Stranica 14 od 33 PrviPrvi ... 4121314151624 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 1641

Tema: Odbrojavanje 1/2019 by Viki88, chicha i EmaG.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

I meni je glup, ali nije do kiše nego do moje glavobolje.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Da. To me cini nervoznom i nepodnosljivom.

P. S. Mene ja jos uvijek osjecam taj dio donjeg djela trbuha. Sad mi je pomalo vec cudno... Samo da prodje da ne moram doktoru. Nemam volje vise ici doktoru. Upravo zube rjesavam

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Da. To me cini nervoznom i nepodnosljivom.

P. S. Mene ja jos uvijek osjecam taj dio donjeg djela trbuha. Sad mi je pomalo vec cudno... Samo da prodje da ne moram doktoru. Nemam volje vise ici doktoru. Upravo zube rjesavam
    Valjda će ti proći. Ako te još bude držalo bolje da odeš, da nije neka upala možda?

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Nekako se nadam da nije upala jer nema nikakvog dr simptoma upale pa si drzim fige

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Sretno, da brzo prođe

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Sutra se vracam obavezama pa ce vjv sve proci hahah
    Di je ljube?

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lista za 27.05.2019.

(Ne) čekalice

angie_88~~~~~~~~~~~61.dc

Odbrojavalice

Himalaya~~~~~~~~~~~27.dc
    Riri92~~~~~~~~~~~~~26.dc
    Buncek~~~~~~~~~~~~21.dc
    ljube555~~~~~~~~~~~17.dc
    justme409~~~~~~~~~~17.dc
    Andydea123~~~~~~~~~17.dc
    jagodicabobica~~~~~~~~7.dc
    iva777~~~~~~~~~~~~~3.dc

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

bas mi je zao zbog angie... naravno da ostaje na listi. nadam se da ce nam se ponovno pridruzit kad bude spremna.
    a ja sam ovih dana u poslu pa samo azuriram listu. ne tipkam puno jer ne stignem ali obavezno iscitam sto ste pisale.
    ja sam ok,imala sam u subotu laganu bol na lijevom jajniku pa smo ipak za svaki slucaj "pokrili" ako je mooozda ipak nastupila O. ali ne opterecujem se. ovaj ciklus sam prekrizila i sad samo cekam da procurim i da novi ciklus krene da se nesto pokrene u mpo vodama. znam da me ceka puno posla ali sve za cilj! ne odustajemo!

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Nemasekirancije prvotno napisa Vidi poruku
    Evo javljam po dogovoru, beta je s 25 dosla na 83 u 40h ! Sad se lakse dise..a sad dan po dan. Kada potvrdim na uzv srceko i da je na pravom mjestu budem i odahnula hehe.

Poslano sa mog SM-G935F koristeći Tapatalk
    Čestitam!!!

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Andydea, samo da znas... od 26 dc bi trebale odbrojavalice prijeci u (Ne)cekalice. Bar tako pise u onoj temi s pravilima.

Kod mene nema nista posebno, nemam ovaj mjesec bas ni volje ni zelje raditi test. Ljuta sam na mm bas jako.
    Nemam ni nikakvih simptoma, niti neki feeling da sam trudna.
    Posljednje uređivanje od Buncek : 27.05.2019. at 08:31

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj justme409 prvotno napisa Vidi poruku
    Sutra se vracam obavezama pa ce vjv sve proci hahah
    Di je ljube?
    Ovdje sam... Ja nista ne pratim...odnos bio 8 i 9dc a O neznam kad vise onosa nije bilo ..bio muz ovaj vikend 14 i 15 i 16dc ali lose sam osjecala se i nije mi bilo do niceg... Ovaj ciklus nista nece biti a i vise ne obaziram se koji uopce dan ciklusa ..jedino dok navratim na forum tad vidim

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Bok curke!

Nemasekirancije, cestitam!! Ima kakvih novosti?

Viki, drzi se. Bas te zeznulo, nadam se da ces sto prije doci na svoje.

JustMe, moguce da ti je tek sad O, a mozda si se samo malo nahladila pa osjetis mjehur. Ja cim smocim stopala (tipa ovak po kisi) odma mjehur osjetim.

Angie ako cita saljem zagrljaje i kad god odluci, tu smo za nju.

