Mare, srceka mala
Vidis, i meni se mrva nekad upre pa to bude bolno, nisam se ni sjetila da bi to moglo bit, a one su dvije pa je jos intenzivnije kod tebe. Moja buba i ja budne od 2 sata. Ona ko mala zvjerkica, a ja nemogu spavat.
Printable View
Mare, srceka mala
Vidis, i meni se mrva nekad upre pa to bude bolno, nisam se ni sjetila da bi to moglo bit, a one su dvije pa je jos intenzivnije kod tebe. Moja buba i ja budne od 2 sata. Ona ko mala zvjerkica, a ja nemogu spavat.
Ajde mare nek si bila na pregledu, sad je cijeli forum odahnuo:-)
mare :heart: tako sam i mislila da će bit
Mare :klap:
Mare41 :-D :-D
Mare :-D
:zaljubljen:odlicne vijesti mare!
mare nema do našeg mira, drago mi je da je sve ok!
legal kakva je situacija kod tebe? stalo krvarenje?
i kod nas je sve ok... veliki smo 5.1cm
lakse se dise..korak po korak.. :-)
Mare, spodoba :-D
Uh, i mene isprepadale kontrakcije i pritisak sličan PMS-u pa ujutro idem izvanredno doktoru. Nadam se da pušem na hladno :scared:
Mare, spodoba drago mi je da je sve u redu i sretno do kraja!
anddu, da puhnes hladno ko ja!
spodoba, kiss!
cure drage, zahvaljujemo moje cure i ja
Mi danas idemo vidjeti Mini Moe :)
Jedva čekamo!
A vrijeme nam prebrzo leti! Kao da sam jučer ovdje pisala o svojoj beti, prvoj, pa drugoj, pa srčeku, pa pregledima, ultrazvucima...
Sanda1977, Moe :zaljubljen: uživajte!!!!
i ja sam sutra na pregledu u biti ja moram svakih 7 dana,jer mi frajer silji po cerviksu,gura se van uhh
sretno curke svima na pregledu
jutros se probudila bloody mary. sto me prestravilo jer je u pon sve lijepo stalo. oko podne krenula ona neka bol kao pred m sa grcevima koji idu prema pubicnoj kost, ne znam kako to objasnit. naravno da nisam mogla izdrzat i mm me odveo u bolnicu na pregled. bolnica mi je doslovno 3 min autom.
malci su dobro. ne znaju razlog krvarenja. bio je jedan mlad i drag doktor. rekla sam mu da me malo uhvatila panika i da znam da sam trebala doma lezati a ne biti tu kod njega. na sto je on rekao da ce me hvatati panika sve dok ne rodim i da to nije nista cudno. uglavnom, nastavak terapije i strogog mirovanja (sto iskljucuje posjete doktoru).
e, na uzv pise da su po mjerama malci 12+2 a zapravo su 11+5. jeli inace cesta ta razlika?
anddu ajde ti na pregled. spoznaja da je sve ok cuda radi za psihu a samim tim i tijelo.
kiss :heart:
legal te razlike u mjerama su normalne, meni je dr. rekao da je njima kad je plod tako mali ponekad teško točno u milimetar izmijeriti tako da od tuda i te razlike
moja curka nikad po veličini mjerenja na uzv nije bila u dan, nekad 2-3 dana manja, zadnji put 4 dana veća
drži se i miruj i sve će biti ok :)
Legal,kad god primjetis nesto sto nije uobicajno odmah kod doktora..tako sam ja svaki put kad bi prokrvarila bez ustrucavanja na hitnu..samo sto su mene svaki put zadrzali..
Hrabria su ta malena bica,izborit ce se oni..ti samo miruj i vjeruj u njih..
Anddu,vjerujem da ces sutra biti mirnija..sretno!
Hope31, legal, Sanda1977, milasova8, Moe, spodoba, Mare41, anddu i svim drugim našim trudnicama želim samo da se dobro odmaraju, maze trbuščiće i mrvice i misle samo na bebaće i kako će biti sve ok....čuvajte se i čuvajte bebolince... puno, puno sreće vam želim i mirnu trudnoću do kraja!!!!
hvala cure :-), evo cak sam se usudila napraviti ticker, haha!
i vi se cuvajte..legal, slazem se sa curama, primijetis li nesto sumnjivo bris kod doca za svaki slucaj!
sandra, hvalasta kaze mini moe?
sandra hvala ti,zelim ti od srca da sto prije mazis svoju mrvicu u trbuhu:)
hej curkice moje,
samo sam vas došla pozdraviti...i vaše bebice naravno.
Kod mene ništa posebno...rastemo i lupkamo mamu sve jače a ona uživa u svakoj sekundi.
Moj dečkić već sad pokazuje tko će bit gazda dok je sestrica prava mala nježnica.
Čuvajte mi se sve i želim vam što ljepše i mirnije trudničke dane.
Pusa
Mini Moe vam svima šalje velike pozdrave, i zahvaljuje na podršci svih ovih njenih 6.5 mjeseci!
