+. Samo jednoj naravno.. Sad sam ih obje narucila na srebrnjk al vidit cemo hocemo li uspjet doci do toga uopce. Jer to kaj se narucis i to kaj te tvoj dr salje nis ne znaci ak njihov dr to ne odobri.
Sent from my iPad using Tapatalk
Printable View
+. Samo jednoj naravno.. Sad sam ih obje narucila na srebrnjk al vidit cemo hocemo li uspjet doci do toga uopce. Jer to kaj se narucis i to kaj te tvoj dr salje nis ne znaci ak njihov dr to ne odobri.
Sent from my iPad using Tapatalk
do ćega ?vađenja krvi za rast?
Do svega.
Sent from my iPhone using Tapatalk
JA bi flastere na sve ak uspijem nazicat. Ne znam jel to ima jos koja bolnica? Mozda salata.
valjda svaka derma?
poslala sam moje specifično pitanje Buljeviću,bašme zanima kaj će mi odgovorit.
Pa petkovic nije otisao na rebro ? Mi imamo termin 5.1, neki dan dobili.
Znam pitala si jel netko kod njega? Mi smo bili i otisli. Pitaj ak te nesto zanima
Aha vaseg odlaska na rebro :lol ja mislila da kazes njegovog odlaska na rebro ;)
Imas pp
Da, da. Nisam bas bila zadovoljna njime. Ja sumom on drumom. :-) moj mali je u 6.5 g imao jednu dobru zimu. Ja mu govorim dijete nije zasmrcalo cijelu zimu i proljece i on ga vraca na flixotide, promjeni mi dijag.u astmu bez objasnjenja. Odem pedijatrici i zena ostane u soku. Naime mi imamo epizode bronhitisa od njegovih 5. Mj zivota. Ona mi je puno pomogla. Cesto bi mi ga inhalirala da ne moram u bol. Svako toliko smo bili kod nje i znala je tijek dobrih i losih dana. Na njenu preporuku smo trazili dr misljenje. Tako smo se prebacili na Rebro dr Frkovicu.
Pa kaj nije i frkovic otisao na reumatologiju ?
Btw proslu zimu zaradili bakterijsku up pluca i zavrsimo kod Petkovica u dnevnoj. Kao mama vi ste bili moj pacijent? Da! A zasto vas tako dugo nema? Odg da smo sada na R. Pa zasto? I ja mu odg mrtva hladna nisam se slagala s vasom propisanom terapijom. Odg mi : U redu. Bio je na zamjeni dr Kirin a bio nam je zadnji dan dnevne....je ali mi je vratio milo za drago da sada kontrolni pregled moram na Rebru obavit. Poslije sam saznala da se kontrolni pregled obavlja u bol gdje ste bili hospitalizirani.
Je. I jos placem za njim. Da covjek ima privatnu praksu def.bi radije privatno isla nego se ovako povlacila po bolnicama vucuci za rukav.
A kaj mislis jel skrt na pretragama? Oce mi dat te pretrage na moje trazenje bez da to pise negdje da treba? Mi smo kod kirin inace.
Znas sta nemas sto izgubit da pitas. Meni je F obecao raditi IGE na grinju i plijesan iako prik bude neg. Na zalost premjesten je. Pitala sam novog dr mozemo li to napraviti ? Obj mi da je to njemu do viroza. Otkanto me eto al bRem sam pitala.
To tom ispada da se u klai evoj puno moze napravit
Ak imas dobru pedijatricu trazi ju uputnicu za rast ( ige) na sve za sveti duh , tam tobu labosu obavis bez problema na uputnicu ped. Il opce prakse.
Poslala sam mail sad svim bolnicama s upitom jel mogu to obavit . Meni ce moja opca praksa dat uputnicu kakvu hocu al kaj vrijedi kad srebrnjak to ne sljivi, ti mozes samo na pregled a njihov dr odlucuje
Ovo za Klaicevu sam i ja tako shvatila. Ostali skrtare. Inace rast ja radila za sebe na sv Duhu. Oni imaju mrak labos. Dobro su org i nema pretraga koje kod njih ne mozes raditi.
I nije guzva u labosu ;) bar nije bila. Jelena je bila zadnje, kakvo je stanje?
Ma bude guzva...al oni imaju redomat. Uzmes br pa na salter i poslije samo ljude zovu u sobu...ovisno o pretrazi....
Javili mi iz salate i vinogradske da imaju atopy test al treba preporuka specijaliste :(
imaju redomat ali kad vide dete onda ide prek reda, uvijek zemem broj
za specifične ige, te pošalju u sobu gdi se vadi krv, pa oni tamo provjeravaju kaj imaju.
veli mi suseda da najviše testova ima oko 10. u mjesecu, ali da i svaku specifičnu krv lede, ako nemaju baš sad za napraviti.
ni u klaićevoj nisu velke gužve možeš doć s vanjskom ili unutarnjom uputnicom, ali tam ne uzimaju krv ak nemaju testere
Ne odgovaraju na mail , gastro mislim. Budem ju pitala na kontroli.
Ima tko za preporuku neki učinkoviti lijek za sinuse...
Već preko 6 tjedana me muče.
Popila Klavocin, Azitromicin... Samo kratkotrajna poboljšanja od par dana i.opet iz početka.
Meni jedino pomaže redovno ispiranje slanom vodom.
Čišćenje nosa s slanom vodom i inhalacoje s mitrom
kalcij, ćešnjak c-vitamin
Jelena, pojasni oba posta pliz.
ćišćenje nosa s rhinohornom http://www.yogaprosess.com/croatia/userguide.html
posle u onaj inhalator koji si valjda kupila staviš4-5ml fiziološke +2-4 kapi mitre eteričnog ulja http://www.etericnaulja.net/etericna...il-acetat.html
popiš čašu vode u kojoj je tableta kalcija možeš i tu stavit C-vitamin , namažeš putar na kruh i staviš ćešnjaka, sve skupa zaliješ s toplim čajem od kadulje,
staviš topli oblog na glavu i otpočineš
( vidi se prije da sam pisala na mobtel)
Mene sinusi muce od ljetos, klima me propuhala. Pocela sam uzimati cinnabsin, za sad mi je bolje, vidjet cu kad prestanem uzimati hoce li se vratiti...
Sad kuzim.
Jozing kapi, meni to najbolje djeluje na sinuse (kad su već začepljeni). Probala sam svašta al jedino ovo mi raščisti sinuse u kratkom periodu. Na biljnoj bazi su, ali dosta jake (prvi put sam imala osjećaj da mi je mozak pročišćen :-). Mislim da ih drže samo biljne ljekarne (ja sam ih kupila u ljek. Lavanda mia, vjerojatno imaju i druge...).
ima ih i u nekim normalnim
je ko da će ti možak otić
treba se pridržavati uputstva, i bilo bi dobro da dozira neko drugi
Jucer sam ih kupila, slijedila upute, ali je nos bio tako zastopan da nisu prodrle. Samo su stajale u nosu, pa sam ih nakon nekog vremena ispuhala.
Kasnije se sam malo odstopao, sinoć sam stavila Olynth, pomoglo za noć.
Večeras cu probati opet s Jozing.
Ima dugotrajno djelovanje?
jozing moraš 7 dana imat u kontinuitetu, pa onda pauza pa opet ponoviti, najbolje je staviti 2kapi odjednom onda će proraditi nos, naravno bilo bi dobro prije očistiti s rhinohornom
http://www.kapi-za-sinuse-jozing.hr/...task=view&id=6