Riri nadam se da glavobolja prosla. Joj, to ludo vrijeme...

Buncek, ah ti muski....nemres s njima, nemres imat djete bez njih

Ljube, ako si se uspjela malo iskljuciti to je skroz oke, treba mozgu odmora.

Ja sam 7dc a osjetim neka pikanja, boluckanja tako da cu startati s lh. Jest rano ali imam ih dosta.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Joj i ja jedva čekam da prođe ovaj ciklus. Uvjerena sam da neće ništa biti jer imam klasični pms, jedino što nisam prištić nigdje dobila, a inače dobijem. Iako mislim da je to zbog tog što sam se kupala, pa od te vode. Sise me svaki dan jače bole, glava me boli, hladno mi je, stomak me boli. Nisam ni nervozna nešto baš, ali to pripisujem trenutnom mjestu na kojem sam. Vidjet ćemo kad dođem kući preksutra.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

U moru sam se kupala, da ne shvati netko da sam donijela ekskluzivnu odluku da se od ovog mjeseca perem.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Hahahaha ja cu poludit! Moguce da je od toga da. Ma nema mi gore nego taj pms. Nikad ne znas kad krenu simptomi da li pripisati pms-u ili mogucoj ranoj trudnoci. To mi je najgore razdoblje valjda...
    Al kak se kaze, trudne smo dok se ne dokaze suprotno haha!

Riri, suncaj jajnike. Navodno da je to zdravo. Mislim...suncaj se. Nemoras skinut gace i gospodju prema suncu

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

A posto si tamo di te nitko i ne zna tko ti brani i da doslovno sve posuncas hahahahaha
    Meni su zadnja 2 pmsa skroz drugacija. Nakon vanmatericne imala sam znaci m, taj prvi ciklus ni ne racunam jer je m dosla vadjenjem jajovoda. Drugi ciklus mi je trajalo 30ak dana. I pms simptomi su poceli par dana prije m, trajali cijelu m, i završili tek sa zavrsetkom m. I nakon toga poceli odmah nakon o (prosli ciklus) i bolila skroz do m, cak i pocetak m. Isto tako i u ovom ciklusu. Prsa su me odmah skoro pocela boljeti i puniti se. Nije neka bol da umirem sli osjetim ih. Prije vanmaternicne je to pocinjalo cca 7 dana prije m ili i kasnije. I zavrsavalo tocno dan prije m. Po tome sam znala da cu drugi dan dobiti m.

Ovaj ciklus uz sve sam izgubila i apetit. Jednostavno nisam gladna. Jedem na silu jer znam da moram. Sto mi je super napokon malo. I ona bol u m. Vidjeti cemo, ovisno kad stigne m, jeli to bila o ili je o bila ipak prije. Mozda je bilo i zbog umora jer sam se malo napila u petak.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Hahahaha umrla sam na gospođu prema suncu!

Justme, meni je tako bilo nakon biokemijske. Isto nisam imala apetita, simptomi pms-a trajali 200 godina. Tako da ako je biokemijska mogla to sve poremetiti, ne mogu ni zamisliti koliko vanmaternična tek može.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Apetit vjv izgubis od muke, ili ko ja dobijes pa osim tragedije dobijes i 10 kila koji se zaljepe ko pijavica i nemos ih skinut vise

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Citiraj Buncek prvotno napisa Vidi poruku
    Andydea, samo da znas... od 26 dc bi trebale odbrojavalice prijeci u (Ne)cekalice. Bar tako pise u onoj temi s pravilima.

Kod mene nema nista posebno, nemam ovaj mjesec bas ni volje ni zelje raditi test. Ljuta sam na mm bas jako.
    Nemam ni nikakvih simptoma, niti neki feeling da sam trudna.
    Buncek,hvala! nisam znala,ali vec sutra ispravljam. sorry.

Viki88 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2013

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Joj i ja jedva čekam da prođe ovaj ciklus. Uvjerena sam da neće ništa biti jer imam klasični pms, jedino što nisam prištić nigdje dobila, a inače dobijem. Iako mislim da je to zbog tog što sam se kupala, pa od te vode. Sise me svaki dan jače bole, glava me boli, hladno mi je, stomak me boli. Nisam ni nervozna nešto baš, ali to pripisujem trenutnom mjestu na kojem sam. Vidjet ćemo kad dođem kući preksutra.
    meni je smrzavanje bio uvijek jedan od prvih znakova trudnoce.. smrzavala sam se uzasno prvih par tjedana. ja drzim fige

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Vidjet ćemo za koji dan, 31. trebam dobiti. Daj Bože da ne dođe

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lista za 28.05.2019.

