lili, predivno..ti si hodajuća pozitiva.. :heart:
Printable View
lili, predivno..ti si hodajuća pozitiva.. :heart:
super lili
bravo lili:klap:
Lili, divna priča! :heart:
I mene trčanje privuklo, al nisam ti ni do nožnog palca. Moje trčanje je rekreacija. Do sad sam istrčala tek 2 petaka - na B2B run-u i Zg maratonu. Sin i kćer su probali trčati sa mnom i vidim potencijal u sinu. U prvom zajedničkom trčanju nekih cca 4 km već mi bio zec, odmorio svega 2x.
Krenula sam trčati lani u 8. mj, na g.o., ranom zorom. Tad sam otkrila divotu jutra, mira i mirisa mora dok tek po koji čovjek žuri na posao i poneki rijetki trkač.
Od rujna imam na mobu sports tracker i do sad sam trčala: u rujnu 9x, listopadu 11x, studenom 8x, prosincu 4x, pauzirala do ožujka s 3 trčanja, travanj 10 trčanja, svibanj 8 trčanja. Veli tracker 53 trčanja, 17 h, svega 138 km. :)
Najljepša su mi ranojutarnja trčanja. Doista uživam u njima! Razbude me i napune energijom za cijeli dan. Odem od kuće, razbistrim misli, otklonim stres, došla mi konda, nema bolova u kičmi od cjelodnevnog sjedenja za kompom.
Ja sam rekreativka, s po kojim pročitanim člankom i poslušanim savjetom iskusnih, sve samouko. Nekako me ne vuče da trčim više od mojih cca 4 km koliko mi je trenutan krug po naselju. Ne znam da li ću ikad krenuti do maratona. Nemam toliko vremena kraj male djece. Tko zna, morti jednog dana, ak se izvučem iz vrta jer tamo mi nije ni najmanji problem provesti 2-3 h nakon ručka. Vrtlarica je jača od trkačice!:lol:
Lili, divno te čitati :heart:
Nera, tvoji jutarnji opisi me nadahnjuju ali mi je trčanje zadnja opcija zbog koljena. Sviđa mi se tvoja ljubav prema cvijeću.
tigrić, ja te kužim, mada imaš mrak tijelo. Prvi put ove godine sam kupila dvodijelni badić.
Imam još malo viška kože ali baš me briga :-)
rahela, bravo za trčanje! A izazov je bome izazovan ;-)
Ja sam danas butt and thigh no squat workout.
S tim da sve što curka pokazuje na koljenima ja radim u planku. Bude baš teško ali istovremeno fora.
joj hvala vam curke moje :oops: , uljepšale ste mi dan veliki :kiss:
Nera divaan opis!!!
Lili :zaljubljen: super pričica
Lili, super prica! :heart:
Jadranka wow, ja sam se za 21 km vise od pola godine pripremala :klap:
Lili <3
Nera super je to :klap:
Lili, super je prica!
I bome impresivna kilometraza!
Ni ja nemam nekih velikih ambicija, za sad mi je cilj 5 km, a sto ce biti dalje nemam pojma
Ajme Lili, kad te covjek čita, dođe mu da uzme tenisice i trk, trk, trk... :heart:
Lili divna prica!!! Drago mi je da uzivas u trcanju :heart:
Lili, bome impresivna kilometraza! :naklon:
Bas sam isla pogledat, ja sam pocela trcat lani u 1-2mj, istrcala 618 km, s tim da nisam trcala 7,8,9 i pola 10mj. Najvise sam istrcala u prosincu, cak 150 km.
Ove god do sada 370km.
Mb, ti nisi trcala ljetne a ja zimske mjesece, negdje na 500-tinjak sam a pocela sam kad i Lili. Moram naci nove tenisice ubrzo.
Prijavak: rock and roll abs od tati i hiit cardio sa blendera.
Bilo je drugo u planu al eto.bitno da se vjezba.
Lili baš ti hvala na ovoj priči :heart:
ja sam isto postala zaljubljena u trčanje, to je nešto čarobno kako te obuzme
samo o njemu milsim :lool:
nakon Plitvičkog na 5 km jedan dan odmora a jučer popodne istrčanih 6
tenisice su za smeće definitivno...
danas ću onaj svoj OKP od Zuzi 5 min. za abse
Juče nisam ništa :gaah:!
Kasnije došla kući, nije to puno, samo pola sata, a baš se osjeti, pa malo oko ručka i onda napolje s malom. Došli nazad kad joj je bilo vrijeme spavanja i onda od mog vježbanja ništa.
Večeras znam da ću je opet izvoditi tako da ne smijem ništa reći.
Da vam apdejtujem ljubavni život moje male :lool:. Sjećate se onog malog srednjoškolca kojem se smjehuljila prije dvije sedmice? E pa još mu se smjehulji :lool:. Nije ga zaboravila. Još u petak šeta sa svojim S. za ručicu, a njemu se smjehulji :lool:. Ne znam na koga je, nisam bila takva!
