Debeli potpis! Go girls! :-D
Printable View
Strašna išla sam ja na uzv i vidio je dr. nešto ali nije bio siguran i poslao me na dijagnostičku histeroskopiju bas zato sto nije siguran u jer kako kaže bubekica ponestalo mu je bilo ideja šta bi moglo biti nakon tolikih neuspjeha a sve ok
Pitala sam zato što sam se i ja nadala histeroskopiji, ali moja MPO doktorica je rekla da to kod mene nema smisla, s obzirom da nema sumnje na ništa. Zato me zanimalo da li se takve stvari ipak bar malo vide na UZV (dovoljno da stvore tu sumnju)
thnx cure :heart:
nestrpljiva anka i tikki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfere!!!
njanja1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~ za sutra!!
mona i mg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beteeee!!!!
svima ostalima pikalicama i čekalicama puno sreće i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za šta god treba!!!:-*
Da li se puregon mora davati u tocnom razmaku od 24h? Prvu inekciju mi je dala sestra oko 11h, a htjela bih izbjeci da se moram pikati na poslu. Mogu si dati sljedecu inekciju oko pola 8? Sestra je rekla da si ih dajem ujutro, nije specificirala da mora biti 24h razmaka, a meni tada nije bilo ni na kraj pameti da to pitam.
Ja sam jednom pomicala unazad, tj razmak mi je bio 23h, kako bih nakon par dana dogurala s 11h na 8h. Ako se dobro sjecam smijes varirati 1h, ali nisam sigurna dal smijes vise.
Hvala bubekica! Onda mi nema druge, morat cu to nekako izvesti na poslu.
Njanja :fige:
uf kad bi netko to odradio umjesto mene...jos sat vremena,labor u 9 otvara,oko 14 sati znamo rezultate
boze pomozi...
njanja :fige:
njanja sretno ~~~~~~~~~~
Tikki i Anka za super mrvice da se čvrsto prime za mamicu
kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~ i strpljenja još 8 dana
Njanja za betu!!!! Nek bude lijepa troznamenkasta brojka!!!!! Drzim fige!!!!!
njanja ~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu!!!!!!!!!!
njanja ~~~~~~~~~~~~~~~
njanja~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:fige::fige::fige::fi ge:
Nanja ~~~~~~~~~~~~~ za betu!
Tikki kako prodje danas?
Nanja sretno!
moja uputnica spremna samo čekam da vještica dođe i krećemo u postupak
njanja, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag!
nova21,eto mene sutra gore.Sestra me naručila 2.dc, malo sam se čudila al valjda im tak paše.
:-(
pozdrav zanima me dali je previse za partnera 6 dana od zadnjeg odnosa za punkciju?
beta nula
žužy ja mislim da ću ja u pon bit gore 3dc
Njanja :( žao mi je
bubekica hvala ti
Ajme njanja bas mi je zao
Njanja draga žao mi je :love2:
Njanja grlim, jako mi je žao..
Anka, tikki kako su prosli transferi?
Svima malo~~~~~~~~~~~~~~~
:*
Njanja glavu gore !!! :taps:
Odbrojavam dane do vještice i da počnemo s postupkom,jedva čekam ali opet,bojim se lošeg ishoda
,ma "kako bude bit će!!" Citiram svoju dragu virtualnu prijateljicu
Vadila sam OGTT i malo je nalaz povišeni (na tašte 5,8 poslije dva sata 8,2)jeli bi trebala sad prije postupka piti kakve lijekove,moja dok opće prakse mi nije htjela ništa dati,kaže da je u granicama. Ima tko sa sličnim iskustvom??
Njanja draga neopisivo mi je zao!!!! :( Svi smo uz tebe
Meni je povišen isto nakon 2 sata oko 9 mislim, ali ja imam i pcos pa pijem metfomine