(Ne) čekalice

angie_88~~~~~~~~~~~61.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~28.dc
    Riri92~~~~~~~~~~~~~27.dc

Odbrojavalice

Buncek~~~~~~~~~~~~22.dc
    ljube555~~~~~~~~~~~18.dc
    justme409~~~~~~~~~~18.dc
    Andydea123~~~~~~~~~18.dc
    jagodicabobica~~~~~~~~8.dc
    iva777~~~~~~~~~~~~~4.dc
    Posljednje uređivanje od Andydea123 : 28.05.2019. at 07:48

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

I ja nakon spontanog vucem nekoliko kila. Skinula sam sigurno dvije. Razmisljala sam o nekoj strogoj dijeti, al me strah eksperimentirati previse s prehranom dok se u isto vrijeme nadam ostati trudna. No ako se desi trudnoca, nema pekara, slatkisa, pizza, kebaba i ostalih gluposti.

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

cure dobro vam jutro!
    lista je tu ali sam angie_88 zaboravila azurirati dc... a admini mi ne dopustaju uredenje posta. sutra ispravljam,sad mi glupo postavljat novu listu odmah ispod ove.
    inace,kako ste? ima li nekih simptoma? ja sam ovaj mjesec bez O ali sam sinoc imala nekakav cudan pritisak u mjehuru,maternici...neznam locirat tocno organ hahaha ali to me dosta dugo drzalo. podsjetilo me na justme409. mozda ipak bila O i njoj i meni? ajde,vidjet cemo... sad je ok,osjetim jos lagano pritisak ali skroz malo.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Jutro, mene cicke ubijaju i imam kratak fitilj za sve i svakoga. Klasični pms simptomi. Gospođa bi trebala stići u srijedu ili četvrtak.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Ja sam najgore volje ikad. Uopce mi nije do trudnoce. I mali i muz me ljute. Dvogodisnjak koji ne zeli spavati! Sinoc je valjda do 10 bancio, skakao po meni, gurao mi prste u oči što mrzim. Popizdila sam. Mm moze spavati od 21-22 do 6 kad se mali dize i onda me napada da se on budi s kokosima! A otkad se rodio spava u dnevnom boravku i ima neki mir. Koliko treba odraslom muskarcu sna?
    Zasto je uopce htio obitelj i dijete? Sta nije ostao fino zivjet s roditeljima. Grrrr
    Posljednje uređivanje od Buncek : 28.05.2019. at 08:55

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Himalaya,Buncek,drzim fige da je u pitanju nesto bolje od pms-a. ja sam u ciklusu u kojem sam otkrila da sam trudna bila ekstremno nervozna (prije testa). mali me dovodio do ludila,sad kad premotam film,nije mali bio kriv hahaha,meni je smetala svaka sitnica koju inace nikad nebi primjetila. a bila sam ljuta na cijeli svijet hahaha. i bila trudna. bila sam sama sebi cudna i ljutila sam se sama na sebe kako me glupe sitnice izbacuju iz takta. nakon testa sam se grizla hocu li naskodit bebi sa tom nervozom.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Opa, frcaju na sve strane neki simptomi. Drzim fige da nisu sad bas svi od PMSa!

Mene evo od prekjucer, dakle 6dc na momente nesto dole frce. Ko ono kad prode O pa stalno nesto osjetim, ovisno kak se namjestim recimo i to. Samo mi cudan tajming al oke. Krenula sam s lh trakicama za svaki slucaj.

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Mi smo imali proslavu rodjendana za vikend i mama mi je rekla da su svi komentirali kako sam nervozna! Ne znam uopce zasto mi je to isla govoriti?!? Ujutro taj dan mi se desila najgluplja moguca stvar, zaboravila sam mob i onda se nisam uspjela naci sa prijateljicom na dogovorenom mjestu. Sve je na kraju ispalo ok, al su mi prigovarali kao da se desilo ne znam sta i kao da sam ih time ne znam kak zeznula. A jedino kog sam jace zeznula je bila ta frendica koja mi nije prigovorila ni rijec. I da, malog koji je jadan bio u autu preko sat vremena, a nije bas ljubitelj voznje. Ma ja uvijek moram biti savrsena i nedo bog da ja nesto zaboravim.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Kod mene isto samo pms simptomi. A fitilj mi je kratak valjda otkad sam se rodila.