Flopi, bas mi je drago za trcanje.
Divno je kad nas obuzme nesto pozitivno :-)
Taj Zuzkin je zbilja tezak.
Ja sam jucer probala. Nije neizvediv al meni bi bilo bolje nauciti vjezbe napamet. Zurila sam u laptop i to je onda sve skupa licilo na nista ;-)
J-la, mala je strasna :heart:
Sani kako koljena?
Je l sad obavljaš pretrage da bi znali šta dalje?
Hvala vam puno :kiss:
Bas mi je drago da sam neke od vas nadahnula, pisite i vi svoje price dobro nam dodje povremeno za osvjezenje i motivaciju.
vec vidim ovdje par trkacica koje idu dalje i tko zna dokud ce vas put dovesti...taj put u nepoznato je tako caroban i privlacan....
zelim vam svima lijep i ugodan radnii dan a posebno dio nakon 17h ;-)
ja jutros Shrednado, sad sam tek vidjela da sam preskočila jedan workout po redu,
ma nema veze, zamijenit ću :)
možda ovaj put izostane muskulfiber, nije bilo utega :mrgreen:
više cardio orijentiran
lili, super prica :heart:
odradjeno pet tjedana bete, veceras pocinjem gammu :)
Willow a P90X3 :mrgreen:?
j-la, to ću kad se zaželim tonyja, ostalo mi 3 tjedna ;)
sad ću vjerojatno još produžiti jednu rundu metashreda+pilates :)
mb, ivana s: moj naklon!:trci:
j-la: :lol:
Nera one mijenjaju tenisice ko ti rukavice :lool:
lili hvala na prici.
Lani sam izdržala cijelu godinu u jednim, a ove sam iste te kvalitetne već poderala.:lol:
Hvala vama što ste je pročitale :kiss:
Nera mijenja rukavice a mi tenisice :lol: bome si i ti MB pretrčala puno skoro 1000 km od početka 2015., a i ivana s, ništa curke u shopping tenisica :-)
ja se sve nekako štedim ovaj tjedan od treninga (danas ću odradit trening) jer me od pet do ned čeka svaki dan neka utrka ili utrkica, još nisam sigruna da ću ja to sve istrčat al djetetu sam obećala pravit društvo :/ sad mi nema povratka. ko mi kriv kad unaprijed obećavam :-)
J-la, obavila sam magnetsku, jos moram rtg i fizijatra. To cu nakon mora. A za nekih dva mjeseca nakon sto odradim fizikalnu cu na injekcije zbog hrskavice.
Koljena su ok jer zbilja pazim sto i kako radim.
Hvala sto pitas :-)
Danas sam odradila rip't up. Nisam radila nista u cucnju ni sa skvrcenim koljenima.
Svejedno je bilo tesko i odlicno.
Sani nadam se da će injekcije odradit sve što treba kako bi izbjegla operaciju :-*
WOW Booty Training-opet tati veceras. Super piramida trening. Ja sam ga radila sa girjom jer vrecu nemam al vec smisljam kako bi mogla napraviti neku homemade.
Lili super priča al nedovoljno da mene motivira, ne sviđa mi se to trčanje nikako...:-P ali zato jako volim žustre šetnje po prirodi, nije ni to za bacit...
Kris, vjerujem da bi trebala se malo istegnut ako osjećaš da ti fali,neki se bude baš zgruvani i ukočeni...
jučer sam imala rest jer su mi se oči sklapale u 22h00 pa sam pošla malo ranije leć,ne brojim koliko se mali puta budi po noći,samo ga prištekam na sisu u bunilu...
maloprije zshred #23....nije me rastavio na proste faktore ko' onaj od neki dan...:mrgreen:
Jučer opet nisam stigla na trčanje, poslije posla mi je prevruće, a onda ako navečer uleti neka obveza meni ili mužu, piši kući propalo..
A nasip mi pod nosom, šta bi bilo da moram na bic ili u auto da dođem do tamo..:roll:
Pa sam onda jučer ubacila jedan kućni trening: sklekove, iskorake s bugarskom vrećom 16 kg, čučnjeve s bv, propadanja na stolici, skokove u vis, 4 runde. Onda vježbe za dupe: podizači kukova s pločom 10 kg i vježba školjke. Mislila sam da će mi dupe danas otpadati..a ono ni-šta.
Nema meni ipak do split čučnjeva za kvalitetnu upalu..:mrgreen:
Pitanje za trkačice: Dan prije utrke je dobro trčati ili odmarati?
nera prije utrke bi trebao biti rest :)
ja sam opet do ponoci cistila :roll:
fali mi vjezbanje, morat cu nesto iskemijat danas.