Sad sam skuzila da s ovog drugog poroda uopce nemam nikakav ctg zapis jer uopce nisam bila prikopcana
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Sad sam skuzila da s ovog drugog poroda uopce nemam nikakav ctg zapis jer uopce nisam bila prikopcana
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Ako sam dobro vidjela,mene su otvorila stezanja od 40, nisu mogle vjerovati. Al poslije su siljci bili visoko, bolje da nisam ni gledala
buaaahaa, tu sam
nikakvih znakova, ničega, tu i tamo koji trudić i onako fino ga odradim i pripremim se, sad će lijepo krenuti, dođe još jedan i onda stane
beba je nisko da niže ne može biti
ono, ispast će mi van kad sam na wc-u
ali, hvala što misliš![]()
današnji
pa koji god to dan bio
kad je tvoj termin?
kako izgleda, mogla bih te ja dočekati![]()
Peony ima sreće što su svanula dva prekrasna sunčana dana koje je provela u šetnji uz more. I u pranju i peglanju robe, pranju prozora, čišćenju stana...Ali od poroda ni p. Nešto kao osjetim trbuh tu i tamo, ali ništa posebno. Btw. meni je rođendan 03.03. pa možda čeka da mi dođe kao poklončić...![]()
ako je istina ono da se beba smiri prije poroda, onda kod mene i dalje ništa
ovaj moj divlja da je to nehumano
toliko me rukama gura dole, da mislim da bi mu mogla ispast skroz van, što je i prilično bolno
sutra sam na kontrroli, pa ćemo vidjeti što kaže dok.
Peony, drago mi je da si uživala![]()
Posljednje uređivanje od rahela : 25.02.2014. at 23:09
I ja idem sutra na pregled. A i ja sam si priuštila dan na suncu. Bez pranja ičega, a kamoli prozora![]()
jos ne osjecam nikakve bolove!!Rahela pa ti si jos uvijek tu?
Nema bolova ni kod mene. Snupi, koliko je između nas? ja sam danas ravnih 39tt.
Imam osjecaj da su mi se sve kosti dolje rasirile i bole me. U 35 tt smo. Carski za dva tjedna...
Ja se više nemogu ni sagnut, rebra na desnoj strani su mi koma. Valjda kako malena pritisce tako i boli.
Imam i menstrualne vec neko duže vrijeme, dok. nije baš bilo dragp, al kao sef sam zatvorena pa valjda nije nista. Sutra ulazimo u 34t
Ninunanu, si bolje?
Mene ništa ne boli! Jupi!Hoće li mi se sve to vratiti na porodu?
![]()
prvi put da se i ja malo pojadam, malo su me pocela boljeti leđa jer ova hospica u meni je sve veca i veca!
počela sam osjecati zdjelicu i hodam ko umorni pingvin!
ja sam baš danas bila u šetnji malo po trgovačkom. Sve sam rušila kao da još uvijek nisam svjesna svoje velicne
A ja se gegam vec mjesec dana, valjda zbog te šugave trtice koja me boli od pocetka drugog tromjesecja.
Ja se nadam da ova moja bude ranije izasla
Mene u zadnje vrijeme jaaako boli zdjelica, ali danas neizdrživo. Jedva se mogu dići. Ne boli me kad sjedim ili ležim, ali kad trebam promjeniti položaj ili se dići, treba mi par minuta.
DO WC mi treba cca 5 minuta iz ležećeg položaja, a imam cijelih 6 m od kutne do tamo....
još malo AndrejaMa, još malo![]()
Jesam... Cura ne mrda od mene
Baš sam bila na čestitarskoj temi kod snupi
Možda i mene snađe uskoro![]()
baš sam se i ja pitala jesi li još u komadu..a danas je baš lijep dan za rodit se žena...
Mene niš ne boli extra...Samo se brže umaram nego prije pa svako malo moram sjest ili još bolje leć.. Jedino što me već duže muči je pritisak na mjehur pa sam svako malo na wc-u..ali podnošljivo je
Evo nas s pregleda.
Malena se toliko sklupcala i izmješala da je nije niti mogla izmjerit
Uglavnom mirovanje 2 tjedna jer sam se počela otvarat, dobila vaginalete. Nakon 2 tjedna mogu što hocu. Gin bar želi da uđem u 37 tjedan
Još smo zajedno! Ali je sve apsolutno u redu. Ona samo treba odlučiti doći![]()
Sara ja bi vec bila luda do sad :D
Nancha poblem je sto ja nemogu mirovat, crvi u guzici
Inace kako si ti?
Sara, jos malo..jedva cekam kad cu ja biti u takvom iscekivanju! Iako se ja nadam mrvicu ranijem porodu..ne puno samo par dana-da me iznenadi
Ninunanu, tako i ja imam crve u guzici pa sam non stop u nekom muvingu-gnijezdim se..samo sto se svako malo bacim na krevet jer se umorim..
E da pitam, jel iko od vas ima bolove dosta nisko, ispod trbuha. Neznam ni sama kako bi ih opisala....kao oštra bol uz nekakvo škakljanje. Kad stojim na nogama više tokom dana onda krene bol
Baš gledam vrijeme kad sam se zadnji put javila na ovoj temi i točno 24sata nakon rodila se cura.
Evo, danas termin, vec danima bh kontrakcije i bolovi u preponoma, ali to je sve. Malenoj se ocito ne zuri
Sent from my SM-T310 using Tapatalk
Mene svakodnevno nešto bolucka
Ja se nadam da bude kroz tjedan dva, prekosutra ulazimo u 37tt, na zadnjem pregledu bila otvorena.
Imam menstrualne svaki dan i pritisak dosta nisko te nocu bolove u preponama...nadam se da je to to te da nebudem prenila
Mene samo buni jer nisam sigurna jeli se spustila vec, jer kad se mice imam osjecaj kao da ce izac svaki sekund koliko nisko osjetim bolove
Da, mene zadnjih tjedan dana boli tamo gdje se trbuh počinje zaokruživati, u početku jako, sada slabije, ali ovisi o danu. Protumačila sam si da se to mali počeo spuštati pa mi se isteže trbuh na tom dijelu i zato tak boli. Možda imamo slabašne trbušne stjenke! Ne škaklja me, ali boli kada sam u pokretu
da nekad je toliko probode da moram sjesti. Meni u utorak pregled baš me zanima da li sam se još otvorila od zadnjeg puta
Baš mi nekako tiho ovdje, svi me napustiše
Nama još 2ipo tjedna do termina, prekosutra pregled, dosta nam je i želim da ide van haha, al se osjecam ko da pričam sama sa sobom![]()