Joj Buncek. Nitko nije savršen, niti se to od nekoga može očekivati. Tako da potpuno razumijem zašto nisi od volje.

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Hello curke! Ja sam se prijavila prije nekog vremena i kratko pisala o gubitku bebe i nesto nisam privremeno imala snage uci, pisati, misliti,raditi, samo mi se lezalo i ne radilo nista. Sreca ova moja kcerkica me onako malo okupira kad dodje iz skole, ljubi je mama.

Uglavnom, vratila sam se pa se nadam cesce druziti s vama. Zelim mnogo plusica svima koji cekaju!

P.S. Ja trenutno pokusavam iskontrolirati astmu i docu u stanje da mi ne trebaju kortikosteroidi pa onda na jesen raditi na baby, no vidjet cemo.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Danas je i meni dan d. Krepala masina, ne radi bojler, psu oteklo oko, uhatila se rjesavati papire iz, 2018 godine, izludila... Sad sam zavrsila. Kuca izgleda kao da je bomba pala. Mislim da sam malo luda.
    Bas cemo vidjeti ovo za o. Ako mi bude kasnila m znaci da je o bila za vikend. Ako dodje 6.ili bude plus znaci da je ipak bila prije hahahahah. Vikend nismo pokrili. Previse je bolilo

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Alice, dobro nam dosla. Sto vise, to veselije!

Joj cure/zene moje, citava ova borba, putovanje, nazovi kako god utjece na psihu. Ne mora to biti ni PMS ni simptomi a bome ne moramo biti nekad ni svjesne radi cega smo nervozne, bezvoljne, lako zapaljive... Podsvijest je divna i strasna. Sve to sto prolazimo se negdje pohranjuje. Mislim da je najvaznije da same sebe volimo i nismo stroge prema sebi bez obzira na tudje komentare. I da si kazemo da je oke da smo i cudljive i hormonalne i svakakve. I mislim da je oke nekad uzeti malo pauzu, malo vremena za sebe, kad vidimo da nam se jednostavno ne da. Kad nam je jednostavno previse ili kad nam je tesko. Ne moramo ni znati jasno definirati zasto i sto nam se ne da, dosta da to osjetimo i uvazimo.
    Prvo moramo sebe voljeti, pa onda dalje.

U ostalim vjestima moje lh jos ne tamne. Imaju vremena doduse, ali bas nesto pika-titra s lijeve strane...

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Lista za 29.05.2019.

(Ne) čekalice

angie_88~~~~~~~~~~~63.dc
    Himalaya~~~~~~~~~~~29.dc
    Riri92~~~~~~~~~~~~~28.dc

Odbrojavalice

Buncek~~~~~~~~~~~~23.dc
    ljube555~~~~~~~~~~~19.dc
    justme409~~~~~~~~~~19.dc
    Andydea123~~~~~~~~~19.dc
    jagodicabobica~~~~~~~~9.dc
    iva777~~~~~~~~~~~~~5.dc

Andydea123 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2019

Početno

Himalaya,Riri, ima li nekih novosti?

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Nema još nikakvih novosti. Jučer navečer mi se pojavila žgaravica koja traje i danas, ali kasno sam popila kavu pa je moguće do toga. U subotu ću napraviti test ako ne dobijem. Mislim da ove promjene vremena isto igraju svoju ulogu u našim hormonima, a i neka prehlada me ulovila što mi se ni malo ne sviđa. Naravno da bih najviše voljela da ne dobijem M, ali već kad treba doć, nek' dođe više da se mogu naručiti za hsg. Planirala sam u petak na humanu ako dođe.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ooo tek sad vidim da su nam one blizu testica.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Meni cini se vec polako krecu PMP simptome

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2016

Početno

Meni se nastavila nervoza i pocela sam udarati po bajaderama. Nemrem im odoljeti iako vec duze vrijeme uspijevam kontrolirati ljubav prema slatkom. Ocito isto pms...

