zubić, šta te prepalo? pa šta nisu mučnine normalne, kažu da beta koja raste muči...
zubić, šta te prepalo? pa šta nisu mučnine normalne, kažu da beta koja raste muči...
Ma,znam za mučnine,al ta bol trbuha. Sestra mi je 3 puta bila trudna,pa je ništa nije bolilo,pa sam se uspaničila! Jedva čekam uzv!
draga mene stalno inesta boli jednostavno sam se iskljucila i ne mislim na to jer bi izludila. polako i opusteno do uzv
vulkan, nek se cura i decko dobro uhvate za mamu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
nana0501, za krasnu betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
tikki, još malo strpljenja, da se isplati čekanje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Snekice, za dobar tulum! Sretno do neba~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Izvadila sam 2 bete! 11.dnt 160; 13.dnt 310!
Doktorica je rekla da više ne trebam vaditi!
Je,aspiracija je bila desno! Vidjet ću sutra. Trebala bih na uzv 15.10. Ne znam kako ću do onda izdržat na poslu ove mučnine! Mislim da ću morati na prisilno bolovanje!
Dobro vam jutro evo jednaza sve i saljem puno ~~~~~~~~.
Za koji sat sam konačno doma pa kod svoje dr po uputnice i polako pripreme za laparoskopiju.....Znate li nakon koliko vremena od laparo mogu na FET, prosli put sam sa postupkom čekala nekih pola godine a mislim da bi mogla ipak ranije.
laky jutro, hvala na kavici
na tvoje pitanje mogu djelomično odgovoriti, ja sam odmah u sljedećem ciklusu išla na ITI i to na prijedlog dr.
Hvala laky na kavici; pridružujem se i ja sa svojom finom, mirišljavom, pravom..
Još dva dana do maksimirske forumske kavice i baš vas se veselim sve vidjeti; Bundek je bio taaaaako davno!
Danas je dan curki sa SD - dvije nam vade ß, pa antesa i nana držimoza dobar rezultat (ajmo nana potvrditi taj plusić na testu!), a možda i ljubav mamina požuri jedan dan, pa su nam sve betočekalice sa SD na broju.
Javite nam novosti!
Lina, i od tebe čekamo pozitivne vijesti....................![]()
auff idem ipak danas na transfer, od 8 komada danas 2, frka ih je valjda kaj će biti sutra
strah me jako, idem jedan normabel popiti i polako gore, cure trebam altgr+1
Lina ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ na stotu da mrvicama bude ljepse kod mame nego u labu!
Moe procitaj ovdje http://www.roda.hr/article/read/kofein-i-trudnoca
Samo da vas obavijestim da sam updejtala potpis
Čini mi se da je 8 broj koji obilježava moj životvezan je za datum i godinu rođenja, za datum vjenčanja, sada i za veličinu bete...
linalena samo za tebe 100 x ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. mrvicama je puno, puno bolje kod tebe nego u labusretno!!!
nana0501 javlja da je beta 75.29!!!
linalena ~~~~~~~~~~~~
linalena ~~~~~~~~~~~~~
za sve nove trudnice
~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve ostale, a pogotovo čekalice bete
strategija jeste stigli doma? kakvi su nalazi jetre?
tiki_a kak si ti? u kojoj fazi?
svima
[QUOTE=bubekica;2242567]nana0501 javlja da je beta 75.29!!!
čestitam!!!!![]()
![]()
linalena AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1 AltGr+1
trudnice moje, postoje i ove bez kofeina, samo neznam koliko su ok.
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~za duplanje! Čestitam!
Posljednje uređivanje od Snekica : 09.10.2012. at 12:25
linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer i pozitivnu betu, svim ostalima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba.
linalena evo i od mene~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sutrašnji transfer
linalena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješan transfer!
nana,super za betu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ linalena za transfer
hvala, hvala, uspjeh garantira ovoliko pozitive
ja trudna, jedna kompaktirana cc bebica i jedan usporen 8st fakin.
otvorila sam bolovanje samo 3 dana - u petak i ponedjeljak ne radim, tako da sam do sljedećeg utorka fraj
pusa svima a ispričavam se svima koji su sada u postupku, jer ne pratim dovoljno. Ovaj postupak sam htjela čak niti objaviti ali eto, moraš s nekim podijeliti radost.
glavno da sam ujutro zamjesila tjesto za pužiče sa cimetom računajući da će transfer biti sutra. e sada se to tijesto ne odvostručilo nego upetorostručilo, malo odmorim pa idem valjat
lina, sretno!
nana, čekamo duplanje i ~~~~~~~~~~~~~
(osušit će se ili nestati do preksutra, valjajte noveeeeeee!)
mozda se i ja pojavim ipak na toj kavici bas bi bilo super
linalena, sretno, čuvam fige ~~~~~~~~~~~~
nana, čestitam, ~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje
moe, čestitam ~~~~~~~~~~~~ za školsku trudnoću
ako sam nekoga izostavila, sorry...sretno svima, ma u kojoj god fazi da su...
linalena ~~~~~~~~~~~~~
kava- mene nije smetala niti u jednoj trudnoci, naprotiv, bas mi je pasala, i inace ju voooolim
pila sam obicno jednu do dvije, ali prave turske, velike salice
mislim da je prava kava bolji izbor od svih postojecih izvedenica
svatko treba za sebe odrediti....
Hvala! Ja još ne vjerujem
Ako pogledamo tablice (betacharts) na
http://www.betabase.info/
ispada da nosim dvojke il trojke, prema prosječnim vrijednostima ß-hcg-a po danima poslije ovulacije tj punkcije.
kod mene je ovako:
14. dan nakon ovulacije/9. dan nakon transfera ß=188
18. dan nakon ovulacije/13. dan nakon transfera ß=1008
Ma jel ja to dobro gledam il sam luda?
Čak mi je i dr. rekla "jel vi to imate dvoje djece?" kad sam joj danas javila betu.
Postoji li neka tema za ovakve rasprave?![]()
Linalena želim ti konačno sretan i pozitivan ishod ove naše borbe! Stvarno to zaslužuješ po svim 'zakonima'!
Svima puno uspjeha i pozitivnih ~~~~~~~~~~~~~![]()
linalena, milijun Altgr+1!!!!
Moe, čestitam! (moja je beta 9. ili 10.dnt bila oko 180, a jedna je beba. a i kod mene je transfer bio 3. dan tako da mi je beta zapravo bila još veća od tvoje. to se bebolinac dobro ugnijezdio!)
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!!!
nadam se da se vidimo na kavici u što većem broju (samo da mi curka ne zakuri ili nešto slično - šmrkava je zadnjih dana)...
Curke, tu ima trudnica vidim, pa da pitam - jel neka od vas imala kao simptom puno sline? Čitam na netu da to zna biti, mene ta prevelika "proizvodnja" sline totalno živcira. Da ne pričam da mi jutros bilo toliko zlo da sam skoro povraćala.
I tijekom dana mi zna doći dizanje želuca...