Tijekom pregleda je ruku prebacila ispred glave i igrala se s pupčanom vrpcom. Sva je simpatična tako sklupčana i zaigrana. Obzirom se ovaj put nije dala lijepo ufotkati za obiteljski album :lol:, a ne sjećam se da sam zadnji pisala "report" s pregleda, pa evo od zadnji put fotka ako niste vidjeli: frajerica se sva zabrinuta drži za glavu... mislim da ju brinu vječita pitanja odraslih - "kog više voliš - mamu ili tatu?", ne zna ni sama što da odgovori kad se rodi, pa razmišlja :) Ali - ne sumnjam da je mudrica, i da će dati pravi odgovor kada za to dođe vrijeme :)
Svi organi su kako treba, lijepo napreduje, i spremna ulazi u zadnju trećinu svog života pod maminim srcem. U 4 tjedna je narasla s 753 grama na 1490. I čini se da se u životu planira baviti košarkom ili manekenstvom, a ko zna - možda planira zamijeniti Blanku u skokovima :). Noge su joj 3 tjedna naprednije dužinom od tjedana trudnoće.
Sad ovaj manje bitni dio:
Mama se osjeća odlično, osim nekih hodanja po doktorima zadnjih 2-3 tjedna.. naime - jedne noći sam se probudila pidžame mokre do koljena. Ne znajući što je, otišla sam na pregled, pa vađenje krvi, pa je CRP rastao, pa novi pregled u Petrovoj (s napomenom - ponesi stvari ako ćeš trebati biti hospitalizirana), pa opet novo vađenje krvi - CRP i dalje raste, pa novi pregled.. i tako tjedan dva dok nismo s antibioticima riješili upalu grla i snizili CRP (koji je rastao od upale grla), i sa 3 pregleda kod različitih liječnika i amnisure testom utvrdili da ipak ne otječe plodna voda, nego da sam ja sanjala kako idem piškiti :) Sva sreća!
Zahvaljujem osoblju Petrove bolnice i Betaplusa što su me s velikom dozom opreza i pažnje detaljno pregledali i pobrinuli se za mene i Mini Moe!
Nadam se da vas nisam puno ugnjavila. Želim vam svima uredne trudnoće i brz porod, i veseli dječji osmijeh u obiteljskom okruženju.
Sve trudilice koje čitaju puno pozdravljam i želim da ne posustanete od cilja, jer sreća samo što nije naišla iza ugla!
Ljubim vas!
Mini Moe :zaljubljen: kako je lijepa fotkica
Bab:kiss: Niki i Patriku
A jesi ti pisala kako ne možeš spavati sad je i mene to snašlo budim se prije 6 ujutro
Mimi, i ja se budim oko 6. Prije toga 1-2 puta tokom noći na wc:-)
nekad malo odspavam preko dana, nekad ne...ma sve su to slatke muke.
Neki dan su me dječica tolko lupala da sam se ustala iz kreveta jer kad počnem hodat onda se i oni malo smire.
Uskoro ćeš i ti uživati u lupkanju male srećice.
Moe, prelijepa priča i još ljepša sličica.
Uživajte.
Moe :zaljubljen:
Ostale cure veliki :kiss:
Nikako meni doći u glavu da više ne pripadam ovoj temi :cry:, još uvijek bih čitala samo ovu temu na forumu, a onda pogledam svoj mali zgužvani trbuh i sjetim se onih prekrasnih lupkanja kojih više nema... :-(
Mini Moe :zaljubljen:. Pusa maloj ljepotici i samo i dalje uzivajte i rastite.
~~~~~~~~~~ hope31 i Sandi za njihova danasnja druzenja sa mrvicama, neka sve bude tip-top!
legal samo ti peglaj lijevi bok, a mrvice neka bujaju u tebi (meni je to bila dobra vizualizacija za lezanje), dok ne nadjacaju mozebitni hematom pa ces uskoro i ti, kao milasova, pisati o predivnom 2. tromjesecju.
Sto se velicine ploda tice, Klempo je od pocetka bar 5-6 dana u plusu, sad na zadnjem pregledu i 15! U pocetku je za to kriva nesavrsenost u mjerenju, sad vec i genetika igra i sve je to b.o.
:-* svim ostalim trudnicama i njihovim veselim stanarima.
Joj Mury srce mi slama na to i stvarno nije fer da itko doživi takav gubitak
:-( nadam se ipak da ćeš se oporaviti i opet biti dio ove zajednice
pozdrav ljepotice,,,,,prvo svim curama koje su na "ležanju" želim da sve bude ok i da bebice rastu i lupkaju ......:love2:
Moe i Bab prekrasno za vaše bebice ljubite ih i mazite:love2:
Spodoba prekrasan ticker i daj mi molim te upute kako napravit da piše "nešto" a ne link
ja se nisam javljala al redovito škicnem šta se tu dešava,,,,malo sam čitajući vaša iskustva s ovim probadanjima, bolnicama i svim samu sebe ustrtarila da stalno neš boli , pa sam morala malo samu sebe sredit 8-).......al svejedno mislim da ćemo svaka od nas do poroda paničariti, pogotovo prva trudnoća svako probadanje ne znaš jel maternica, jel beba il nešto gore a ne možemo svaki sekunde sjedit u doktora ova trudnoća je baš igra sa živcima hihihihi
Mury :love2:
:love2:mury
Mury, volim kad se javiš. Nekako si mi utjelovljenje snage žena u ovoj priči. Često te se sjetim ovih dana.
Hvala draga na vibricama,iskreno bas me strah danasnjeg pregleda,idem u pol 3 pa si slazem po glavi..moj pritisak je i dalje tu,kontrakcije isto letim stalno na lijevom boku al cim ustanem trbuh tvrd kao kamen,strah me jako ali iskreno se nadam da ce bit u redu...
Moe,Bab uzivajte sa svojim mrvama i neka bude sve savrseno do kraja:)
mury drzi se draga,zelim ti svu snagu ovog svijeta da izdrzite ovu bol:(