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Mi se vratili kući jutros oko 7. Spavala sam do prije pola sata, a mogla sam i još da me nije probudio užasan san. Još uvijek mi se ruke tresu. I muža sam ogrebala u naglom buđenju. Da vidite vi tu ogrebotinu na vratu, kao da s mačkom spava, a ne sa ženom.

Sutra možda napravim test. Vidjet ću još hoću čekati M ili neću. Simptomi su mi PMSovski, a svuda čitam da mogu isti biti i za ranu trudnoću pa ne znam uopće što bih mislila.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Meni se strašno jede sir već tri dana hahah Ne pali me slatko niti malo u zadnje vrijeme

Riri, ja sam nedavno od muža dobila s nogom u bedro pun šut. Sanjao je da igra nogomet. Tako da se suosjećam s tvojim mužem hahah

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Hahaha Himalaya

Ja inače jako nemirno spavam, često ga opalim, ali dosad nije bilo krvi. Znam se probuditi na njemu, preko njega. Nekad padnem na pod, pa me on digne na krevet preko noći, a ja se ujutro toga uopće ne sjećam osim što vidim da imam neku masnicu pa vjerujem njegovoj priči haha. Uglavnom, mislim da bi nekim stručnjacima bila zanimljiv spavač za promatranje.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Riri ajme nadam se da zakljucavas ulazna vrata, da se nebus pored suseda probudila jedno jutro!

Himalaya.....auch....

Btw i ti snovi koji su vizualno snazni i izrazeni se pojavljuju u trudnoci...samo kazem hihi.
    Ali da, simptomi PMSa i rane trudnoce su isti.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Zaključavam, previše sam ja paranoična da bi ih ostavljala.

Ma ako razmišljam u smislu da sam trudna, nađem 200 simptoma. Ako razmišljam u smislu da nisam, nađem 200 antisimptoma.

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Hahahahahahahahaha riri to je to.
    Ja otkako sam zadnji put bila trudna veselim se ciklusu kad sam sigurna da nisam. Pricala sam miljon puta, nikakvih simptoma, ili ja nisam obracala pozornost,, samo u 2 navrata mi doslo da trudnice nesto ne smiju pa sam se smijala sama sebi. Prvi put kad sam si salatu radila i samo mi proslo kroz, glavu, trudnice moraju dobro oprati salati zbog one neke bakterije. I onda gledam wtf... O cemu ja mislim, a ne trudna sam. I drugi put kad sam sk radila neki kofeonski napitak za teretanu. Isto proslo kroz glavu... Toliko sam bila uvjerena da nisam trudna da sam ih ispijala skoro svaki dan

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Meni uopće ne dolazi taj osjećaj, sve radim kao i prije. Ali ako ispadne da jesam trudna, osjećat ću ooogromnu krivnju, već znam.

Kad mi se prije tri mjeseca pokazao plus, baš sam se osjećala užasno jer sam puno pušila, napila se par puta, pušila travu. Ajme. Samo sam ja tad naivno mislila eto ga plus, za 9 mjeseci dolazi beba. Nisam uopće znala ni što je biokemijska trudnoća. Sramotno neznanje za moje godine, znam.

Jagodicabobica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2016

Početno

Riri, ja znam da doktori kazu da u tako ranoj fazi (prije plusa) jos ne moze utjecati na bebu/plod to sto mi radimo. Drugim rijecima, kad saznas za plus ne budes pila i pusila, s mislim da je to najbitnije. Jer test je pozitivan vec par dana nakon implantacija, a mislim da tako rano jos nemamo utjecaja jer nema jos ni posteljice

Munkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2016

Početno

Ali mozes utjecati na kvalitetu jajnih stanica.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Naravno, kad vidim plus mijenjat ću navike.

Nisam znala to za jajne stanice, mislila sam da im kvaliteta opada starenjem i bolestima..

justme409 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2017

Početno

Ma bizi, krivo sjednes padne kvaliteta jajne stanice. Naravno kako kome....
    Ali opet, ne mogu zivjeti samo sterilno... Poludili bi na psihu, onda ces ooet piti ljekove od kojih ce sigurno opasti kvaliteta jajnih stanica. Tako da... Sve umjereno mislim da nije strasno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •