justme moguce od pucanja folikula?
Printable View
justme moguce od pucanja folikula?
Viki ajme. Što su ti rekli, jel pizza u pitanju?
Pojma nemam od cega je tocno. Mozda i nije maternica nego nesto u tom podrucju. O o me inace stisce na toj strani... Ko zna. Nije mi se dalo provjeravati lh trakice ipak ovaj mj tako da ne znam ni jeli o bila ili nije... Nista je znam i bolje mi je tako
:heart:Lista za 26.05.2019.
(Ne) čekalice
angie_88~~~~~~~~~~~60.dc
Odbrojavalice
Himalaya~~~~~~~~~~~26.dc
Riri92~~~~~~~~~~~~~25.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~20.dc
ljube555~~~~~~~~~~~16.dc
justme409~~~~~~~~~~16.dc
Andydea123~~~~~~~~~16.dc
jagodicabobica~~~~~~~~6.dc
iva777~~~~~~~~~~~~~2.dc
gdje nam je angie_88?!? zasto se ne javlja? nista neznamo a na listi je...
Angie je tu s nama bila aktivna već par mjeseci i mislim da baš kad ste vi sve nove došle se ona malo povukla pa ju niste uspjele upoznati. Uglavnom, Angie je imala tragičan gubitak djeteta i zadnji ciklus prije ovog koji se nama još broji za nju je imala pozitivan test ali mislim da je ispala biokemijska, tako da pretpostavljam da joj treba samo odmora i nadam se da će nam se vratiti.
Ne znam šta druge cure misle, ali ja bi ju još ostavila na listi neka si uzme vremena da bude dobro pa da nam se vrati ili sa dobrim vijestima ili ponovno na odbrojavanje, ali shvaćam i da može biti da se neće vratiti. Uglavnom, znamo mi Angie, mislimo na nju i šaljemo vibre cijelo vrijeme:ghug:
Nemasekirancije čestitaaaaam:-D:heart:
Viki, drži se, valjda je i cijeli ovaj stres došao na naplatu. Želim ti do kraja naaaaajdosadniju školsku trudnoću:-)
Sve druge cure, uživajte u ovom lijepom danu za sljedećih par kišnih!
ema g.slazem se , neka ostane na.listi jos.
bolje sam, nema vise povracanja samo sam jos slaba jer nisam nista jela od prekjucer. crp mi je povecan valjda viroza
Angie ce se javiti jednom sigurno. Svi se vrate s vremenom. Mozda samo s pravljenjem nove teme, ko zna.
Ma nek ostane Angie na listi i što se mene tiče. :)
Obavezno neka ostane.
Koji glupi dan neki meni.
tezak je, neki pritisak pred kisu
I meni je glup, ali nije do kiše nego do moje glavobolje. :lool:
Da. To me cini nervoznom i nepodnosljivom.
P. S. Mene ja jos uvijek osjecam taj dio donjeg djela trbuha. Sad mi je pomalo vec cudno... Samo da prodje da ne moram doktoru. Nemam volje vise ici doktoru. Upravo zube rjesavam
Nekako se nadam da nije upala jer nema nikakvog dr simptoma upale pa si drzim fige
Sretno, da brzo prođe :love2:
Sutra se vracam obavezama pa ce vjv sve proci hahah
Di je ljube?
:heart:Lista za 27.05.2019.
(Ne) čekalice
angie_88~~~~~~~~~~~61.dc
Odbrojavalice
Himalaya~~~~~~~~~~~27.dc
Riri92~~~~~~~~~~~~~26.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~21.dc
ljube555~~~~~~~~~~~17.dc
justme409~~~~~~~~~~17.dc
Andydea123~~~~~~~~~17.dc
jagodicabobica~~~~~~~~7.dc
iva777~~~~~~~~~~~~~3.dc
bas mi je zao zbog angie... naravno da ostaje na listi. nadam se da ce nam se ponovno pridruzit kad bude spremna.
a ja sam ovih dana u poslu pa samo azuriram listu. ne tipkam puno jer ne stignem ali obavezno iscitam sto ste pisale.
ja sam ok,imala sam u subotu laganu bol na lijevom jajniku pa smo ipak za svaki slucaj "pokrili" ako je mooozda ipak nastupila O. ali ne opterecujem se. ovaj ciklus sam prekrizila i sad samo cekam da procurim i da novi ciklus krene da se nesto pokrene u mpo vodama. znam da me ceka puno posla ali sve za cilj! ne odustajemo!
