uf kad bi netko to odradio umjesto mene...jos sat vremena,labor u 9 otvara,oko 14 sati znamo rezultate
boze pomozi...
uf kad bi netko to odradio umjesto mene...jos sat vremena,labor u 9 otvara,oko 14 sati znamo rezultate
boze pomozi...
njanja sretno ~~~~~~~~~~
Tikki i Anka za super mrvice da se čvrsto prime za mamicu
kameleon ~~~~~~~~~~~~~~~~ i strpljenja još 8 dana
Njanja za betu!!!! Nek bude lijepa troznamenkasta brojka!!!!! Drzim fige!!!!!
moja uputnica spremna samo čekam da vještica dođe i krećemo u postupak
njanja, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag!
nova21,eto mene sutra gore.Sestra me naručila 2.dc, malo sam se čudila al valjda im tak paše.
pozdrav zanima me dali je previse za partnera 6 dana od zadnjeg odnosa za punkciju?
beta nula
žužy ja mislim da ću ja u pon bit gore 3dc
bubekica hvala ti
Ajme njanja bas mi je zao
Njanja grlim, jako mi je žao..
Anka, tikki kako su prosli transferi?
Svima malo~~~~~~~~~~~~~~~
![]()
Njanja glavu gore !!!
Odbrojavam dane do vještice i da počnemo s postupkom,jedva čekam ali opet,bojim se lošeg ishoda
,ma "kako bude bit će!!" Citiram svoju dragu virtualnu prijateljicu
Vadila sam OGTT i malo je nalaz povišeni (na tašte 5,8 poslije dva sata 8,2)jeli bi trebala sad prije postupka piti kakve lijekove,moja dok opće prakse mi nije htjela ništa dati,kaže da je u granicama. Ima tko sa sličnim iskustvom??
Meni je povišen isto nakon 2 sata oko 9 mislim, ali ja imam i pcos pa pijem metfomine
stena ja bih na tvom mjestu potrazila misljenje endokrinologa, pa makar privatno.
tako je bubekice meni je endokrinolog prepisao metformine, al mi ih je gin povećao
[QUOTEVadila sam OGTT i malo je nalaz povišeni (na tašte 5,8 poslije dva sata 8,2)jeli bi trebala sad prije postupka piti kakve lijekove,moja dok opće prakse mi nije htjela ništa dati,kaže da je u granicama. Ima tko sa sličnim iskustvom??[/QUOTE]
Stena, preporučila bih ti da tražiš dr. opće prakse uputnicu za V.V. i da im tamo objasniš situaciju da ideš na IVF. Nama dijabetičarima (pogotovo onima koje planiraju trudnoću ne preporučuju natašte šećer iznad 5 a postprandijalno ne više od 6mmol/l). Svakako provjeri prije nego kreneš u postupak...
njanja jako mi je žao.
Bubekice mene možeš brisati sa liste, u 2 mj sam trebala ić u stimulirani postupak ali odustajem za sada. U 12 mjesecu sam bila u Poliklinici Škvorc u postupku koji je rezultirao betom 0. Dr. nam je reklao da su razmišljali dali bi radili klasičan IVF radi jako dobre pokretljivosti spermija (zadnji spermiogram je glasio oligoasthenoteratozoospermia) obzirom da sam imala 2 oocita nisu htjeli riskirati.
Sada smo odlučili malo se okrenuti prirodi pa vidjeti što se da napraviti ( zadnji mi je stimulirani na teret fonda)!!
Posljednje uređivanje od Tasha1981 : 05.02.2014. at 16:14
koliko treba bit onda apstinencija ako je spermogram normalan (prije ivf, aih)
Nova, pitaj to doktora, predlozit ce ti za vas slucaj. Nama je androlog preporucio 7 dana, kad je manje od toga, sgram je znatno losiji.
E sad i da se naručim endokrinologu ne vjerujem da ću doći na red prije postupka,jedino ako bi mi mpo.dok. na osnovu nalaza dao neki lijek?
Transfer je prošao super... čuvam dvije mrvice (BC), i čekam betu 17.1. (Ako izdržim do tada)
njanja žao mi jetikki sretno, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba i natrag
pikalice, čekalice i sve ostale ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
drage pcos suborke, ima neka problema s brljavljenjem (smedjarenjem) usred ciklusa?
ja nemam, pošto i m dobivam samo duphastonima
tikki koje godine(sorry morala sam
) misliš 17.2???
ručno nožne
Bubekice meni zna biti krvavi iscjedak 17,18,19 dc ponekad... Nemam pcos, dr mi je rekao da je to ili anovulatorni ciklus ili poremećaj hormona
Njanja draga žao mi je
Svima želim puno sreće
Sent from my iPhone using Tapatalk
tikki,~~~~~~~~~~~~~~~ od sveg srca za lijepu beticu!
Gdje nam je anka?
nova,nama je u Petrovoj uvijek rečeno apstinencija 3-5 dana za postupak.Sad za s-gram na VV je sestra rekla 3 dana.
Ne sekiraj se,vjer. ti budu rekli kad dođe vrijeme za to.
i ja se nadam da ćeš ljuljati i grliti tikki!!!!! ima nas još kandidata
vaki pp ti je pun