histero u Petrovoj,laky kome ides na laparo?
moja je beta 17. dan nakon punkcije bila 732 a 19. dan nakon punkcije 1459.... vjerojatno bih mislila da nosim dvojke da nisam znala da smo imali samo jedan embrio za transfer.... no postoji uvijek mogućnost jednojajčanih blizanaca s jednim embrijem:yes:
sretno Moe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dobro jutro i poslužite se prvom ranojutarnjom kavicom :coffee:
Za naše trudnice koje sada ne podnose kavu, malo utjehe da može i gore :)
I danas su nam betočekalice sa SD aktualne, curke javite se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~
hvala BB, bas pase!!!!
ipak da podsjetim sve da je sutra u Maksimiru od 5 popodne ona prava kava pa dodjite u sto vecem broju!!!! :)
Dobro jutro! Kavica ti je baš fina! A što tek miriiiiiiišiiiii! Mmmmmm!
Cure, ajmo te bete na sunce!
O dobro jutro. Želim prekrasne bete svima koji čekaju ~~~~~~~~~~~~~~~~
Meni kava nevjerojatno paše, ali eto, potrudit ću se ne piti više od 2 dnevno, zato vam sada šaljem ovu jutarnju kavicu!
Moe bravo za predivnu betu i jedva čekamo srčeko:-Dili dva:lol:
Snekice držim fige za uspješan transfer i uskoro lijepu betu:-)
mi jučer odradili transfer jednog odličnog embrija iz sekundarnog IVF-a na CITO i rezultat za 14 dana (neće moći prije, jer je transfer bio 3. dan i imam u ponedjeljak primiti još jedan brevactide)
Riješena moja dilema! Jutros sam otišla kod svog ginekologa. Bebica je u maternici, a na desnom jajniku cista 4x4cm. Odatle bol desno!
Kaže da to nije ništa,da će se početi smanjivati!
Jos uvijek slinim. Vratili mi se grcevi, plus probavni problemi.
Uzivam :D al nek nije uzalud
Da, i umor itekako, mogla sam prespavati cijele dane da sam htjela.....
lina i ostale čekalice bete ~~~~~~ za velike brojčeke :)
nana...točno sam i mislila da neče trebati lijekovi :) za debelo duplanje ~~~
moe....predivna beta....možda i dupla neka se samo dobrano dupla :)
ostalima sva sreća ovog svijeta da što prije stignete na listu trudnica i popravite taj prosjek slova m :)
a kava....ne nikakva, pa ni čaj...samo vodica paše :)
al svejedno jedna virtualna c(_)
i ja se pridruzujem kukanju oko mucnima i kako mi nista ne pase
ja napokon otkrila nesto sto mi pase finimini juha krem pileca jedino jelo do sad od kojeg mi se zeludac nije okrenuo za 180 picim u trgovinu popodne po još da imam i još su na akciji po 1,90kn :)