Andydea, samo da znas... od 26 dc bi trebale odbrojavalice prijeci u (Ne)cekalice. Bar tako pise u onoj temi s pravilima.
Kod mene nema nista posebno, nemam ovaj mjesec bas ni volje ni zelje raditi test. Ljuta sam na mm bas jako.
Nemam ni nikakvih simptoma, niti neki feeling da sam trudna.
Ovdje sam... Ja nista ne pratim...odnos bio 8 i 9dc a O neznam kad vise onosa nije bilo ..bio muz ovaj vikend 14 i 15 i 16dc ali lose sam osjecala se i nije mi bilo do niceg... Ovaj ciklus nista nece biti a i vise ne obaziram se koji uopce dan ciklusa ..jedino dok navratim na forum tad vidim
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Bok curke!
Nemasekirancije, cestitam!! Ima kakvih novosti?
Viki, drzi se. Bas te zeznulo, nadam se da ces sto prije doci na svoje.
JustMe, moguce da ti je tek sad O, a mozda si se samo malo nahladila pa osjetis mjehur. Ja cim smocim stopala (tipa ovak po kisi) odma mjehur osjetim.
Angie ako cita saljem zagrljaje i kad god odluci, tu smo za nju.
Riri nadam se da glavobolja prosla. Joj, to ludo vrijeme...
Buncek, ah ti muski....nemres s njima, nemres imat djete bez njih :mrgreen:
Ljube, ako si se uspjela malo iskljuciti to je skroz oke, treba mozgu odmora.
Ja sam 7dc a osjetim neka pikanja, boluckanja tako da cu startati s lh. Jest rano ali imam ih dosta.
Joj i ja jedva čekam da prođe ovaj ciklus. Uvjerena sam da neće ništa biti jer imam klasični pms, jedino što nisam prištić nigdje dobila, a inače dobijem. Iako mislim da je to zbog tog što sam se kupala, pa od te vode. Sise me svaki dan jače bole, glava me boli, hladno mi je, stomak me boli. Nisam ni nervozna nešto baš, ali to pripisujem trenutnom mjestu na kojem sam. Vidjet ćemo kad dođem kući preksutra. :lool:
U moru sam se kupala, da ne shvati netko da sam donijela ekskluzivnu odluku da se od ovog mjeseca perem. :lol:
Hahahaha ja cu poludit! Moguce da je od toga da. Ma nema mi gore nego taj pms. Nikad ne znas kad krenu simptomi da li pripisati pms-u ili mogucoj ranoj trudnoci. To mi je najgore razdoblje valjda...
Al kak se kaze, trudne smo dok se ne dokaze suprotno haha!
Riri, suncaj jajnike. Navodno da je to zdravo. Mislim...suncaj se. Nemoras skinut gace i gospodju prema suncu :mrgreen:
A posto si tamo di te nitko i ne zna tko ti brani i da doslovno sve posuncas hahahahaha
Meni su zadnja 2 pmsa skroz drugacija. Nakon vanmatericne imala sam znaci m, taj prvi ciklus ni ne racunam jer je m dosla vadjenjem jajovoda. Drugi ciklus mi je trajalo 30ak dana. I pms simptomi su poceli par dana prije m, trajali cijelu m, i završili tek sa zavrsetkom m. I nakon toga poceli odmah nakon o (prosli ciklus) i bolila skroz do m, cak i pocetak m. Isto tako i u ovom ciklusu. Prsa su me odmah skoro pocela boljeti i puniti se. Nije neka bol da umirem sli osjetim ih. Prije vanmaternicne je to pocinjalo cca 7 dana prije m ili i kasnije. I zavrsavalo tocno dan prije m. Po tome sam znala da cu drugi dan dobiti m.
Ovaj ciklus uz sve sam izgubila i apetit. Jednostavno nisam gladna. Jedem na silu jer znam da moram. Sto mi je super napokon malo. I ona bol u m. Vidjeti cemo, ovisno kad stigne m, jeli to bila o ili je o bila ipak prije. Mozda je bilo i zbog umora jer sam se malo napila u petak.
Hahahaha umrla sam na gospođu prema suncu! :lol:
Justme, meni je tako bilo nakon biokemijske. Isto nisam imala apetita, simptomi pms-a trajali 200 godina. Tako da ako je biokemijska mogla to sve poremetiti, ne mogu ni zamisliti koliko vanmaternična tek može.
