To je samo pitanje sati, draga!;-) Btw. ja noćas sanjala da sam rodila...
Printable View
To je samo pitanje sati, draga!;-) Btw. ja noćas sanjala da sam rodila...
I mm je sanjao da sam ja opet rodila :lol:
Cetvrto :mrgreen:
Vrci čestitam
Vrci, jako si brza :) :)
Haha da,ja tupila da to ne mogu biti pravi trudovi,tako naglo i brzo. Al kad je bol iz leda na manje od 10 min cim mjeris,ide frka :)
cestitam vrci u zadnje vrijeme ste sve brze!
Ma sve je to relativno. Moji ne bas bolni, ali svakako primjetni trudovi (recimo morala bih zastati u hodu i prodisati) uopce nisu bili registrirani na CTG. Kad sam dosla u bolnicu s trudovima na 2-5 minuta, otvorena 6, CTG je biljezio 80 i nesto, a ja sam najnormalnije hodala, sjedila, razgovarala... samo bih malo zastala za prodisavanje.
Kaae, ne bih se bunila da je i meni tako :)
pa to je to - CTG registrira stezanja maternice, a ne mjeri našu bol
dakle, i BH kontrakcije su stezanja, pa se mogu očitavati visoki/"jaki" trudovi koji nama i nisu bolni
Sad sam skuzila da s ovog drugog poroda uopce nemam nikakav ctg zapis jer uopce nisam bila prikopcana :)
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Ako sam dobro vidjela,mene su otvorila stezanja od 40, nisu mogle vjerovati. Al poslije su siljci bili visoko, bolje da nisam ni gledala
Rahela, Peony? Jel vas s razlogom nema? :)
buaaahaa, tu sam
nikakvih znakova, ničega, tu i tamo koji trudić i onako fino ga odradim i pripremim se, sad će lijepo krenuti, dođe još jedan i onda stane
beba je nisko da niže ne može biti
ono, ispast će mi van kad sam na wc-u
ali, hvala što misliš :heart:
rahela, ajde, sad ce to
drz se!
možda Peony ima više sreće :-)
današnji :mrgreen:
pa koji god to dan bio
kad je tvoj termin?
:)
Meni je termin 5. 3.
kako izgleda, mogla bih te ja dočekati :drama:
Peony ima sreće što su svanula dva prekrasna sunčana dana koje je provela u šetnji uz more. I u pranju i peglanju robe, pranju prozora, čišćenju stana...Ali od poroda ni p. Nešto kao osjetim trbuh tu i tamo, ali ništa posebno. Btw. meni je rođendan 03.03. pa možda čeka da mi dođe kao poklončić...:zaljubljen:
ako je istina ono da se beba smiri prije poroda, onda kod mene i dalje ništa
ovaj moj divlja da je to nehumano
toliko me rukama gura dole, da mislim da bi mu mogla ispast skroz van, što je i prilično bolno :-o
sutra sam na kontrroli, pa ćemo vidjeti što kaže dok.
Peony, drago mi je da si uživala:-)
I ja idem sutra na pregled. A i ja sam si priuštila dan na suncu. Bez pranja ičega, a kamoli prozora :)
jos ne osjecam nikakve bolove!!Rahela pa ti si jos uvijek tu?
Nema bolova ni kod mene. Snupi, koliko je između nas? ja sam danas ravnih 39tt.
Evo, ni danas nula bodova...Do daljnjeg :cekam:
Rahela grli bebaca!!!
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
ja sam 37+4 tt
Imam osjecaj da su mi se sve kosti dolje rasirile i bole me. U 35 tt smo. Carski za dva tjedna...
Ja se više nemogu ni sagnut, rebra na desnoj strani su mi koma. Valjda kako malena pritisce tako i boli.
Imam i menstrualne vec neko duže vrijeme, dok. nije baš bilo dragp, al kao sef sam zatvorena pa valjda nije nista. Sutra ulazimo u 34t
Ninunanu, si bolje?
Mene ništa ne boli! Jupi! :-D Hoće li mi se sve to vratiti na porodu? :)
prvi put da se i ja malo pojadam, malo su me pocela boljeti leđa jer ova hospica u meni je sve veca i veca!
:lol:
Predloženi dan je sutra, a cura i ja se baš lijepo družimo :preskaceuze:
ja bi vec skakala i tjerala je van
počela sam osjecati zdjelicu i hodam ko umorni pingvin!
Ja se isto gegam. Ali sad ću put pod noge i u šetnju! :)
ja sam baš danas bila u šetnji malo po trgovačkom. Sve sam rušila kao da još uvijek nisam svjesna svoje velicne:lol:
A ja se gegam vec mjesec dana, valjda zbog te šugave trtice koja me boli od pocetka drugog tromjesecja.
Ja se nadam da ova moja bude ranije izasla
Nadaj se :)