Apetit vjv izgubis od muke, ili ko ja dobijes pa osim tragedije dobijes i 10 kila koji se zaljepe ko pijavica i nemos ih skinut vise
Vidjet ćemo za koji dan, 31. trebam dobiti. Daj Bože da ne dođe :lool:
:heart:Lista za 28.05.2019.
(Ne) čekalice
angie_88~~~~~~~~~~~61.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~28.dc
Riri92~~~~~~~~~~~~~27.dc
Odbrojavalice
Buncek~~~~~~~~~~~~22.dc
ljube555~~~~~~~~~~~18.dc
justme409~~~~~~~~~~18.dc
Andydea123~~~~~~~~~18.dc
jagodicabobica~~~~~~~~8.dc
iva777~~~~~~~~~~~~~4.dc
I ja nakon spontanog vucem nekoliko kila. Skinula sam sigurno dvije. Razmisljala sam o nekoj strogoj dijeti, al me strah eksperimentirati previse s prehranom dok se u isto vrijeme nadam ostati trudna. No ako se desi trudnoca, nema pekara, slatkisa, pizza, kebaba i ostalih gluposti.
cure dobro vam jutro!
lista je tu ali sam angie_88 zaboravila azurirati dc... a admini mi ne dopustaju uredenje posta. sutra ispravljam,sad mi glupo postavljat novu listu odmah ispod ove.
inace,kako ste? ima li nekih simptoma? ja sam ovaj mjesec bez O ali sam sinoc imala nekakav cudan pritisak u mjehuru,maternici...neznam locirat tocno organ hahaha ali to me dosta dugo drzalo. podsjetilo me na justme409. mozda ipak bila O i njoj i meni? ajde,vidjet cemo... sad je ok,osjetim jos lagano pritisak ali skroz malo.
Jutro, mene cicke ubijaju i imam kratak fitilj za sve i svakoga. Klasični pms simptomi. Gospođa bi trebala stići u srijedu ili četvrtak.
Ja sam najgore volje ikad. Uopce mi nije do trudnoce. I mali i muz me ljute. Dvogodisnjak koji ne zeli spavati! Sinoc je valjda do 10 bancio, skakao po meni, gurao mi prste u oči što mrzim. Popizdila sam. Mm moze spavati od 21-22 do 6 kad se mali dize i onda me napada da se on budi s kokosima! A otkad se rodio spava u dnevnom boravku i ima neki mir. Koliko treba odraslom muskarcu sna?
Zasto je uopce htio obitelj i dijete? Sta nije ostao fino zivjet s roditeljima. Grrrr
Himalaya,Buncek,drzim fige da je u pitanju nesto bolje od pms-a. ja sam u ciklusu u kojem sam otkrila da sam trudna bila ekstremno nervozna (prije testa). mali me dovodio do ludila,sad kad premotam film,nije mali bio kriv hahaha,meni je smetala svaka sitnica koju inace nikad nebi primjetila. a bila sam ljuta na cijeli svijet hahaha. i bila trudna. bila sam sama sebi cudna i ljutila sam se sama na sebe kako me glupe sitnice izbacuju iz takta. nakon testa sam se grizla hocu li naskodit bebi sa tom nervozom.
Opa, frcaju na sve strane neki simptomi. Drzim fige da nisu sad bas svi od PMSa!
Mene evo od prekjucer, dakle 6dc na momente nesto dole frce. Ko ono kad prode O pa stalno nesto osjetim, ovisno kak se namjestim recimo i to. Samo mi cudan tajming al oke. Krenula sam s lh trakicama za svaki slucaj.
Mi smo imali proslavu rodjendana za vikend i mama mi je rekla da su svi komentirali kako sam nervozna! Ne znam uopce zasto mi je to isla govoriti?!? Ujutro taj dan mi se desila najgluplja moguca stvar, zaboravila sam mob i onda se nisam uspjela naci sa prijateljicom na dogovorenom mjestu. Sve je na kraju ispalo ok, al su mi prigovarali kao da se desilo ne znam sta i kao da sam ih time ne znam kak zeznula. A jedino kog sam jace zeznula je bila ta frendica koja mi nije prigovorila ni rijec. I da, malog koji je jadan bio u autu preko sat vremena, a nije bas ljubitelj voznje. Ma ja uvijek moram biti savrsena i nedo bog da ja nesto zaboravim.
Kod mene isto samo pms simptomi. A fitilj mi je kratak valjda otkad sam se rodila. :lol:
Joj Buncek. :love2: Nitko nije savršen, niti se to od nekoga može očekivati. Tako da potpuno razumijem zašto nisi od volje.